Δεν έφτανε στον Νταβίντ Φερέρ που ο αγώνας του για την προημιτελική φάση του Masters του Μαϊάμι με αντίπαλο τον Μάρντι Φις δεν κυλούσε όπως θα ήθελε, είχε και το κλάμα ενός μωρού από τις εξέδρες, για να τον βγάλει στιγμιαία έξω από τα ρούχα του, φτάνοντας στο σημείο να ρίξει το μπαλάκι προς το μέρος του.

Ο Ισπανός ετοιμαζόταν να σερβίρει στα μέσα του δεύτερου σετ όταν την ησυχία στο κορτ διατάραξε το κλάμα ενός μωρού που καθόταν στην αγκαλιά του φίλαθλου πατέρα του. Κοντοστάθηκε και έδωσε συνέχεια στο ματς, χάνοντας αμέσως μετά τον πόντο.

Μαζί απώλεσε και την ψυχραιμία του. Αφού κοίταξε προς το μέρος που άκουγε το κλάμα, στη συνέχεια χτύπησε με τη ρακέτα του το μπαλάκι προς τα εκεί, χωρίς να υπάρξει πάντως κάποιος τραυματισμός. Το περίεργο είναι ότι μετά την κίνηση του Φερέρ το μωρό σταμάτησε.

Το κλάμα του μωρού ήταν για ένα λεπτό. Δεν ήταν πρόβλημα” σχολίασε ο Ισπανός τενίστας μετά την ήττα με 2-0 σετ.

Στα δώδεκα του χρόνια, ο Jacob Barnett βρίσκεται μερικές μαθηματικές εξισώσεις μακριά από το να αποδείξει ως λαθεμένη τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν,ενώ πρόκειται να επιχειρήσει να αντικρούσει και τη θεωρία του Big Bang. Από τα οκτώ του έχει ενταχθεί στο Indiana University-Purdue University Indianapolis, ενώ πρόκειται... να αρχίσει να αμείβεται, αναλαμβάνοντας θέση ερευνητή. "Του είπαμε ότι μετά από αυτό το εξάμηνο θα κλείσουμε τα βιβλία" σημείωσε o καθηγητής Φυσικής John Ross. "Ακόμα δουλεύω πάνω σε αυτό. Έχω μία ιδέα, αλλά εξακολουθώ να εργάζομαι στις λεπτομέρειες", σημείωσε ο Jacob Barnett αναφορικά με το project του για τη θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν.
Ορισμένοι καθηγητές από το Institute for Advanced Study in Princeton επιβεβαιώνουν πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο ώστε να καταλήξει σε κάτι νέο."Έχω εντυπωσιαστεί από το ενδιαφέρον και τις γνώσεις που κατέχει μέχρι στιγμής", επισήμανε ο καθηγητής Scott Tremaine που έστειλε e-mail στην οικογένεια του 12χρονου, αναφέροντας πως όποιος κατορθώσει να λύσει τα προβλήματα με τα οποία ασχολείται ο γιος τους θα είναι σίγουρα υποψήφιος για βραβείο Νομπέλ.

Ο Jacob Barnett, με δείκτη ευφυίας 170, έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Asperger's, αλλά από πολύ μικρή ηλικία έγινε εμφανής η κλίση του. Μπορούσε να λύνει παζλ 5.000 κομματιών από την ηλικία των τριών και στα οκτώ του χρόνια εγκατέλειψε το σχολείο και μπήκε στο πανεπιστήμιο Indiana University-Purdue University Indianapolis. Η μητέρα του Kristine Barnett του ζήτησε να παρουσιάσει σε ένα βίντεο τις μαθηματικές του δεξιότητες και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε και φυσικά να θαυμάσουμε τον Jacob.







Ανακαλύψαμε το παρακάτω συγκλονιστικό video από ένα link που λάβαμε. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις αυτό που νιώθεις ακούγοντας αυτά που λέγονται στο δεκάλεπτο απόσπασμα μίας μεγάλης συνέντευξης. O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και...



υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.

Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει.Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί ! Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας. Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.



Δεν έχουμε κανένα σχόλιο να κάνουμε. Διαδώστε το βίντεο αυτό και σε άλλους. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα στοιχεία για τον Ααρών Ρούσω, δείτε το ακόλουθο link (είναι στα Αγγλικά) http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Russo

Το TOP SPIN 4 είναι συμβατό με το MOVE για μια ακόμη πιο ρεαλιστική εμπειρία τένις. Συμβατό με 3D. Το Top Spin 4 αλλάζει όσα ξέρατε για τα παιχνίδια τένις προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία. Ο εύκολος χειρισμός του παιχνιδιού σας βάζει κατευθείαν μέσα στο παιχνίδι, ενώ το βαθύ gameplay του θα ανταμείψει τους λάτρεις του σπορ δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σχεδιάσουν την στρατηγική τους, να εστιάσουν στις αδυναμίες του αντιπάλου και να εξελιχθούν σε ανίκητους πρωταθλητές μέσα στα κορτ. Ο πιο πλούσιος και προηγμένος τίτλος της σειράς Top Spin, το Top Spin 4, σας προσφέρει την συγκίνηση μια επαγγελματικής καριέρας στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο χάρη στο πλουσιότερο ρόστερ παικτών που συμπεριλήφθηκε ποτέ σε παιχνίδι, τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις χάρη στην κορυφαία τεχνολογία Signature Style της 2Κ, αναβαθμισμένες δυνατότητες δημιουργίας παίκτη με νέα συστήματα προπόνησης και εξέλιξης, ένα απίστευτα πλούσιο Career mode, ολοκαίνουργιες ρεαλιστικές τηλεοπτικές αναμεταδόσεις και ένα πλήρες online World Tour Mode. Έχετε αυτό που χρειάζεται για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να γίνετε ο νούμερο ένα τενίστας στον κόσμο;

Χαρακτηριστικά
  • Πραγματικό τένις: Δείτε, νιώστε και ακούστε όλα όσα βιώνουν οι επαγγελματίες σε ένα πραγματικό αγώνα τένις. Παρακολουθήστε τον παίκτη σας καθώς χρησιμοποιεί πανομοιότυπες κινήσεις με τον πραγματικό αθλητή χάρη στις ολοκαίνουργιες 4.000 κινήσεις Signature Style. Επίσης, ζήστε την ένταση της κερκίδας καθώς το πλήθος αντιδρά με ζητωκραυγές και επιφωνήματα στα κρίσιμα σημεία του ματς χάρη στα ολοκαίνουργια ηχητικά εφέ πλήθους.
  • Καινοτόμος έλεγχος: Εύκολα προσεγγίσιμο για τους αρχάριους παίκτες και παράλληλα βαθύ και ενδιαφέρον για τους πιο έμπειρους, τα controls του Top Spin 4 επιτρέπουν στους τενίστες κάθε επιπέδου να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του αντιπάλου και να εξελιχθούν σε πρωταθλητή μέσα στα κορτ.
  • Το πληρέστερο ρόστερ παικτών που παρουσιάστηκε ποτέ: Το Top Spin 4 παρουσιάζει 25 από τους κορυφαίους επαγγελματίες τενίστες και θρύλους του χώρου, που αποδίδονται με απαράμιλλη φυσικότητα και ρεαλισμό χάρη στο πολυβραβευμένο σύστημα Signature Style της 2Κ που αναπαριστά με ακρίβεια τις χαρακτηριστικές κινήσεις, τις εμφανίσεις, το στυλ παιξίματός, τις αντιδράσεις καθώς και τους πανηγυρισμούς του κάθε παίκτη.
  • Νέο στυλ παρουσίασης των τηλεοπτικών αναμεταδόσεων: Τα ολοκαίνουργια στοιχεία παρουσίασης δίνουν ζωή στο τένις όπως ποτέ άλλοτε χάρη σε σκηνές εισαγωγής pre-match, ποικίλες αντιδράσεις των θεατών, ηχητικά εφέ, δυναμικές γωνίες λήψεις της αναμετάδοσης των ματς και πολλά άλλα.
 
Ναι, το μέλλον έρχεται. Και μάλιστα με ταχύ βήμα. Και ναι, το νούμερο είναι αυτό που βλέπετε: 448Gbps…
Την ταχύτητα αυτή πέτυχαν με απλό, εμπορικό καλώδιο οπτικών ινών και μηχανισμό του εμπορίου στο ομάδες ερευνητών.
Ανάμεσα τους και οι ερευνητές του Σχολείου Προηγμένων Μελετών Sant’Anna School of Advanced Studies στην Πίζα. Μαζί τους σε συνεργασία τοNational Inter-university Consortium for Telecommunications (CNIT) και η Ericsson.
Οι ομάδες εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα η πρώτη γραμμή μετάδοσης με ταχύτητα 448Gbps στον κόσμο. Επιπλέον δοκιμές χρειάζονται να γίνουν σε άλλα τμήματα δικτύου στο άμεσο μέλλον αλλά πρακτικά η επιτυχία σημαίνει πως τέτοιες ταχύτητες δεν απέχουν από την πραγματικότητα.
Οι ερευνητές υπόσχονται ένα λειτουργικό μοντέλο τέτοιων δικτύων άμεσα και εμείς αναρωτιόμαστε πόσο αυτή η αστραπιαία ταχύτητα θα μας κοστίζει (…) σε συνδρομή αλλά και τι θαυμαστά πράγματα θα βλέπουμε στα μηχανήματα μας…
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο...








Η παραπάνω φωτογραφία είναι μέρος της μεγαλύτερης που έχει τραβηχτεί ποτέ σε εσωτερικό χώρο, με μέγεθος 40 gigapixels (280.000 x 140.000) σε λήψη 360 μοιρών, η οποία αποτελείται από 2947 διαφορετικές εικόνες με συνολικό όγκο 283GB, και χρειάστηκαν 111 ώρες για να κολληθούν μεταξύ τους! Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video το εκπληκτικό αποτέλεσμα:




Όπως και στην περίπτωση της Chapel Sistine, μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο και να απολαύσετε τις εκπληκτικές λεπτομέρειες κάνοντας zoom in/out στην ιστοσελίδα 360Cities. Η λήψη έγινε από τον Jeffrey Martin στη βιβλιοθήκη του Strahov Monastery στην Πράγα (Τσεχία).

[πηγή TechCrunch]
Το FBI απέτυχε, εσύ θα τα καταφέρεις;
Σου αρέσουν οι γρίφοι, τα παζλ και τα κρυπτόλεξα; Είσαι «τζιμάνι» στο να σπας κωδικούς και να βλέπεις πράγματα εκεί που οι άλλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά; Τώρα έχεις την ευκαιρία να το δείξεις αποδεχόμενος την πρόσκληση-πρόκληση του FBI. Η ομοσπονδιακή αστυνομία των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα δύο κρυπτογραφημένα μηνύματα που βρέθηκαν στην τσέπη ενός άνδρα ο οποίος δολοφονήθηκε το 1999 και πιστεύεται ότι «φωτογραφίζουν» τον δράστη.

Στις 30 Ιουνίου εκείνης της χρονιάς, ο Ρίκι ΜακΚόρμικ βρέθηκε νεκρός σε ένα χωράφι στο Σαιντ Λούις στο Μισούρι. Το μόνο στοιχείο που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος ήταν τα δύο σημειώματα που το θύμα έφερε στις τσέπες τους. Σχεδόν 12 χρόνια μετά, το FBI παραδέχεται ότι κανένας εκ των ειδικών που τα εξέτασε, δεν κατάφερε να ανακαλύψει τι ακριβώς σημαίνουν και με ανακοίνωσή του καλεί οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει να προσπαθήσει να σπάσει τον κώδικα.

«Παρά τη λεπτομερή εξέταση από τη μονάδα Κρυπτολογικής Ανάλυσης αλλά και τη βοήθεια της Αμερικανικής Εταιρίας Κρυπτογραφίας, η έννοια των δύο χειρόγραφων παραμένει ένα μυστήριο και ο δολοφόνος του Ρίκι ΜακΚόρμικ δεν έχει οδηγηθεί στη δικαιοσύνη», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του FBI, ενώ στη συνέχεια απευθύνεται έκκληση προς τους επίδοξους CSIers.

«Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό που κάνουμε, όμως θα εκτιμούσαμε λίγη βοήθεια στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ίσως ένα ξεκούραστο ζευγάρι μάτια να τα καταφέρει καλύτερα».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει μια τέτοια ενέργεια, αν και στο παρελθόν γρίφοι έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ως τεστ για ενδιαφερόμενους και μέσω προσέλκυσης στην αστυνομία.

Αν πάντως, ένας από εσάς τα καταφέρει εκεί που οι υπόλοιποι απέτυχαν, στείλτε την απάντηση στην παρακάτω διεύθυνση:

FBI Laboratory
Cryptanalysis and Racketeering Records Unit
2501 Investigation Parkway
Quantico, VA 22135
Attn: Ricky McCormick Case

Πηγή: sportfm
Σε 52 μέρες από σήμερα δε θα ξανακούσουμε ποτέ για Τρόικα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σενάρια για χρεωκοπία ούτε θα δούμε τη Μέρκελ να κάνει "νάζια" στις χώρες με μεγάλο δημοσιονομικό χρέος. Όχι, η Ελλάδα δε θα αποπληρώσει το δάνειο που έχει λάβει από τους Ευρωπαίους Εταίρους γιατί απλώς θα... καταστραφεί ο κόσμος!

Αυτό υποστηρίζει ο 89χρονος Αμερικανός ιεροκήρυκας Χάρολντ Κάμπινγκ ο οποίος αναφέρει πως τα ξημερώματα της 22ας Μαΐου του 2011 θα γίνει η συντέλεια του κόσμου. Και όχι μη νομίζετε πως θα πάτε στον παράδεισο αφού από τα 7 δισεκατομμύρια κατοίκους μόλις το 2% θα πάει εκεί ενώ οι υπόλοιποι θα καούν στα καζάνια της κολάσεως...

Βέβαια (με το δίκιο σας) θα σκεφτείτε πως κάτι τέτοιοι ιεροκήρυκες συχνά βγάζουν προφητείες για τη Δευτέρα Παρουσία και πέφτουν έξω ωστόσο ο συγκεκριμένος έχει δίκτυο ραδιοφωνικών σταθμών που φτάνει τους 66 και εκπέμπουν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Επίσης, για όσους δεν είναι φίλοι του ραδιοφώνου ο 89χρονος έχει γεμίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες με αφίσες που ξεπερνούν τις 2.000 και τους ενημερώνει για την επικείμενη συντέλεια του κόσμου.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία μετρώντας 722.500 ημέρες -που προκύπτει πολλαπλασιάζοντας δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς: 5, 10, 17- από την ημέρα της σταύρωσης, 1 Απριλίου του 33.

Μάλιστα, οι πρόσφατοι φονικοί σεισμοί σε Αϊτή, Ν. Ζηλανδία και Ιαπωνία αποτελούν σημάδια της Δευτέρας Παρουσίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Μολαταύτα, ο ίδιος ιεροκήρυκας το 1994 είχε ξανακάνει λόγο για συντέλεια του κόσμου τη συγκεκριμένη χρονιά αλλά όπως έδειξε η συνέχεια δεν επιβεβαιώθηκε...

Δε γινόταν μετά το καλοκαίρι ώστε να έχουμε κάνει και τα μπανάκια μας;

Δείτε βίντεο από τις... προφητείες του


nadal-djokovic11-1_408.jpg
  Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν πάρει φόρα και οδεύουν προς έναν ακόμη μεταξύ τους τελικό σε Masters διοργάνωση. Ο Ισπανός, Νο1 του κόσμου, πάλι δεν δέχθηκε break point στην άνετη νίκη επί του Ντολγκοπόλοφ εγώ ο σούπερ φορμαρισμένος Νόλε, πέτυχε την 8η νίκη του επί του συμπατριώτη του, Βίκτορ Τροίτσκι.

Ελάχιστη αντίσταση συνάντησαν απ'τους αντιπάλους τους στον 4ο γύρο του Miami Masters, οι δύο κορυφαίοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ναδάλ χρειάστηκε λιγότρο από μια ώρα για να νικήσει με 6-1, 6-2 τον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ και λίγο αργότερα ο Τζόκοβιτς πέτυχε μια ακόμη επιβλητική νίκη με 6-3, 6-2 επί του πολύ καλού του φίλου, Βίκτορ Τροίτσκι.


Έτσι, το Νο1 και το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, παραμένουν στην κούρσα για το δεύτερο συνεχόμενο ραντεβού τους σε τελικό Masters, μετά το Indian Wells πριν δύο Κυριακές εκεί όπου ο Τζόκοβιτς είχε παρουσιαστεί πιο έτοιμος από τον αντίπαλό του, κατακτώντας τον 3ο τίτλο του στη σεζόν μετά τη Μελβούρνη και το Ντουμπάι.

Ο Ράφα Ναδάλ, δύο φορές φιναλίστ στο Μαϊάμι (2006, 2008), πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο πραγματοποιώντας μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση στο Crandon Park. Με το γνωστό εξαιρετικό footwork, τα forehand και backhand σε πλήρη λειτουργία και εξαιρετικό σερβίς (δεν δέχθηκε καν break point), ο 24χρονος Ισπανός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ ο οποίος λίγες ώρες νωρίτερα είχε παίξει μισό σετ κόντρα στον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά.

Στα προημιτελικά ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει το Νο7 του ταμπλό και του κόσμου, Τόμας Μπέρντιχ ο οποίος πάλεψε σκληρά για να νικήσει με 6-3, 2-6, 7-6(4) τον Φλόριαν Μάγερ.

"Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με τον Τόμας. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε παίξει πολλές φορές. Ξέρω ότι αν παίξω το καλύτερό μου τένις, θα έχω ελπίδες να τον κερδίσω. Μπορεί να παίξει πολύ πολύ καλά και εγώ πρέπει να παίξω σταθερά, να έχω καλό σερβίς και να περιμένω τις ευκαιρίες μου στα games που επιστρέφω" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

Λίγο μετά την άνετη νίκη του Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνέχισε το... χαβά του!

Ο εκπληκτικός, στο ξεκίνημα της χρονιάς, Σέρβος επέκτεινε το αήττητο σερί του σε 21 αγώνες το 2011 (23 από τον Νοέμβρη του '10), επικρατώντας εύκολα με 6-3, 6-2 του Τροίτσκι.

Ο Νόλε, έσωσε και τα δύο break points που δημιούργησε ο 25χρονος συμπατριώτης του, Νο17 στον κόσμο φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση μετά από 1 ώρα και 23 λεπτά.

Πλέον ο Τζόκοβιτς θα έχει ευκαιρία για εκδίκηση καθώς στα προημιτελικά θα συναντήσει τον Κέβιν Άντερσον ο οποίος τον είχε νικήσει στο Μαϊάμι το 2008 κι ενώ ο Νόλε προσπαθούσε να υπερασπιστεί τον τίτλο του 2007! Ο Νοτιοαφρικανός επικράτησε 6-3, 7-6(4) του Τζον Ίσνερ και επιβεβαίωσε ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.

"Θα έχω την ευκαιρία να πάρω την εκδίκησή μου στο ίδιο γήπεδο που έχασα το 2008. Δεν θα είναι όμως εύκολο γιατί ο Κέβιν είναι πολύ καλός με μεγάλο σερβίς και πολύ επιθετικός. Οι αυριανές συνθήκες ίσως είναι λίγο πιο αργές, κάτι που βολεύει εμένα.." είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.



Τρίτη 29/03: 4ος γύρος Miami Masters
25-Simon (France) beat Tipsarevic (Serbia) 4-6 7-6(3) 6-2          
2-Djokovic (Serbia) beat 16-Troicki (Serbia) 6-3 6-2                
1-Nadal (Spain) beat 21-Dolgopolov (Ukraine) 6-1 6-2
7-Berdych (Czech Republic) beat Mayer (Germany) 6-3 2-6 7-6(4)
Anderson (South Africa) beat 30-Isner (U.S.) 6-3 7-6(4)               
14-Fish (U.S.) beat Del Potro (Argentina) 7-5 7-6(5)           
6-Ferrer (Spain) beat Granollers (Spain) 6-1 6-2

Τρίτη 29/03: 3ος γύρος Miami Masters
21-Dolgopolov (Ukraine) beat 15-Tsonga (France) 6-7(2) 6-4 7-5

MIAMI MASTERS DRAW


Η κορυφαία κατά πολλούς εταιρία παραγωγής ταινιών animation, Pixar, γιορτάζει 25 χρόνια ζωής και μας έχει χαρίσει πολλά διαμάντια μέσα σε αυτά τα χρόνια. Από το Toy Story έως το Finding Nemo και το Cars, όλη η ιστορία της εταιρίας περνά μπροστά από τα μάτια μας στο παρακάτω video:






Μουσική:
  • Nemo Egg by Thomas Newman (For quote in beginning)
  • Overture by Michael Kamen
  • Kaneda’s Death, Pt. 2 (Adagio in D Minor) by John Murphy
  • Hoppipolla by Sigur Ros
Pixar Feature Films
  • Toy Story (1995)
  • A Bug’s Life (1998)
  • Toy Story 2 (1999)
  • Monster’s Inc. (2001)
  • Finding Nemo (2003)
  • The Incredibles (2004)
  • Cars (2006)
  • Ratatouille (2007)
  • WALL-E (2008)
  • Up (2009)
  • Toy Story 3 (2010)
  • Cars 2 (2011)
Μικρού Μήκους
  • Adventures of Andre and Wally B.
  • Luxo Jr.
  • Red’s Dream
  • Tin Toy
  • Knick Knack
  • Geri’s Game
  • For the Birds
  • Mike’s New Car
  • Boundin’
  • Jack-Jack Attack
  • Lifted
  • Presto
  • BURN-E
  • Partly Cloudy
  • Day & Night
  • Hawaiian Vacation
federer-miami11-3_408.jpg
Πιο δύσκολα απ'ότι θα περίμενε κανείς, ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 2-0 σετ του μαχητικού Χουάν Μονάκο και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Miami Masters. Λιγότερο επιθετικός και με μέτριο σερβίς, ο Ελβετός κατάφερε να αποφύγει ενδεχόμενες περιπέτειες χάρη στην αδιαμφισβήτητη ποιότητά του στις κρίσιμες στιγμές.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφανισή του, ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε το λιγότερο δυνατό και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Sony Ericsson Open, ξεπερνώντας με δυσκολία το εμπόδιο του Χουάν Μονάκο.

Ο 29χρονος Ελβετός, Νο3 πλέον στην παγκόσμια κατάταξη, δεν παρουσίασε το γνωστό επιβλητικό του πρόσωπο και παραλίγο να μπει "μπλεχτεί" και σε 3ο σετ, όμως κατάφερε να μετριάσει τον ενθουσιασμό του Αργεντίνου και με 7-6(4), 6-4 σε 1 ώρα και 44 λεπτά, έκλεισε θέση στον 4ο γύρο του Masters όπου τον περίμενε ο φορμαρισμένος Ολιβιέρ Ρόκχους.

Ο Φέντερερ παρουσιάστηκε λιγότερο επιθετικός απ'το συνηθισμένο και έχοντας χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στο 1ο σερβίς, επέτρεψε στον αντίπαλό του να ελπίζει για κάτι καλύτερο καθόλη τη διάρκεια του ματς.

Ο δύο συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής στο Μαϊάμι (2006, '07), ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα πετυχαίνοντας break στο 2ο game (2-0), όμως ο 26χρονος Αργεντίνος, Νο36 στον κόσμο, απάντησε γρήγορα μειώνοντας σε 2-1 και δεν έδειξε διαταθειμένος να παρατήσει εύκολα τα όπλα.

Οι δύο άνδρες συνέχισαν να διατηρούν το σερβίς τους και παρά τα τρία set points του Φέντερερ στο 5-6 0/40, οδηγήθηκαν στο tie break εκεί όπου μίλησε η ποιότητα και η εμπειρία του Βασιλιά που έφτασε σχετικά εύκολα στο 7-4, μετά από 1 ώρα και 5 λεπτά στο 1ο σετ.

Στο 2ο σετ ο Φέντερερ ανέβασε αισθητά την απόδοσή του από τη γραμμή του σερβίς και χωρίς να απειληθεί καθόλου απ'τον Μονάκο, έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει το πολύ καλό σερβίς του Λατινοαμερικάνου. Αυτή η στιγμή ήρθε στο 9ο game, με τον Μονάκο να μην αντέχει την πίεση και να λυγίζει...

Ο Φέντερερ αφού πέτυχε το πολυπόθητο break, στο 5-4 δεν είχε πρόβλημα να σερβίρει για τη νίκη, όπως και έκανε...

Στους "16" του Μαϊάμι, ο Φέντερερ θα συναντήσει τον Βέλγο qualifier, Ολιβιέρ Ρόκχους ο οποίος μετά τους Κάβτσιτς και Παγδατή, έβγαλε εκτός συνέχειας και το Νο13 του ταμπλό, Μίκχαηλ Γιούσνι με σπουδαία ανατροπή 1-6, 6-3, 6-3.


Τα στατιστικά του αγώνα
federer-monaco-stats11.jpg


Δευτέρα 28/03: 3ος γύρος Miami Masters
3-Federer (Switzerland) beat 32-Monaco (Argentina) 7-6(4) 6-4
Mayer (Germany) beat 11-Almagro (Spain) 6-1 3-6 6-1     
Rochus (Belgium) beat 13-Youzhny (Russia) 1-6 6-3 6-3   
Tipsarevic (Serbia) beat Petzschner (Germany) 6-3 6-3     
7-Berdych (Czech Republic) beat Berlocq (Argentina) 7-6(8) 7-5

MIAMI MASTERS DRAW
Arnaud Clement
Μεγάλα ονόματα περιλαμβάνονται στη λίστα συμμετοχών του Status Athens Open 2011 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Αντισφαίρισης από 9 ως 17 Απριλίου 2011. Εκτός από τους Yen Hsun Lu, Νο 43 στον κόσμο και τον Benjamin Becker, No 58 στη λίστα των καλύτερων τενιστών στον κόσμο, και άλλα μεγάλα ονόματα έχουν δηλώσει συμμετοχή στο κορυφαίο διεθνές επαγγελματικό τουρνουά της χώρας μας, μεταξύ αυτών και οι Nicolas Mahut,  Νο 86, Igor Kunitsyn Νο 92, Dudi Sela Νο 96, Dmitry Tursunov Νο100, Jesse Huta Galung Νο 115 και o Arnaud Clement Νο119 (φωτο). Δείτε ολόκληρη τη λίστα παρακάτω

Ο άνθρωπος των ρεκόρ στο Status Athens Open 2011

Έγραψε πέρυσι ιστορία. Ο λόγος για τον 29χρονο Νικολά Μαχού, το όνομα του οποίου έκανε το γύρο του κόσμου τον Ιούνιο του 2010.  Ο αγώνας του για τον 1ο γύρο του Γουίμπλεντον με αντίπαλο τον Αμερικάνο, Τζον Ισνερ κράτησε ένδεκα ώρες και πέντε λεπτά, καθώς άρχισε στις 22 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε δύο ημέρες μετά!  Έτσι, πέρασε στα βιβλία της ιστορίας του τένις, ως ο μεγαλύτερος, σε διάρκεια, αγώνας του αθλήματος.
Ο Γάλλος τενίστας δήλωσε συμμετοχή στο διεθνές επαγγελματικό τουρνουά Ανδρών, Status Athens Open 2011 με έπαθλα 125.000 δολαρίων. Δίχως άλλο αποτελεί πόλο έλξης για τους φίλους του αθλητισμού. Ο Μαχού «έσπασε» στο Γουίμπλεντον 2010 τέσσερα ρεκόρ:
* Το μεγαλύτερο σε διάρκεια ματς: 11 ώρες και 5 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 6 ώρες και 33 λεπτά, στη νίκη του Σαντορό επί του Κλεμάν -που επίσης θα έρθει στο Status Athens Open 2011- στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός το 2004.
* Το μεγαλύτερο σε games που παίχτηκαν: συνολικά 183 games. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 122 games στο διπλό του Γουίμπλεντον του 1969, Σμιθ / Ντίλεν - Κορνέχο / Φιλόλ και 112 games στο μονό του Γουίμπλεντον του 1969, Γκονζάλεζ - Πασαρέλ.
* Το μεγαλύτερο 5ο σετ: 70-68 games . Είχε διάρκεια 8 ώρες και 11 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στον αγώνα Νιούκομπ - Ρέισεν 25-23, στο Αμερικάνικο Όπεν του 1969.
* Οι περισσότεροι άσοι: Τζον Ίσνερ 112 άσους, Νικολά Μαχού 103 άσοι Προηγούμενο ρεκόρ: Ίβο Κάρλοβιτς 78 άσοι στο Davis Cup του 2009 κόντρα στον Ράντεκ Στέπανεκ.
O Μαχού είχε αγωνιστεί και στο περυσινό Status Athens Open, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο απ' τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη με 6-7 (3), 7-5, 7-6 (3).
Αναλυτικά η λίστα με όλες τις συμμετοχές:



Α/Α
Όνομα Παίχτη
Κατάταξη
Χώρα
1
Yen Hsun Lu
43
TPE,Chinese Taipei
2
Benjamin Becker
58
GER,Germany
3
Nicolas Mahut
86
FRA,France
4
Igor Kunitsyn
92
RUS,Russia
5
Dudi Sela
96
ISR,Israel
6
Dmitry Tursunov
100
RUS,Russia
7
Jesse Huta Galung
115
NED,The Netherlands
8
Arnaud Clement
119
FRA,France
9
Alexander Kudryavtsev
132
RUS,Russia
10
Karol Beck
136
SVK,Slovakia
11
Conor Niland
139
IRL,Ireland
12
Stephane Bohli
141
SUI,Switzerland
13
Marco Chiudinelli
144
SUI,Switzerland
14
Matthias Bachinger
151
GER,Germany
15
Konstantin Kravchuk
156
RUS,Russia
16
Igor Sijsling
162
NED,Netherlands
17
Stephane Robert
166
FRA,France
18
Jerzy Janowicz
168
POL,Poland
19
Dominik Meffert
175
GER,Germany
20
Roberto Agut Bautista
182
ESP,Spain
21
Ilija Bozoljac
189
SRB,Serbia
22
Jurgen Zopp
197
EST,Estonia
23
Marius Copil
216
ROU,Romania
wozniacki-petkovic11_408.jpg
Η παντοδύναμη Αντρέα Πέτκοβιτς, πέτυχε ίσως τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της επικρατώντας με 2-1 σετ της Νο1 τενίστριας στον κόσμο, Καρολίν Βοζνιάκι σημαδεύοντας με την επιτυχία της το γυναικείο ταμπλό στο Mαϊάμι. Η Γερμανίδα, Νο21 του ταμπλό, πήρε την πρόκριση για τις "8" στέλνοντας τη Δανέζα για... βαλίτσες!

Την εξαιρετική φόρμα που διανύει και τις απεριόριστες δυνατότητές της, επιβεβαίωσε η Αντρέα Πέτκοβιτς κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 4ο γύρο του Sony Ericsson Open.

Η 23χρονη, γεννημένη στην Τούζλα της Βοσνίας, μετά από ένα εξαιρετικό και αμφίρροπο αγώνα, επικράτησε με 7-5, 3-6, 6-3 της κορυφαίας τενίστριας στο tour και πήρε θριαμβευτική πρόκριση στα προημιτελικά της Premier διοργάνωσης των 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Γερμανίδα, Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης (career high), προερχόταν από δύο σχετικά εύκολες νίκες στους προηγούμενους γύρους κόντρα σε Χάμπτον και Μπενέσοβα, όμως ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ απέναντι στην Καρολίν Βοζνιάκι η οποία ταξίδεψε στο πανέμορφο Key Briscayne έχοντας στις αποσκευές της το βαρύτιμο τρόπαιο του BNP Paribas Open στο Indian Wells.

Η Αντρέα Πέτκοβιτς, από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το... τομάρι της και με τα μεγάλα forehands και σερβίς της, πίεσε αφόρητα τη Δανέζα η οποία έτρεχε σε όλο το γήπεδο για να βγάλει άμυνες, έχοντας να αντιμετωπίσει και τα δικά της λάθη που ήταν περισσότερα απ'το συνηθισμένο.

Μετά από δύο μοιρασμένα σετς, τα δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στο καθοριστικό όπου η Πέτκοβιτς αποδείχθηκε πιο έτοιμη και διψασμένη φτάνοντας στη μεγάλη νίκη μετά από 2 ώρες και 24 λεπτά.

Η Βοζνιάκι κατάφερε να πάρει γρήγορα το break με το οποίο ξεκίνησε στο καθοριστικό σετ η Πέτκοβιτς όμως η νεαρή Γερμανίδα πέτυχε το 6ο της break στο ματς στο 6ο game του 3ου σετ (4-2) και στη συνέχεια δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω, αναγκάζοντας την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο να υποκλιθεί στο μεγάλο ταλέντο της.

Η Πέτκοβιτς η οποία μετά το τέλος του τουρνουά θα βρίσκεται σίγουρα στο top20, για πρώτη φορά στην καριέρα της, στα προημιτελικά του Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Γιάνκοβιτς-Μεντίνα Γκαρίγκεζ.

Στο μεταξύ, η Δευτέρα ξεκίνησε με μια μεγάλη νίκη της Μαρία Σαράποβα επί της Σαμάνθα Στόσουρ, με τη Ρωσίδα να συνεχίζει το εκπληκτικό σερί απέναντι στην απογοητευτική Σαμ.

Η Σαράποβα, Νο16 του ταμπλό και Νο13 στον κόσμο, χρειάστηκε 1 ώρα και 21 λεπτά για να νικήσει με το επιβλητικό 6-4, 6-1 την Αυστραλέζα, Νο4 της διοργάνωσης, παίρνοντας θριαμβευτική πρόκριση στις "8" καλύτερες του τουρνουά όπου θα συναντήσει την φορμαρισμένη Αλεξάντρα Ντουλγκέρου η οποία με τη σειρά της απέκλεισε με 6-3, 6-4 τη Σουάι Πενγκ.

Δευτέρα 28/03: 4ος γύρος Sony Ericsson Open
21-Petkovic (Germany) beat 1-Wozniacki (Denmark) 7-5 3-6 6-3
26-Dulgheru (Romania) beat Shuai (China) 6-3 6-4
16-Sharapova (Russia) beat 4-Stosur (Australia) 6-4 6-1

SONY ERICSSON OPEN DRAW
Οι φόβοι εκατοντάδων εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Όπως προκύπτει και από επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός αργά χθες το βράδυ, αναστέλλεται κάθε ζωντανό και μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση λιτή και χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις.
Από σήμερα, λοιπόν, το πρόγραμμα του σταθμού έχει επαναλήψεις Σεφερλή, Ζουγανέλη, Βέφας, ξένες σειρές και παιδικά προγράμματα…

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός








Το i’m είναι το ρολόι που κάθε χρήστης iPhone επιθυμεί αλλά ελάχιστοι θα αποκτήσουν (λόγω τιμής). Διαθέσιμο σε 6 βασικές παραλλαγές αλλά και με δυνατότητα παραμετροποίησης ειδικά για τα γούστα σας, το i’m ετοιμάζεται να κατακτήσει τον χώρο της σύγχρονης ωρολογοποιίας με την Ιταλική του φινέτσα και τα απίθανα χαρακτηριστικά του!
Όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του φιλόδοξου project, Manuel Zanella και Massimiliano Bertolini, το i’m συνδέεται με το iPhone και μεταφέρει πλήθος πληροφοριών όπως κλήσεις, SMS, FaceBook και twitter notifications στην υψηλής ανάλυσης οθόνη του:


i'm Jewel–Tech Collection from im collection on Vimeo.

I’m is a smart and intuitive object. But it’s much more. First of all it’s not banal. For this we assumed that what you put on your wrist must also be beautiful, charming, inimitable, unique. You can have it in titanium, very high quality material, but also yellow, pink, white or black gold, also with diamonds. The strap, white or black, rubber hand-sewn. And, great, assembled entirely in Italy
“i’m” connects to iPhone (and in the future also to phones). Inbound calls, text messages, emails, Facebook o Twitter notifications, or other useful information as, per example, the weather forecast of your city, are all shown on the high resolution screen of “i’m”.
Μερικά από τα χαρακτηριστικά του i’m, όπως δημοσιεύτηκαν στο δελτίο τύπου της εταιρείας:
  • visualise the watch both, in the analogue and digital format
  • receive calls showing name and number of caller
  • call by entering the number or by using the address book
  • use speakerphone
  • receive text messages with preview
  • receive emails showing the sender and the subject
  • view the weather conditions of your city
  • receive notifications from facebook, twitter, foursquare, etc.
  • download all the music you want from i’music
  • download apps from i’m store
  • view the photo and image gallery
  • view stock market data and receive notifications
  • receive appointment notification and consult the same
  • develop and create custom–made apps for i’m
Οι τιμές όπως θα περίμενε κανείς είναι αρκετά τσιμπημένες:

i’m Titanium 599 €
i’m Yellow Gold 11.999 €
i’m Pink Gold 11.999 €
i’m White Gold & Diamonds 14.999 €
i’m Black Gold 11.999 €
i’m Special to be defined upon request
Numbered Limited Edition with name engraved (i’m Titanium excluded) additional
2.000 €
Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα από το www.doooing.it, με τις πρώτες αποστολές να έχουν προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο (εφόσον καλυφθεί το αρχικό budget των  200.000€). Όσοι πιστοί προσέλθετε… με την πιστωτική κάρτα ανά χείρας!
http://allsportsagrinio.gr/wordpress/wp-content/uploads/2011/03/arbila.pngΣπίκερ , σχολιαστές , σπορτσκάστερ δείτε κα παρτε μαθήματα πως περιγράφουμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Εκπληκτικός ο σπίκερ…. Απολάυστε το βίντεο που παρουσίασε το Ράδιο Αρβύλα …
Η Γαλλία, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία θα πρέπει να εγκαταλείψουν το ευρώ, αφού αυτό δεν τους έφερε ευημερία, είπε η Marine Le Pen, επικεφαλής του γαλλικού... Εθνικιστικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, μιλώντας στην Καθημερινή.
«Μας υποσχέθηκαν ότι αυτό το νόμισμα θα μας έφερνε ανάπτυξη και ευημερία. Και τι έγινε; Οι λαοί καταστράφηκαν. Μιλάμε για......
πραγματική τραγωδία», είπε.

«Κοιτάξτε τι συνέβη στην Ελλάδα. Η ελληνική κοινωνία πηγαίνει μαζικά πίσω, ολόκληρες δεκαετίες. Και αν ο ελληνικός λαός δείχνει να κάνει υπομονή, που μου έχει μάλιστα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση, πόσο ακόμα είναι δυνατόν να κρατήσει αυτή; Πρέπει να απελευθερώσουμε τους λαούς μας και να επιστρέψουμε ο καθένας στο δικό του νόμισμα. Με το ευρώ έχουμε χάσει τα κοινωνικά κεκτημένα μας, τα οποία είχαμε αποκτήσει με πολύ ιδρώτα. Μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχτ, το νόμισμα αυτό μας υποχρεώνει να δανειζόμαστε από τις διεθνείς αγορές. Αυτό από μόνο του είναι σκάνδαλο. Και στροβιλιζόμαστε όλοι στη δίνη μιας υπερχρέωσης, από την οποία δεν πρόκειται να βγούμε ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Le Pen.

Άφησε μάλιστα σοβαρές αιχμές για τον επικεφαλής του ΔΝΤ Dominique Strauss Kahn, εν όψει φυσικά και της φημολογούμενης στροφής του στη γαλλική πολιτική. «Ο Dominique Strauss Kahn υποτιμά την κατάσταση στην Ελλάδα, όπως υποτιμά την κατάσταση και στη Γαλλία. Δεν καταλαβαίνει ότι οδεύουμε προς μια καταβαράθρωση των οικονομιών. Πρέπει να βγούμε από το ευρώ, εδώ και τώρα», τόνισε.


http://www.elkosmos.gr
 
Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο μας δημοσίευμα (βλ. iOS 4.3.1 σύντομα κοντά μας) στο φετινό Pwn2Own ο Charlie Miller σε συνεργασία με τον Dion Blazakis από την Independent Security Evaluators κατάφερε να χρησιμοποιήσει ένα exploit στο Safari για να αποκτήσει πρόσβαση στο σύστημα του iOS και συγκεκριμένα στον τηλεφωνικό κατάλογο.
Η Αpple, όπως είχαμε εκτιμήσει εξ’ αρχής, έδωσε σε κυκλοφορία το iOS 4.3.1,οπού θα περίμενε κανείς πως το συγκεκριμένο κενό ασφαλείας θα είχε διορθωθεί. Ωστόσο, ο Charlie Miller λίγες μόλις ώρες μετά από την κυκλοφορία της αναβαθμισμένης έκδοσης έρχεται να μας ενημερώσει για κάτι το οποίο δεν το περίμενε κανείς:
Μήπως ο Charlie Miller και ο Comex έχουν το ίδιο exploit στα χέρια τους;
Thanks to thanasis
Μεγαλώνοντας, ο φυσικός Michio Kaku είχε δύο πρότυπα, τον κορυφαίο επιστήμονα, Albert Einstein και τον...γοργοπόδαρο ήρωα των κόμιξ, Flash Gordon! Πλέον ο Kaku, πιστεύει πως η δύο “αγάπες” του, δηλαδή η επιστήμη και η επιστημονική φαντασία μπορούν να συνδυαστούν άνετα και πως η “φυσική μπορεί να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.”

Επιπλέον, ο Kaku έδωσε τις δικές του προβλέψεις σχετικά με το ποια φουτουριστικά τεχνολογικά επιτεύγματα από τις αγαπημένες μας ταινίες επιστημονικής φαντασίας, θα πραγματοποιηθούν.

Αρχικά, υποστήριξε ότι στο μέλλον θα μπορούν τα μάτια μας να συνδέονται απευθείας με το ίντερνετ!

Αυτό μας θυμίζει σκηνές από τις ταινίες “Predator,” και “Ολική Επαναφορά”.

Το ίντερνετ θα υπάρχει σε φακούς επαφής, ο άνθρωπος θα ανοιγοκλείνει τα μάτια του και θα συνδέεται στο διαδίκτυο.

Όταν θα μιλάει με άλλους ανθρώπους, θα μπορεί να βλέπει τα βιογραφικά τους, ενώ αν του μιλάνε σε ξένη γλώσσα, θα εμφανίζονται υπότιτλοι.” περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Kaku.

Για την εικονική πραγματικότητα, η οποία “ξετυλίγεται” σε όλο της το μεγαλείο σε ταινίες σαν το Star Trek και το Matrix, ο Kaku υποστήριξε πως τα πρώτα βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν ήδη γίνει, αλλά στις επόμενες δεκαετίες η πρόοδος θα είναι εκπληκτική.

Θα μπορείς να κάνεις μια βόλτα στη Ρώμη και η καθημερινότητα στη ρωμαϊκή αυτοκρατορία θα εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σου.

Ο Kaku, μίλησε ακόμα και για τη δυνατότητα μεταμορφώσεων.

Ο άνθρωπος θα χρησιμοποιεί λογισμικά προγράμματα που θα μπορούν να αλλάζουν το σχήμα των αντικειμένων, χάρη στη νανοτεχνολογία. Ένα τραπέζι π.χ. άνετα θα μπορεί να μεταμορφωθεί σε καρέκλα!” ισχυρίστηκε ο επιστήμονας.

Ακόμα, για το δημοφιλές θέμα των ανθρωποειδών και των ρομπότ, που διαπραγματεύονται οι ταινίες “Blade Runner” αλλά και “Lost in Space”, ο φυσικός έκανε την πρόβλεψη ότι γύρω στο 2100, η ρομποτική θα έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που τα ρομπότ θα μπορούν να πραγματοποιούν ακόμα και εγχειρήσεις!

Θα έχουμε ρομπότ υπηρέτες, τα οποία θα μιμούνται όλες τις κινήσεις του ανθρώπου.

Στην ταινία Jurassic Park, επιστήμονες κατόρθωσαν το ακατόρθωτο!

Να φέρουν πίσω στη ζωή, όντα που έχουν εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια, τους δεινόσαυρους.

Σύμφωνα πάντα με τον φυσικό Kaku, η πρόοδος που θα σημειωθεί στη γενετική έρευνα, θα είναι τόσο εντυπωσιακή που θα καταφέρουν οι ερευνητές να επαναφέρουν είδη ζώων και φυτών, τα οποία έχουν εξαφανιστεί.

Σε αυτό θα συμβάλλει και η ανακάλυψη νέων απολιθωμάτων της Εποχής των Παγετώνων, η οποία θα οφείλεται στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Στο μέλλον λοιπόν ενδεχομένως να υπάρχουν πάρκα γεμάτα με τυραννόσαυρους και κομψογνάθους, αλλά και με ανθρώπους Νεάτερνταλ!

Τέλος, η διάρκεια ζωής στο μέλλον θα διπλασιαστεί, καθώς οι επιστήμονες ήδη έχουν καταφέρει να διπλασιάσουν τη διάρκεια ζωής διαφόρων πιθηκοειδών.

Επίσης, η κυτταρική έρευνα πιθανόν να εξελιχθεί τόσο που θα επιτρέπει στις βαλβίδες της καρδιάς και σε άλλα όργανα να αναγεννιούνται, ώστε ο άνθρωπος να ζει περισσότερο!
Με την απίστευτη ‘οργή’ με την οποία χτύπησε ο σεισμός και το τσουνάμι την Ιαπωνία δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αναρωτιόνταν πως το, προηγμένο είναι αλήθεια, νησιωτικό έθνος θα τα καταφέρει με τις εκτεταμένες ζημιές που υπέστη.
Ζημιές σε υποδομέ σε σημεία πολύ βίαιες. Όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες δε, αν η ταχύτητα με την οποία επισκευάστηκαν οδικοί άξονες έχει να μας πει κάτι, σύντομα θα ξεπεράσουν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τους σε υποδομές.

Ως αποτέλεσμα του σεισμού, quake, ένα τμήμα 150 μέτρων στον βασικό οδικό άξονα Great Kanto Highway στη Naka καταστράφηκε πλήρως με μεγάλες καθιζήσεις. Συνεργεία της εταιρίας επισκευών δρόμων NEXCO ξεκίνησαν να δουλεύουν στις 17 Μαρτίου και κυριολεκτικά ‘έβαλαν τα θεμέλια’ για να ανακάμψει η χώρα αφού σε έξι ημέρες παρέδωσαν το τμήμα για χρήση.
Συγκριτικά η μέση επισκευή παρόμοιου τύπου στις ΗΠΑ διαρκεί δύο με τρεις μήνες ενώ στο Ellada…
Απλά εκπληκτικό.
 
Κυκλοφόρησε πριν λίγο η νέα έκδοση του Cydia 1.1 με αρκετές διορθώσεις και σημαντική βελτίωση στην ταχύτητα και απόκριση της εφαρμογής. Επίσης, προστέθηκε και η ελληνική μετάφραση.
Ανοίξτε το Cydia και κάντε εγκατάσταση το νέο πακέτο για να απολαύσετε τις νέες λειτουργίες!
Σχολιασμός στο forum: Κυκλοφόρησε το Cydia 1.1



Ιστορικά αντικείμενα που βρέθηκαν σε μια απομονωμένη σπηλιά στην Ιορδανία πιστεύεται ότι αποτελούν πειστήρια από την τελευταία περίοδο της ζωής του Ιησού Χριστού.
Ενθουσιασμένοι είναι οι ερευνητές με την ανακάλυψη των περίπου 70 παπύρων πολύ μικρού μεγέθους που εντοπίστηκαν και οι οποίοι περιέχουν κείμενα γραμμένα στα αρχαία εβραϊκά και μιλούν για τον Μεσσία και την Ανάσταση.
Τα περισσότερα από τα χειρόγραφα είναι γραμμένα σε κώδικα, όμως οι ερευνητές έχουν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν εικόνες, σύμβολα και μερικές λέξεις από το κείμενο, και πιστεύουν ότι πρόκειται για ηλικίας περίπου 2.000 ετών.
Πολλοί επιστήμονες βλέπουν με ιδιαίτερο σκεπτικισμό τα ευρήματα, καθώς κατά το παρελθόν έχουν αναφερθεί πολλές φορές απάτες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα.
Κάποια από τα χειρόγραφα είναι σφραγισμένα, πράγμα που κάνει τους ερευνητές να πιστεύουν πως είναι μυστικά κείμενα που αναφέρονται στο απόκρυφο βιβλίο του Ezra (Έσδρα), ένα προσάρτημα σε κάποιες εκδόσεις της Βίβλου.
Ο θησαυρός αυτός ανακαλύφθηκε πριν από πέντε χρόνια από έναν ισραηλινό βεδουίνο και γράφτηκε τον 1ο αιώνα κοντά στην εποχή της Σταύρωσης του Χριστού και της Ανάστασης.
Τα χειρόγραφα βρίσκονται σε εργαστήριο στην Αγγλία, όπου εξετάζονται πολύ προσεχτικά από τους αρμόδιους επιστήμονες. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν έχουν δώσει κάποιο σίγουρο αποτέλεσμα.
Romfea.gr

Η στιγμή που περιμέναν οι περισσότεροι gamers σε όλο τον κόσμο έφτασε, καθώς από σήμερα ξεκίνησε η πώληση του Crysis 2 στα καταστήματα της Ευρώπης!

Είναι το πρώτο παιχνίδι που φτιάχτηκε πάνω στην, τελευταίας τεχνολογίας, multiplatform παιχνιδομηχανή της Crytek’s, την CryENGINE 3 και μπορεί να παιχτεί σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση είτε σε 2D είτε σε στερεοσκοπικό 3D*.
Το Crysis 2 «εκτοξεύει» τους παίκτες σε μία συγκλονιστική προσομοίωση της Νέας Υόρκης το έτος 2023, η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς από επιθέσεις αδίστακτων εξωγήινων όντων.

Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Nanosuit 2 για να…ανακαλύψουν τις ηρωικές δυνάμεις που κρύβουν μέσα τους όπως την ιλιγγιώδη ταχύτητα, την υπέρτατη σωματική δύναμη και τη δυνατότητα να γίνουν αόρατοι για να σώσουν την ανθρωπότητα από τη θανάσιμη εισβολή.
Η μεταφορά του Crysis στις κονσόλες αποτελεί τεράστιο κατόρθωμα όλων μας εδώ στη Crytek”, είπε ο Cevat Yerli, CEO της Crytek. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ‘στήσαμε’αυτό το υψηλής ανάλυσης first person shooter για τους παίκτες πάνω σε πολλές πλατφόρμες ενώ παράλληλα προσφέρουμε και μια άλλη διάσταση παιχνιδιού με το μοναδικό, στερεοσκοπικό 3D“.
Οι κριτικοί σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη υποδεχτεί με ενθουσιασμό την άφιξη του Crysis 2 και το θεωρούν σίγουρη επιτυχία, αφού το παιχνίδι έχει ήδη κερδίσει 15 βαθμολογίες από 90 και πάνω, από κριτικούς σε όλο τον κόσμο ανάμεσά τους και το περιοδικού Official Xbox (ΜΒΡ), το οποίο δήλωσε ότι το παιχνίδι είναι “συγκλονιστικά όμορφο” καθώς και το PC Action (Γερμανία), που σχολίασε ότι το Crysis 2 είναι ένα “πομπώδες shooter με φοβερά γραφικά, έξυπνους εχθρούς και ενδιαφέρον multiplayer”.
Στο Crysis 2, η Νέα Υόρκη έχει ερημώσει από μία σειρά κλιματικών καταστροφών και μία επιδημία έχει πλήξει τον πληθυσμό της πόλης η οποία εξαπλώνεται με κτηνώδη ταχύτητα. Οι εξωγήινοι έχουν επιστρέψει, κρύβονται στους δρόμους και αφήνουν την πόλη σε χάος να φλέγεται. Με σκηνικό έναν κόσμο με φουτουριστικές συγκρούσεις όπου οι στρατιώτες δεν στηρίζονται μόνο στο να πυροβολούν με όπλα και να πετούν χειροβομβίδες, οι παίκτες καλούνται να χρησιμοποιήσουν τη Νέα Υόρκη ως ένα φανταστικό πεδίο μάχης και να μετατραπούν το απόλυτο όπλο. Με τη βασική ιστορία να είναι γραμμένη από το βραβευμένο συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Richard Morgan (Altered Carbon), η single player campaign στο Crysis 2 έχει μία μυστηριώδης και συγκινητική αφήγηση.
Το Crysis 2 περιλαμβάνει επίσης multiplayer campaign που εξελίσσεται σε ταχύτατο ρυθμό, σχεδιασμένη από την Crytek UK, το multiplayer studio της Crytek που είναι αυθεντία στον τομέα αυτό. Το multiplayer του Crysis 2 προβάλλει έξι τρόπους παιχνιδιού και 12 χάρτες από αναγνωρίσιμες περιοχές της Νέας Υόρκης και είναι βασισμένο στο μοναδικό gameplay του Nanosuit 2. Αυτό προσφέρει στους παίκτες ένα νέο σκηνικό με έμφαση στο vertical gameplay που επιτρέπει στους παίκτες να σχεδιάζουν τη στρατηγική τους, να επιτίθενται και να αμύνονται από πάνω και από κάτω.
Το Crysis 2 είναι το πρώτο παιχνίδι που έχει βασιστεί πάνω στην τελευταίας τεχνολογίας multiplatform παιχνιδομηχανή την CryENGINE 3. Διατίθεται σε συγκλονιστικά υψηλή ανάλυση είτε σε 2D είτε σε στερεοσκοπικό 3D* για PlayStation 3 computer entertainment system, για Xbox 360 videogame και entertainment system και για PC. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Crysis 2, και για να παρακολουθήσετε το νέο trailer για το λανσάρισμα του παιχνιδιού, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο καλλιτέχνης Β.ο.Β, που έχει βραβευτεί με Grammy, μπείτε στο site crysis.ea.com. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε το παιχνίδι στο Twitter ή να πατήσετε “Like” στη σελίδα του Crysis στο Facebook.
*Επιπλέον hardware και accessories, που δεν περιλαμβάνονται στο παιχνίδι, μπορούν να χρειαστούν για το παιχνίδι σε 3D μορφή. Διαβάστε τη συσκευασία του παιχνιδιού για λεπτομέρειες.
Πριν λίγο η Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση iOS 4.3.1 στο κοινό.
Μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση μέσω του iTunes. Όσοι ενδιαφέρεστε για Jailbreak καλό θα ήταν να περιμένετε για περισσότερες πληροφορίες.
To Update εκτός από τα διάφορα (μικρής κλίμακας) bug fixes περιλαμβάνει και τα παρακάτω:
• Διορθώσεις σε διάφορα προβλήματα με τα γραφικά στο iPod touch (4ς γενιάς)
• Διορθώσεις για μερικά προβλήματα που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της “ενεργοποίησης” μιας συσκευής αλλά και σύνδεσης σε ορισμένα δίκτυα.
• Διορθώσεις με το τρεμόπαιγμα της εικόνας που παρουσιάστηκε με τη χρήση του Apple Digital AV Adapter σε ορισμένες Τηλεοράσεις
• Διορθώσεις σχετικά με το θέμα που υπήρξε με την επικύρωση στοιχείων εισόδου και δεδομένων σε ορισμένες εταιρικές εφαρμογές και υπηρεσίες

Serena Williams -tennisnews.grΜία από τις πιο sexy εμφανίσεις της έκανε η Serena Williams σε διαφημιστικό. Και ίσως όλοι να νομίζουν πως θα ήταν ένα διαφημιστικό για γυναικεία προϊόντα. Αλλά όχι.
Η Serena είναι το κύριο πρόσωπο της διαφήμισης του νέου παιχνιδιού Top Spin 4. Το νέο παιχνίδι της 2Κ Sports, TOP SPIN 4 κυκλοφορεί από τις 18 Μαρτίου  2011 για τις οικιακές κονσόλες PlayStation 3, XboX360, και Wii.
Φορώντας κολλητά δερμάτινα και με πολύ sexy διάθεση η Αμερικανίδα σαν την "the world's sexiest tennis player" φέρετε να αντιμετωπίζει την "the world's sexiest tennis gamer". Το διαφημιστικό είναι όμορφο, αλλά ακόμη καλύτερο είναι το παιχνίδι.
Το παιχνίδι κυκλοφορεί σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα τεχνολογίας και ηλεκτρονικών ειδών από την CD Media, την επίσημη αντιπρόσωπο των μεγαλύτερων εκδοτών video games παγκοσμίως.
Το παιχνίδι μπορείτε να το αγοράσετε τόσο από την CD Media, όσο και από την SEVEN SPOTS.

Η Kim Goodman ειναι απο την τουρκια και εχει μπει στο ρεκορ γκινες για τις ικανοτητες της...μπορει να βλεπει εως και 10 χιλιομετρα τα παντα πεντακαθαρα χωρις κανενα προβλημα...

το γεγονος αυτο οι γιατροι ειπαν οφειλετε στο....
οτι τα ματια της λειτουργουν με τετοιο τροπο οπως ενα τηλεσκοπιο.
οι γιατροι εντυπωσιασμενοι της προτειναν εναντι μεγαλου ποσου να την χρησιμοποιησουν για να βλεπουν τα αστερια με τα καταπληκτικα αυτα ματια..το φανταζονται μαλιστα καπως ετσι...



πηγη:ierosagon
Σας είχαμε μιλήσει τον Ιανουάριο για το πολύ όμορφο αυτό παιχνίδι που ‘δένει’ την εποχή των επιτραπέζιων με την εποχή των digital multimedia παιχνιδιών…


Αξίζει να πούμε μερικά ακόμη πράγματα για το καινοτόμο παιχνίδι του MIT! Τα Sifteo Cubes – παιχνιδάκια με μέγεθος 1.5” που έχουν κανονικές έγχρωμες οθόνες και ανταποκρίνονται στην κίνηση ενώ διαδρούν με τον παίκτη και το… ένα με το άλλο καθώς μετακινούνται! Παιχνίδια και apps μπορούν να αγοραστούν online και να μεταφερθούν ασύρματα στα κυβάκια μέσω ενός συνδεδεμένου με το internet-υπολογιστή ή laptop. Ήδη υπάρχει κατάλογος με παιχνίδια για ενήλικες, ‘προκλήσεις’ εγκεφαλικές και παιχνίδια που μπορούν να παίξουν πολλά άτομα μαζί.
Την ιδέα είχαν για πρώτη φορά μαθητές του MIT Media Lab, οι κύριοι David Merrill και Jeevan Kalanithi που είχαν δημιουργήσει το πρωτότυπο του Sifteo ενώ μελετούσαν την διαδραστικότητα ανθρώπου και υπολογιστή. Ανακάλυψαν πως μερικά από τα πιο δημοφιλή προ-υπολογιστή παιχνίδια σε όλα τα χρόνια αφορούσαν την κίνηση των παικτών και το να πιάνουν και να μετακινούν φυσικά αντικείμενα, ένα συστατικό του gameplay που έχει παραβλεφθεί από τους κατασκευαστές ψηφιακών παιχνιδιών.
“Παραδοσιακά οι παιχνιδομηχανές έχουν χάσει την ιδιότητα της αφής και του χειρισμού όπως είχαν τα επιτραπέζια και τα ντόμινο,” είπε ο Kalanithi, με τα κυβάκια Sifteo να δίνουν μια πιο ‘φυσική’ ιδιότητα στο παιχνίδι. Για να παίξει κανείς με τα Sifteo Cubes πρέπει να εγκαταστήσει κάποιο software σε έναν internet-συνδεδεμένο OS X ή Windows υπολογιστή ή laptop και ασύρματο USB link επιτρέπει σε παίκτες να μεταφέρουν κατεβασμένα παιχνίδια και apps στους κύβους με 2.4GHz σύνδεση. Η χρήση γίνεται σε ακτίνα έως και 6 μέτρα από τον υπολογιστή και αν βγουν εκτός εμβέλειας το παιχνίδι πηγαίνει σε παύση…
Κάθε κυβάκι με διαστάσεις 4.3 x 4.3 x 1.9 εκ. περιέχει 32-bit επεξεργαστή και μια clickable 128 x 128 ανάλυσης οθόνη με επιταχυνσιόμετρο 3-αξόνων. Είναι κατασκευασμένα από υλικό ABS και PC πλαστικό και έχει ενέργεια από μπαταρία πολυμερών-λιθίου για μέχρι και τέσσερις ώρες αυτονομία.
Sifteo games will work with up to six cubes, and the system has been designed for use by anyone aged six and above.
Θα βγουν στην αγορά το 3ο τρίμηνο του 2011 με τιμή $149 για σετ τριών…

Perierga.gr - Τεχνητό σύννεφο
 
Το Κατάρ συνεχίζει να εντυπώσιάζει με τα σχέδια για τη διεξαγωγή του μουντιάλ 2022. Όσοι σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και σκέφτονται τον καυτό ήλιο της ερήμου μάλλον βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Τα σχέδια που βρίσκονται στα σκαριά για τα νέα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ μοιάζουν βγαλμένα από ακριβή παραγωγή επιστημονικής φαντασίας στο Χόλιγουντ.
Ομάδα μηχανικών του πανεπιστημίου του Κατάρ βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει τις ακραίες θερμοκρασίες στα γήπεδα, με την κατασκευή τεχνητού σύννεφου.

Το σύννεφο αυτό θα είναι τηλεκατευθυνόμενο, κατασκευασμένο από 100% ελαφρά καρβονικά υλικά, γεμισμένο με ένα επίσης ελαφρύ αέριο, το ήλιο και του οποίου οι ενεργειακές ανάγκες του θα καλύπτονται από τον ήλιο, από τέσσερις μηχανές.
Το κόστος της κατασκευής, της οποίας σκοπός θα είναι να μπλοκάρει τις ακτίνες του καυτού ήλιου της ερήμου θα κυμανθεί στα 500.000 δολάρια, ενώ δεν έχει πάρει ακόμη έγκριση από τη FIFA
Οι τιμές* πώλησης του iPad 2 στην Ελλάδα ανακοινώθηκαν από το Golden-i και ομολογουμένως είναι πολύ καλύτερες απ’ότι αναμέναμε, σε σύγκριση πάντα με τις αρχικές τιμές διάθεσης του iPad 1st gen στην χώρα μας.

iPad 2 WiFi
  • iPad 2 WiFi 16 GB: 509 ευρώ
  • iPad 2 WiFi 32 GB: 619 ευρώ
  • iPad 2 WiFi 64 GB: 719 ευρώ
iPad 2 3G+WiFi
  • iPad 2 3G+WiFi 16 GB: 639 ευρώ
  • iPad 2 3G+WiFi 32 GB: 739 ευρώ
  • iPad 2 3G+WiFi 64 GB: 839 ευρώ
Οι τιμές των βασικών αξεσουάρ για το iPad 2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
  • Dock: 33 ευρώ
  • iPad 2 Digital AV Adapter: 45 ευρώ
  • iPad 2 Smart Cover – Polyurethane: 45 ευρώ
  • iPad 2 Smart Cover – Leather: 75 ευρώ
Το iPad 2 και τα αξεσουάρ του θα είναι διαθέσιμα στο Golden-i το Σάββατο 26/3 στις 10:00
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%



Ο φωτογράφος Alex Profit ένωσε 2000 φωτογραφίες που τράβηξε με μια Canon EOS 5D Mark II κατά τη διάρκεια του 24ήμερου ταξιδιού του σε Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Αγία Πετρούπολη, Σαγκάη Τόκιο, Νέα Υόρκη και Λονδίνο, και δημιούργησε το παρακάτω video-κολάζ που πραγματικά αξίζει να το δείτε:




[πηγή PetaPixel]
 
Το iPad κέρδισε τον τίτλτο του προϊόντος της χρονιάς 2010, στα Mobility Awards 2011, ένα θεσμό που καταγράφει τις τάσεις των καταναλωτών και βραβεύει τα προϊόντα και υπηρεσίες που ξεχώρισαν.
Εκτός του iPad, το iPhone 4 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου “closed system smartphone”, το App Store ανακηρύχτηκε ως το καλύτερο ψηφιακό κατάστημα εφαρμογών ενώ το FaceTime κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης “mobile video” υπηρεσία.
Ο ανταγωνισμός δεν έμεινε παραπονεμένος. Κάθε άλλο μάλιστα καθώς το Android κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου mobile λειτουργικού, το Kindle 2 τον τίτλο του καλύτερου eBook Reader ενώ το Galaxy Tab αυτό του καλύτερου μικρού tablet.
Αναλυτικά, οι νικητές του Mobility Awards 2011:

CategoryCategory Winning Firm Winning Product/Service
Tablets / Large Screen Apple, Inc. iPad
Tablets / Small Screen Samsung Galaxy Tab
Tablets / Rugged Systems & Software Panasonic Solutions Company Toughbook U1 Ultra
SmartPhones / Closed System Apple, Inc. iPhone 4
SmartPhones / Windows Phone 7 Platform Samsung Focus Phone 7 SmartPhone
SmartPhones / Android Platform HTC Corporation EVO Android SmartPhone
eBook Readers / Consumer Amazon.com, Inc. Kindle 2
Technology Innovation / Software DeviceAnywhere Test Automation for Smart Devices
Technology Innovation / Hardware Novatel Wireless, Inc. MiFi® Intelligent Mobile Hotspot
Voice Processing / Speech to Text & Text to Speech Nuance Communications, Inc. Dragon Dictation
WirelessCommunications/ Cellular Network Verizon Wireless Wireless LTE
WirelessCommunications / Wireless Network Analytics Carrier IQ, Inc. Mobile Analytics Software
WirelessCommunications / WiFi iPass, Inc. iPass Mobile Network
WirelessCommunications / Femtocells AT&T 3G MicroCell
Mobile Software / SmartPhone OS Google, Inc. Android
Mobile Software / Mobile Gaming Electronic Arts, Inc. Mobile Gaming Products
Mobile Software / Browsers & Enhancements Opera Software ASA Browser Software
Enterprise Mobility / Platforms Sybase, Inc. Mobile Platform
Enterprise Mobility / Mobile Video Conferencing Vidyo, Inc. Mobile Video Conferencing
Enterprise Mobility / Machine-to-Machine (M2M) KORE Telematics Digital Wireless Services
Enterprise Mobility / Mobile Resource Management TeleNAV, Inc. Track MRM
Messaging & Alerts / Alerting Services Omnilink Corporation Location Tracking Solution
Messaging & Alerts / Integrated Messaging Sybase, Inc. 365 Mobile Messaging
Messaging & Alerts / Email Research in Motion Limited BlackBerry Email
Security / On-Device Juniper Networks, Inc. Junos Pulse Mobile Security Suite
Security / Mobile Video Security Smartvue Corporation Mobile Surveillance System
Services / Content Delivery mPortal, Inc. SpringBoard Software
Services / App Stores Apple, Inc. App Store
Services / Location Based Services Google, Inc. Mobile Maps/Navigation
Services / Social Networking Facebook, Inc. Connect
Services / PIM Synchronization SugarSync, Inc. SugarSync
Services / Application Development Adobe Systems Incorporated Air 2.5
Services / Prevent Texting While Driving ZoomSafer, Inc. Software Solutions
Services / Streaming Music Pandora Media, Inc. Internet Radio
Services / Mobile Video Services Apple, Inc. FaceTime
Mobile Marketing / Mobile Couponing Cellfire, Inc. Digital Save-to-Card Coupons
Mobile Marketing / Mobile Marketing Platforms Air2Web, Inc. Mobile Marketing Solutions
Mobile Marketing / Mobile Payments Digby Mobile Commerce Software Platform
Mobile Marketing / Mobile Advertising MillennialMedia Mobile Advertising Services
Mobile Marketing / Mobile Ad Exchanges MobClix, Inc. RTB Mobile Ad Exchange
Mobile Marketing / Mobile Ad Analytics Bango.net Limited Mobile Analytics
Mobile Commerce (mCommerce) / Mobile Purchase of Digital Assets BOKU, Inc. Pay By Mobile
Mobile Commerce (mCommerce) / Mobile Payments hyperWALLET Systems, Inc. Global Payment Solutions
Mobile Commerce (mCommerce) / Integrated Mobile Commerce mFoundry, Inc. Mobile Commerce Solutions
Mobile Commerce (mCommerce) / Mobile Banking & Payments Obopay, Inc. Mobile Money Transfers
Rookie of the Year Foursquare Mobile Check-In Service
M&A Transaction Hewlett-Packard Development    Company, L.P. Acquisition of Palm
Product of the Year Apple, Inc. iPad
Special Social Impact Award The mGive Foundation Impact on Promoting Social Good via Mobile
Analyst Choice Award AT&T Mobility Multi-Modal Network (Wi-Fi &WWAN)

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger