Για πρώτη φορά στη Φιλιππιάδα και με διοργανωτή τον Αθλητικό Γυμναστικό Όμιλο Φιλιππιάδας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ζηρού θα λάβει χώρα Διεθνές Τουρνουά Τέννις Ανδρών 10000$.

Οι αγώνες θα γίνουν από 7 έως και 14 Σεπτεμβρίου στα Δημοτικά γήπεδα τέννις Φιλιππιάδας.

Οι ώρες αγώνων θα είναι από το πρωί έως αργά το απόγευμα και φυσικά όλοι οι φίλοι του Τέννις μπορούν να τους παρακολουθήσουν και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το να βάζει κανείς πολλά καλάθια είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία της προπόνησης στο μπάσκετ. Ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο να θυμάται κανείς πόσο εύστοχος ήταν μετά από μία προπόνηση. Το Hoop Tracker έχει σχεδιαστεί για να τον βοηθήσει.

Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελείται από δύο κομμάτια, ένα ρολόι που έχει στο χέρι του ο καλαθοσφαιριστής και έναν αισθητήρα-μαγνήτη που μπαίνει στο στεφάνι.

Ο αισθητήρας μετράει τα καλάθια αλλά και σε πόσα από αυτά η μπάλα ακούμπησε την μπασκέτα ή πήγε κατευθείαν στο δίχτυ. Τα δεδομένα από τον αισθητήρα μεταφέρονται στο ρολόι του παίκτη ώστε ο ίδιος να παρακολουθεί εκείνη την ώρα την πρόοδό του.

Πάντως, το σύστημα ξεχωρίζει γιατί όχι μόνο μετρά πόσα καλάθια μπήκαν, αλλά συγκρίνει την ευστοχία του μπασκετμπολίστα με την προηγούμενη προπόνησή του. Ακόμη, το σύστημα καταγράφει το σημείο του γηπέδου από το οποίο μπήκε το καλάθι, καθώς και τους συνολικούς πόντους που μπήκαν στην προπόνηση.

Το Hoop Tracker δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το ευρύ κοινό αλλά αναμένεται στα καταστήματα το πρώτο τρίμηνο του 2014 και θα κοστίζει 199 δολάρια.







Πανοραμική θέα στο Ναό του Παρθενώνα
Γνωρίστε το εντυπωσιακό project AirPano προσφέρει αξέχαστες διαδικτυακές περιηγήσεις

Ένα εντυπωσιακό και άκρως ενδιαφέρον project στο Διαδίκτυο δίνει τη δυνατότητα για πανοραμική περιήγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα από όλο τον κόσμο. Αυτό που κάνει το AirPano να ξεχωρίζει είναι η υψηλή ανάλυση των αεροφωτογραφιών που μας παρέχει μια ομάδα Ρώσων εικονοληπτών.

Η καλύτερη δυνατή ποιότητα των φωτογραφιών φτάνει τα 7 Megabytes και είναι κατάλληλη για συνδέσεις στο Διαδίκτυο με υψηλή ταχύτητα, ενώ πανοραμικές εικόνες προσφέρονται και σε όσους έχουν πιο αργή σύνδεση.

Τα επόμενα δυο χρόνια η ομάδα του AirPano σχεδιάζει να τραβήξει ακόμα περισσότερα πανοραμικά πλάνα και να μας χαρίσει τρισδιάστατα ταξίδια στα πιο ενδιαφέροντα μέρη του πλανήτη.

Από το project δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παρθενώνας, το μεγαλύτερο οικοδόμημα της Ακρόπολης που συγκεντρώνει τον θαυμασμό όλου του κόσμου αιώνες τώρα. Τα πανοραμικά πλάνα του λαμπρότερου μνημείου της Αθηναϊκής πολιτείας συνοδεύει το γνωστό «Συρτάκι» στη διασκευή των John Murphy και David Hughes «Zorba The Greek».

Δείτε ένα δείγμα από την εξαιρετική δουλειά των φωτογράφων και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του AirPano για να ξεναγηθείτε πανοραμικά και σε άλλα μέρη του κόσμου σε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση.

Krugman: Τρόικα και ευρώ καθηλώνουν την Ελλάδα - Το μήνυμα της... Ινδονησίας Μια σύγκριση της ασιατικής κρίσης του 1997-1998 με τη σημερινή κρίση χρέους στην ευρωζώνη επιχειρεί μέσα από το blog του στους New York Times ο Paul Krugman, βασιζόμενος στην πορεία που ακολούθησε η Ινδονησία μετά την αντίστοιχη δική της και στην πορεία που ακολουθεί η Ελλάδα.

Ήμουν ένας από αυτούς τους οικονομολόγους για τους οποίους η ασιατική κρίση του 1997-1998 αποτέλεσε ανησυχητική αποκάλυψη, μια απόδειξη ότι γεγονότα που θύμιζαν τη Μεγάλη Ύφεση θα μπορούσαν να ξανασυμβούν στον σύγχρονο κόσμο, γράφει ο Paul Krugman.
Μεταξύ των πολύ μεγάλων κρίσεων στη νοτιοανατολική Ασία και της μακράς στασιμότητας στην Ιαπωνία, ήταν ξεκάθαρο -ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα- πως δεν έχουμε την κατάσταση υπό έλεγχο. Δυστυχώς, δεν ήταν πολλοί αυτοί που κατάλαβαν αυτό το μάθημα και, μία δεκαετία αργότερα, είχαμε μια παγκόσμια κρίση που έκανε την ασιατική να μοιάζει συγκριτικά ασήμαντη.
Το πρώτο που θέλετε να πείτε για όλες τις οικονομίες της κρίσης -ακόμα και για την Ινδονησία, που αντιμετώπισε μακράν τις μεγαλύτερες δυσκολίες στην αρχή- είναι ότι τελικά ανέκαμψαν δυναμικά:


Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την εμπειρία των χωρών που φαίνονται να έχουν τον μεγαλύτερο παραλληλισμό με τη ΝΑ. Ασία αυτήν τη φορά, δηλαδή τις προβληματικές χώρες της ευρωζώνης. Ακολουθεί μια σύγκριση της Ινδονησίας μετά το 1997 και της Ελλάδας μετά το 2007 - τα τελευταία χρόνια για την Ελλάδα αφορούν τις τρέχουσες προβλέψεις του ΔΝΤ (ο αριθμός των ετών μετά τα προ κρίσης peaks βρίσκεται στον οριζόντιο άξονα):

Σ' αυτό το σημείο του επακόλουθου της ασιατικής κρίσης, ακόμα και η Ινδονησία βρισκόταν στον δρόμο της ανάκαμψης. H Ελλάδα, η Ισπανία κ.ά., όμως, εξακολουθούν να βυθίζονται.
Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε είναι πως όσα λένε για τους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα δεν μπορεί να ανακάμψει -δομικά προβλήματα, διαφθορά, αδύναμη ηγεσία, μπλα... μπλα... μπλα...- λέγονταν επίσης και για την Ινδονησία. Γιατί λοιπόν η Ινδονησία μπόρεσε να ανακάμψει, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί;
Για δύο προφανείς λόγους: Η Ινδονησία είχε ένα νόμισμα που μπορούσε να υποτιμήσει, όπως και έπραξε, σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό προκάλεσε μεγάλες βραχυπρόθεσμες χρηματοοικονομικές πιέσεις, όμως άνοιξε τον δρόμο για ανάπτυξη βασιζόμενη στις εξαγωγές. Και το ΔΝΤ, μετά την αρχική πίεση για πολιτικές λιτότητας στην Ασία, έκανε πίσω και αντέστρεψε την πορεία του. Aυτήν τη φορά όμως η τρόικα είναι άτεγκτη, και δεν έχει μάθει τίποτα από την εμπειρία της.

Ρότζερ Φέντερερ (Νο7) και Ράφαελ Ναδάλ (Νο2) πήραν αμφότεροι το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του US Open, κερδίζοντας τους Κάρλος Μπέρλοκ και Ροτζέριο Ντα Σίλβα αντίστοιχα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατάφερε να φτάσει με επιτυχία στη 2η νίκη του την 4η μέρα του US Open, επικρατώντας με 6-3, 6-2, 6-1 τον Κάρλος Μπέρλοκ, μετά από μόλις 1 ώρα και 34 λεπτά παιχνιδιού και μια πολύ καλή εμφάνιση. Επόμενος αντίπαλος για τον Ελβετό τενίστα θα είναι ο Γάλλος Αντριάν Μαναρίνο.

Και ο Ράφαελ Ναδάλ από την πλευρά του πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στον 2ο γύρο του US Open, κερδίζοντας εύκολα με 6-2, 6-1, 6-0 έπειτα από 1 ώρα και 32 λεπτά παιχνιδιού. Ο αριστερόχειρας από τη Μαγιόρκα  έμεινε για 17ο παιχνίδι αήττητος σε σκληρές επιφάνειες. Στον 3ο γύρο ο "Ράφα" θα βρεθεί αντιμέτωπος με το νούμερο 38 της κατάταξης Ιβάν Ντόντικ.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας Skype έγινε 10 ετών και στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης ποιοτικότερης διαδικτυακής επαφής μεταξύ των χρηστών του, προωθεί την ανάπτυξη τρισδιάστατων βιντεοκλήσεων, σύμφωνα με το BBC.

«Έχουμε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο αντιπρόεδρος του Skype από πλευράς Microsoft, Μαρκ Ζιλέτ.

«Παρατηρούμε με χαρά, ότι υπάρχει σημαντική πρόοδος στο χώρο των τρισδιάστατων συσκευών, όπως τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών» πρόσθεσε μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο.

«Ωστόσο, ακόμη οι συσκευές λήψεις τρισδιάστατων εικόνων δεν έχουν κυκλοφορήσει επαρκώς στην παγκόσμια αγορά. Επομένως, αυτή τη στιγμή, πρέπει να τοποθετηθούν πολλές κάμερες σε διαφορετικές οπτικές γωνίες, προκειμένου να γίνει εφικτή η τρισδιάστατη επικοινωνία μέσω υπολογιστών» κατέληξε ο Ζιλέτ.

Το Skype πρωτολειτούργησε το 2003. Σήμερα, περίπου 300 εκατομμύρια χρήστες σε κάθε γωνιά της γης πραγματοποιούν δύο δισεκατομμύρια λεπτά διαδικτυακών βιντεοκλήσεων κάθε μέρα.

Αναφορικά με την εξέλιξη της τρισδιάστατης επικοινωνίας, ο Ζιλέτ δήλωσε: «Μπορώ να φανταστώ την ημέρα που οι χρήστες κινητών τηλεφώνων θα μπορούν να διαθέτουν τρισδιάστατες οθόνες στις συσκευές τους και δεν θα χρειάζονται ειδικά γυαλιά προκειμένου να απολαύσουν τρισδιάστατες εικόνες».
Ο καλύτερος σε όλη την Ευρώπη! Ο Φρανκ Ριμπερί αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2012/13, αφήνοντας πίσω τους Μέσι και Ρονάλντο.

Όχι μόνο το πήρε, αλλά το έκανε και με… περίπατο! Ο Φρανκ Ριμπερί αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη για την σεζόν 2012/13, στο Γκαλά που διεξήχθη για την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας τα… σκήπτρα από τον Αντρές Ινιέστα.

Ο γάλλος μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου ήταν το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο. Άλλωστε, οδήγησε τους Βαυαρούς στο τρεμπλ πέρσι, κάτι που δεν το κάνεις κι εύκολα!

Στην ψηφοφορία που συμμετείχαν 52 δημοσιογράφοι, ο «μαέστρος» των Γερμανών βγήκε πρώτος με χαρακτηριστική εύκολα, αφού συγκέντρωσε 36 ψήφους. Ο Λιονέλ Μέσι έμεινε δεύτερος και με διαφορά, με μόλις 13 προτιμήσεις. Ο τρίτος της… παρέας -που δεν έδωσε το «παρών» στο Μόντε Κάρλο-, ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιορίστηκε στη τρίτη θέση με 3 ψήφους.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου στη Μπάγερν Μονάχου, την οικογένειά μου και τα παιδιά μου», ήταν οι μίνι δηλώσεις του Ριμπερί.


Πηγή: Sport-fm.gr
Εκατό φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου τον Οκτώβριο στο πλαίσιο των βραβείων «Wildlife Photographer of the Year 2013». Πρόκειται για τις εκατό φωτογραφίες που ξεχώρισαν από τις συνολικά 43.000 (!) που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, από φωτογράφους ερασιτέχνες και επαγγελματίες, από 96 χώρες του κόσμου.

Οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα μερικές από τις φωτογραφίες αυτές δίνοντας το «στίγμα» των φετινών συμμετοχών.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται φέτος για 49η χρονιά από το Μουσείο και το BBC Wildlife Magazine και η έκθεση θα διαρκέσει από τις 18 Οκτωβρίου έως τις 23 Μαρτίου.

Δείτε τις φωτογραφίες...

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια περίεργη τακτική καθέλκυσης πλοίων!
Δε γνωρίζουμε γιατί επιλέγουν αυτό τον τρόπο, σίγουρα όμως είναι εντυπωσιακός.


Πείτε ό,τι θέλετε για τα πιτσιρίκια-εκατομμυριούχους του Χόλιγουντ ή της μουσικής βιομηχανίας, ότι κατασκευάστηκαν δηλαδή ως προϊόντα του star system και τα σχετικά.
Εδώ θα μιλήσουμε για παιδιά που κατέκτησαν αντίστοιχους βαθμούς επιτυχίας με τον παραδοσιακό τρόπο: μέσω σκληρής δουλειάς και με τη δύναμη του μυαλού τους!
Τα περισσότερα μάλιστα δεν είναι καθόλου γνωστά, ούτε γεννήθηκαν βέβαια σε προνομιούχα περιβάλλοντα.
Πρόκειται για πιτσιρίκια που έπιασαν τη ζωή από τα μαλλιά ήδη από τρυφερή ηλικία, έχοντας μια καλή ιδέα και τον απαραίτητο βαθμό αποφασιστικότητας για να την κάνουν πράξη.
Παράδειγμα προς μίμηση δηλαδή για παιδιά και… μεγαλύτερα παιδιά!

Fraser Doherty: Η μαρμελάδα της γιαγιάς
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Ξεκινώντας από την ηλικία των 14 ετών, ο Fraser Doherty χρησιμοποίησε τις συνταγές της γιαγιάς του για σπιτική μαρμελάδα, πουλώντας τα βαζάκια στους γείτονές του στο Εδιμβούργο. Μέχρι τα 16 είχε καταφέρει να δημιουργήσει τρελή ζήτηση για τη μαρμελάδα του, τη «SuperJam», παραλλάσσοντας μόνος του την παραδοσιακή γιαγιαδίστικη συνταγή. Οι δουλειές πήγαιναν τόσο καλά που ο ίδιος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο για να αφιερωθεί στην επιχείρησή του, με γνωστή αλυσίδα σουπερμάρκετ να τον προσεγγίζει το 2007 και να βάζει τα βαζάκια του στα 184 καταστήματά της σε όλη τη Βρετανία. Ο ίδιος πήρε τραπεζικό δάνειο 9.000 λιρών για να καλύψει τα πρώτα του έξοδα, ενώ το 2009 οι πωλήσεις της μαρμελάδας του άγγιξαν τα 1,2 εκατομμύρια λίρες! Κατόπιν κυκλοφόρησε και βιβλίο, το «The Superjam Cookbook», το οποίο έγινε ανάρπαστο. Ο ίδιος δηλώνει για την ασύλληπτη επιτυχία του: «Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα λεφτά, φτιάχνω μαρμελάδα γιατί είναι αυτό που αγαπώ να κάνω. Η επιτυχία βέβαια είναι αρκετά γλυκιά»…

Ashley Qualls: Δωρεάν web designing
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Ήταν το 2004 όταν η 14χρονη Ashley Qualls εγκαινίασε την ιστοσελίδα της WhateverLife.com ως τρόπο να δείξει τις σχεδιαστικές και προγραμματιστικές της ικανότητες. Το site δεν είχε βέβαια καμία κίνηση, μέχρι να αρχίσει τουλάχιστον η πιτσιρίκα να προσφέρει δωρεάν σχέδια για το Myspace σε συμμαθητές της. Μέχρι την επόμενη χρονιά, και χωρίς καμία διαφήμιση, η ιστοσελίδα εκτοξεύτηκε στην κορυφή από επισκέπτες που αναζητούσαν τα υπέροχα σχέδιά της για να εξατομικεύσουν τον λογαριασμό τους στο κοινωνικό δίκτυο. Μετά ήρθαν τα Google Ads, που γέμισαν τη σελίδα της με διαφημίσεις πληρώνοντάς της μερίδιο από τα «κλικ», ενώ σύντομα θα ακολουθούσαν και επιχειρήσεις που ήθελαν να διαφημιστούν στο site της. Στα τέλη του 2005 δέχτηκε προσφορά εξαγοράς της ιστοσελίδας της αντί 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων, την οποία μάλιστα απέρριψε! Το WhateverLife.com, το οποίο ξεκίνησε η δαιμόνια Qualls με κόστος 8 δολαρίων για την αγορά του domain name, μετρά σήμερα 7 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα και αποδίδει εκατομμύρια δολάρια από διαφημίσεις. Η ίδια αγόρασε το 2006 δικό της σπίτι στο Μίσιγκαν 250.000 δολαρίων…

Cameron Johnson: Ευχετήριες κάρτες
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Όταν οι γονείς του Cameron Johnson του ζήτησαν να σχεδιάσει τις προσκλήσεις για το πάρτι που θα φιλοξενούσαν στην οικία τους, είναι σίγουρο ότι δεν είχε ιδέα πόσο μακριά θα τον πήγαινε αυτό! Εντυπωσιασμένοι από τα αποτελέσματα της δουλειάς του, οι γείτονες άρχισαν να τον πληρώνουν για να τους σχεδιάζει διάφορα πράγματα. Μέχρι την ηλικία των 11, ο τραπεζικός του λογαριασμός μετρούσε ήδη αρκετές χιλιάδες δολάρια από τη σειρά των ευχετήριων καρτών «Cheers And Tears» που δημιούργησε. Κατόπιν χρησιμοποίησε τα κεφάλαια που συγκέντρωσε για την πρώτη του online επιχειρηματική περιπέτεια, το SurfingPrizes.com, μια υπηρεσία toolbar που θα του απέφερε σχεδόν αμέσως κέρδη 300.000-400.000 δολαρίων τον μήνα! Πριν καν αποφοιτήσει, ο Cameron Johnson είχε ήδη βγάλει το πρώτο του εκατομμύριο, ενώ αργότερα, σε ηλικία 19 ετών, θα πουλούσε την επιχείρησή του και θα πήγαινε για άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια…

Julieth Brindak: Κοινωνικό δίκτυο μόνο για κορίτσια
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Σε ηλικία 10 ετών, η Julieth Brindak έφτιαξε έναν ολόκληρο κόσμο από δικούς της χαρακτήρες, που ονόμασε «cool girls», με βασική ηρωίδα τη «Miss O». Σε ηλικία 16 ετών, εγκαινίασε το δικό της κοινωνικό δίκτυο για εφήβους, που ονόμασε «Miss O & Friends», βάζοντας τους γονείς της να τη βοηθήσουν στο εγχείρημά της. Η υπηρεσία δικτύωσης έγινε αμέσως επιτυχία, μετρώντας εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μέχρι το 2011, η «Miss O & Friends» ήταν το τρίτο μεγαλύτερο site μόνο για κορίτσια, αποφέροντας ασύλληπτα κέρδη από τη διαφημιστική δαπάνη. Η ιστοσελίδα μετρά σήμερα κάπου 10 εκατομμύρια επισκέπτες τον μήνα και αξίζει 15 εκατομμύρια δολάρια, αποφέροντας κυριολεκτικά τεράστια κέρδη στην πιτσιρίκα…

David και Catherine Cook: Online σχολικό λεύκωμα
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Τα δαιμόνια αδέρφια έγιναν εκατομμυριούχοι ήδη από την εφηβεία τους δημιουργώντας μια online εκδοχή του παραδοσιακού ετήσιου σχολικού λευκώματος! Το MyYearbook.com σημείωσε αμέσως τεράστια επιτυχία, με τον κατά 11 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό των 14χρονων πιτσιρικιών, Geoff, ο οποίος είχε ήδη στήσει τη δική του πετυχημένη επιχείρηση στο Ίντερνετ, να επενδύει 250.000 δολάρια στο όραμα των μικρών. Διαφημισμένο ως το «Myspace του γυμνασίου», το site θα μετρούσε 950.000 μέλη στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του! Έκτοτε τα νούμερα έχουν εκτοξευτεί και η επιχείρηση αξίζει σήμερα περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια(!), με τα δυο παιδιά να έχουν πλέον σχέδια να επεκτείνουν την υπηρεσία σε παγκόσμιο επίπεδο…

Sean Belnick: Ηλεκτρονική πώληση επίπλων
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Παρά το εξαιρετικά νεαρό της ηλικίας του, όντας 14 ετών, ο Belnick μαγεύτηκε από τον κόσμο των online πωλήσεων και σχεδίασε τη δική του σελίδα για να πουλάει πράγματα. Με κόστος κάπου 500 δολάρια, ο ίδιος άρχισε να πουλάει κάρτες Pokemon για να εξοικειωθεί με τη διαδικασία της ιντερνετικής πώλησης. Ο πιτσιρικάς εξοικειώθηκε βέβαια γρήγορα και σύντομα θα ξεκινούσε να πουλά έπιπλα γραφείου μέσω του νέου του site, το Bizchair.com, το οποίο μέχρι να κλείσει ο Belnick το 18 έτος της ηλικίας του του είχε ήδη αποφέρει κέρδη 24 εκατομμυρίων δολαρίων! Η ιστοσελίδα απασχολεί σήμερα 75 εργαζομένους και ο ίδιος έχει βάλει νέο στόχο, τα 50 εκατομμύρια δολάρια. Για την επιτυχία του δήλωσε: «Πρέπει να έχεις σφοδρή επιθυμία να πετύχεις και να πάρεις τα ρίσκα σου για να το καταφέρεις. Δεν είναι για τον καθένα»…

Nick D’Aloisio: Ειδησεογραφική εφαρμογή για smartphone
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Ο 17χρονος Nick D’Aloisio έβαλε «φωτιά» στο Ίντερνετ όταν η εφαρμογή που έφτιαξε για smartphone στον ελεύθερο χρόνο του αγοράστηκε από τη Yahoo έναντι του αστρονομικού ποσού των 30 εκατομμυρίων δολαρίων! Ο ίδιος είχε αρχίσει να ασχολείται με κώδικες ήδη από τα 12 του, γεγονός που απέδωσε καρπούς όταν σχεδίασε την ειδησεογραφική εφαρμογή που λάτρεψε η Yahoo. Ο D’Aloisio επενδύει πλέον τα χρήματά του, έχοντας ωστόσο μια συμβουλή για επίδοξους προγραμματιστές: «Αν έχεις μια καλή ιδέα ή αν πιστεύεις ότι υπάρχει ένα κενό στην αγορά, δώσε αμέσως την εφαρμογή σου στον κόσμο καθώς υπάρχουν επενδυτές παντού που αναζητούν εταιρίες για να επενδύσουν»…

Adam Horwitz: Εφαρμογή Mobile Monopoly
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Έχοντας σκοπό να γίνει εκατομμυριούχος μέχρι τα 21 του, ο Horwitz ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών να ανεβάζει στο Ίντερνετ διάφορες πειραματικές εφαρμογές και ιστοσελίδες. Μία εξ αυτών έμελλε να γίνει τρελή επιτυχία: μιλάμε για τη Mobile Monopoly, μια εφαρμογή που διδάσκει στον χρήστη πώς να βγάλει λεφτά στην αγορά. Οι πωλήσεις της εφαρμογής τού απέφεραν εξαψήφια κέρδη, τα οποία χρησιμοποίησε για τη χρηματοδότηση της επόμενης ιδέας του, του YepText, μιας υπηρεσίας διαφήμισης για επιχειρήσεις. Ο ίδιος συμβουλεύει όλους εμάς: «Κανείς δεν πίστεψε ότι μπορώ να βγάλω λεφτά online, κι όταν άρχισα τελικά να έχω κέρδη, το σαγόνι τους έπεσε στο πάτωμα. Απλά επιχειρήστε το!»…

Tyler Dikman: Μεγιστάνας της τεχνολογίας
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Ο Dikman ξεκίνησε να βγάζει λεφτά όπως και κάθε άλλο παιδί της ηλικίας του: κουρεύοντας το γκαζόν των γειτόνων, πουλώντας σπιτική λεμονάδα και άλλες τέτοιες δουλειές του ποδαριού. Σε ηλικία 10 ετών απέκτησε ωστόσο τον πρώτο του ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο αποσυναρμολόγησε φυσικά για να δει τι έχει μέσα. Σύντομα θα γινόταν πολύ καλός στις επισκευές και άρχισε να φτιάχνει τα χαλασμένα PC των δασκάλων και κατόπιν των καθηγητών του, πριν γενικεύσει τις υπηρεσίες του και στον υπόλοιπο κόσμο. Σε ηλικία 15 ετών ίδρυσε την Cooltronics, μια εταιρία επισκευής υπολογιστών, επιστρατεύοντας συμμαθητές και φίλους ως υπαλλήλους! Σύντομα οι δραστηριότητες της επιχείρησης θα επεκτείνονταν, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες αγοράς, παράδοσης και επισκευής υπολογιστών, στέλνοντας τον ιδιοκτήτη της στην κορυφή: το «Businessweek» τον ονόμασε ως έναν από τους 25 κορυφαίους επιχειρηματίες κάτω των 25 (με τον ίδιο να είναι βέβαια πολύ νεαρότερος!), με την Cooltronics να σημειώνει πλέον κέρδη εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο…

John Koon: Εξαρτήματα αυτοκινήτων και μόδα
Perierga.gr - Αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι... κάτω των 18
Ο John Koon θα έλεγε κανείς ότι είναι η επιτομή του δαιμόνιου επιχειρηματία: ίδρυσε την πρώτη εταιρία πώλησης ανταλλακτικών αυτοκίνητων στη Νέα Υόρκη και κατόπιν έβγαλε τα πρώτα του εκατομμύρια, σε ηλικία 16 ετών, όταν η επιχείρησή του Extreme Performance Motorsports έγινε ο βασικός προμηθευτής της τηλεοπτικής εκπομπής του MTV «Pimp My Ride»! Ο ασίγαστος επιχειρηματίας δεν θέλησε βέβαια να περιοριστεί στον κόσμο του αυτοκινήτου και δοκίμασε κατόπιν την τύχη του στον χώρο της μόδας, εγκαινιάζοντας μια φίρμα ρούχων από κοινού με τον ράπερ Young Jeezy. Ο Koon είδε την προσωπική του περιουσία να εκτοξεύεται στα 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ πλέον βαδίζει αγέρωχα τον δρόμο για να γίνει δισεκατομμυριούχος, λανσάροντας σειρές ρούχων στην τεράστια ασιατική αγορά…

πηγή: newsbeast.gr
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει έλλειψη σε αισθητήρες που καταγράφουν τις επιδόσεις των αθλητών. Ωστόσο οι περισσότεροι από αυτούς συνήθως υπήρχαν πάνω στο σώμα του αθλητή είτε σε ρολόγια είτε σε γυαλιά.

Επειδή όμως το αγαπημένο άθλημα ή χόμπι κάποιων έχει να κάνει με τις σανίδες, όπως skateboarding ή snowboarding, χρειάζεται και ένας αισθητήρας πάνω στη σανίδα.

Το πρόβλημα επιχειρεί να λύσει η ActiveReplay που εδρεύει στην Καλιφόρνια με το σύστημα Trace που έχει 9 αισθητήρες και GPS. Μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε οποιαδήποτε σκληρή επιφάνεια και λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Trace συνδέεται μέσω Bluetooth 4.0 με οποιαδήποτε «έξυπνη» συσκευή και παρέχει δεδομένα σχετικά με τα κόλπα που κάνει ο χρήστης στη σανίδα του, τα μέρη που τα πραγματοποίησε καθώς και άλλα δεδομένα σχετικά με τον καιρό. Φυσικά, ο αισθητήρας καταγράφει την ταχύτητα και την απόσταση και μέχρι σήμερα απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το skateboarding, το snowboarding ή το surfing.

Το σύστημα είναι διαθέσιμο για Android και iOS και η συσκευή που τοποθετείται στη σανίδα έχει αυτονομία επτά ωρών (μετά από πλήρη φόρτιση).

Όπως κάθε άλλη ασύρματη συσκευή που κυκλοφορεί το 2013, έτσι και το Trace, επιτρέπει στο χρήστη να μοιραστεί τα δεδομένα του στο Facebook, το Twitter ή άλλα κοινωνικά δίκτυα.














6χρονος ντράμερ

Δείτε μια εντυπωσιακή επίδειξη ταλέντου από ένα 6χρονο αγόρι, τον Avery Molek, που λατρεύει τη ροκ μουσική και παίζει ντραμς. Ο μικρός έχει ξεκινήσει μαθήματα από την ηλικία των 4 ετών, ενώ έχει γίνει ήδη διάσημος και συμμετέχει σε live εμφανίσεις.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα τον δείτε να παίζει το «Welcome To The Jungle» των Guns N Roses.



Ονομάζεται PLEXUS και προσφέρει ευελιξία, προστασία και όσα χρειάζεται ο fun all day τύπος μέσα σου κατά τον σχεδιαστή Subinay Malhotra.



Read more at http://www.yankodesign.com/2013/08/28/protective-patterns/#yXL6E4aBIGYx4e8P.99

Είναι μια αρκετά δημοφιλής η social networking app αυτή…

14

Μιλάμε για το Foursquare που μετά τα Windows Phone 8 πάει και για τα Windows 8 και άρα Windows 8 PC ΚΑΙ tablet, ενώ μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Windows Store.
Η περιγραφή για την app λέει πως θα μπορείς να δεις που έχουν οι χρήστες “checked into” αλλά και άλλα στοιχεία.

Τα άλλα καλά νέα;


16
13
12

Οι δε Facebook και Flipboard apps για Windows 8 έρχονται επίσης.

Ο εποχή του 4Κ πλησιάζει όλο και περισσότερο…
Sony
Νέο firmware πακέτο λοιπόν της Sony για τις F5 και F55 4K ψηφιακές κάμερες, το 1.22 με πολλές λύσεις, όπως για τον HDCAM SR File code και πολλά άλλα.
44

Χμμμ, τι να πεις; Είναι τέλειο. Τέλος.

33
22

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger