Ο καλλιτέχνης Dan Lester γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη φωτογραφία αλλά και με την εικονογράφηση με μεγάλη επιτυχία. Βασικό χαρακτηριστικό των έργων του η… οφθαλμαπάτη!
perierga.gr - Η απίθανη τέχνη της οφθαλμαπάτης!
Καταφέρνοντας να συνδυάζει τη φωτογραφία με την εικονογράφηση σε έξυπνες και ενδιαφέρουσες εικόνες κάνει το θεατή να αμφισβητεί τις περισσότερες φορές και να αναρωτιέται τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπει!
perierga.gr - Η απίθανη τέχνη της οφθαλμαπάτης!
Φωτογραφία ή σκίτσο; Ή μήπως και τα δύο μαζί; «Πάντα μου άρεσε να… μπλέκω τα πράγματα και να κάνω τους φίλους μου να… ψάχνονται. Μου αρέσει αυτό το βλέμμα της απορίας στο πρόσωπό τους! Αυτή η έκφραση του… μπερδέματος», λέει ο Dan.
perierga.gr - Η απίθανη τέχνη της οφθαλμαπάτης!
Στην πραγματικότητα, η φωτογραφία αποτελεί συνέχεια του σκίτσου ή το αντίθετο (όπως το δει κανείς) και το τελικό αποτέλεσμα ζαλίζει το κοινό με την επιτυχημένη συγχώνευση του μοντέλου και του καλλιτέχνη στο ίδιο πλάνο ή στην ίδια εικόνα, όπου μια καινούργια «οντότητα» δημιουργείται…
perierga.gr - Η απίθανη τέχνη της οφθαλμαπάτης!
Πολλοί είναι σήμερα αυτοί που κάνουν χρήση cloud υπηρεσιών όπως τo Google Docs ενώ άλλοι επιλέγουν πιο παραδοσιακές μεθόδους όπως να κρατούν χειρόγραφες σημειώσεις ή να σχεδιάζουν σε χαρτί. Το Πανεπιστήμιο του Τόκυο κατάφερε να παντρέψει τις δύο παραπάνω μεθόδους μέσα από μία νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που ουσιαστικά μεταμορφώνει το χαρτί σε οθόνη.

Ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει στο χαρτί και στη συνέχεια να επεξεργαστεί το σχέδιο του από τον υπολογιστή ή από το ίδιο το χαρτί, να το αντιγράψει, να το σβήσει και γενικά να κάνει όλα όσα θα μπορούσε να κάνει από το PC του. Σύμφωνα με τους επιστήμονες:
“Μέχρι σήμερα ήταν δυνατή η προβολή πραγμάτων στο χαρτί και η χρήση του σαν οθόνη όπως και το αντίστροφο δηλαδή η προβολή των σχεδίων από το χαρτί στον υπολογιστή μέσω ψηφιακής γραφίδας. Ωστόσο, με την πρώτη μέθοδο τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο στο σκοτάδι ενώ με τη δεύτερη πρόσβαση μπορείς να έχεις μόνο μέσω του υπολογιστή.”
Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, το σύστημα κάνει χρήση υπολογιστή, κάμερας, laser και υπεριώδους φωτός:

iPhone 5 στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου
Το ότι το iPhone 5 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 2 Νοεμβρίου το γνωρίζουμε εδώ και αρκετές ημέρες (βλ. Επίσημες τιμές πώλησης του iPhone 5 στην Ελλάδα και ημερομηνία κυκλοφορίας), το ότι τα διαθέσιμα κομμάτια του iPhone 5 για την συγκεκριμένη ημερομηνία θα είναι πολύ λίγα το υποψιαζόμασταν. Σήμερα ωστόσο επιβεβαιώσαμε ότι τα iPhone 5 που θα έρθουν στις 2 Νοεμβρίου στην Ελλάδα θα είναι πραγματικά ελάχιστα!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα καταστήματα των παρόχων θα έχουν από 0-1 διαθέσιμα τεμάχια ενώ τα APR (Golden-i, Systemgraph, iStorm, Document) θα διαθέτουν μονοψήφιο αριθμό συσκευών!
Σχεδόν όλα τα iPhone 5 που αναμένονται στην 1η παρτίδα (2 Νοεμβρίου) θα είναι μαύρου χρώματος και χωρητικότητας 16GB.
Όσοι λοιπόν θέλετε πραγματικά να αποκτήσετε το iPhone 5 στις 2 Νοεμβρίου θα πρέπει να “κατασκηνώσετε” έξω από το κατάστημα της αρεσκείας σας (προτιμήστε APR καθώς έχετε περισσότερες πιθανότητες) και ίσως τα καταφέρετε… ίσως.
onavo
To Onavo Count είναι η νεότερη εφαρμογή της Onavo για το iPhone που έχει σκοπό να σας προσφέρει μια γενικότερη εικόνα του πόσα MB καταναλώνετε από το data plan σας όχι μόνο στο σύνολο αλλά και ανά εφαρμογή. Μπορείτε να δείτε μια επισκόπηση της κατανάλωσης δεδομένων της κάθε εφαρμογής με πλήρη στατιστικά στοιχεία και γραφικά σε πλήρη συνεργασία με την άλλη εφαρμογή της εταιρείας, Onavo Extend [iTunes link].
Θα βρείτε το Onavo Count δωρεάν στο App Store [iTunes link]
google
H εφαρμογή Google Search αναβαθμίστηκε σήμερα για το iPhone και iPad φέρνοντας μια πολύ σπουδαία λειτουργία στους χρήστες του iOS: την -ενισχυμένη- φωνητική αναζήτηση. Χάριν στο Knowledge Graph που η Google παρουσίασε πριν λίγο καιρό μπορείτε πλέον να ρωτάτε το Google με τη φωνή σας οτιδήποτε θέλετε και να λαμβάνετε άμεσα μια απάντηση. Πρόκειται ουσιαστικά για μια υπηρεσία που προσεγγίζει το Siri στην φιλοσοφία και στον τρόπο σκέψης αλλά το ξεπερνά κατά πολύ στην εκτέλεση!
Το νέο Google Search είναι πολύ γρήγορο. Πολύ γρήγορο. Καθώς υποβάλλετε την ερώτησή σας (στα αγγλικά) μπορείτε να βλέπετε σχεδόν σε πραγματικό χρόνο την εμφάνιση του κειμένου στην οθόνη και την σχεδόν άμεση εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Σε μερικές περιπτώσεις και ανάλογα την ερώτηση η εφαρμογή σας απαντά κανονικά με μια ιδιαίτερα φυσιολογική κατά κάποιον τρόπο φωνή που δεν θυμίζει σε τίποτα τη ρομποτική φωνή του Siri.
Θα βρείτε το Google Search δωρεάν στο App Store [iTunes link]

Τυφώνας Sandy (1)
Αφού πρώτα κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 50 ανθρώπους στην Καραϊβική, ο τυφώνας Sandy ταξίδεψε βόρεια, για να ενωθεί με άλλα καιρικά συστήματα και να χτυπήσει χθες βράδυ τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ με πρωτοφανή μανία, προκαλώντας πλημμύρες ρεκόρ, την απώλεια πάνω από 30 μέχρι στιγμής ανθρώπινων ζωών, υλικές ζημιές ανυπολόγιστης αξίας και εκτεταμένα μπλακ-άουτ.
Ακολουθούν 82 συγκλονιστικές φωτογραφίες από το πέρασμα του μεγαλύτερου Ατλαντικού τροπικού συστήματος που έχει καταγραφεί ποτέ, ξεκινώντας από την Καραϊβική μέχρι και την «απόβαση» στην ξηρά των ΗΠΑ και συγκεκριμένα του Atlantic City, του New Jersey και της Νέας Υόρκης. Αξίζει να σημειωθεί πως η Sandy συνεχίζει την πορεία της βόρεια, έχοντας πλέον υποβιβαστεί σε μετα-τροπικό κυκλώνα.
Ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι Έλληνας
Την πρώτη θέση στο βάθρο των πιο έξυπνων ανθρώπων του κόσμο, κατέχει ένας Έλληνας. Ο Θεσσαλονικιός Ευάγγελος Κατσιούλης, άγγιξε το εκπληκτικό νούμερο των 198 μονάδων στο τεστ νοημοσύνης (IQ).

Ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι Έλληνας
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο κ Κατσιούλης ανακάλυψε τυχαία ότι ο δείκτης νοημοσύνης του υπερτερεί κατά πολύ εκείνον του μέσου ανθρώπου. « Στο σχολείο είχα κάποιες ενδείξεις, καλές επιδόσεις, καλές θέσεις σε διαγωνισμούς, στις πανελλήνιες… αλλά ήταν πριν από κάποια χρόνια, όταν μπήκα σε μια ιστοσελίδα και μου εμφανίστηκε μια από τις διαφημίσεις για τεστ νοημοσύνης και το έκανα. Πήγα πολύ καλά μπήκα σε ένα ακόμα σάιτ και άρχισα να μετέχω σε λέσχες». Ο κ. Κατσιούλης, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο τμήμα Ιατρικής Βιολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ οι σπουδές του επεκτείνονται στην Φιλοσοφία και την Ψυχοφαρμακολογία.
Τον δείκτη νοημοσύνη του κ Κατσούλη- σύμφωνα με τους επιστήμονες- κατέχει ένας στο δισεκατομμύριο ενώ, στη δεύτερη θέση στον κατάλογο του «World Genius Directory», βρίσκεται ο Αμερικανός Rick Rosner με 192.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέσο σκορ στις σχετικές μετρήσεις είναι το 100, με το 140 να θεωρείται υψηλό νούμερο. Όσοι δε σημειώνουν σκορ πάνω από 160, θεωρούνται ιδιοφυΐες.
Πηγή: protothema.gr

Δείτε Περισσότερα: http://www.otherside.gr

Έφτασαν τα νέα Vaio αφής της Sony…

Σειρά VAIO T 13 – με αφή…
Η αφή και η κομψότητα συνδυάζονται πολύ όμορφα στη σειρά φορητών υπολογιστών VAIO T 13, η οποία χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας υλικά, όπως μαγνήσιο και αλουμίνιο. Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αφής, αυτό το κομψό Ultrabook, έχει μία οθόνη αφής 33,7 εκ. (13,3″) υψηλής απόκρισης και επεξεργαστές Intel® Core™, τελευταίας γενιάς, καθώς και το γρήγορο σύστημα αποθήκευσης SSD. Η εργασία και η διασκέδαση γίνονται τώρα πιο απλά. Κάντε scroll στις σελίδες του Internet, περιηγηθείτε στα έγγραφα και εξερευνήστε τη συλλογή μέσων σας – όλες αυτές οι λειτουργίες βελτιώθηκαν από τη λεπτή εμπειρία αφής των Windows 8. Ακόμα, μπορείτε να γίνετε πιο αποδοτικοί με τη λειτουργία Rapid Wake + Eco: απλά ανοίξτε το καπάκι του υπολογιστή και θα είναι έτοιμος για χρήση σε ελάχιστο χρόνο.
Σειρά VAIO E 14P – η μεσαία γκάμα…
Η αφή είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κομψής, εύχρηστης σειράς φορητών υπολογιστών VAIO E. Απολαύστε παιχνίδια, εφαρμογές και τη συλλογή των μέσων σας στην οθόνη αφής 35,5 εκ. (14”). Δεν υπάρχει πλαίσιο γύρω από την πλήρως ευθυγραμμισμένη οθόνη και αυτό βελτιώνει την εμφάνισή της.

Με τους επεξεργαστές Intel, τελευταίας γενιάς, το μεγάλο χώρο αποθήκευσης και τα ομαλά γραφικά, έχετε ό,τι χρειάζεστε. Τα κομψά χαρακτηριστικά του σε ασημί και το λογότυπο VAIO, σχεδιασμένο με διαμάντι, στο καπάκι της οθόνης, που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.
Σειρά VAIO L – με 24άρα multi-touch…
Η λειτουργία αφής βελτιώνει την απόλυτη εμπειρία στη χρήση υπολογιστή, που τα συνδυάζει όλα σε ένα, στη νέα σειρά φορητών υπολογιστών VAIO L. Χάρη στη μηχανή επεξεργασίας X-Reality, που υπάρχει μέσα στις τηλεοράσεις BRAVIA, θα απολαμβάνετε εντυπωσιακά πιο καθαρές και φυσικές εικόνες σε μία όμορφη οθόνη multi-touch 61 εκ. (24”).
Για να έχετε μία ακόμα πιο ικανοποιητική εμπειρία στην ψυχαγωγία, η τεχνολογία S-Force Front Surround 3D σάς εξασφαλίζει ήχο που θα γεμίζει το δωμάτιο από το σύστημα ηχείων 2,1 καναλιών με αποκλειστικό subwoofer.

Η νέα οικογένεια φορητών υπολογιστών VAIO Sony είναι εδώ…

Στα πόδια τότε στα 90s του Andre Agassi αρχικά το classic Air Tech Challenge. Στη συνέχεια, το σχέδιο “burning ball” επιστρέφει με την Nike για την 20η επέτειο του look. Πίσω στο 1992 και τώρα στη συλλογή “Flame” με το retro logo. Στα μοντέλα τα πατούμενα του Roger Federer, τα Zoom Vapor 9 Tour όπως και τα Air Max Courtballistec 4.3 και Breathe 2K12.

Και τα τρία μοντέλα από την 1η Νοεμβρίου στην αγορά με τον Federer να τα φορά για πρώτη φορά στο Barclays ATP World Tour Finals.


Η τάση στις νέες οθόνες για φορητές συσκευές είναι πλέον προφανής, με απίστευτες αναλύσεις και ταυτόχρονη μείωση του περιθωρίου (bezel), γεγονός που αποδεικνύεται και από τις νέες προτάσεις της AU Optronics (AUO).
AUO 1mm bezel Display
Συγκεκριμένα, η Ταιβανέζικη εταιρεία παρουσίαση την οθόνη 4.46” HD με bezel μόλις 1mm (πρώτη στον κόσμο) και δυνατότητα θέασης από εξαιρετικά ευρείες γωνίες, την οθόνη 4.97” Full HD (1920 x 1080) και την οθόνη 10.1” IGZO με ανάλυση 2560 x 1600 (443ppi), η οποία έχει πάχος μόλις 1.5mm!

AUO 1mm bezel Display Reference Device
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιηθούν σύντομα σε κάποιο smartphone, tabletphone ή tablet (οι συσκευές που βλέπετε είναι καθαρά για την αναφορά), αλλά σίγουρα οι LG, Sharp και Samsung βρίσκουν ακόμη έναν αξιόλογο αντίπαλο απέναντι τους.

Δύο εβδομάδες έμειναν για την κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 2 (13 Νοεμβρίου για Xbox 360, PS3 και PC), και η Activision ακολουθεί την τακτική της Microsoft (βλ. Halo 4) προσλαμβάνοντας έναν καταξιωμένο σκηνοθέτη και δύο διάσημους ηθοποιούς για τη δημιουργία ενός live action trailer που θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού.
Call of Duty: Black Ops 2 Live Action Trailer
Χωρίς πολλά λόγια, να αναφέρουμε ότι το “Surpise” έχει σκηνοθετηθεί από τον Guy Ritchie (Snatch, Sherlock Holmes) και θα δείτε να εμφανίζονται oι Robert Downey Jr. (Iron Man, Sherlock Holmes) και Omar Sy (The Intouchables):


Με την ολοκλήρωση μιας σημαντικής αναβάθμισης, τo Oak Ridge National Lab (ORNL) του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ έθεσε σε λειτουργία τον Titan, τον ισχυρότερο υπερυπολογιστή στον κόσμο.
Στο μέγεθος ενός γηπέδου μπάσκετ και κάνοντας χρήση ενέργειας ίσης περίπου με αυτήν που απαιτείται για την τροφοδοσία μιας μικρής πόλης, ο Titan φτάνει σε ισχύ τα 20 petaflops και εκτελεί 27 τετράκις εκατομμύρια υπολογισμούς το δευτερόλεπτο! Με άλλα λόγια, είναι 10 φορές ταχύτερος από τον προκάτοχο του Jaguar και 20 τρισεκατομμύρια φορές από τα οικιακά PC.

Πίσω από την ανάπτυξη του βρίσκεται η αμερικανική εταιρεία Cray η οποία εξειδικεύεται στους υπερυπολογιστές. Ο Titan είναι εξοπλισμένος με 18.688 κόμβους, καθένας από τους οποίους αποτελείται έναν 16-πύρηνο AMD Opteron 6274 επεξεργαστή (συνολικά 299.008 επεξεργαστικούς πυρήνες) και έναν NVIDIA Tesla K20 GPU, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος ξεπερνά τα 700 terabytes.
Ο νέος υπερυπολογιστής θα χρησιμοποιείται για τη ρεαλιστικότερη δυνατή προσομοίωση φυσικών συστημάτων που θα αφορά την αναζήτηση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, την πρόβλεψη των κλιματικών αλλαγών και πολλά άλλα σχετιζόμενα με την ενέργεια πεδία.

Αυτό και αν είναι είδηση. Η Disney ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι εξαγόρασε τη Lusasfilm Limited, δηλαδή την εταιρεία του George Lucas που μας χάρισε την εξαλογία Star Wars και τα Indiana Jones, έναντι $4.05 δισ.!
LucasArts
Πέραν των προφανών λόγων για εκμετάλλευση στον κινηματογραφικό χώρο, μιας και ήδη επιβεβαιώθηκε ότι θα δούμε το Star Wars 7 το 2015 (!), εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο το τι μέλλει γενέσθαι με τη LucasArts, η οποία περιλαμβάνεται στην εξαγορά!

Ας ελπίσουμε ότι δε σταματήσει η λειτουργία του gaming studio που μας χάρισε εκπληκτικά παιχνίδια στο παρελθόν, όπως Maniac Mansion, Zak McKracken, Indiana Jones, Grim Fandango, Monkey Island, Full Throttle, Afterlife και φυσικά τα πολλά Star Wars.
Στις 8 Νοεμβρίου το iOS καλωσορίζει το πολυαναμενόμενο Angry Birds Star Wars και σύμφωνα με τη Rovio θα είναι “το μεγαλύτερο και καλύτερο παιχνίδι που έχει φτιάξει μέχρι σήμερα”. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο gameplay video με τα θυμωμένα πουλιά να μεταμορφώνονται σε Luke Skywalker and Princess Leia:
 




H Vodafone φέρνει την τεχνολογία LTE στην Ελλάδα αγγίζοντας ταχύτητες 4G πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την πρωτοπορία της στην καινοτομία και την τεχνολογία κινητής επικοινωνίας.
Οι επισκέπτες του The Mall Athens είχαν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του 4G στο κατάστημα της Vodafone παρακολουθώντας βήμα προς βήμα τις ταχύτητες του mobile internet με 4G να ξεπερνούν οτιδήποτε έχουν δει έως σήμερα. Στις μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν, η ταχύτητα download ξεπέρασε τα 91Mbps ενώ η ταχύτητα upload ξεπέρασε τα 33Mbps.
H Vodafone αναπτύσσει δίκτυο 4ης γενιάς, ώστε να προσφέρει νέες καινοτόμες υπηρεσίες 4G, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την εμπειρία χρήσης υπηρεσιών δεδομένων με πραγματικές ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών που επιτρέπουν μεγαλύτερη χωρητικότητα για αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων καθώς επίσης και την αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ευκρίνειας.
Από την έναρξη της λειτουργίας της, η Vodafone επενδύει συστηματικά στις υποδομές του δικτύου της ώστε να παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της, τόσο για τη χρήση φωνής, όσο και για τη χρήση δεδομένων.
Στον ακόλουθο σύνδεσμο παρουσιάζεται σε video ένα ενδεικτικό μέρος από τη δοκιμή ταχύτητας: http://www.youtube.com/watch?v=fF33tjVA6gw

Κυκλικές γειτονιές στο Brøndby της Δανίας | Φωτογραφία της ημέρας
Οι μοναδικές αυτές γειτονιές με κυκλικό σχήμα σχεδιάστηκαν την δεκαετία του ’60 και βρίσκονται στο Brøndby, στα προάστια της Κοπεγχάγης.


Με στόχο τα λεγόμενα ULMT(Ultra Light Media Tablet) στις 10.1 και με ανάλυση στις 1,280×800 ή τις 1,920×1,200. Οι οθόνες θα αποκαλυφθούν στην έκθεση του είδους, την FPD International 2012.
Samsung Nexus 10
Εκτός από το LG Nexus 4, η Google ανακοίνωσε και το Samsung Nexus 10, το οποίο είναι το tablet με την κορυφαία ανάλυση στον κόσμο αυτή τη στιγμή (300ppi, το iPad έχει 264ppi), και φιλοδοξεί να δημιουργήσει τη δική της κατηγορία στην αγορά για να ανταγωνιστεί ισάξια την Apple με τιμή φθηνότερη κατά $100!

Samsung Nexus 10
  • Οθόνη 10.1” HD Plus(2560 x 1600, 300ppi) με επικάλυψη Gorilla Glass 2
  • Επεξεργαστής dual-core Samsung Exynos 1.7 GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών ARM-Mali T604
  • Μνήμη RAM 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 16GB/32GB
  • Κάμερα 5MP (1080p)
  • Εμπρόσθια κάμερα 1.9MP (720p)
  • WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, GPS, NFC, microHDMI, microUSB
  • Λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean
  • Μπαταρία 9000mAh (7 ώρες web, 9 ώρες video, 500 ώρες αναμονή)
  • Διαστάσεις 263.9 x 177.6 x 8.9mm
  • Βάρος 603gr
Θα είναι διαθέσιμο επίσης από τις 13 Νοεμβρίου σε τιμές $399 (16GB) και $499 (32GB). Εσείς τι πιστεύετε, θα είναι το πρώτο πραγματικό iPad killer;

Προκειμένου να περιορίσει τα ατυχήματα που προκαλούνται λόγω υπερβολικής κούρασης των οδηγών (μειωμένα αντανακλαστικά, ύπνος στο τιμόνι) η βρετανική εταιρεία Plessey ανέπτυξε μια νέα επαναστατική τεχνολογία που σβήνει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που ανιχνεύσει ότι ο οδηγός είναι πολύ νυσταγμένος για να οδηγήσει.

Η τεχνολογία ενσωματώνεται στο κάθισμα του οδηγού και μέσω έξι ειδικών αισθητήρων μετρά τους σφυγμούς του. Συγκεκριμένα αυτό που κάνει είναι να παρακολουθεί την παράμετρο HRV (Heart Rate Variability) του οδηγού η οποία υπολογίζει πόσο σταθεροί είναι οι σφυγμοί του και ανιχνεύει το πότε είναι έτοιμος να αποκοιμηθεί στο τιμόνι. Σε τέτοια περίπτωση του παρέχει μια σειρά προειδοποιήσεων και στη συνέχεια σβήνει το αυτοκίνητό του (φυσικά όχι ξαφνικά).
Προς το παρόν το σύστημα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο επίδειξης και η εταιρεία αναζητά κατασκευαστές αυτοκινήτων που θα ενδιαφερθούν να το ενσωματώσουν στα οχήματά τους. Σίγουρα πάντως η εν λόγω τεχνολογία ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα και ελπιδοφόρα για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Μεγάλες εξελίξεις στην Apple, για τις οποίες μας ενημερώνει το Macuser:
Apple logo
Η Apple με δελτίο τύπου ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της εταιρείας που έχουν σκοπό να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων software, hardware και services. Ως μέρος αυτών των αλλαγών οι Jony Ive, Bob Mansfield, Eddy Cue και Craig Federighi θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες ενώ ο Scott Forstall θα αποτελέσει παρελθόν για την Apple του χρόνου και στο ενδιάμεσο θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στο πλευρό του Tim Cook.
O Jony Ive θα έχει ηγετικό ρόλο και θα αναλάβει το Human Interface (HI) επιπρόσθετα με το ρόλο του ως υπεύθυνος του Industrial Design. Ο Eddy Cue θα αναλάβει το Siri και τους Χάρτες οργανώνοντας όλες τις υπόλοιπες online υπηρεσίες σε ένα γκρουπ. Αυτός ο τομέας έχει επιβλέψει την επιτυχία του iTunes Store, App Store, iBookStore και iCloud μεταξύ άλλων ενισχύοντας την online παρουσία της Apple.
Ο Craig Federighi θα ηγηθεί του iOS και OS X, των δύο πιο εξελιγμένων λειτουργικών συστημάτων, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τις καλύτερες τεχνολογίες και εμπειρία χρήσης και στις δύο πλατφόρμες. Ο Bob Mansfield θα αναλάβει έναν νέο τομέα με το όνομα ‘Technologies’, ο οποίος θα συνδυάζει όλες τις ασύρματες ομάδες στην Apple σε μία μοναδική προωθώντας την καινοτομία σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Η οργάνωση αυτή θα περιέχει, επίσης, τις ομάδες semiconductor.
Τέλος, ο John Browett, o υπεύθυνος για το retail κομμάτι της εταιρείας, απολύεται από την Apple, με την ομάδα να αναφέρει απευθείας στον Tim Cook μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης.
«Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους καινοτομίας και νέων προϊόντων στην ιστορία της Apple. Τα εκπληκτικά προϊόντα που παρουσιάσαμε τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, iPhone 5, iOS 6, iPad mini, iPad, iMac, MacBook Pro, iPod touch, iPod nano, μπορούσαν να δημιουργηθούν μόνο στην Apple και είναι απευθείας αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να ενώσουμε κορυφαίο hardware, software και υπηρεσίες», ανέφερε ο Tim Cook στο δελτίο τύπου.

Η Philips παρουσιάζει ένα νέο σύστημα φωτισμού με την ονομασία Hue που επιτρέπει στο χρήστη να αναβοσβήνει τα φώτα του σπιτιού του, να αλλάζει χρώμα και να διαμορφώνει τη φωτεινότητα τους, απευθείας από το iPhone ή το iPad του. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με τις έξυπνες λάμπες LIFX τις οποίες είδαμε να κάνουν θραύση στο Kickstarter.
Philips Hue smart light-bulbs for iPhone iPad
Ο χρήστης μπορεί να δώσει στα φώτα τις ονομασίες της επιλογής του (σαλόνι, υπνοδωμάτιο, κουζίνα κ.ο.κ.), να επιλέξει ανάμεσα σε 12 προεπιλεγμένους χρωματισμούς (relax, sunset, reading,vacation κ.α.) και να προγραμματίσει διάφορες ενέργειες όπως π.χ. σβήσιμο όλων των φωτων στο διάστημα 01:00-08:00.
Το Hue Starter Kit αποτελείται από τρεις λάμπες, κοστίζει $199 και υπόσχεται διάρκεια ζωής μέχρι 15 χρόνια. Η τιμή της κάθε επιπλέον λάμπας ανέρχεται στα $59. Το Hue προορίζεται (τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες) αποκλειστικά και μόνο για τα Apple Stores.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το video που ακολουθεί:
 



Δεν είναι μόνο η αδρεναλίνη που ανεβαίνει στα ύψη, ούτε η ικανοποίηση… του ύψους ή του βάθους που αισθάνονται όσοι ασχολούνται με διάφορα extreme σπορ, αυτό που πάνω από όλα διαφοροποιεί τους αθλητές αυτούς είναι η απουσία του φόβου!
perierga.gr - Extreme σπορ κόβουν την ανάσα!

Το πρώτο πράγμα που σίγουρα κάνει εντύπωση είναι το όνομά του! Το «Thatcher effect» δεν είναι τίποτα άλλο από μια εντυπωσιακή οφθαλμαπάτη που έλαβε το όνομα της «Σιδηράς Κυρίας» ακριβώς επειδή οι δημιουργοί της την εφάρμοσαν για πρώτη φορά στη φωτογραφία της Βρετανίδας πρωθυπουργού.
perierga.gr - Thatcher effect: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!
Το δεύτερο πράγμα που εκπλήσσει είναι ότι… τίποτα δεν φαίνεται παράξενο στην αναποδογυρισμένη φωτογραφία, πέρα από το γεγονός ότι το πρόσωπο που εικονίζεται είναι… ανάποδα! Όλα καλά μέχρι εδώ. Αμ, δε! Μόλις η φωτογραφία γυρίσει στη σωστή της θέση… λύνεται το μυστήριο και το εφέ αποκαλύπτεται! Τι σημαίνει αυτό;
perierga.gr - Thatcher effect: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!
Ο θεατής είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσει τοπικές αλλαγές στα χαρακτηριστικά ενός αναποδογυρισμένου προσώπου (στα μάτια, μύτη, βλέφαρα κ.λπ.), παρά το ότι οι αλλαγές αυτές είναι εμφανείς στο κανονικό πρόσωπο. Το «εφέ της Θάτσερ», λοιπόν, έχει ως εξής:
perierga.gr - Thatcher effect: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!
Η φωτογραφία στην κανονική της θέση έχει «πειραγμένα» μάτια, μύτη, στόμα ή βλέφαρα, που φαίνονται ξεκάθαρα. Μόλις, όμως, η ίδια εικόνα αναποδογυρίσει τότε οι αλλοιώσεις στα χαρακτηριστικά χάνονται ως διά μαγείας, ή καλύτερα δεν φαίνονται και το μόνο που βλέπει ο θεατής είναι μια κανονική φωτογραφία τοποθετημένη ανάποδα! Πιστεύεται πως αυτό το φαινόμενο οφείλεται σε κάποιες ψυχολογικές διαδικασίες που εμπλέκονται στην αντίληψη του προσώπου και οι οποίες είναι συντονισμένες στα «κανονικά» όρθια πρόσωπα.
perierga.gr - Thatcher effect: Μια παράξενη οφθαλμαπάτη!



Στόχος νεαρών Ελλήνων έγινε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο Βερολίνο. "Τρώτε με τα λεφτά του λαού" του φώναξαν (Vid)

Ξινή βγήκε στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου η έξοδος σε εστιατόριο στο Βερολίνο, καθώς έγινε αντιληπτός από νεαρούς Έλληνες που τον αποδοκίμασαν έντονα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα diktionews.gr, που ανήρτησε και το βίντεο, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, νεαροί Έλληνες βρίσκονταν σε διπλανό μαγαζί για να ακούσουν ελληνικά μουσικά συγκροτήματα. Κάποιος που βρισκόταν στο εστιατόριο, ειδοποίησε ότι εκεί έτρωγε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Αμέσως τον πλησίασαν και άρχισαν να τον "στολίζουν" για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

"Τρώτε και πίνετε τζάμπα, πληρώνουμε εμείς" και "ντροπή σας" του φώναξαν, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει.

Η μαθήτρια που παρέλασε ξυπόλητη για να στείλει το πιο δυνατό μήνυμα της ημέρας. Μετά την παρέλαση το κορίτσι χάθηκε στην αγκαλιά των γονιών του που το περίμεναν μέσα στο πλήθος με τα παπούτσια στο χέρι...


ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


Στους δημοσιογράφους του left.gr μιλούσε ο Κώστας Βαξεβάνης όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί λίγο μετά τις έντεκα το πρωί. Ακούστε πως περιγράφει ο ίδιος την σύλληψή του.

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου βρισκόταν ο Κώστας Βαξεβάνης και τον συνέλαβαν. Μήνυμα του δημοσιογράφου στο Twitter λίγο πριν τη σύλληψη

Αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι όπου βρίσκεται ο Κώστας Βαξεβάνης. Ο δημοσιογράφος ανήρτησε μέσω Twitter πως τον συλλαμβάνουν αυτή τη στιγμή μετά την εισαγγελική παρέμβαση για τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ.

Συνελήφθη στις 11 το πρωί της Κυριακής ο εκδότης του περιοδικού Hot Doc, Κώστας Βαξεβάνης, μετά την εισαγγελική παραγγελία σε βάρος του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, αλλά και παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου, λόγω της δημοσιοποίησης της λίστας Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr, η αστυνομία συνέλαβε το δημοσιογράφο τη στιγμή που έδινε τηλεφωνική συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Μάλιστα, ο κ. Βαξεβάνης πρόλαβε να γράψει στο Twitter, λίγο πριν συλληφθεί.

Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis
Μπαίνουν στο σπίτι με εισαγγελέα τωρα. Με συλλαμβάνουν. Διαδωστε

Νωρίτερα, και πάλι μέσω Twitter, είχε δώσει τη διεύθυνση της οικίας στην οποία βρίσκεται, ενώ είχε αναρτήσει και ένα βίντεο στο οποίο ασκούσε οξύτατη κριτική στη δικαιοσύνη για φίμωση του Τύπου.

Kostas.Vaxevanis @KostasVaxevanis
Βρίσκομαι Ποντου 16 στη Δροσια.Απ έξω υπάρχουν 15 Αστυνομικοι.Ας μπουν να με συλλάβουν την επέτειο του ΟΧΙ σαν γερμανοτσολιαδες


Για να δούμε το μηχανάκι της Microsoft…
To Microsoft Surface είναι στο Microsoft store στις ΗΠΑ και το unboxing έχει ενδιαφέρον.


Ναι, αν λάβει κανείς υπόψιν τις προβλέψεις της Wall Street….
Οι πωλήσεις iPad φτάνουν τα 14 εκατομμύρια στο Q3, και είναι πολύ κάτω από τις εκτιμήσεις για το tablet.

Η IDC εκτιμούσε πως οι πωλήσεις tablet θα είναι στα 107.4 εκατομύρια μονάδες σε σύγκριση με τα 69.6 εκατομμύρια το 2011 aκαι τα 19.4 εκατομμυρία του 2010 με την Apple να είχε, θεωρητικά, το 65%$ και άρα κάπου 70 million iPads.
Με τις 14 εκατομμύρια μονάδες στο περασμένο τρίμηνα η USA εταιρία είναι πίσω ΕΝΩ οι αναλυτές δίνουν την αγορά στις 176 εκατομμύρια μονάδες για το ημερολογιακό έτος 2015 και τα PC να πέφτουν.

Νούμερα που θαωρητικά δίνουν τον… θάνατο του PC. Χμμμμ… Ναι, οι πωλήσεις PC έπεσαν αλλά εδώ μάλλον είναι η ύφεση. Πάντως η εταιρία λέει πως τα νούμερα χωλαίνουν καθώς ΟΛΟΙ (!) περίμεναν το iPad Mini.
Και με τη Google να ετοιμάζεται να δώσει άλλο Android φωτιά.

Μια ομάδα επιστημόνων από διάφορα σημεία του κόσμου ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα πιστό αντίγραφο από έναν σκελετό που ανακαλύφθηκε πριν από έναν αιώνα στη Γαλλία, και πιστεύεται ότι ανήκε στον άνθρωπο του Νεάντερταλ.  Πιο συγκεκριμένα, το 1909 οι ανασκαφές που έγιναν στο σπήλαιο La Ferrassie στην Dordogne έφεραν στο φως τα οστά μιας ομάδας ανθρώπων, τα χαρακτηριστικά των οποίων ήταν πολύ κοντά σε αυτά των Νεάντερταλ. Ένας από τους καλύτερα διατηρημένους σκελετούς ανήκε σε ενήλικα άρρενα και έλαβε από τους επιστήμονες την ονομασία «La Ferrassie 1″.
perierga.gr - Δημιουργήθηκε το πρώτο πιστό αντίγραφο του Νεάντερταλ
«Είναι μία από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις που έγιναν σχετικά με τον άνθρωπο του Νεάντερταλ, τον πιο κοντινό προϊστορικό μας πρόγονο», αναφέρουν οι ανθρωπολόγοι στη νέα τηλεοπτική σειρά του BBC εν ονόματι «Προϊστορική Αυτοψία», που προβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες. Οι επιστήμονες πήραν τα οστά του σκελετού και τα μελέτησαν με προσοχή επί χρόνια με σκοπό να φτιάξουν ένα λεπτομερές αντίγραφο του προϊστορικού ανθρώπου.
perierga.gr - Δημιουργήθηκε το πρώτο πιστό αντίγραφο του Νεάντερταλ
«Το κρανίο είναι το μεγαλύτερο και το πιο πλήρες που βρέθηκε ποτέ, ενώ τα οστά των ποδιών βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση, αποδεικνύοντας σε εμάς ότι ο άνθρωπος του Νεάντερταλ περπατούσε όρθιος και όχι με τη βοήθεια των χεριών του, όπως είχαν δειξει παλαιότερες μελέτες», συμπληρώνουν οι επιστήμονες.
perierga.gr - Δημιουργήθηκε το πρώτο πιστό αντίγραφο του Νεάντερταλ
«Μετά από δυόμισι μήνες σχολαστικής εργασίας, ο σκελετός La Ferrassie 1 ολοκληρώθηκε, λαμβάνοντας στη συνέχεια στοιχεία εξανθρωπισμού, όπως σάρκα, τρίχες κ.λπ.», λέει ο δρ Τζον Χοκς, ανθρωπολόγος από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. «Η εστίαση στα οστά δεν μας δίνει τη συνολική εικόνα που δημιουργείται όταν έχεις μπροστά σου έναν ολοκληρωμένο προϊστορικό άνθρωπο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και είναι το καλύτερο που υπάρχει μέχρι σήμερα».
perierga.gr - Δημιουργήθηκε το πρώτο πιστό αντίγραφο του Νεάντερταλ

Ένα σύνολο ανεπίλυτων μυστηρίων προβληματίζουν εδώ και αιώνες επιστήμονες και αναλυτές ανά τον κόσμο, που προσπαθούν να διαβάσουν χειρόγραφα γραμμένα σε άγνωστες γλώσσες, κωδικοποιημένες επιγραφές πάνω σε μνημεία, κρυπτογραφημένα κείμενα που οδηγούν σε αμύθητους θησαυρούς αλλά και περίεργα σήματα από μακρινούς αστερισμούς… Στο πλαίσιο αυτό, 5 είναι τα μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια του κόσμου:

1. Χειρόγραφο Βόινιτς
perierga.gr - Τα 5 μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια στον κόσμο!
Έχοντας πάρει την ονομασία του από τον Πολωνοαμερικανό παλαιοβιβλιοπώλη Βίλφριντ Βόινιτς, στου οποίου την κατοχή πέρασε το 1912, το «Χειρόγραφο Βόινιτς» είναι ένα βιβλίο αποτελούμενο από 240 σελίδες γραμμένες σε εντελώς άγνωστη γλώσσα. Τις σελίδες του κοσμούν επίσης πολύχρωμα σχέδια παράξενων διαγραμμάτων, συμβάντων και φυτών που δεν μοιάζουν να ανήκουν σε κανένα από τα γνωστά καταγεγραμμένα είδη. Αυτές ακριβώς οι εικονογραφικές παραστάσεις, σε συνδυασμό με τη μη αποκρυπτογραφήσιμη γραφή του, είναι που έχουν διαμορφώσει τη φήμη του χειρογράφου. Ο συγγραφέας του παραμένει άγνωστος, ενώ σύμφωνα με έρευνες έχει υπολογιστεί ότι το χειρόγραφο χρονολογείται από την περίοδο μεταξύ 1404 και 1438 και περιέχει πληροφορίες αλχημιστικού περιεχομένου που άπτονται της βοτανικής, της αστρονομίας, της φυσικής ιστορίας, της κοσμολογίας και της φαρμακευτικής. Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο μυστηριώδες χειρόγραφο στον κόσμο.

2. Κώδικες Μπηλ
perierga.gr - Τα 5 μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια στον κόσμο!
Πρόκειται για τρία κωδικοποιημένα κείμενα, τα οποία υποτίθεται ότι αποκαλύπτουν το σημείο όπου βρίσκεται θαμμένος ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς στην ιστορία των ΗΠΑ: τόνοι χρυσού, ασημιού και πολύτιμων κοσμημάτων. Ο θησαυρός είχε αρχικά περιέλθει στα χέρια ενός μυστηριώδους άντρας, ονόματι Τόμας Τζέφερσον, το 1818, ενόσω διεξήγαγε μεταλλευτικές έρευνες στο Κολοράντο. Από τα τρία κείμενα, μονάχα το δεύτερο έχουν καταφέρει να «σπάσουν» ειδικοί ερευνητές, αποκαλύπτοντας το όνομα της κομητείας στην οποία είναι θαμμένος ο θησαυρός (κομητεία του Μπέντφορντ). Τα στοιχεία, ωστόσο, για την ακριβή τοποθεσία του κατά πάσα πιθανότητα να περιέχονται σε ένα από τα άλλα δύο μη αποκρυπτογραφημένα κείμενα. Αμέτρητοι είναι μέχρι σήμερα οι κυνηγοί θησαυρών που «οργώνουν» παράνομα με ειδικό εξοπλισμό τις πλαγιές των λόφων της κομητείας του Μπέντφορντ.

3. Δίσκος της Φαιστού
perierga.gr - Τα 5 μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια στον κόσμο!
Ανακαλυφθείς από τον Ιταλό αρχαιολόγο Λουίτζι Περνιέ το 1908 στη Μινωική πόλη της Φαιστού στη νότια Κρήτη, ο δίσκος είναι φτιαγμένος από πηλό και περιέχει ακατανόητα σύμβολα που παραπέμπουν σε κάποια άγνωστη μορφή ιερογλυφικών, ενώ πιστεύεται πως κατασκευάστηκε κατά τη 2η χιλιετία π.Χ. Ειδικοί αρχαιολόγοι και άλλοι ερευνητές θεωρούν πως τα ιερογλυφικά ομοιάζουν σε μεγάλο βαθμό με σύμβολα της Γραμμικής Α και Β, δηλαδή γραφές που χρησιμοποιούνταν άλλοτε στην αρχαία Κρήτη. Ας υπενθυμίσουμε πως η Γραμμική Α εξακολουθεί να παραμένει μη αποκρυπτογραφήσιμη.

4. Επιγραφή του Σάγκμπορο
perierga.gr - Τα 5 μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια στον κόσμο!
Εκ πρώτης όψεως το Μνημείο του Ποιμένα στο Στάφορντσάιρ της Αγγλίας θα μπορούσε να εκληφθεί ως απλή αναπαραγωγή του περίφημου πίνακα του Πουσέν με τίτλο «Αρκάδες ποιμένες». Αν κοιτάξει όμως κανείς πιο προσεκτικά θα αντιληφθεί την εξής περίεργη ακολουθία γραμμάτων: DOUOSVAVVM, ένας κώδικας που κανείς δεν έχει καταφέρει να αποκωδικοποιήσει εδώ και 250 χρόνια. Παρ’ όλο που η ταυτότητα του ανθρώπου που σμίλεψε την επιγραφή παραμένει άγνωστη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο εν λόγω κώδικας θα μπορούσε να αποτελεί σημαντικό κωδικοποιημένο μήνυμα του Τάγματος των Ναϊτών σχετικά με την τοποθεσία του Ιερού Δισκοπότηρου. Πολλά λαμπρά μυαλά του παρελθόντος, όπως οι Κάρολος Ντίκενς και Κάρολος Δαρβίνος, επιχείρησαν να σπάσουν τον κώδικα, ανεπιτυχώς όμως.

5. Το Wow! σήμα από το εξώτερο διάστημα
perierga.gr - Τα 5 μεγαλύτερα ανεπίλυτα μυστήρια στον κόσμο!
Μια καλοκαιρινή νύχτα του 1977, ο Τζέρι Έμαν, εθελοντής ερευνητής του αμερικανικού προγράμματος ερευνών για εξωγήινη ζωή, ενδέχεται να έγινε ο πρώτος άνθρωπος παραλήπτης κωδικοποιημένου μηνύματος από εξωγήινο πολιτισμό. Ο Έμαν σάρωνε ραδιοκύματα από το βαθύ διάστημα, ελπίζοντας να «πιάσει» τυχαία κάποιο σήμα, όταν τα ηλεκτρονικά όργανα ελέγχου άρχισαν να «τρελαίνονται». Το σήμα διήρκεσε για 72 δευτερόλεπτα, διέθετε ιδιαίτερα μεγάλη ισχύ, ενώ η πηγή μετάδοσής του εντοπίστηκε στον αστερισμό του Τοξότη, 120 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Το σήμα πήρε το όνομά του από το επιφώνημα «Wow!» («Ουάου!»), το οποίο έγραψε ο Έμαν πάνω στο εκτυπωμένο αντίγραφο του σήματος. Έκτοτε, κάθε απόπειρα επανεντοπισμού του σήματος έχει πέσει στο κενό, δημιουργώντας μία αχλή μυστηρίου γύρω από την προέλευση και τη σημασία του.
πηγή: newsbomb.gr

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger