Δείτε την Ελλάδα του 1941 και δείτε και την Ελλάδα της 31/12/2011...


Δυστυχώς ο κόσμος που περιμένει πλέον να πάρει συσσίτιο είναι πιο πολύς απο την κατοχή.
Να φύγει και να μην ξανάρθει τέτοια χρονιά...

Συσσίτιο 1941:











Συσσίτιο 31/12/2011:









Αυτό θα πει να έχεις ευνοϊκό άνεμο
 
«Άνθρωπος της χρονιάς» ο Γιώργος Παπανδρέου
Σύμφωνα με περιοδικό της Αυστρίας

Τον τίτλο του «Ανθρώπου της χρονιάς» για το 2011 κατέκτησε ο Γιώργος Παπανδρέου, από το το γνωστό αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικο-οικονομικό περιοδικό «Προφίλ».

Το περιοδικό κυκλοφορεί την Δευτέρα και δίνει τον συγκεκριμένο τίτλο στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό για τις προσπάθειες του να μείνει η Ελλάδα εντός της ευρωζώνης και να επιλυθεί η οικονομική κρίση.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ως λάτρεις του ποδοσφαίρου ποιος είχε την ιδέα εφαρμογής στο άθλημα της κίτρινης και κόκκινης κάρτας;

Πώς ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια με τις αποβολές και τις προειδοποιήσεις…

Ο Άγγλος Κένεθ «Κεν» Άστον έφευγε για το σπίτι του το 1966 από το γήπεδο σοβαρά προβληματισμένος απ όσα είχαν δεί τα μάτια του στο παιχνίδι του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου Αγγλία - Αργεντινή. Τότε δηλαδή που το ξύλο είχε πάει σύννεφο, κυρίως από την πλευρά των Αργεντινών που «κλάδευαν» με ευκολία και σκληρότητα τους αντιπάλους τους. Δάσκαλος στο επάγγελμα και διαιτητής ποδοσφαίρου από χόμπι προβληματίστηκε έντονα μετά από όσα είχαν δει τα μάτια του. Ένας τραυματισμός στον αγκώνα τον είχε εμποδίσει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όπως και στάθηκε αιτία αρχικά να μη γίνει δεκτός ως πιλότος στην πολεμική αεροπορία της Βρετανίας στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Τα κατάφερε όμως να υπηρετήσει στο πυροβολικό και να μετατεθεί στην Ινδία όπου συχνά –πυκνά οργάνωνε μεταξύ των Βρετανών στρατιωτών αγώνες ποδοσφαίρου με τον ίδιο ως διαιτητή. Αποστρατεύθηκε με τη λήξη του πολέμου με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη και επέστρεψε στο σχολείο του.

Λίγο καιρό μετά το παιχνίδι Αγγλία - Αργεντινή και ενώ είχε μεσολαβήσει η τιμωρία, μετά από σημείωση που κανείς δεν παρατήρησε του Τζάκι Τσάρλτον, ο Άστον βρήκε τη λύση. Μπλοκαρίστηκε σε έναν σηματοδότη στην οδό Κένσινγκτον του Λονδίνου και εκεί σκέφθηκε ότι το κόκκινο φανάρι και το κίτρινο είναι μια καλή ιδέα. Πρότεινε λοιπόν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία τη κόκκινη και τη κίτρινη κάρτα που έγινε θεσμός από το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου του 1970.

Έτσι, παίκτες και φίλαθλοι γνωρίζουν την προειδοποίηση ή την αποβολή σε κάθε παιχνίδι.



http://delfinaki-sunset.blogspot.com

Παρασκηνιακοί διάλογοι από συσκέψεις των οικονομικών επιτελείων φέρνει στο φως "Το Βήμα της Κυριακής". Παραδοχή για υψηλό έλλειμμα και την αποχώρηση ΔΝΤ από τη δανειοδότηση. "Οδηγούμαστε σε κατάρρευση", είπε ο Ε. Βενιζέλος.

Η δεινή θέση στην οποία βρίσκονται οικονοµία και κρατικά ταµεία αποκαλύπτεται στους αγωνιώδεις διαλόγους υπουργών, εν όψει της τελικής διαπραγµάτευσης µε την τρόικα, στην εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής".
Χαρακτηριστική φράση που αποτυπώνει την αγωνία των υπουργών και το αδιέξοδο των οικονομικών επιτελείων σχετικά με τη λήψη οικονομικών μέτρων για το διέξοδο της χώρας από την κρίση, χωρίς περαιτέρω απώλειες, αποτυπώνεται στο Φίλιππο Σαχινίδη, ο οποίος σε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, φέρεται να είπε: "Το έλλειµµα του 2011 κινείται στο 10%-11% του ΑΕΠ και αν δεν περιοριστεί, τότε θα πάµε όλοι µαζί για τσίπουρα".

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε: "∆εν µπορούµε να λάβουµε νέα µέτρα. Θα οδηγηθούµε σε κυβερνητική κατάρρευση. Το μεγάλο ζήτημα είναι οι δυσκολίες στα ασφαλιστικά ταμεία και στον κοινωνικό προϋπολογισμό".

Γ. Κουτρουμάνης: "Κάτι πρέπει να κάνουμε, έχουμε απώλειες και στα έσοδα, πέφτουν έξω και οι δαπάνες. Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι οι απώλειες εσόδων στο ΙΚΑ".

Φ. Σαχινίδης: "Το έλλειμμα του 2011 θα κλείσει μεταξύ 10% και 11%".

Ε. Βενιζέλος: "Με έλλειμμα 11% θα φτάσουμε σε αδιέξοδο γιατί θα ζητήσουν πρόσθετα μέτρα. Είναι SOS να κλείσει το έλλειμμα κάτω από το 10%".

Φ. Σαχινίδης: "Αν κλείσει η χρονιά με έλλειμμα 9,5% θα είμαι θεός. Αν είναι 9,7% - 9,8% θα το καλιμπράρουμε".

Φ. Σαχινίδης: "Πρέπει να προχωρήσουμε σε ακύρωση δαπανών του 2011 ή να κάνουμε μπαϊμπάς όπου μπορούμε για να κλείσει ο προϋπολογισμός".

Ε. Βενιζέλος: "Αν το έλλειμμα υπερβεί το 10% δεν μπορούμε να πάρουμε μέτρα. Οδηγούμαστε σε κυβερνητική κατάρρευση".

Γ. Κουτρουμάνης: "Εμείς υπολογίζαμε 678 εκατ. ευρώ από τα Ταμεία αλλά τώρα είμαστε στο μηδέν".

Η. Πεντάζος: "Θα έχουμε σκληρή διαπραγμάτευση τον Ιανουάριο. Τώρα οι Τροϊκανοί έδειχναν χαλαροί, συναισθηματικοί, ακόμα και φιλικοί μπορούμε να πούμε μαζί μας΄".

Η ομολογία στη Βουλή

Το κουβάρι ξετυλίχτηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής", σε ομιλία του Φ. Σαχινίδη στη Βουλή, που είπε χαρακτηριστικά:

"Μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να απαντήσω με ακρίβεια για το πού θα θα διαμορφωθεί τελικά το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης το 2011. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ύφεση, η οποία θα επηρεάσει τόσο τα φορολογικά, όσο και τα ασφαλιστικά έσοδα. Είναι γεγονός ότι έχουμε και αυξημένη ανεργία και μάλιστα περισσότερη από αυτή που αρχικά είχε προβλεφθεί".

Νωρίτερα, ο ίδιος επισήμανε ότι "το ΔΝΤ είναι έτοιμο να μας πει αντίο. Υπάρχουν και άλλα προβλήματα. Η Βραζιλία θέτει θέμα προνομιακής μεταχείρισης προς την Ελλάδα και το ίδιο θέμα έκαναν και οι Ρώσοι. Όλες οι ελπίδες είναι στον Παντελή Οικονόμου για να εισπράξει τα έσοδα. Αν δεν πετύχουμε θα πάμε όλοι μαζί για τσίπουρα στη Θεσσαλία".


http://news247.gr
Τον δικό του υποσταθμό της ΔΕΗ έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του, στην Κρήτη, ένας ηλεκτρολόγος ηλεκτρονικός. Με "όπλα" την ηλιακή και αιολική ενέργεια και τα σάπια φρούτα, έχει να πληρώσει λογαριασμό 16 χρόνια.

Πλήρη αυτοδυναμία ενέργειας στο σπίτι του, με τη χρήση αιολικής και ηλιακής ενέργειας, έχει καταφέρει να έχει ο 50χρονος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός, Μ.Καλογεράκης, από τις Γούρνες Ηρακλείου.
Σύμφωνα με το Έθνος, ο ένθερμος οπαδός της πράσινης ενέργειας, έχει εγκαταστήσει στο σπίτι του το δικό του παρασκευαστήριο καυσίμου, αλλά και τους δικούς του αυτοσχέδιους αντιδραστήρες, όπου προχωρεί σε διάσπαση υδρογόνου και οξυγόνου.
Στην αποθήκη του σπιτιού του παράγει οικολογικό καύσιμο από ζαχαροκάλαμο και σάπια φρούτα, το οποίο, σε συνδυασμό με μια μικρή μετατροπή στον κινητήρα της μηχανής του, του έχει δώσει μέχρι σήμερα πάνω από 25.000 δωρεάν χιλιόμετρα.
"Έχω μετατρέψει την αναλογία καυσίμου - αέρα. Η βενζίνη θέλει περισσότερο οξυγόνο για να αναφλεγεί, ενώ το αλκοόλ πολύ λιγότερο", δήλωσε στην εφημερίδα.
Και το τελικό μείγμα, λέει, είναι σαν μια πολύ δυνατή ρακή, 75 βαθμών, και αν κάποιος το αραιώσει μπορεί να το πιει χωρίς κανένα πρόβλημα.
Καθημερινά, το σύστημα του 50χρονου μπορεί να παράγει πάνω από 10 λίτρα καυσίμου, ενώ τα ίδια καύσιμα μπορεί, πέρα από το μηχανάκι, να χρησιμοποιηθούν και για τα αυτοκίνητα αρκεί να γίνει η σχετική μετατροπή του κινητήρα τους.
Ο κ. Καλογεράκης έχει εγκαταστήσει και λειτουργεί στην αποθήκη του σπιτιού του τους δικούς του αυτοσχέδιους αντιδραστήρες, μέσω των οποίων το νερό παράγει ρεύμα και θέρμανση.
"Όταν έχεις ήλιο, νερό, αέρα, έχεις τα πάντα. Η χώρα μας έχει απλόχερα από τον Θεό όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και θα πρέπει οι πολιτικοί μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, που βρίσκεται η χώρα μας, να δώσουν κίνητρα και κατευθύνσεις για την πράσινη ενέργεια ώστε να πάμε μπροστά", σημειώνει.

http://news247.gr

Σήμερα το απόγευμα πήρα τον προαστιακό από Μεταμόρφωση για Μαγούλα.

Όλα καλά ήρθε το τρένο στην ώρα του 15:10 και μόλις φτάσαμε Νέα Λιόσια με δεκάλεπτη καθυστέρηση, μας ανακοινώνουν να αλλάξουμε τρένο για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας.

Όντως αλλάξαμε τρένο και με νέα εικοσάλεπτη καθυστέρηση ξεκινάμε για Ασπρόπυργο!
Φτάνουμε Ασπρόπυργο και μας ανακοινώνουν για να συνεχίσουμε πρέπει να αλλάξουμε πάλι τρένο.
Ξανά αλλάζουμε τρένο και με νέα μισάωρη καθυστέρηση το τρένο ξεκίνησε αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Θεωρήσαμε ότι πρέπει να αλλάξει γραμμή και γι' αυτό το κάνει.
Όντως μετά από λιγο σταματάει για να ξεκινήσει προς τη σωστή κατεύθηνση και μετά από λίγο ακινητοποιείται!!!
Μετά λοιπόν από σαράντα λεπτά και αφού κανείς δεν μας έχει ενημερώσει τι έχει συμβεί, ο κόσμος ανοίγει τις πόρτες των βαγονιών και κατεβαίνει να συνεχίσει με τα πόδια μέχρι τη σταση Ασπρόπυργος.
Οι φήμες που ακουγόντουσαν ήταν ότι ο οδηγός έπαθε έμφραγμα και ότι δεν έχει ρεύμα για να συνεχίσει το τρένο.
Βέβαια ότι και να είχε συμβεί θα μπορούσαν να μας κάνουν μια ανακοίνωση και να μας ενημερώσουν τι συμβαίνει.
Αλλά τι δουλεύει σωστά στην Ελλάδα για να δουλεύει και ο Προαστιακός.

Η λήψη που ακολουθεί είναι από κινητό, για να πάρετε κι εσείς μια γεύση από την εμπειρία που ζήσαμε!
Εξάλλου δεν κάνεις κάθε μέρα περίπατο μεσα στις γραμμές των τρένων!!!!!!

Όλα τα λεφτά από το βίντεο που ακολουθεί, είναι ο κύριος στη ράμπα του σταθμού Ασπρόπυργος προς στο τέλος του βίντεο 7:22.



Μεγάλη ταλαιπωρία έχει προκύψει στον Προαστιακό, προς Κιάτο καθώς δύο συρμοί είναι, σύμφωνα με επιβάτες, εκτός λειτουργίας, ενώ δεν υπάρχει και ενημέρωση.

Ουδείς προνόησε, όπως καταγγέλλουν επιβάτες του Προαστιακού, να τους ενημερώσει πως δύο συρμοί έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας. Αποτέλεσμα να παραμένουν επί 50 λεπτά άπραγοι.

Σύμφωνα με τα όσα λένε επιβάτες, ο ένας συρμός εκτροχιάστηκε, ευτυχώς χωρίς τραυματίες, στο ύψος της Μαγούλας.

Ο δεύτερος, αν και βρισκόταν μπροστά τους δεν ξεκινούσε, πιθανότατα λόγω βλάβης!

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι επιβάτες είδαν κυριολεκτικά έκπληκτοι τους ελεγκτές να προσπαθούν να βγάλουν μία άκρη, πάντα χωρίς οι ίδιοι να έχουν ενημέρωση.

Τελικά, οι επιβάτες οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα και λόγω της ζημιάς και του εκτροχιασμού παρέμεναν στα Άνω Λιόσια επιβιβάστηκαν σε τρένο με προορισμό τον Ασπρόπυργο, ουδείς όμως τους έχει πληροφορήσει τι θα ακολουθήσει μετά.


Γιορτάζοντας τα 18α γενέθλια είναι μια πολύ ωραία στιγμή για τον καθένα, αλλά για την μικρή Jyoti Amge το ορόσημο  της ηλικίας των 18 είναι κάτι ακόμη μεγαλύτερο​​. Η Jyoti Amge είναι ήδη μια μίνι διασημότητα στην γενέτειρά της, στο Nagpur της Ινδίας, για ένα τεράστιο ρεκόρ το ότι είναι επίσημα η μικρότερη γυναίκα του κόσμου. Και παρά το μικροσκοπικό ανάστημα της, 61,95 εκατοστά η Jyoti ελπίζει να γιορτάσει τη στέψη της μικρότερης γυναίκας στον κόσμο, με τη δρομολόγηση μιας ταινίας στο Bollywood.







1. Εργοστάσιο της Honda στην Ταϊλάνδη ,μετά τις πλυμμήρες του Οκτώβρη!




2.Λιβύη




3.Πολυκατοικίες στην Κίνα





4.Ξενοδοχείο Marina Bay Sands Resort στην Σινγκαπούρη



5.Aokigahara,το δάσος των αυτοκτονιών,Ιαπωνία
Adidas
Aπό το όνομα του ιδρυτή της Adolf Adi Dassler...
Ο αδελφός του, Rudolf Dassler έφτιαξε επίσης μια εταιρία αθλητικών παπουτσιών, και την ονόμασε με τον ίδιο τρόπο: Ruda. Αργότερα μετονομάστηκε στη γνωστή μας Puma.





ΙΚΕΑ
Και εδώ τα αρχικά του ιδρυτή της Ingvar Kamprad, συν τα αρχικά του κτήματος και του χωριού που γεννήθηκε: Elmtaryd Agunnaryd.




Nintendo
Aπό τη γιαπωνέζικη λέξη Nintendou. Νin σημαίνει «έμπιστος» και ten-dou σημαίνει «παράδεισος».




Pepsi
Το όνομα απλά προέρχεται από το συστατικό της pepsin που είναι ένα ένζημο πέψης.



VERIZON
Συνδυασμός του λατινικού veritas (αλήθεια) και του Horizon (ορίζοντας).



ΑΤΑRI
Από τη γιαπωνέζικη λέξη που χρησιμοποιείται για να δείξει την απειλή των κομματιών του αντιπάλου στο γιαπωνέζικο παιχνίδι Go (περίπου όπως η προειδοποίηση check στο σκάκι).




Taco Bell
Από το επίθετο του ιδρυτή Glen Bell.




CocaCola
Από τα φύλλα της κόκας (coca) και τα φιστίκια Kola (Kola nut, λατινοαμερικάνικο φιστίκι) που χρησιμοποιούνταν αρχικά σαν συστατικά γεύσης.



MATTEL
Από τα ονόματα των συνιδριτών της Harold “Matt” Mattson και Elliot Handler.



SEGA
Συντόμευση του Service Games of Japan που είχε πρωτοεισάγει μηχανήματα pinball (φλιπεράκια) στις Αμερικάνικες στρατιωτικές βάσεις στην Ιαπωνία.



SHARP
Πήρε το όνομά της από το πρώτο της προϊόν: «the ever-sharp pencil» (το πάντα ξυμένο μολύβι)
(σ.σ. sharp = οξύ, κοφτερό, ξυμένο)



WENDY’S
Ο ιδρυτής της Dave Thomas ονόμασε έτσι την εταιρία του από το όνομα της κόρης του Melinda, που τη φώναζαν χαϊδευτικά Wendy.




ΑRM & HAMMER
Από το λογότυπο με το μπράτσο και το σφυρί, που συμβολίζει τον Vulcan τον θεό των Λατίνων για τη φωτιά και τη μεταλλουργία (ο αντίστοιχος του Ηφαίστου). Το λογότυπο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από της εταιρία Vulcan Spice Mills, από όπου το δανείστηκαν και το προσάρμοσαν στην ARM & HAMMER.





NABISCO
Συντόμευση του αριχκού ονόματος National Bisscuit Company (Εθνική Εταιρία Μπισκότων).




Sprint
Συντομογραφία του Southern Pacific Railroad Internal Communications.




Arby’s
Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, ότι Arby’s είναι το roast beef (αυτή η αλυσσίδα εστιατορίων είναι πασίγνωστη για το roast beef sandwich της), το όνομα στην πραγματικότητα αποτελείται από τα αρχικά των ιδρυτών της, των αδελφών Raffel.



Ebay

Αρχικά το ebay ήταν μέρος του Ομίλου Τεχνολογίας Echo Bay Technology Group. Το URL EchoBay.com ήταν ήδη «πιασμένο» μία εταιρία ορυχείων με βάση το Echo Bay στη Νεβάδα.




7-Eleven
Το 1946 το όνομα των πολυκαταστημάτων U-Tote’m άλλαξε σε 7-Eleven όταν τέθηκε σε ισχύ το νέο ωράριο 7π.μ.-11μ.μ.



Walmart
Ο Sam Walton, ιδρυτής του Walton’s Five and Dime, έψαχνε ένα όνομα για τη νέα μεγάλη αλυσσίδα υπερκαταστημάτων στις ΗΠΑ, και δεν του ερχόταν κάποια καλή. Χρησιμοποίησε λοιπόν το μικρό του όνομα.




Reebok
Εύηχη παραλλαγή του rhebok (αφρικανικής αντιλόπη).




LEGO
Από τις Δανέζικες λέξεις leg godt, που σημαίνουν «παίζεις καλά».
 
Όχι δεν αλλάζει κάτι σε ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Το χιόνι είναι λευκό, κατάλευκο και πάντα έτσι θα είναι, όταν σαν κάτασπρο «μαγικό»… σεντόνι σκεπάζει τη φύση. Το κατακόκκινο χιόνι είναι ένα περίεργο φαινόμενο που οφείλεται στην ασταξανθίνη, ένα καροτενοειδές που έχει κόκκινο χρώμα, η οποία, μάλιστα, οφείλεται για το χρωματισμό στις γαρίδες!
perierga.gr - Χιόνι... κατακόκκινο!
Η ιστορία είναι απλή και έχει ως εξής: Το κόκκινο χρώμα που εμφανίζεται σε ορισμένες περιπτώσεις στο χιόνι οφείλεται σε έναν ψυχρόφιλο φύκο που ονομάζεται Chlamydomonas nivalis. Αυτός αναπτύσσεται σε ακραίες ψυχρές θερμοκρασίες και τότε παράγει την ασταξανθίνη ως μέσο προστασίας από τις UV ακτίνες που αντανακλά το χιόνι.
perierga.gr - Χιόνι... κατακόκκινο!
Το χιόνι τότε χρωματίζεται σιγά σιγά κόκκινο, δημιουργώντας μια εκπληκτική εικόνα, αφού οι κορυφές των βουνών μοιάζουν να έχουν πλημμυρίσει με αίμα ή στην καλύτερη περίπτωση να είναι γεμάτες με… φυσική γρανίτα καρπούζι! Συμπέρασμα: Αντί για γάντια προτιμήστε να πάρετε μαζί σας μερικά… χωνάκια!
perierga.gr - Χιόνι... κατακόκκινο!
perierga.gr - Χιόνι... κατακόκκινο!

Μόλις χθες η Intel κυκλοφόρησε τη νέα σειρά επεξεργαστών της Cedar Trail και σήμερα έχει διαρρεύσει ήδη το πρώτο netbook από τη Lenovo με τον επεξεργαστή Atom 2600.

To netbook -ή mini notebook όπως το αποκαλεί η εταιρεία- ακούει στο όνομα Lenovo IdeaPad S110 και έρχεται με 1GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 320GB και λειτουργικό σύστημα Windows 7 Starter. Ζυγίζει μόλις 1.15kg ενώ διαθέτει HD οθόνη 10.1″, 98% full size πληκτρολόγιο με καμπυλωτά πλήκτρα, κάμερα 2MP, υποδοχή USB 3.0, WiFi και 3G (προαιρετικό).

Το Lenovo IdeaPad S110 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, άσπρο κόκκινο και μπλε) και η τιμή του υπολογίζεται στα $321 (περίπου €250). Παρακολουθήστε το promo- video που ακολουθεί:



 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας “The Daily”, η Nintendo σχεδιάζει να εμπλουτίσει την επερχόμενη φορητή παιχνιδοκονσόλα της Wii U ακόμα περισσότερο, εργαζόμενη αυτή τη στιγμή πυρετωδώς πάνω στη δημιουργία ενός πληρέστατου ηλεκτρονικού καταστήματος εφαρμογών.

Προς το παρόν η ιαπωνική εταιρεία διατηρεί δύο App Stores, τα DSi Shop και Wii Shop για τις αντίστοιχες παιχνιδοκονσόλες της, όμως εικάζεται ότι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι κάτι το ιδιαίτερο, επεκτείνοντας τις λειτουργίες του συστήματος πέρα από τα όρια του gaming.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο App Store θα παρέχει στους χρήστες όλους τους τίτλους παιχνιδιών για το Wii U, συμπεριλαμβανομένων και των πιο πρόσφατων κυκλοφοριών, καθώς επίσης και άλλου είδους εφαρμογές για browsing, email και άλλες λειτουργίες.

[πηγή thedaily]
 
Η τελευταία αναφορά της Digitimes που δημοσιεύεται σήμερα αναφέρει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει οθόνες τεχνολογίας IGZO (indium gallium zinc oxide) αντί για IPS για το επερχόμενο iPad 3.
Συγκεκριμένα, οι οθόνες αυτές κατασκευάζονται από την Sharp και είναι ιδανικές για την φημολογούμενη Retina οθόνη του iPad 3 μιας και προσφέρουν χαμηλότερη κατανάλωση, δεν χρειάζεται να έχουν το διπλό LED bar και έτσι μπορεί το iPad 3 να είναι λεπτότερο με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Αν θυμάστε προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για ελαφρώς παχύτερο iPad 3 εξαιτίας του διπλού LED bar για την Retina οθόνη.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την IGZO, όμως, μιας και στα τέλη Νοέμβρη ο Peter Misek της Jeffries είχε εκδώσει σημείωμα όπου αναφερόταν στην χρησιμοποίηση οθονών της Sharp στο επερχόμενο iPad 3
Η τεχνολογία IPS επιτρέπει στις iOS συσκευές την προβολή της οθόνης υπό μεγάλη γωνία. Πιστεύεται, όμως, ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει τροποποιημένη έκδοση της τεχνολογίας IGZO της Sharp για να διατηρήσει τη retina οθόνη στα 330 dpi χωρίς να είναι IPS καταλήγοντας με αυτόν τον τρόπο σε έναν λεπτότερο σχεδιασμό αφού δεν θα απαιτούνται τα δύο light bars. Επίσης, η κατανάλωση είναι στα ίδια περίπου επίπεδα με τις οθόνες OLED, οπότε θα περιμένουμε να δούμε και καλύτερη αυτονομία αφού η κατανάλωση θα είναι αρκετά μειωμένη σε σχέση με τώρα.
Δείτε πασίγνωστη παρουσιάστρια να παλεύει στο ριγκ! - VideoΜπορεί να την έχουμε συνηθίσει με τουαλέτες και πάντα περιποιημένη, ωστόσο η Μαρία Μενούνος δεν διστάζει να μας δείξει την... άγρια πλευρά της. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να ανέβει σε ρινγκ του wrestling και να τα βάλει με τις πιο… άγριες αντιπάλους.
Βγήκε λοιπόν και άρχισε τις λαβές και τις κλοτσιές εναντίον των αντιπάλων της, που η αλήθεια είναι ότι δεν τη λυπήθηκαν καθόλου.
Αλλά και η Μενούνος όταν είδε ότι οι κλοτσιές της δεν είχαν αποτέλεσμα, είπε να δοκιμάσει κάτι κλασικό και δοκιμασμένο. Ένα… χαστούκι!


Πηγή: ofono.gr
Γιάννενα: Γιούχαραν τον βουλευτή Θανάση Οικονόμου - ''Αλήτη, να προσκυνήσεις τους Γερμανούς''!Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, τα ''άκουσε'' από δύο νεαρούς και τους απάντησε στο ίδιο επίπεδο...
Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, μόλις είχε παρκάρει σε δρόμο της πόλης και έπεσε πάνω σε δύο νεαρούς, που του επιτέθηκαν φραστικά, τόσο για τη στάση που κρατά, όσο και για την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση.

Στο βίντεο, βλέπουμε τους νεαρούς να στέκονται στην άκρη του πεζοδρομίου και τον βουλευτή, μπροστά από το αυτοκίνητό του, μαζί με 3 άνδρες, πιθανότατα της προσωπικής του ασφαλείας. Ο... διάλογος ξεκινά με τους νεαρούς να γιουχάρουν και να ζητούν σε έντονο ύφος εξηγήσεις, από τον κύριο Οικονόμου για τη στάση του.

- (Νεαροί) Σε ψηφίσαμε για άλλα πράγματα και τα έχετε κάνει μαντάρα! Αλήτες! Έχετε αφήσει τον κόσμο χωρίς δουλειά!
- (Θ.Οικονόμου) Εσύ είσαι αλήτης και το ξέρεις.
- (Νεαροί) Τους Γερμανούς να πας να προσκυνήσεις, αλήτη!
- (Θ.Οικονόμου) Νομίζουν ότι είναι και προοδευτικοί άνθρωποι...
- (Νεαροί) Γιατί εσύ είσαι;
- (Θ.Οικονόμου) Σαχλαμάρα!
- Πήγαινε στο ΛΑΟΣ...

Τελικά το επεισόδιο έληξε κάπου εκεί και έφυγαν από το σημείο τόσο οι νεαροί όσο και ο βουλευτής...



Πηγή: newsit.gr


Οι αθλητικές στιγμές προσφέρουν πάντα δυνατότητα για εκπληκτικές φωτογραφίες.

Το 2011 ήταν μια χρονιά με πολλές και σημαντικές αθλητικές στιγμές τις οποίες κατάφεραν να απαθανατίσουν οι φωτογράφοι. Κάποιες μάλιστα φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πράγματι την κατάλληλη στιγμή.

Δείτε τις καλύτερες αθλητικές φωτογραφίες του 2011:

O Oυαλός Bradley Dredge παίρνει το μπαλάκι του γκολφ από μια λακούβα με νερό κατά τη διάρκεια του Ανοικτού Πρωταθλήματος Ευρώπης στους Προκριματικούς. Αγγλία, 6 Ιουνίου 2011 
golf


Στιγμή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ της Σκωτίας και της Δανίας στο Hampden Park. Σκωτία, 10 Αυγούστου του 2011 
football

Ζευγάρι του καλλιτεχνικού πατινάζ στο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ στο Taipei Arena. Ταϊβάν 20 Φεβρουαρίου 2011 
patinaz

Τουρνουά μπάσκετ ανδρών. Γεωργία, 10 Μαρτίου 2011
mpasket

Αργεντινή - Χιλή Ράλυ Ντακάρ. Χιλή, 5 Ιανουαρίου 2011
raly


Μπενφίκα - Μάντσεστερ Γ. Champions League. Λισσαβόνα, 2 Νοεμβρίου 2011.
benfika


Η Blana Vlasik από την Κροατία, αθλήτρια στο άλμα εις ύψος στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου στο Daegu. Νότια Κορέα, 3 Σεπτεμβρίου 2011
alma


Η Corina Popovic και η Μara Aiacoboae κάνουν βουτιά 10 μέτρων κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης. Σαγκάη, 18 Ιουλίου 2011
kolimvisi


Σέρφερ πέφτει από τη σανίδα του στην προσπάθεια να πηδήξει πάνω από κύμα. Σίδνεϊ, 2 Μαϊου 2011
SURF


Η Carlotta Ferlito κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης γυμναστικής. Βερολίνο, 10 Απριλίου 2011
enorgani

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger