Ξέρετε ποιος είναι ο πιο hot δάσκαλος πολεμικών τεχνών σήμερα;

Kung Fu Killer

Αν δείτε το νέο trailer για το Kung Fu Killer θα τον γνωρίσετε. Είναι ο master Donnie Yen που στην ταινία από την φυλακή αναλαμβάνει να συνεργαστεί με την αστυνομία για να βρεθεί ένας serial killer.


Από τους δημιουργούς των ταινιών Ip Man, Bodyguards and Assassins, Kung Fu Killer. Να το δεις αγόρι; Να το δεις.


Ετοιμαστείτε για έναν ακόμη επεξεργαστή για τα κινητά και τα tablet σας. Υπόσχεται hi end επιδόσεις και χαμηλότερη από Snapdragon τιμή…

helio

Η MediaTek είναι μια εταιρία SoC, επεξεργαστικών μονάδων δηλαδή που είναι σε όλο και περισσότερα κινητά. Και τώρα αλλάζει επίπεδο με μια νέα σειρά: τη Helio brand που περιλαμβάνει μοντέλα όπως το MT6795.

MediaTek-

Τι σημαίνει για εμάς η νέα ιστορία;

Ακολουθεί δε το παράδειγμα της Qualcomm που έκανε το ίδιο για να κερδίσει αναγνωρισιμότητα με τη φίρμα Snapdragon ενώ το ίδιο είχε κάνει και η Intel με τα Pentium πριν δύο δεκαετίες και τα Core brands στη θέση των x86 number-only brands.

Η Mediatek λέει πως το Helio X10 αντικαθιστά τα MT6795 και είναι octa-64 bit CPU με οκτών cores σε 2.2GHz και τεχνολογία Core Pilot. Πρώτο θα είναι το HTC One E9+ με αυτό το SoC.
Στο δε σύντομο μέλλον τα Helio θα έρθουν στα 20nm με Cortex A72 CPU και τεχνολογία Core Pilot 2.0 ενώ θα ενσωματώνουν και MiraVision Plus image quality τεχνολογία όπως και 3ης γενιάς LTE modem.

Δεν πάνε πάντως στα 14nm όπου είναι και οι Samsung / GlobalFoundries ή στα 16nm TSMC SoC για δύο όπως λένε λόγους: ο ένας είναι τα manufacturing nods που δεν είναι ίσως τόσο ώριμα όσο τα nodes σε 28nm ή και 20nm. Ο άλλος είναι το κόστος.

Όλες οι Lamborghinis έχουν μια μήτρα: το εργοστάσιο Sant’Agata Bolognese. Ή μήπως όχι;

Lamborghini LP740

Αν πιστέψουμε το διαφημιστικό, το carbon fiber αμάξωμα των απανταχού Aventador το γεννάνε τα ηφαίστεια. Δημιούργημα του κου Alessandro Pacciani που έχει κάνει διαφημιστικά για BMW, Audi, Nike, Samsung, Google και Universal.

Αυτή είναι η ‘γέννηση’ μιας Aventador LP740. Απολαύστε.


Το να γίνεις supercar driver δεν είναι και εύκολο.

laferrari-does-donuts

Ιδού λοιπόν τι μπορεί να κάνει κάποιος τυχερός ιδιοκτήτης LaFerrari. Και μάλιστα μέσα σε έναν χώρο.

Μιλάμε για 950 βενζινο-electric ίππους (963 PS) με τον ίδιο να ενισχύεται υπέροχα μέσα σε ένα υπόστεγο.

Απολαύστε.


Tax The Ritch.

lykan-hypersport 3

Πρώτο το Lykan Hypersport, ένα πολύ exclusive και ακριβό άτι που θα μάθετε στο νέο Furious 7…

lykan-hypersport



Δείτε το άλλη μια…

Announcing Free Car #1: The Lykan Hypersport

The Lykan Hypersport is one of the most exclusive and expensive cars ever to be made with additional options such as embeddable diamonds, emeralds, and sapphires being available.

It is also the first supercar to be produced in the Middle East and is the star of a breathtaking set-piece in the upcoming Furious 7 film…

Capable of reaching 62mph in just 2.8 seconds, the Lykan Hypersport from W Motors has both impressive power producing 740 bhp with a top speed of 245mph whilst also showcasing breathtaking styling and futuristic technology such as a holographic mid-air dashboard.

Project CARS Creative Director, Andy Tudor, commented “we are immensely pleased to have this awesome machine in the game and to give fans the chance to get behind the wheel of a truly amazing vehicle. The Lykan Hypersport represents the first of a series of free cars we’ll be giving away every month as a thank you to our fans for being so patient for the launch of the game. We’ll have more info on the full schedule of further content for Project CARS soon but we hope that this is a great sneak peek of just one way in which Project CARS is going to expand in the future.”

The Lykan Hypersport can be seen in Project CARS in May and in Furious 7 on April 3rd.

projectcarsgame.com


Και επίσημα ένα ‘μεσαίο’ με 5.5αρα 2K οθόνη και πλαστικό σώμα.

e9plus

Με βάση τη σχεδιαστική high-end One γλώσσα της εταιρίας αλλά στην προσιτή Desire σειρά το E9+ υπόσχεται premium specs σε ένα πλαστικό “meteor grey,” “classic rose gold” και “gold sepia,” σώμα όχι όπως το M9.

Τι δίνει:

Μια 5.5αρα Quad HD (2560×1440) οθόνη, 64-bit octa-core MediaTek CPU – πιο κάτω από το high-end MT6795M και τον Snapdragon 810 με τέσσερις high-power Cortex-A57 cores και άλλους τόσους lower-power Cortex-A53s. Πίσω στα 20-megapixel, BoomSound ηχεία μπροστά και Android 5.0 Lollipop.

Πότε και που; μάλλον μιλάμε για Asia-focused κινητό οπότε ψάξτε αν ενδιαφέρεστε…
0

Οι κύριοι από τη Formi Lab και συγκεκριμένα ο κος Michael Curry εκτύπωσας την παρακάτω 3D printed τηλεόραση με βάση την τηλεόραση Philco Predicta από τα 1950s.
Το iconic σχέδιο, ρητίνη, μια Adafruit 2 ιντσών LCD με προφορτωμένο το sci-fi classic, “The Man from Planet X”. Και ιδού!


Αν θέλετε έχουν δωρεάν και το αρχείο για να τυπώσετε τη δικιά σας…

gmail_android

Η Google προχώρησε σε δύο σημαντικές αναβαθμίσεις για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης στις υπηρεσίες Google Drive και Gmail, σε ό,τι αφορά την πρόσβαση στις φωτογραφίες και την οργάνωση των διάφορων (και διαφορετικών) λογαριασμών email του χρήστη.



Ξεκινώντας από το Google Drive, οι χρήστες θα παρατηρήσουν σταδιακά την προσθήκη της κατηγορίας Google Photos, απ’ όπου θα μπορούν να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται άμεσα τις φωτογραφίες που σχετίζονται με κάποιον λογαριασμό στο Google+ (είτε uploads, είτε λήψεις από συσκευές Android κλπ.). Με αυτόν τον τρόπο δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψη στο Google+ για να δεις τις φωτογραφίες, αλλά η επιλογή θα προσφέρεται κανονικά όπως σήμερα.

gmail-for-Android

Στην εφαρμογή Gmail, οι χρήστες θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλα τα emails που έρχονται στους διάφορους λογαριασμούς email που διατηρούν σε Gmail, Outlook, Yahoo ή/και άλλους IMAP/POP λογαριασμούς, σε ένα ενοποιημένο Inbox. Επίσης, αναβαθμίστηκε η λειτουργία auto-complete για εύκολη εύρεση παλαιότερων email και προστέθηκε επιλογή άμεσης αποθήκευσης επισυναπτώμενων αρχείων στο Drive με ένα κλικ.
tidal

Καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους προκειμένου να φέρουν την επανάσταση στον χώρο της μουσικής, μέσω της νέας πλατφόρμας Tidal που σχεδιάζει να εκτοπίσει το Spotify από την αγορά (vids+ pics)

Το επιχειρηματικό δαιμόνιο του δημοφιλούς τραγουδιστή της ραπ μουσικής Jay Z, φαίνεται να μεγαλούργησε για μια ακόμη φορά. Ο τραγουδιστής επιστράτευσε όλους τους διάσημους φίλους του, όπως η Beyonce, η Rihana, η Μαντόνα, ο Usher, οι Daft Punk, η Alicia Keys, ο Kanye West και πολλών άλλων, για να δημιουργήσει τον ανταγωνιστή του Spotify.
Έτσι, οι παγκόσμιας φήμης καλλιτέχνες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν μια υπηρεσία μουσικής που θα αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των τεχνολογιών. Πλέον οι ίδιοι οι τραγουδιστές θα ανεβάζουν απευθείας τη μουσική τους στην υπηρεσία με τους θαυμαστές και το κοινό να μπορεί να την απολαμβάνει με ελάχιστους περιορισμούς και δίχως μεσολαβητές.

Το όνομα του νέου εγχειρήματος είναι Tidal και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα που ιδρυτές της είναι οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, γεγονός που της παρέχει το πλεονέκτημα της αμεσότητας και της στοχευμένης διαφήμισης.
Η νέα υπηρεσία σε αντίθεση με άλλες παρόμοιες δεν θα παρέχει έναν μήνα δοκιμαστικής έκδοσης στους χρήστες, ωστόσο η μηνιαία συνδρομή που καλούνται αν πληρώσουν ανταποκρίνεται πλήρως στις παροχές της στο κοινό.
Η παρουσίαση της νέας πλατφόρμας πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στη Νέα Υόρκη σε μια τελετή γεμάτη λάμψη και γνωστά ονόματα, με τους ιδρυτές να υποστηρίζουν ότι το νέο εγχείρημα θα γράψει τη δική του σελίδα στην ιστορία της μουσικής βιομηχανίας.
“Ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να πραγματοποιήσουμε μια από αυτές τις σπάνιες στιγμές στην ιστορία της μουσικής. Σήμερα ανακοινώνουμε την ίδρυση μια πλατφόρμας που ιδρύθηκε αποκλειστικά από καλλιτέχνες”
Το Tidal θα έχει παρόμοια μορφή με αυτή του Spotify, ωστόσο θα περιέχει στους χρήστες της μεγαλύτερες ταχύτητες και καλύτερη ποιότητα στην αναπαραγωγή ήχου και εικόνας. Η μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας θα είναι $9.99 για την απλή έκδοση και $19.99 για αποκλειστικό περιεχόμενο και “ποιότητα CD”.
“Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που δεν θα είναι βασισμένη στο εμπόριο, στόχος μας είναι να φτάσουμε την τεχνολογία σε άλλο επίπεδο”
Παρόλα αυτά, το νέο εγχείρημα των καλλιτεχνών φαίνεται πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μεγάλη επιτυχία του Spotify, του οποίου οι συνδρομητές ξεπερνούν τους 60 εκατομμύρια ανθρώπους, εκ των οποίων οι 15 εκατομμύρια πληρώνουν την μηνιαία συνδρομή της υπηρεσίας. Ωστόσο, φαίνεται πως το Tidal ετοιμάζεται να καθιερώσει ένα πολύ ισχυρό brandname που θα βασίζεται στους ιδρυτές του και, φυσικά, τους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο.

LG-G4_invite 

Σχεδόν δύο μήνες μετά τα Samsung Galaxy S6 και HTC One M9 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του LG G4, καθώς η εταιρεία μοίρασε τις προσκλήσεις για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 28 Απριλίου σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Παρίσι, αλλά και στις 29 Απριλίου σε Σεούλ, Σιγκαπούρη και Κωνσταντινούπολη.


Στα αξιοσημείωτα ότι η πρόσκληση μοιάζει με τετράδιο και το σλόγκαν “See the Great. Feel the Great.” που ίσως συμβολίζει το λανσάρισμα μιας έκδοσης τύπου “Note” ή τη χρήση ψευδοδέρματος σε συνδυασμό με το μέταλλο. Όπως και να ‘χει, πιθανότατα θα έχουμε μάθει περί τίνος πρόκειται αρκετές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση.

LG G4
  • Οθόνη 5.5” QHD (2560 x 1440)
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 810
  • Μνήμη RAM 3GB
  • Κάμερα 16MP με dual LED flash και Laser Auto Focus
  • Αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω κεντρικό κουμπί
  • dual-band WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS/GLONASS, 4G LTE Cat 6 (300Mbps)
  • Λειτουργικό σύστημα Android 5.0.2 Lollipop
  • Μεταλλική κατασκευή
windows-10-notebooks

Η μεγάλη αντεπίθεση της Microsoft φαίνεται ότι θα περιλαμβάνει και την αγορά των budget PCs, θέλοντας έτσι να “κόψει τον βήχα” της Google που βλέπει σημαντική ανάπτυξη με τα Chromebooks.


Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του Digitimes, η Microsoft ετοιμάζει δύο πολύ προσιτά notebooks με λειτουργικό σύστημα Windows 10, οθόνη 11.6” και επεξεργαστή Intel Bay Trail-T, τα οποία κατασκευάζονται από την ECS (Elitegroup Computer Systems) και στοχεύουν στην εξυπηρέτηση μαθητών με τιμή $149 – $179.

Αν η πορεία τους αποδειχθεί επιτυχημένη, τότε στα σχέδια της εταιρείας θα μπουν και μεγαλύτερες εκδόσεις (13.3” – 15.6”) με ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή.
volvo-lifepaint

Η Volvo φημίζεται για την ανάπτυξη πρωτοποριακών τεχνολογιών που καθιστούν τα οχήματα της στην κορυφή των ασφαλών αυτοκινήτων, αλλά αυτή τη φορά μας εκπλήσσει με ένα προϊόν που απευθύνεται στους ποδηλάτες.


Η εταιρεία παρουσιάζει το Volvo Life Paint, μια επικάλυψη που απλώνεται στο ποδήλατο με σπρέι και παραμένει αόρατη κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά το βράδυ φωσφορίζει και ο ποδηλάτος γίνεται πιο ξεκάθαρα αντιληπτός από τους οδηγούς. Η ειδική επικάλυψη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο κράνος ή τα ρούχα του ποδηλάτη για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.
Η δράση της κρατά για περίπου μία εβδομάδα, ενώ μπορεί να αφαιρεθεί με ένα απλό πλύσιμο του ποδηλάτου.

galaxy-s6-edge

Η Samsung χρησιμοποίησε τη νέα επικάλυψη Gorilla Glass 4 στα Galaxy S6 / S6 Edge (για την οθόνη και το πίσω κάλυμμα) και υπερηφανεύεται για την αντοχή των συσκευών, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει δημοσιεύσει κάποιο επίσημο video για τις δοκιμασίες αντοχής ή τη διαδικασία παραγωγής τους. Παρόλα αυτά, μέσα στο Σαββατοκύριακο ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα drop test video απ’ όπου βλέπουμε μια γυναίκα να χρησιμοποιεί κανονικά τη συσκευή και να την ρίχνει τρεις φορές κάτω χωρίς να προκαλείται καμία ζημιά.

surface_3_red

Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από λίγο το νέο μέλος της οικογένειας Surface, το οποίο περιγράφει ως μια λεπτότερη, μικρότερη, ελαφρύτερη και ελαφρώς υποδεέστερη έκδοση του Surface Pro 3. Η εταιρεία χρησιμοποίησε fanless επεξεργαστή της Intel και ουσιαστικά προσφέρει εμπειρία laptop με πλήρη έκδοση Windows 8.1 σε πολύ χαμηλότερη τιμή ($499).


Microsoft Surface 3
  • Οθόνη 10.8” ClearType Full HD multitouch (1920 x 1280, 3:2) με υποστήριξη γραφίδας
  • Επεξεργαστής quad-core Intel Atom x7 (fanless) 1.6GHz-2.4GHz
  • Μνήμη RAM 2GB / 4GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 64GB / 128GB
  • Κάμερα 8MP
  • Εμπρόσθια κάμερα 3.5MP
  • Ηχεία stereo τεχνολογίας Dolby Audio
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0, επιλογή 4G LTE
  • Υποδοχές USB 3.0, mini DisplayPort, microSD, microUSB (για φόρτιση συσκευών)
  • Λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 (δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10)
  • Αυτονομία 10 ωρών
  • Διαστάσεις 267 x 187 x 8.7 mm
  • Βάρος 622gr
Η εταιρεία δέχεται προ-παραγγελίες και οι πωλήσεις θα αρχίσουν από τις 7 Μαΐου σε 26 χώρες.



Video στο οποίο μπορείτε να δείτε την υπηρεσία Amazon Prime Air, η οποία θα χρησιμοποιήσει drones για παραδόσεις πακέτων.

Το Aquila πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση στο Ην. Βασίλειο.



Πριν από μερικούς μήνες σας είχαμε ενημερώσει για την πρόθεση του Facebook να ξεκινήσει πρόγραμμα παροχής Internet μέσω drones, σε περιοχές με ελλιπείς υποδομές.

Στο συνέδριο F8 του Facebook, ο Mark Zuckerberg αποκάλυψε την εξέλιξη του σχεδίου που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον οργανισμό Internet.org και το Facebook Connectivity Lab.

Οι κύριες δοκιμές θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και το drone που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή ονομάζεται Aquila, και είναι ένα αυτόνομο μη επανδρωμένο αεροπλανάκι σχήματος V, που θα κινείται με την ηλιακή ενέργεια σε υψόμετρο πάνω από 60 χιλιάδες πόδια για μήνες.

Επίσης, το άνοιγμα των φτερών του είναι μεγαλύτερο και από το άνοιγμα ενός μεγάλου αεροπλάνου Boeing 737, ενώ η μάζα του είναι όση ενός μικρού αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg, έχει ήδη δοκιμαστεί σε μικρότερη κλίμακα και με επιτυχία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπολογίζεται ότι 1,1 με 2,8 δισ. άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση στο Internet και στόχος του Facebook είναι να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς να συνδεθούν στο Παγκόσμιο Ιστό.

Απλά, κάντε capture σε οτιδήποτε!




Είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για προσωπικούς, υπάρχουν φορές που θέλετε να κρατήσετε αυτό που προβάλλεται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορεί να είναι ένα μόνο στιγμιότυπο, ή περισσότερα, μπορεί να μία ή περισσότερες εικόνες, ή ακόμη και video.

Το Ashampoo Snap 8 σας βοηθά να κάνετε όλα τα παραπάνω [και ακόμη περισσότερα] χρησιμοποιώντας μόνο μία εφαρμογή. Επιτρέπει να κρατήσετε στιγμιότυπο από οποιοδήποτε μέρος της επιφάνειας εργασίας, ακόμη και από κυλιόμενο παράθυρο, ενώ προσφέρει και την ενδιαφέρουσα δυνατότητα πολλαπλών συνεχόμενων λήψεων για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Το Snap 8 έρχεται με ενσωματωμένη δυνατότητα αναγνώρισης κειμένου. Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε τα στιγμιότυπα σε επεξεργάσιμο κείμενο χωρίς να κάνετε διπλή δουλειά αντιγράφοντας το κείμενο μιας ιστοσελίδας π.χ. σε δεύτερο χρόνο. Ωστόσο αυτή η λειτουργία υποστηρίζει έξι γλώσσες και σε αυτές δεν περιλαμβάνονται τα ελληνικά.

To Snap 8 είναι διαθέσιμο για download από την ιστοσελίδα της Ashampoo στην τιμή των 29,99 ευρώ, ενώ υπάρχει και διαθέσιμο πλήρες demo για να το δοκιμάσετε για 10 ημέρες πριν το πληρώσετε.

Street View Trekker, ένα σακίδιο πλάτης εξοπλισμένο με μία κάμερα.



Το Street View είναι ένας μοναδικός τρόπος να εξερευνήσει κάποιος νέα μέρη, να βρει τον προορισμό για τις διακοπές του ή να εντοπίσει με ακρίβεια μια διεύθυνση.

Η Ελλάδα ήταν η 56η χώρα που εντάχθηκε στο Street View τον Ιούνιο του 2014. Από τις 24 Μαρτίου 2015 η πλατφόρμα εμπλουτίζεται με νέες φωτογραφίες και ειδικές συλλογές προσφέροντας στους χρήστες από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και στις επιχειρήσεις την ευκαιρία να προβληθούν στο διαδίκτυο.

Το Street View Trekker, ένα σακίδιο πλάτης εξοπλισμένο με μία κάμερα, μας επιτρέπει να περιηγηθούμε σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις, σε τοποθεσίες πολιτιστικής και ιστορικής αξίας, τοπία φυσικού κάλλους αλλά και σε μια σειρά από δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα.

Ανακαλύψτε μαζί μερικές από τις καταπληκτικές συλλογές που έχει συγκεντρώσει η Google σε συνεργασία με τους τοπικούς συνεργάτες της στην Ελλάδα στις επόμενες σελίδες.
james-bond-spectre-logo

Πιο σκοτεινό. Η ώρα του μεγάλου αντίπαλου. Take a look…


Η εξέλιξη ενός θρύλου…


Μέτρια εμπειρία audio σε ανοιχτό χώρο; Όλοι έχουν κινητά στην παρέα και θέλουν να ακούσεις ένα αγαπημένο σου track χωρίς καλώδια;

OM_front

Ιδού το Om Outdoor Speaker.

OM_photo_left
OM_RAL9010_wide_right

Ένα κυλινδρικό σύστημα που θα κάνει pairs via Bluetooth 3.0 για ήχο παντού – omnidirectional sound, ενώ δίνει και φως με 3 LED clusters στη βάση. Ανθεκτικό φυσικά, με υλικάr panels ενώ κάνει pair μέχρι και με τρεις μονάδες μέσω RF. Χρήσιμο.

Έρχεται τον Ιούνη…

f1 2015

Διαβάστε όλο το info.


f1 2015 IIII

F1 2015 to Debut on PlayStation 4, Xbox One and PC This June
Codemasters today announced that F1 2015, the official video game of the 2015 FIA Formula One World Championship, will release in June 2015 and be distributed by Bandai Namco Games Europe S.A.S in EMEA territories. Arriving much earlier in the Formula One season than before, this will mark the award-winning series’ debut on PlayStation 4 computer entertainment system and Xbox One, the all-in-one games and entertainment system from Microsoft. The title will also be available for Windows PC.

F1 2015 is set to take gamers closer to the real-world experience of racing in the world’s most glamorous, exciting and prestigious motorsport thanks to a brand new version of Codemasters’ proprietary EGO game engine. In addition to spectacular visual fidelity, F1 2015 offers a significant step forward in the physics-based handling model of the game, which is designed to be inclusive for both seasoned players and those new to the series. The handling model offers enhancements and additions in over 20 areas, including engine and transmission, aerodynamics, fuel tank, force feedback, suspension and most notably a brand new tyre physics model, to recreate the breathtaking handling characteristics of the world’s fastest and most responsive racing cars.
F1 2015 will deliver a truly immersive experience thanks to an all-new ‘broadcast presentation’ style that recreates the unique race day atmosphere of a Grand Prix, complete with podium and grid sequences. Using voice recognition technology available for Xbox One and PlayStation 4 consoles, players can become immersed in the cockpit, engaging with their race engineer through in-game voice commands with Kinect for Xbox One and the PlayStation Camera or compatible headsets and microphones for PlayStation 4. Players will compete as their favourite Formula One star in the all-new Championship Season and push themselves to the limit in the challenging Pro Season mode.
Look forward to one of the most hotly anticipated seasons of recent times, including the return of Mexico for the first time in over 20 years, in the 2015 FIA Formula One World Championship, as well as a fully playable 2014 FIA Formula One World Championship season, available to players as bonus game content.

“F1 2015 marks an exciting new chapter for Codemasters and Formula One; it’s a shift in direction for the game series, on new formats and our brand new game engine, with the game set to be released earlier in the season, launching this June,” commented Paul Jeal, Game Director, Codemasters.
“The handling is a vast improvement from our previous games. In particular our new tyre model is a superb step forward towards realism, letting you explore where the limit is and allowing you to instantly feel much more connected with the car. You can now experience the changes in grip caused by temperature changes, wear, car set-up, debris and weather conditions. Our improved vehicle dynamics much more accurately convey the difference in performance and the feel between mechanical and aerodynamic grip. The new Force Feedback system adds to the feeling of connection with the car and track surface. The more natural and realistic nature of the game physics also serves to ensure that the racing experience is more accessible, enjoyable and rewarding for players of all skill levels.”

“With the second race of the 2015 FIA Formula One World Championship this weekend in Malaysia, the team is busy modelling the new 2015 cars and drivers in readiness for the game’s summer launch. You can see a tease of our first signed off 2015 content in our debut screenshots, as well as an early glimpse of the Mexican circuit. In addition to the 2015 season, we are also delighted to be able to offer the 2014 season as a bonus selectable season. Even this far out from our games release they truly show the power of our new game engine. ”

Follow Codemasters F1 games blog and social channels on Twitter and Facebook for future updates. F1 2015 will be published by Codemasters and distributed by Bandai Namco Games in Europe, North and South America, the Middle East, Russia, Australia and New Zealand


Με τις λεπτομέριες για την τραγωδία στις Άλπεις να εμφανίζονται όλο και περισσότερο όσο περνά ο χρόνος, αξίζει να δούμε τι προβλέπει η νομοθεσία…

planet_earth_4k

Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει να περάσετε λίγη ώρα παρακολουθώντας τη live μετάδοση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και θέλετε να δείτε τη Γη όπως τη βλέπουν οι ελάχιστοι τυχεροί που βρίσκονται κατά καιρούς “απ’ έξω”, τότε αξίζει να παρακολουθήσετε τα δύο videos που ακολουθούν.

Το πρώτο αποτελεί δημιουργία του James Tyrwhitt-Drake, ο οποίος χρησιμοποίησε υλικό από τον ρωσικό μετεωρολογικό δορυφόρο Elektro-L που πραγματοποιεί λήψεις 121MP κάθε 30 λεπτά, και ίσως είναι το υψηλότερης ανάλυσης video που έχουμε δει ποτέ για τον πλανήτη μας. Αν έχετε ανάλογων δυνατοτήτων τηλεόραση ή οθόνη, επιλέξτε ανάλυση 4K.

Το δεύτερο περιλαμβάνει λήψεις από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό συνολικού όγκου 80GB, οι οποίες έχουν υποστεί ελάχιστες διορθώσεις με χρήση των Adobe After Effects και Premiere (κουνήματα, νεκρά pixels κλπ.). Η κόκκινη τροχιά που θα δείτε στο 1:11 είναι ένα σκάφος ανεφοδιασμού να “πέφτει” πίσω στη Γη, στο 1:20 θα παρατηρήσετε την εκτόξευση ενός σκάφους τηλεπικοινωνιών και στο 1:57 τα μωβ και πράσινα φώτα είναι πλατφόρμες πετρελαίου και αλιευτικά σκάφη κοντά στη Μπανγκόκ.

Απολαύστε:

Samsung-AMD

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια πολύ ενδιαφέρουσα φήμη που αν αποδειχθεί αληθινή ίσως προκληθούν πολύ σημαντικές αλλαγές στον χώρο των mobile επεξεργαστών και κατ’ επέκτασιν, στον χώρο των smartphones, smartwatches και tablets. Ποια είναι αυτή; Ότι η Samsung ετοιμάζει πρόταση εξαγοράς της AMD!


Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να έχει πολύ μεγάλη λογική, αφού η Samsung ασχολείται με την κατασκευή και ανάπτυξη δικών της mobile επεξεργαστών εδώ και χρόνια (βλ. Samsung Exynos). Επομένως, με την εξαγορά της AMD θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί προς όφελος της τόσο την τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή επεξεργαστών γραφικών, όσο και τις εκατοντάδες πατέντες της, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την εμπειρία της AMD με την κατασκευή επεξεργαστών ARM για servers.

Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για φήμες, οπότε δεν θα είναι απίθανο να μην ισχύει τίποτε από τα παραπάνω, αλλά σίγουρα κεντρίζει την προσοχή μας.
Qualcomm-Quick-Charging

Η Qualcomm παρουσίασε την τεχνολογία Quick Charge 2.0 πριν από δύο χρόνια και μέσα στο 2014 άρχισε να υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές με επεξεργαστή Snapdragon, αλλά πέραν των λεγόμενων της εταιρείας δεν είχαμε κάποιο παράδειγμα ή επίδειξη της τεχνολογίας για ταχύτατη φόρτιση.

Γι’ αυτό, η Qualcomm αποφάσισε να δημοσίευσει ένα επίσημο video με δοκιμές φόρτισης σε ένα Nexus 6, πρώτα με φορτιστή 5V/1Amp, μετά με 5V/2Amp και στο τέλος με Quick Charge 2.0. Μετά από 10 λεπτά το ποσοστό φόρτισης ήταν 6%, 9% και 14% αντίστοιχα, ενώ στα 40 λεπτά είχε φτάσει τα 22%, 32% και 50%.

Μπορεί να μην είναι η ταχύτερη δυνατή φόρτιση, ωστόσο, ένας φορτιστής τεχνολογίας Quick Charge 2.0 μπορεί να προσφέρει μέχρι και 75% ταχύτερα αποτελέσματα σε σύγκριση με τους συμβατικούς.

oneplus_drone

Η OnePlus μας “teasάρει” εδώ και μερικές εβδομάδες για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος μέσα στον Απρίλιο και αποδεικνύεται τώρα ότι ούτε καν μας είχε περάσει από το μυαλό πως θα ασχοληθεί με μια εντελώς διαφορετική κατηγορία από αυτήν των φορητών συσκευών.

Η περίφημη συσκευή της OnePlus που θα είναι “game changer” δεν είναι άλλη από ένα drone με κωδική ονομασία DR-1, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε προσιτή τιμή και θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ποσότητες για να μην υπάρξουν προβλήματα στη διανομή, όπως έγινε με το OnePlus One.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι το drone της OnePlus θα διαθέτει ενσωματωμένη action κάμερα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά του.
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης OnePlus (@oneplustech) στις
youtube_4k_60fps

Εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε να βρείτε 4K videos στο YouTube, ενώ από τον περασμένο Οκτώβριο άρχισαν να προστίθενται videos στα 60fps για ανάλυση HD ή Full HD. Αν κάνατε τα μαθηματικά, η υπηρεσία υποστηρίζει πλέον 4K videos στα 60fps σε πειραματικό στάδιο και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα πρώτα δείγματα (βλ. παρακάτω).


Βέβαια, ακόμη βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου λίγες κάμερες έχουν δυνατότητα λήψης 4K video / 60fps, αλλά μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια θα γίνει mainstream και αυτή η τεχνολογία. Σε περίπτωση που έχετε στη διάθεση σας panel που να υποστηρίζει ανάλυση 4K / 60Hz επιλέξτε από τις ρυθμίσεις των παρακάτω videos την μέγιστη ανάλυση. Να σημειωθεί ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Chrome ή Safari browser.

one_dollar_lesson_1_aotw

Η Kaspersky Lab παρουσιάζει το One dollar lesson, ένα διαδραστικό πρόγραμμα, με στόχο να εκπαιδεύσει τους χρήστες του Διαδικτύου και να τους μάθει πώς να προστατεύουν τα χρήματά τους από τις ηλεκτρονικές απάτες. Πιο συγκεκριμένα, το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της εταιρείας παρουσιάζει στους χρήστες τις πιο κοινές online τραπεζικές απειλές, δείχνοντας τους πως να προστατεύουν τα χρήματά τους σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις.


Η ηλεκτρονική οικονομική απάτη είναι ένας ιδιαίτερα ανερχόμενος κίνδυνος για τους χρήστες του διαδικτύου. Σύμφωνα με έρευνα της B2B International και της Kaspersky Lab, το 43% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι αντιμετώπισε τουλάχιστον μία επίθεση με στόχο τις οικονομικές του πληροφορίες σε περίοδο 12 μηνών. Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το ποσοστό των ατόμων που έχασε κάποιο ποσό λόγω online τραπεζικής απάτης και δεν ήταν σε θέση να το ανακτήσει πλήρως (44% των ερωτηθέντων).

Οι χρήστες ενδέχεται να υποτιμούν πόσο εκτεθειμένοι είναι κατά τη διάρκεια των ηλεκτρονικών οικονομικών συναλλαγών. Μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσουν τις λεπτομέρειες των online διαδικασιών πληρωμής και των διαφόρων απειλών που θα μπορούσαν να προκύψουν στην πορεία. Είτε πρόκειται για ένα δολάριο, είτε για χιλιάδες, η πορεία είναι συχνά η ίδια και οι χρήστες θα πρέπει να έχουν επίγνωση του τι μπορεί να πάει στραβά όταν μεταφέρουν χρήματα, χρησιμοποιώντας τον φορητό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το διαδραστικό πρόγραμμα One dollar lesson προσφέρει τρεις εκπαιδευτικές ενότητες. Κάθε μία ακολουθεί το «εικονικό ταξίδι» της πληρωμής ενός δολαρίου μέσα στον κυβερνοχώρο και προς τον τελικό προορισμό του, έναν τραπεζικό server που αντιμετωπίζει εμπόδια, όπως επιθέσεις phishing, προγράμματα Trojan και επιθέσεις τύπου man-in-the-middle, μεταξύ άλλων. Οι απειλές απεικονίζονται έντονα, όπως βέβαια και οι «ήρωες» που βοηθούν το δολάριο να φτάσει στον προορισμό του με ασφάλεια.

Σε κάθε ενότητα περιλαμβάνονται σύντομες περιγραφές των απειλών, καθώς και τα πιο πρόσφατα στοιχεία σχετικά με τις τάσεις και τις επιπτώσεις αυτών των online κινδύνων. Τα δεδομένα αυτά προέρχονται από κορυφαίες πηγές, όπως η έρευνα των ίδιων των ειδικών της Kaspersky Lab.
Όπως δήλωσε ο Alexander Erofeev, Chief Marketing Officer της Kaspersky Lab.
“Το online banking και οι ηλεκτρονικές πληρωμές είναι πλέον κοινός τόπος, με εκατομμύρια ανθρώπους να μεταφέρουν χρήματα για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους, να κάνουν δωρεές ή αγορές μέσω Internet. Οι χρήστες του Διαδικτύου μπορεί να μη διαθέτουν την κατάλληλη ενημέρωση για τις απειλές που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα χρήματά τους, κάτι που μπορεί να τους κάνει πιο απρόσεκτους στις online συναλλαγές τους. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε τα διαδραστικά αυτά μαθήματα, ώστε να βοηθήσουμε τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τις απειλές και να χειρίζονται με μεγαλύτερη υπευθυνότητα τα χρήματά τους, όταν βρίσκονται online. Πιστεύουμε ότι η σωστή ενημέρωση είναι και η καλύτερη προετοιμασία για όλους μας”
Οι ενότητες έχουν σχεδιαστεί με φαντασία, σ’ ένα όμορφο γραφικό περιβάλλον και με περιεχόμενο σχετικό με τα διάφορα τεχνάσματα και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι απατεώνες, για να κλέψουν χρήματα και τραπεζικά στοιχεία σύνδεσης. Κάθε χρήστης που ολοκληρώνει την παρακολούθηση και των τριών ενοτήτων θα ανταμειφθεί με μία δωρεάν τρίμηνη δοκιμαστική έκδοση του Kaspersky Total Security – Multi-Device, της κορυφαίας λύσης της Kaspersky Lab για οικιακούς χρήστες. Το προϊόν περιλαμβάνει και την τεχνολογία Safe Money, η οποία προσφέρει πρόσθετη προστασία για τις online οικονομικές συναλλαγές. Για παράδειγμα, πριν την έγκριση μίας online πληρωμής, το Safe Money ελέγχει την προέλευση της ιστοσελίδας και επαληθεύει το πιστοποιητικό της μέσα από το cloud, εξασφαλίζοντας ότι δεν πρόκειται για κακόβουλη δραστηριότητα που μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία της συναλλαγής στον υπολογιστή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικτυακές τραπεζικές απειλές, αλλά και για τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Kaspersky Total Security –Multi-Device, οι χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση http://onedollarlesson.com/

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είναι διαθέσιμες στη σελίδα της Kaspersky Lab στο Facebook.
tess

Η NASA ετοιμάζει ακόμα μία μεγάλη αποστολή για την εξερεύνηση του Διαστήματος, η οποία θα αποτελέσει τη συνέχεια της τωρινής αποστολής Kepler που κατά καιρούς μας φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις για την ανακάλυψη εξωπλανητών με συνθήκες που θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ζωή (θυμηθείτε τη “Δεύτερη Γη” Kepler-186f).


Η νέα αποστολή ονομάζεται TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) και είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει το 2017. Σε αντίθεση με την αποστολή Kepler, στην TESS θα χρησιμοποιηθούν 4 κάμερες για παρακολούθηση ολόκληρου του ουρανού (στην Kepler είναι εφικτή η παρακολούθηση μόνο ενός μικρού μέρους) με την εστίαση να γίνεται σε ακόμη φωτεινότερα αστέρια. Αυτό θα δώσει στους ερευνητές της υπηρεσίας να αναλύσουν ακόμη καλύτερα τις συνθήκες που ισχύουν σε κάποιον πιθανό εξωπλανήτη.

Δείτε το σχετικό promo video της NASA και μάθετε περισσότερα για την αποστολή εδώ.
sony_thinnest_4k_lcd_tv_1

Μπορεί να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης από την αγορά των τηλεοράσεων, ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τη Sony να μας εντυπωσιάσει για ακόμα μία φορά με τη νέα σειρά Χ9000C 4K LCD TV που έχει πάχος μόλις…4.9mm, δηλαδή μικρότερο από αυτό των περισσότερων φορητών συσκευών της αγοράς!


Η ανακοίνωση έγινε επίσημα στην Κίνα στο πλαίσιο της παρουσίασης των φετινών Bravia TVs, στις οποίες περιλαμβάνονται διάφορα μοντέλα 4K και 1080p. Εκτός από το ελάχιστο πάχος, οι νέες Bravia TVs ξεχωρίζουν και για τον νέο επεξεργαστή Sony X1 που έχει κατασκευαστεί ειδικά για την αναπαραγωγή 4K video. Να σημειωθεί ότι ορισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop με πλήρη πρόσβαση στο Google Play και τις λειτουργίες του.

Αναμένουμε πληροφορίες σχετικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας. Πάντως, με πάχος 4.9mm δύσκολα κρεμάς σεμεδάκι (όχι ότι κρεμάς στις άλλες δηλαδή, αλλά λέμε τώρα…).



Το Turnikit σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τους φωτογραφικούς φακούς Canon ή Nikon* που έχετε στην κατοχή σας, απογειώνοντας τις φωτογραφικές δυνατότητες του iPhone σας.





Το Turnikit είναι ήδη διαθέσιμο για iPhone 5/5S προς 150€ – €165 ενώ μόλις σήμερα ξεκίνησε στο kickstarter μία νέα καμπάνια για την ολοκλήρωση του χρηματοδοτικού στόχου και το πέρασμα στην παραγωγή ενός νέου μοντέλου που θα υποστηρίζει το iPhone 6 και iPhone 6 Plus.


Η Nvidia Quadro M6000 θα χρησιμοποιηθεί από τους μηχανικούς των ειδικών εφέ της Lucasfilm.



Από τον CEO της Nvidia, Jen-Hsun Huang, επιβεβαιώθηκε ότι η Lucasfilm, παραγωγός εταιρεία του επερχόμενου Star Wars: The Force Awakens, θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία της Nvidia για την ολοκλήρωση της ταινίας.

Η Nvidia Quadro M6000 είναι μία από τις κάρτες γραφικών της εταιρείας που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή του Star Wars: The Force Awakens, ενώ σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό της Lucasfilm, Lutz Latta, με την συγκεκριμένη κάρτα παρατήρησαν αύξηση στις επιδόσεις μέχρι 55%.

Τέλος, ο σκηνοθέτης της ταινίας J. J. Abrams θέλει να χρησιμοποιήσει εξίσου CGI γραφικά [όπως στην προηγούμενη τριλογία του Star Wars] και "απλά" γραφικά που συναντάμε στις περισσότερες ταινίες του Hollywood.

Τα CGI γραφικά είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία των ειδικών εφέ και έχουν εφαρμοστεί σε 3D ταινίες στον κινηματογράφο και όπως είναι λογικό, απαιτούν μεγάλη υπολογιστική ισχύ, καθώς χρησιμοποιούν μια τρισδιάστατη αναπαράσταση των γεωμετρικών δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή για την εκτέλεση υπολογισμών και την απόδοση 2D εικόνων.



Στο slide στο κέντρο διακρίνονται οι C-3PO και R2-D2 μαζί σε σκηνή της ταινίας Star Wars: The Force Awakens, το οποίο προβλήθηκε κατά την ομιλία του CEO της Nvidia στο GTC 2015 / slashgear.com

Σε συνέντευξη του, ο πρόεδρος της Google λέει ότι η ανάπτυξη των Glass δεν τερματίστηκε.



Τα Google Glass πέθαναν, ή έτσι θα θέλαμε εμείς οι υπόλοιποι; Ο πρώην CEO και νυν πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, δηλώνει ότι τα Glass είναι "θεμελιώδες" προϊόν για την εταιρεία.

Ο Schmidt λέει σε συνέντευξη του στην Wall Street Journal ότι, όταν τερματίστηκε το πρόγραμμα Explorer για τα Google Glass, αυτά ετέθησαν υπό την εποπτεία του Tony Cadell, οποίος ηγείται του τμήματος προϊόντων hardware της Google. Ο Cadell και η ομάδα του πρόκειται “ να ετοιμάσουν τα Glass για τους χρήστες”.

O Eric Schmidt επίσης είπε ότι ο τερματισμός του προγράμματος Explorer δεν ήταν το τέλος των Google Glass, ενώ θεώρησε ότι έτσι το εξέλαβε ο Τύπος:


“It is a big and very fundamental platform for Google. We ended the Explorer program and the press conflated this into us canceling the whole project, which isn’t true. Google is about taking risks and there’s nothing about adjusting Glass that suggests we’re ending it.”

O Schmidt όμως δεν διευκρίνισε πού, πότε και πώς θα γίνει το επαναλανσάρισμα των Google Glass, τα οποία όλοι εμείς βιαστήκαμε να θεωρήσουμε ότι εγκαταλείφθηκαν από την Google…

Ερευνητές βρήκαν τρόπο να μεταδώσουν το φως σε δύο φορές πιο στενές καμπύλες τροχιές από ό,τι έως τώρα.

Ερευνητές βρήκαν τρόπο να μεταδώσουν το φως σε δύο φορές πιο στενές καμπύλες τροχιές από ό,τι έως τώρα.

Η εφεύρεση αυτή είναι ένα κρίσιμο βήμα για την κατασκευή εξαιρετικά γρήγορων μικρό-υπολογιστών, οι οποίοι αποστέλλουν τα δεδομένα με ακτίνες φωτός, αντί με ηλεκτρικά σήματα.

Όπως λένε ερευνητές του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλόριντα και του Πανεπιστημίου του Ελ Πάσο στο Τέξας, τα υλικά για την κατασκευή της μικροσκοπικής συσκευής ήταν ήδη έτοιμα, αλλά αυτό που εμπόδιζε την ανάπτυξη της ήταν η αδυναμία ελέγχου του φωτός στο εσωτερικό της χωρίς μεγάλες απώλειες ενέργειας. /University of Central Florida


Η συσκευή που επιτρέπει τον αποτελεσματικό χειρισμό της διαδρομής του φωτός μοιάζει σαν μικρή πλαστική κυψέλη και μετατρέπει τις ακτίνες των φωτονίων σε οπτικά καλώδια, τα οποία μπορούν να στραφούν γύρω από μικροσκοπικά εξαρτήματα στο εσωτερικό ενός μικρό-υπολογιστή.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο http://www.opticsinfobase.org

Τρία φορητά ασύρματα ηχεία για streaming με τεχνολογία Bluetooth, ανακοίνωσε η Sony.



Τα ασύρματα compact ηχεία της Sony είναι τα SRS-X11, SRS-X33 και SRS-X55 και διαθέτουν τεχνολογία Bluetooth με NFC.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως ηχεία για το τηλέφωνό σας, για να δέχεστε κλήσεις, λέει η ανακοίνωση της Sony.

Τα ηχεία SRS-X33 και SRS-X55 διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία ήχου LDAC, η οποία επιτρέπει στις μεταδόσεις με Bluetooth να μεταφέρουν μέχρι 3 φορές περισσότερα δεδομένα από την υπάρχουσα ασύρματη τεχνολογία Bluetooth A2DP, SBC [328kbps, 44,1kHz], δηλώνει η Sony. Επιπλέον, διαθέτουν ενισχυτή S-Master και τις τεχνολογίες της Sony DSEE [Digital Sound Enhancement Engine] και ClearAudio+.

Sony SRS-X33

Τα SRS-X33 διαθέτουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαρκεί 12 ώρες, ενώ η ισχύς τους είναι 20W, πληροφορεί η κατασκευάστρια εταιρεία. Θα είναι διαθέσιμα τον Μάιο, χωρίς να έχουν δοθεί πληροφορίες για την τιμή τους.

Sony SRS-X55

Τα SRS-X55 – τα οποία θα είναι διαθέσιμα επίσης τον Μάιο – είναι ισχύος 30W και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους διαρκεί για 10 ώρες, σύμφωνα με τη Sony.

Tο SRS-X11 έχει κυβικό σχήμα με διαστάσεις 61x61x61mm. Διαθέτει ισχύ 10W και ενσωματώνει δυο παθητικούς ακτινοβολητές, που ενισχύουν την απόδοση στη χαμηλή περιοχή του φάσματος. Η ενσωματωμένη μπαταρία διαρκεί 12h, πληροφορεί η Sony. Το SRS-X11 θα είναι διαθέσιμο από τον Απρίλιο σε 5 χρώματα και θα συνοδεύεται από ιμάντα σιλικόνης για τη μεταφορά του.

Sony SRS-X11

Η ώρα πλησιάζει;

Sony-a7r

Μετά τις εκπληκτικές a7, φαίνεται πως δεν είναι και πολύ μακριά η ώρα για μια ναυαρχίδα των ναυαρχίδων. Μέσα στο 2015 θα έχουμε λογικά μια ακόμη νέα Sony Full Frame. Ή για την ακρίβεια δύο. Η μια είναι λογικά η a7rII ενώ η δεύτερη θα είναι η 50MP που περιμένουμε.

now-i-see


Όπως λένε οι διαρροές θα έχουμε τη νέα Sony A7rII Full Frame E-mount με σταθεροποίηση 5 αξόνων και βελτιωμένο autofocusing όπως και 36MP αισθητήρα.

Το άλλο όμως είναι το τέρας: το 50 Megapixel Sony ποίημα θα έχει νέο αισθητήρα Sony φυσικά αλλά δεν ξέρουμε αν θα μιλάμε για μια A9 PRO E-mount ή θα είμαστε στο A-mount.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για νέο αισθητήρα Sony 50MP που θα δίνει χαμηλό ISO και επιδόσεις ανώτερες μιας Canon 5ds…

Από τις πιο μυθικές ντουλάπες γυναίκας εκείνη της Imelda Marcos με τα χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια.

11

Αν όμως δεν είσαι γυναίκα δικτάτορα; Ή πάμπλουτη κληρονόμος; Μια λιθουανική start-up, η iShüu Technologies δημιούργησε ένα ζευγάρι παπούτσια με οθόνη electronic ink (e-ink) για να ταιριάζουν σε κάθε… έξοδο!

soil

Η εκμετάλλευση των ανθρώπινων λυμάτων απασχολεί τους ερευνητές παγκοσμίως και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σημαντικές εξελίξεις σε έναν τομέα που μέχρι πρόσφατα αφορούσε μόνο την παραγωγή λιπασμάτων και μάλιστα σε πολύ μικρές ποσότητες. Στις αρχές του έτους είδαμε τον Bill Gates να πίνει ένα ποτήρι νερό που πριν από λίγα λεπτά ήταν λύματα, χάριν στον Omniprocessor της Janicki Bioenergy, ενώ τώρα μαθαίνουμε ότι η “σαβούρα” μας κρύβει μερικά πολύτιμα συστατικά.


Η οκταετής έρευνα που διεξήγαγε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ αναλύοντας δείγματα από μονάδες επεξεργασίας λυμάτων σε όλη την επικράτεια, απέδειξε ότι μέσα σε αυτά περιέχονται σημαντικές ποσότητες από ασήμι, χαλκό, μόλυβδο και βανάδιο, οι οποίες προέρχονται από σχεδόν οτιδήποτε χρησιμοποιεί ο μέσος άνθρωπος στην καθημερινότητα του (π.χ. αποσμητικά, καθαριστικά, απορρυπαντικά).

Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε βιομηχανικές τεχνικές για να εξάγει τα πολύτιμα μέταλλα, αλλά δεν αναφέρει ποιο θα μπορούσε να είναι το κόστος σε μεγάλη κλίμακα. Σκοπός τους είναι να συλλέξουν ποσότητες ικανές για να μεταπωληθούν, κυρίως στη βιομηχανία παραγωγής κινητών τηλεφώνων, υπολογιστών και κραμμάτων. Σύμφωνα, μάλιστα, με μια ξεχωριστή έρευνα, μια πόλη του 1 εκατ. κατοίκων θα μπορούσε να κερδίζει ετησίως περίπου $13 εκατ. με την εξαγωγή τέτοιων μετάλλων από τα λύματα της!

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger