Αυτό είναι το skateboarder για όσους θέλουν έναν άλλο τρόπο μετακίνησης στην πόλη.

Stair-Rover by Allrover 00

Το Stair-Rover Longboard είναι ειδικά σχεδιασμένογια να surfάρει κανείς σε αστικές περιοχές. Χάρη σε ειδικούς τροχούς με 50 μοίρες δυνατότητα κλίσης, μπορεί να κυλίσει και σε σκάλες ενώ αντέχει λόγω σχεδίασης σε δύσκολο έδαφος.
d5

Μια πανάκριβη, με κύριο ακροατήριο τους επαγγελματίες φωτογραφική μηχανή. Ένα αντικείμενο για το οποίο οι Nikonάκηδες έχουν αρχίσει να μαζεύουν χρήματα. Πολλά τα reviews και ακόμη περισσότερα αναμένονται όσο θα αρχίσει να φτάνει σε ‘χέρια’.

Πάμε να δούμε ένα από τα πρώτα.


“Powerful, insanely fast, supremely agile, hauntingly accurate and a master of the dark. The Batman of the camera world.”


nikon_d5

Είναι του κυρίου Ross Harvey στο petapixel.com και με τίτλο Nikon D5 Pro Review: The Batman of the Camera World έχουμε αρχίσει να μυριζόμαστε τι θα έχει να μας πει. Διαβάστε εδώ.

Η Elephone μας είναι γνωστή κυρίως για τα smartphones της, ωστόσο, η εταιρεία είναι ενεργή και στον χώρο των action καμερών, ο οποίος αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια με πιο γνωστό όνομα αυτή τη στιγμή την GoPro. Η τελευταία μπορεί να έχει το όνομα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και η μόνη που έχει τη χάρη, καθώς υπάρχουν πολύ αξιόλογες προτάσεις με τα μισά ή και λιγότερα χρήματα.

elephone_review_techgear_top

Μία από αυτές είναι και η Elephone Explorer Pro, η νέα action camera της κινέζικης εταιρείας, την οποία είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον τελευταίο μήνα για να μοιραστούμε μαζί σας τις εντυπώσεις μας.
ulefone_vienna_specs_partners

Γνωρίσαμε το Ulefone Vienna στα τέλη Μαρτίου και με την πρώτη ανάγνωση μείναμε εντυπωσιασμένοι από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, στο οποίο έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του ήχου με ξεχωριστό chipset Smart Audio PA της NXP, ενσωματωμένο ενισχυτή και συμβατότητα DAC (digital-to-analog).
facebook_tracking

Πέρυσι τον Απρίλιο έσκασε η είδηση ότι το Facebook παρακολουθεί και την δραστηριότητα των χρηστών που δεν είναι μέλη του κοινωνικού δικτύου, μέσα από την ενσωμάτωση των Like buttons σε εκατομμύρια ιστοσελίδες. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, Βελγικό Δικαστήριο αποφάσισε τον περασμένο να επιβάλλει πρόστιμο ύψους €250.000 ημερησίως για να αφαιρέσει το “datr cookie”.

Παρόλα αυτά, η εταιρεία δεν πτοείται και ενισχύει ακόμη περισσότερο την καταγραφή της δραστηρίοτητας όλων των χρηστών επεκτείνοντας το δίκτυο των διαφημίσεων της.


Για την ακρίβεια, η Facebook ανακοίνωσε ότι αλλάζει τον τρόπο διανομής των διαφήμισεων της πλατφόρμας της στο σύνολο του ιστού μέσω του Audience Network, το οποίο εξυπηρετεί third-party ιστοσελίδες και συνεργάτες που επιθυμούν να διαφημιστούν. Μέχρι σήμερα, οι διαφημίσεις αυτές ήταν ορατές μόνο στα μέλη του κοινωνικού δικτύου, αλλά στο εξής θα εμφανίζονται σε όλους και με κάθε κλικ χρήστη θα δημιουργείται ένα διαφημιστικό προφίλ, ανεξάρτητα αν είναι μέλος ή όχι του κοινωνικού δικτύου.
“Τα κουμπιά και τα plugins αποστέλουν βασικές πληροφορίες για τη δραστηριότητα των χρηστών. Για τα μη-μέλη του Facebook δεν τα χρησιμοποιούσαμε. Αυτό πλέον θα αλλάξει για να καταλάβουμε καλύτερα πως να στοχεύσουμε σε αυτούς τους χρήστες”
Σε περίπτωση που είχατε κάποια ψευδαίσθηση περί παρακολούθησης…
jolla_c

Η φιλανδική Jolla, εταιρεία από πρώην στελέχη της Nokia, μπορεί να μην προκάλεσε πανικό με το πρώτο smartphone της, άλλα συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη του λειτουργικού συστήματος Sailfish και με αφορμή το λανσάρισμα της έκδοσης 2.0 παρουσιάζει το νέο smartphone της για developers με ονομασία Jolla C.


Jolla C
  • Οθόνη 5.0” IPS LCD HD (1280 x 720)
  • Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon 212
  • Μνήμη RAM 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 8MP
  • Εμπρόσθια 2MP
  • dualSIM
  • WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Sailfish 2.0 OS
  • Μπαταρία 2500mAh
Αρχικά θα κυκλοφορήσουν 1000 συσκευές για developers και ανάλογα με την απήχηση θα προχωρήσει μαζικότερη παραγωγή.



Με μια προπληρωμένη κάρτα αξίας €100€ από τη Visa θα ανταμείβει η Samsung όσους αποκτήσουν το πλυντήριο Samsung AddWash έως και τις 30 Ιουνίου 2016.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μοντέλα Samsung AddWash μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για την απόδοση του δώρου, οι καταναλωτές θα χρειαστεί να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.SamsungAddWashpromo.gr, να ανεβάσουν τα αποδεικτικά στοιχεία αγοράς και πληρωμής με Visa και θα αποκτήσουν την προπληρωμένη κάρτα Visa αξίας 100€.

«Βάσει ερευνών της Samsung γνωρίζουμε ότι σχεδόν το 90% των Ευρωπαίων καταναλωτών δηλώνουν ότι συχνά θα ήθελαν να προσθέσουν επιπλέον ξεχασμένα ρούχα ή επιπλέον απορρυπαντικό και μαλακτικό κατά τη διάρκεια της πλύσης, αλλά δεν μπορούσαν, προτού σταματήσει η πλύση και στραγγίξει το νερό», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του τμήματος Consumer Electronics στη Samsung Electronics Hellas. «Πλέον το νέο AddWash απομακρύνει το άγχος από οποιαδήποτε ρουτίνα σχετική με το πλύσιμο των ρούχων και προσφέρει στις οικογένειες χρόνο να συνεχίσουν να κάνουν μαζί πράγματα που αγαπούν».

Το νέο, καινοτόμο, πλυντήριο Samsung AddWash προσαρμόζεται στο πρόγραμμα του ιδιοκτήτη του και κάνει το πλύσιμο των ρούχων τόσο ευέλικτο και εύκολο, ώστε να μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του AddWash μπορούν να προσθέσουν ρούχα, που έχουν ξεχαστεί ή απορρυπαντικό στη μέση του κύκλου πλύσης, χάρη στο επιπρόσθετο πορτάκι, που βρίσκεται πάνω στην κύρια πόρτα του πλυντηρίου. Ανοίγει απλά με μία κίνηση και προσφέρει άμεση πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου της πλύσης.
worst-2015-passwords-feature-640x0

Κάθε χρόνο στην ανασκόπηση της χρονιάς βλέπουμε την κλασική λίστα με τα χειρότερα passwords και αντιλαμβανόμαστε ότι παρά την ενημέρωση και τις εκκλήσεις για επιλογή ισχυρότερων συνθηματικών, υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες που αφήνουν εκτεθειμένους τους λογαριασμούς τους με “12345”, “password” και λοιπές τραγικότητες.


Αφού, λοιπόν, ο κόσμος παραμένει αδιόρθωτος, η Microsoft αποφάσισε να προσθέσει ακόμη ένα φίλτρο ελέγχου (εκτός του μεγέθους και των χαρακτήρων για το password), δημιουργώντας μια λίστα με απαγορευμένα passwords που δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει ο χρήστης.

Η λίστα θα ενημερώνεται συνεχώς κάθε φορά που διαρρέουν παραβιασμένα passwords, έτσι ώστε οι χρήστες να “εξαναγκαστούν” κατά κάποιο τρόπο να στραφούν σε πιο πολύπλοκες επιλογές.

Γερμανοί ερευνητές έχουν βάλει στόχο να αναπτύξουν ένα τεχνητό νευρικό σύστημα με το οποίο θα καταφέρουν στο μέλλον να «διδάξουν» σε ρομπότ πώς να αισθάνονται πόνο.

Στόχος των ερευνητών είναι αφενός τα ρομπότ να έχουν τη δυνατότητα να ανταποκρίνονται γρήγορα σε βλάβες που πιθανόν να προκληθούν στο σύστημά τους και αφετέρου να προστατεύουν και τους ανθρώπους που μπορεί να εργάζονται μαζί τους.

Το σύστημα που σκοπεύουν να αναπτύξουν οι επιστήμονες θα βασίζεται στην «έρευνα γύρω από τον ανθρώπινο πόνο», αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

Στις πρώτες τους δοκιμές οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα ρομποτικό βραχίονα με ένα δάχτυλο στο οποίο είχε τοποθετηθεί ένας αισθητήρας που θα μπορούσε να ανιχνεύσει την πίεση και τη θερμοκρασία. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Leibniz στο Ανόβερο αναπτύσσουν ένα σύστημα το οποίο θα επέτρεπε σε ένα ρομπότ «να είναι σε θέση να ανιχνεύει και να ταξινομεί απρόβλεπτες φυσικές καταστάσεις και διαταραχές, να αξιολογεί πιθανές ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε αυτό και να πράττει ανάλογα προκειμένου να τις διορθώσει, κάτι δηλαδή σαν αντανακλαστικά», εξηγούν.

Όπως ακριβώς οι ανθρώπινοι νευρώνες μεταδίδουν τον πόνο, έτσι και αυτό το τεχνητό σύστημα θα μεταφέρει πληροφορίες οι οποίες θα κατηγοριοποιούνται από το ρομπότ ως ελαφρύς, μέτριος ή έντονος πόνος. Ο ερευνητής Γιοχάνες Κούεν δήλωσε στην ιστοσελίδα τεχνολογίας IEEE Spectrum ότι «ο πόνος είναι ένα σύστημα που μας προστατεύει. Όταν απομακρυνόμαστε από την πηγή του πόνου, αυτό μας προστατεύει από το να μην πληγωθούμε».

Το να διδαχθούν τα ρομπότ μια σειρά από ερεθίσματα είναι κάτι πολύ σημαντικό, δήλωσε στο BBC ο ειδικός στον τομέα της ρομποτικής του Πανεπιστημίου Cambridge της Μεγάλης Βρετανίας, καθηγητής Φουμίγια Άιντα. «Το να καταφέρεις να διδάξεις κάτι τα ρομπότ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις, ωστόσο είναι θεμελιώδους σημασίας γιατί κάτι τέτοιο θα τα κάνει πιο ευφυή», δήλωσε. «Στη διδασκαλία το σημαντικό είναι οι δοκιμές και τα λάθη. Όταν ένα παιδί μαθαίνει πως εάν πέσει θα πονέσει, αναπτύσσει τον τρόπο να πέφτει με μεγαλύτερη δεξιότητα ώστε να πονέσει όσο το δυνατόν λιγότερο» πρόσθεσε ο Άιντα.

[via NEWS247.gr]
sgs7edge_Injustice-Edition_1

Η Samsung συνηθίζει να κυκλοφορεί ειδικές εκδόσεις των συσκευών της, φυσικά σε περιορισμένη κλίμακα, και σήμερα παρουσίασε το Samsung Galaxy S7 edge Injustice Edition σε συνεργασία με τις Warner Bros. και DC Entertainment με αφορμή την τρίτη επέτειο του παιχνιδιού Injustice: Gods Among Us.


Η εταιρεία κάνει λόγο για ορισμένες αλλαγές σε σχέση με την κανονική έκδοση, όπως ενισχυμένο hardware και περισσότερες δυνατότητες για το λογισμικό, αλλά και μεγαλύτερη μπαταρία (χωρίς να αναφέρει μέγεθος).

Θα κυκλοφορήσει σε Κίνα, Σιγκαπούρη, Κορέα, Ρωσία και Λατινική Αμερική, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή του.

Samsung Galaxy S7 Edge
  • Οθόνη 5,5” Super AMOLED QHD (2560 x 1440, 534ppi) dual Edge
  • Επεξεργαστής 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz ή octa-core Samsung Exynos
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530 GPU (Qualcomm)
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD έως 200GB)
  • Κάμερα 12MP f/1.7 1.4μm pixels OIS
  • Εμπρόσθια κάμερα 5MP f/1.7
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow με TouchWiz UI
  • Μπαταρία 3600mAh (ασύρματη φόρτιση)
  • Διαστάσεις 150.9 x 72.6 x 7.7 mm
  • Βάρος 157gr
  • Πιστοποίηση IP68 (αντοχή σε νερό, σκόνη)

Το multitasking είναι η λέξη κλειδί στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Σε καιρούς αλλαγών στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών, οφείλουμε να είμαστε γρήγοροι, προνοητικοί, να εκτελούμε πολλές εργασίες ταυτόχρονα και να έχουμε συνεχώς πρόσβαση σε δεδομένα, κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο. Και σε αυτό το σημείο, μπαίνουν οι σύγχρονες οθόνες που προσφέρουν ιδανικές λύσεις στις παραπάνω απαιτήσεις. Με λίγα λόγια, μια σύγχρονη οθόνη θα πρέπει να απλοποιεί το multitasking και να αυξάνει την παραγωγικότητα. Για τους προχωρημένους χρήστες, πιο κατάλληλη είναι η ευρεία οθόνη υψηλής ανάλυσης η οποία διαθέτει ένα μεγάλο φάσμα συνδέσεων. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να βελτιστοποιήσετε τη χρήση της οθόνης.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2017 αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα από το κοινό εγχείρημα της Microsoft και το Facebook για την κατασκευή υπερατλαντικού υποθαλάσσιου καλωδίου

Η Microsoft και το Facebook συμφώνησαν να χτίσουν μαζί ένα υποθαλάσσιο καλώδιο που θα διασχίζει τον Ατλαντικό Ωκεανό για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ανάγκη για υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους (cloud computing) και διαδικτύου.

Η κατασκευή του νέου καλωδίου “MAREA” θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2017, είπαν σε δήλωσή τους χθες οι δύο εταιρείες.

Το καλώδιο, μήκους 6.600 χιλιομέτρων, θα είναι το πρώτο που θα συνδέει τις Ηνωμένες Πολιτείες με την νότια Ευρώπη και θα λειτουργεί υπό την διαχείρηση της Telxius, του τμήματος υποδομών της Telefonica, διεθνούς εταιρείας επικοινωνιών. Το καλώδιο έχει σχεδιαστεί αρχικά να μεταφέρει 160 terabits πληροφοριών ανά δευτερόλεπτο, είπαν οι δύο εταιρείες.

Η κίνηση ακολουθεί την συμφωνία πριν από σχεδόν δύο χρόνια της Google – που τώρα ονομάζεται Alphabet – με πέντε ασιατικές εταιρείες να επενδύσουν περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια (268 εκατ. ευρώ) για την ανάπτυξη και λειτουργία ενός καλωδιακού συστήματος που θα διασχίζει τον Ειρηνικό Ωκεανό και θα συνδέει τις Ηνωμένες Πολιτείες με την Ιαπωνία.

Η Microsoft πειραματίζεται επίσης με υποβρύχια κέντρα πληροφορικής στο Πρόγραμμα Natick, στην βορειοανατολική ακτή των ΗΠΑ, και πέρσι λειτούργησε πειραματικά για τέσσερις μήνες ένα υπόδειγμα στον θαλάσσιο πυθμένα.

Τα υποβρύχια κέντρα πληροφορικής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί να χρησιμοποιούν ανανεώσιμες θαλάσσιες πηγές ενέργειας, αναμένεται να μειώσουν το τεράστιο κόστος του ψυκτικού συστήματος για τα κέντρα πληροφορικής, τα οποία παράγουν πολλή θερμότητα, και να μειώσουν τις αποστάσεις μεταξύ συνδεδεμένων πληθυσμών.

Microsoft αρνήθηκε χθες να αποκαλύψει τις οικονομικές λεπτομέρειες για το MAREA, ενώ το Facebook δεν απάντησε άμεσα σε κλήσεις για δηλώσεις.

[via NEWS247.gr]
huawei_p9_presentation


Το Huawei P9, το νέο τεχνολογικό «θαύμα» που προήλθε από τη σύμπραξη δύο ηγετικών brands από το χώρο των smartphones και της φωτογραφίας – της Huawei και της Leica, βρίσκεται πλέον στην ελληνική αγορά.


Η παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Huawei Ρ9 από το Huawei Consumer Business Group στην Ελλάδα, έγινε στις 25 Μαΐου 2016 σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και υψηλούς προσκεκλημένους.

Την τελετή άνοιξε η δημοφιλής παρουσιάστρια Νικολέτα Ράλλη, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο διεθνούς φήμης καλοθοσφαιριστής του NBA και της Εθνικής Ελλάδας, ήταν ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας ως ο επίσημος ‘πρεσβευτής’ του Huawei P9.

H «αφρόκρεμα» της κοσμικής ζωής της Αθήνας παρευρέθηκε σε μια λαμπρή εκδήλωση όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα οικογένεια smartphones Huawei P9 και να παρακολουθήσουν το τρέιλερ της διαφημιστικής ταινίας της νέας συσκευής στην οποία πρωταγωνιστούν η Scarlett Johansson και ο Henry Cavill, Global Product Ambassadors της σειράς Huawei P9. Στην τελετή παρουσίασης της σειράς Huawei Ρ9 αναδείχθηκαν οι καινοτόμες λειτουργίες των ξεχωριστών smartphones P9, P9 lite και P9 Plus, ενώ την εορταστική ατμόσφαιρα συνόδευσε μουσικά το συγκρότημα «48 ώρες».

huawei_p9_antentokoumbo

Όπως φάνηκε από τα πρώτα σχόλια των παρευρισκομένων, το ελληνικό κοινό υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το Huawei P9 το οποίο διαθέτει την κορυφαία κάμερα dual-lens σε smartphone, ανεβάζοντας το επίπεδο της τεχνολογίας κάμερας σε κινητό τηλέφωνο και προσφέροντας μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια στην αποτύπωση των ζωηρών χρωμάτων και δυναμικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, με το μοναδικό στιλ της Leica. Με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, το P9 οφείλει τη δύναμή του στο νέο Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based επεξεργαστή για πρωτόγνωρη απόδοση, και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

Το P9 διαθέτει μίνιμαλ DNA design, όπως οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ (Platinum) της Huawei. Κάθε συσκευή P9 είναι μια τέλεια κατασκευή από κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού.

Οι συσκευές της οικογένειας Huawei P9 δικαιολογημένα αποτελούν την επιτομή της κομψότητας, του design, της υψηλής τεχνολογίας και της καινοτομίας, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών που έχει φέρει τον τεχνολογικό κολοσσό της Huawei στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας αγοράς κινητών τηλεφώνων.

Ο κύριος Tony Bao (Jianlin), Executive Director of Huawei Greece, στο πλαίσιο της ομιλίας του, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Με το Huawei P9, που κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Leica, ξεπεράσαμε τους κανόνες στην τεχνολογία φακών και αλλάξαμε τον τρόπο λήψης φωτογραφιών μέσω smartphone. Πιστεύουμε ότι σύντομα και οι Έλληνες καταναλωτές θα λατρέψουν τη νέα σειρά συσκευών Huawei P9”

huawei_p9_scarelett
Samsung-Galaxy-C7-is-cleared-by-TENAA-and-then-introduced-by-Samsung
Η Samsung αποφάσισε να μας “τυραννήσει” λίγο σήμερα, καθώς άφησε να περάσει λίγη ώρα προτού ανακοινώσει επίσημα και το δεύτερο μέλος της οικογένειας Galaxy C. Το Samsung Galaxy C7 έρχεται με τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά του Galaxy C5, με εξαίρεση την μεγαλύτερη οθόνη (5.7”), τον επεξεργαστή (Snapdragon 625) και τη μεγαλύτερη μπαταρία (3300mAh).


Samsung Galaxy C7
  • Οθόνη 5.7” Super AMOLED Full HD (1920 x 1080)
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 625 2.0GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 506 GPU
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB / 64GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 16MP f/1.9
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP f/1.9
  • dualSIM
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο homebutton
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, GPS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow με TouchWiz UI
  • Μπαταρία 3300mAh με τεχνολογία Quick Charge 3.0
  • Διαστάσεις 156.6 x 77.2 x 6.7mm
  • Βάρος 165gr
  • Μεταλλική κατασκευή

Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο στην Κίνα σε δύο εκδόσεις και σε τιμές 2599 yuan (περίπου €350) για τα 32GB και 2799 yuan (περίπου €380) για τα 64GB.
zte-axon-7_bf

Η ZTE παρουσίασε πριν από λίγο το ZTE Axon 7, το νέο premium smartphone της σειράς που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τη Designworks, η οποία έχει στα “παράσημα” της συνεργασίες με BMW, Mini, Rolls Roys κ.ά. Το αποτέλεσμα είναι μια εξολοκλήρου μεταλλική και εργονομική κατασκευή από αλουμίνιο, με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος επειδή παρατήρησαν ότι σε πολλούς χρήστες τους πέφτει η συσκευή όταν προσπαθούν να αγγίξουν το μπροστινό home button με ένα χέρι. Παράλληλα, πρόσθεσαν τεχνολογία απτικής ανάδρασης για να γνωρίζει ο χρήστης ότι έγινε επαφή με το fingerprint scanner.


Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η ZTE δεν έκανε καμία έκπτωση και θα προσφέρει το Axon 7 σε δύο εκδόσεις με 4GB RAM/64GB ROM και 6GB RAM/128GB ROM + Force Touch. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι είναι μία από τις πρώτες συσκευές που υποστηρίζουν την πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Daydream της Google, ενώ διαθέτει γυροσκόπιο 9 αξόνων για ακριβή αναγνώριση κίνησης και 18ms καθυστέρηση για να μειώνει το αίσθημα ζαλάδας που έχει ο χρήστης όταν φορά ένα VR headset. Εδώ να προσθέσουμε ότι παρουσίασε και το ZTE VR, ένα VR headset με 96° πεδίο θέασης.

Θα κυκλοφορήσει σύντομα με τιμή εκκίνησης μικρότερη από €409 για την έκδοση 32GB RAM/64GB ROM!

ZTE Axon 7
  • Οθόνη 5.5” AMOLED QHD (2560 x 1440, 538ppi) με επικάλυψη Gorilla Glass 4
  • Επεξεργαστής 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 820
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 530 GPU
  • Μνήμη RAM 4GB/6GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 64GB/128GB (επέκταση με microSD έως 128GB)
  • Κάμερα 20MP Samsung ISOCELL f/1.8 με O.I.S., PDAF και dual LED flash
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP
  • dualSIM
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος
  • 2x εμπρόσθια ηχεία 24bit/96kHz audio
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, GPS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow με MiFavor UI 4.0
  • Μπαταρία 3140mAh με τεχνολογία Quick Charge 3.0
  • Υποδοχή USB Type-C
  • Διαστάσεις 151.8 x 75 x 7.9mm
  • Βάρος 185gr
lg_stulus_2_plus

Η LG κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα το Stylus 2 στην Ελλάδα, αλλά ήδη παρουσίασε μια νέα έκδοση με ορισμένες αναβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά για την αγορά της Ταϊβάν, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο σε τιμή 10990 TWD (περίπου €270).


Το LG Stylus 2 Plus διαθέτει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης (Full HD αντί HD), καλύτερο επεξεργαστή (octa-core Snapdragon 430 αντί quad-core Snapdragon 410), περισσότερη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο (3GB RAM/32GB ROM αντί 2GB RAM/16GB ROM) με υποστήριξη μεγαλύτερων καρτών microSD (έως 2TB αντί 128GB) και καλύτερη πίσω κάμερα (16MP αντί 13MP).

LG Stylus 2 Plus
  • Οθόνη 5.7” Full HD In-cell Touch (1920 x 1080) με γραφίδα
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 430
  • Μνήμη RAM 3GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD έως 2TB)
  • Κάμερα 16MP
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP
  • dualSIM
  • WiFi, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow
  • Μπαταρία 3000mAh (αποσπώμενη)
  • Διαστάσεις 155 x 79.6 x 7.4mm
  • Βάρος 146gr

lg_stylus_2_plus_back

ps4-3firmware-640x360

Η Sony είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το PlayStation 4 ξεπέρασε πλέον τα 40 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να παραμένει το προϊόν με τον ταχύτερο ρυθμό πωλήσεων στην ιστορία της εταιρείας. Επιπλέον, έχουν πωληθεί ή κατέβει ψηφιακά περισσότερα από 270.9 εκατ. παιχνίδια!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της,

“Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την απίστευτη ανταπόκριση των φίλων και των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο, κάτι που οδηγήσε σε αυτό το πολύ σημαντικό νούμερο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση τις προσπάθειες για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες εμπειρίες gaming, τόσο για το PlayStation 4, όσο και για το επερχόμενο PlayStation VR
Παρατηρούμε ότι δεν έγινε καμία αναφορά σε ενδεχόμενο κυκλοφορίας του περιβόητου αναβαθμισμένου PlayStation 4.5/NEO, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι προβλέπουν ότι θα ξεπεράσουν τα 60 εκατ. πωλήσεις μέχρι το κλείσιμο του φετινού οικονομικού έτους το Μάρτιο του 2017.
samsung_galaxy_c5_official_2

Τα εγκαίνια της σειράς Galaxy C έγιναν πριν από λίγο στην Κίνα, με τη Samsung να παρουσιάζει επίσημα το Galaxy C5 και να δέχεται ήδη προπαραγγελίες για το νέο μεταλλλικό mid-range smartphone που μοιάζει αρκετά με το Galaxy A5.


Samsung Galaxy C5
  • Οθόνη 5.2” Super AMOLED Full HD (1920 x 1080)
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 617
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 405 GPU
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB / 64GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 16MP f/1.9
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP f/1.9
  • dualSIM
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο homebutton
  • WiFi 802.11a, Bluetooth 4.2, GPS, NFC, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 6.0.1 Marshmallow με TouchWiz UI
  • Μπαταρία 2600mAh με τεχνολογία Quick Charge 3.0
  • Διαστάσεις 145.9 x 72 x 6.7mm
  • Βάρος 143gr
  • Μεταλλική κατασκευή
Οι τιμές του ορίστηκαν 1999 yuan (περίπου €270) για την έκδοση 32GB και 2399 yuan (περίπου €330) για την έκδοση 64GB. Καμία πληροφορία σχετικά με πιθανό λανσάρισμα σε άλλες χώρες μέχρι στιγμής.


google-material-design-ios-apps

Ο Jason Snell, πρώην διευθυντής σύνταξης του Macworld, προέβη στη συγγραφή ενός ενδιαφέροντος άρθρου στο οποίο επιπλήττει την Google για τη χρήση του Material Design στα iOS apps. Με απλά λόγια, η Google αγνοεί όλες τις αρχές του iOS όσον αφορά το design και δημιουργεί εφαρμογές για iPhone και για iPad που μοιάζουν επακριβώς με τις αντίστοιχες που υπάρχουν στο Android.

O Snell υποστηρίζει στο άρθρο του ότι η Google δρα σαν τη Microsoft στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν αυτή δημιουργούσε εφαρμογές για Mac η εμφάνιση και η συμπεριφορά των οποίων ακολουθούσε τις αρχές των Windows.

Ας παρακολουθήσουμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
 «Το να συμμετέχεις με τις εφαρμογές σου σε ένα λειτουργικό σύστημα άλλης εταιρείας σημαίνει αυτομάτως ότι θα πρέπει να προσαρμοστείς στις αρχές του design που αυτό προβάλλει. Το να εισάγεις ένα design από διαφορετικό λειτουργικό είναι σαν να απαιτεί ένας Αμερικανός να ταξιδέψει μακριά από την πατρίδα του και να αξιώνει όλοι να μιλούν αγγλικά και να δέχονται τα δολάρια ΗΠΑ, ως μέσο συναλλαγής».
Συμπληρώνει, μάλιστα, ότι ίσως η Google να θέλει να προσφέρει στους χρήστες συσκευών iOS μια “άποψη” από το Android, με την ελπίδα ότι κάποιοι από αυτούς μελλοντικά θα πραγματοποιήσουν στροφή προς το λειτουργικό σύστημα της Google.

Είναι γενικώς παραδεκτό ότι τα Google apps δεν ακολουθούν το design που προωθεί το iOS, ενώ αν είστε χρήστης iOS συσκευών εύκολα θα διαπιστώσετε ότι τα apps με Material Design δείχνουν σαν “ημιτελή”.
apple-pay-europe

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple εργάζεται πυρετωδώς για την περαιτέρω επέκταση της υπηρεσίας πληρωμών Apple Pay στην Ευρώπη και στην Ασία. Πρόκειται για μια ενέργεια που υπαινίχθηκε η Jennifer Bailey, αντιπρόεδρος του τμήματος Interner Services and Apple Pay, η πρώτη γυναίκα που παρουσιάστηκε επί σκηνής σε keynote της Apple.

Προφανώς, απώτερος στόχος της Apple είναι να καταστεί το σύστημα πληρωμών διαθέσιμο σε όλες τις μεγάλες αγορές που η ίδια δραστηριοποιείται. Η Σιγκαπούρη για παράδειγμα, είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα αγοράς στην οποία έγινε διαθέσιμο το Apple Pay. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη για πάνω από το 80% των κατόχων καρτών Visa και Mastercard… και όλα αυτά μέσα σε περίπου 1 μήνα λειτουργίας!

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Apple Pay. Η Jeniffer Bailey αναφέρει ότι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο, ενώ παράλληλα λαμβάνουν χώρα και συζητήσεις με τις τοπικές τράπεζες. Ας παρακολουθήσουμε την δήλωσή της:
««Εργαζόμαστε εντατικά στην Ασία και στην Ευρώπη, στόχος μας είναι να φέρουμε το Apple Pay σε κάθε σημαντική αγορά που δραστηριοποιούμαστε.

Πρώτα εξετάζουμε το μέγεθος της αγοράς για τα προϊόντα της Apple. Έπειτα λαμβάνουμε υπόψη την διείσδυση των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών καθώς και το ποσοστό των ανέπαφων συναλλαγών. Όταν λανσάρουμε το Apple Pay σε αγορές όπου οι ανέπαφες συναλλαγές είναι ελάχιστες, αυτές θα μεγαλώσουν – ήταν μόλις 4% στις ΗΠΑ και τώρα έφθασαν 20%».
Υπενθυμίζουμε ότι το Apple Pay αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Κίνα, στη Σιγκαπούρη και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Χονγκ Κονγκ και η Ισπανία είναι στις επικρατέστερες χώρες όπου το Apple Pay αναμένεται να γίνει σύντομα διαθέσιμο.

Όσον αφορά την Ελλάδα, μάλλον φαντάζει ως ένα μακρινό όνειρο. Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε στο WWDC 2016, οπότε και θα σας ενημερώσουμε με νεότερο άρθρο.

O Luca Todesco δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζει μία μέθοδο Jailbreak του iOS 9.3.2 η οποία πραγματοποιείται απευθείας από το Safari, θυμίζοντας παλιές εποχές (βλ. JailbreakMe στο iOS 4.3.3).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως ένα iPod Touch με iOS 9.3.2 γίνεται Jailbreak μέσα από το Safari της συσκευής και δίχως την ανάγκη σύνδεσης με Η/Υ:



Ο νεαρός hacker, ο οποίος μας έκανε tease τα Jailbreak των iOS 9.2.1iOS 9.3 και iOS 9.3.3, δηλώνει πως δεν πρόκειται να δώσει σε κυκλοφορία κάποιο Jailbreak tool ωστόσο η ύπαρξη exploit αφήνει ανοιχτές τις πιθανότητες εντοπισμού και χρήσης του από κάποια άλλη ομάδα όπως η TaiG ή Pangu.

Το εντυπωσιακό ROLI Seaboard GRAND εμφανίστηκε το 2013. Εντυπωσίασε αλλά τα ίχνη του χάθηκαν.

SEABOARDGRANDSTAGE

Τώρα μαθαίνουμε πως τελικά το εντυπωσιακό προϊόν προχωρά. Από startup στην παραγωγή τρία χρόνια μετά. Ο CEO της ROLI κος Roland Lamb προχωρά και από 20 έχει 100 άτομα προσωπικό ενώ πήρε $27 εκατομμύρια σε Series B χρηματοδότηση από το Foundry Group and Founders Fund.

Το Seaboard είναι διαθέσιμο σε 200 σημειά παγκοσμίως ενώ πρόσφατα άρχισε να πωλείται σε Ινδία και Ιαπωνία. Άρχισε δε να διατίθεται σε πολλά μεγέθη και app.

roli-seaboard-grand-2  

Βενζινάδικο στον αέρα. No comments, no music.


Η ώρα την προσωπική μετακίνηση έχει αρχίσει.

Lilium Jet

Κάτι αρχίζει και κινείται όμως. Για πρώτη φορά αρχίζουν μικρές καινοτόμες εταιρίες να ρίχνουν hi tech λύσεις εναέριας μετακίνησης για ένα με δύο άτομα. Η τεχνολογία είναι της κάθετης απογείωσης. Στόχος λοιπόν των δημιουργών του Lilium Jet είναι το vertical takeoff and landing (VTOL) ηλεκτρικό αεροσκάφος για όλους μας.


oceanflight

Για απογείωση το Lilium Jet θα θέλει μια επίπεδη επιφάνεια διαστάσεων 49’x49’. Όπως λέει ο CEO της εταιρίας Daniel Wiegand: “We are going for a plane that can take off and land vertically and does not need the complex and expensive infrastructure of an airport.”

2_intro-bg

Προσαρμόστηκαν γρήγορα.

fb_360_03-1024x768

Το Facebook υποστηρίζει πλέον uploading και sharing βίντεο 360-μοιρών. Τώρα η ολοκλήρωση της νέας τρέλα. Η εταιρία ανακοίνωσε τέτοια υποστήριξη και για φωτογραφίες ενώ μπορείς και να interact στις 360 φωτό.

Δηλαδή;


Μπορείς δε και να κάνεις pan side to side, ενώ δίνει και dragging με τα δάχτυλα πάνω και κάτω. Για τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται μια Ricoh Theta S ενώ υποστηρίζεται και το Samsung Gear VR headset.

expand-825x720

Το VR με συσκευές όπως Oculus Rift και HTC Vive είναι πάντως το επόμενο βήμα. Η εταιρία δε αποκάλυψε και stats για το Gear VR content ενώ υπάρχουν πάνω από 250 apps για το headset και 21 games που είναι διαθέσιμα και για το Oculus Rift headset.

Ήδη πάντως το YouTube υποστηρίζει βίντεο στις 360-μοίρες και live 360-degree streams.

Τι λένε οι φήμες για το καινούργιο πουλέν της εταιρίας;

canon-eos-5d-miii-creative-2

Η αλήθεια είναι πως τώρα αρχίζουν οι διαρροές για τα νέα μοντέλα. Και όπως διαβάζουμε η Canon EOS 5D Mark IV θα είναι μια φωτογραφική μηχανή “32mp with 24mp mode”. Το τι θα είναι ένα “24mp mode” δεν ξέρει κανείς ακόμη αλλά λίγη υπομονή μέχρι τη Photokina τον Αύγουστο.

Η αναμονή τελείωσε για τους φίλους του Nathan Drake και της αγαπημένης σειράς Uncharted, οι οποίοι από σήμερα θα μπορούν να απολαύσουν το νέο παιχνίδι της επιτυχημένης σειράς, Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη.

uncharted4box

Οι λάτρεις της περιπέτειας θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον Drakeσε νέους προορισμούς και να απολαύσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία δράσης και εξερεύνησης στη γλώσσα τους, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί με ελληνικό μενού και ελληνικούς υπότιτλους.


Το κορυφαίο παιχνίδι δράσης επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και συγκινήσεις για τους φίλους του Drake, ενώ η λειτουργία multiplayer διευρύνει ακόμη περισσότερο την gamingεμπειρία! Ήδη οι κριτικές που έχει αποσπάσει κάνουν λόγο για ένα αριστούργημα που θέτει γερές βάσεις για να αποσπάσει τον τίτλου του κορυφαίου παιχνιδιού της γενιάς του.


Ακολουθήστε τον Nathanστη μεγαλύτερη περιπέτειά του μέχρι σήμερα, σε ένα εντυπωσιακό κυνήγι θησαυρού στη Libertalia, που βρίσκεται χαμένη στα δάση της Μαδαγασκάρης. Το τελευταίο μέρος της επικής σειράς Unchartedυπόσχεται καταιγιστική, κινηματογραφική δράση με κορυφαίο σενάριο και εκπληκτικό οπτικοακουστικό τομέα.

Το Uncharted 4: Το Τέλος Ενός Κλέφτη, είναι διαθέσιμ οαποκλειστικά για το PS4 σε όλα τα ενημερωμένα καταστήματα λιανικής και σε ψηφιακή μορφή από το PlayStation Store.

Μια εταιρία από εκείνες που όταν ξεκίνησαν πριν αρκετά χρόνια να παρουσιάζουν προϊόντα περίμενες πως μετά από λίγο καιρό θα πάει the way of the dodo…

Headphone-Zone-FiiO-A1

Ποιος το περίμενε όμως; οι άνθρωποι έκαναν και κάνουν δουλειά, παράγουν μια σειρά από eclectic προϊόντα για να βελτιώσουμε τον ήχο μας παντού σε πολλές κατηγορίες τιμής. Και ειδικά όπου οι συσκευές μας έχουν απλά στάνταρ ηλεκτρονικά για τον ήχο αναλαμβάνουν να ‘αλλάξουν το παιχνίδι’.

Αυτό τι είναι;


Headphone-Zone-FiiO-A1 2

Αυτό είναι το πιο καινούργιο από τα πιο καινούργια μικρά gadget της εταιρίας. Μάλιστα είναι και entry level ενισχυτικό τους, ένας budget portable amplifier. Και μιλάμε για ένα έξυπνο μηχανάκι: προσεγμένη κατασκευή, μικρό μέγεθος, άριστο packaging και κυρίως κάνει δουλειά. Δηλαδή: παίρνεις ένα κανονικό σετ ακουστικών, το συνδυάζεις με το Α1 και η ένταση του ήχου μεταμορφώνεται. Το A1 τα καταφέρνει όταν είναι double-amped σε ένα μέσο smartphone, με το bass boost να δικαιλογεί την τιμή.

Στα specs:
– Μέχρι και 70mW ισχύς στα 32Ω;
– 0.01% THD
– Πάνω από 100dB S/N ratio
– Μπαταρία 160mAh  Li-poly
– Λιγότερο από 15μA standby – 13 ώρες αναπαραγωγή
– Χωρίς power draw από τις συνδεδεμές συσκευές
– Φόρτιση micro USB
– 64 volume levels + mute. Χρήση volume + και – κουμπιών
– 3 bass boost και effects bypass o

chuwi_ilife

Όταν σκεφτόμαστε αυτόματες ηλεκτρικές σκούπες ο νους μας πηγαίνει στις προτάσεις της iRobot και τη σειρά Roomba, οι οποίες, ωστόσο, είναι αρκετά ακριβές για τον μέσο καταναλωτή αφού ξεκινούν από τα $374.99 και φτάνουν μέχρι τα $899.99 για το τελευταίο μοντέλο που μπορείς να χειρίζεσαι από το smartphone. Γι’ αυτό, αν σας ενδιαφέρει να παρατήσετε τις κλασικές ηλεκτρικές σκούπες για να εμπιστευθείτε την καθαριότητα του σπιτιού σας (και όχι μόνο) σε ένα gadget, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην απόλυτα τίμια και προσιτή Chuwi iLife V7.
lg_screen_x

[Δ.Τ.]
Η LG ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG X screen από τη σειρά “Χ” στην ελληνική αγορά. Με βασικό χαρακτηριστικό τη δευτερεύουσα οθόνη το νέο smartphone αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν ως βασικό χαρακτηριστικό στα smartphones την καλύτερη δυνατή οθόνη.


Το “X screen”, είναι εξοπλισμένο με μία δευτερεύουσα οθόνη η οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο στη premium συσκευή V10 της LG. Η δευτερεύουσα οθόνη είναι μια Always-on-Display οθόνη η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις βασικές πληροφορίες όπως η ώρα, η ημερομηνία και οι ειδοποιήσεις, χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσουν το τηλέφωνο, ενώ το V10 ήταν το πρώτο smartphone μεσαίας κατηγορίας το οποίο διέθετε αυτό το χαρακτηριστικό. Το “X screen” διαθέτει κομψή εμφάνιση η οποία κορυφώνεται με τη διάφανη κρυστάλλινη πίσω όψη, ενώ ο κυρτός σχεδιασμός στις άκρες της συσκευής δημιουργούν επίσης ένα απλό αλλά εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Η σειρά “X”, που περιλαμβάνει το ‘X screen’ και το ‘X cam’ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει σε αυτούς που αναζητούν το αγαπημένο τους χαρακτηριστικό σε ένα smartphone, όπως η Διπλή Κάμερα ή η Δευτερεύουσα Οθόνη. Το δεύτερο κινητό της Χ Series, το “X cam” είναι εξοπλισμένο με ευρυγώνιο φακό 120 μοιρών όπως και το LG G5.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, MC Sales Director της LG Electronics Ελλάς.
“Το Χ screen ουσιαστικά ενσωματώνει σε μία συσκευή μεσαίας κατηγορίας την καλύτερη οθόνη καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν αυτό το χαρακτηριστικό σε ένα smartphone. Με την Χ series η LG προσφέρει στους καταναλωτές ένα ανταγωνιστικό πακέτο με 2 smartphones σε προσιτή τιμή χωρίς να συμβιβάζει την τεχνολογική υπεροχή και τον σχεδιασμό”
Το “X screen” είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τις 16 Mαϊου.

LG X Screen
  • Οθόνη:
    • Κύρια: 4.93” HD In-cell Touch (1280 x 720)
    • Δευτερεύουσα 1.76” LCD (520 x 80) “Always-on”
  • Επεξεργαστής quad-core 1.2GHz
  • Μνήμη RAM 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 13MP
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP
  • WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE
  • Λειτουργικό σύστημα Android 6.0 Marshmallow
  • Μπαταρία 2300mAh
  • Διαστάσεις 142.6 x 71.8 x 7.1mm
* οι Προδιαγραφές / Χαρακτηριστικά μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με την αγορά.
huawei-p9-series-hands-on-26

Στις τελευταίες παγκόσμιες αναφορές του πρώτου τριμήνου του 2016, “Strategy Analytics και International Data Corporation (IDC)”, σχετικά με την αγορά smartphone, η Huawei είναι καταχωρημένη ως η τρίτη κορυφαία σε πωλήσεις εταιρεία κατασκευής συσκευών σε όλο τον κόσμο.

Τα ευρήματα αυτά επιδεικνύουν την ανάπτυξη και το momentum του Consumer Business Group της Huawei, το οποίο απέστειλε πάνω από 28,3 εκατομμύρια τεμάχια κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016, μια αύξηση 64% σε ετήσια βάση.
Meizu-M3-Note-images_1

Δεν είναι λίγες οι φορές που εντυπωσιαζόμαστε από τις τιμές των smartphones που προέρχονται από την Κίνα, ιδιαίτερα όταν η τιμολόγηση έρχεται απευθείας από την εταιρεία στην εκάστοτε παρουσίαση, αλλά έχουμε σημειώσει πολλές φορές ότι δυστυχώς δεν μπορούν να φτάσουν οι συσκευές στην Ευρώπη χωρίς να ανατιμηθούν από τα καταστήματα που αναλαμβάνουν την πώληση τους.


Στην περίπτωση του εξαιρετικού Meizu M3 Note, το εξολοκλήρου μεταλλικό smartphone που έκλεψε τις εντυπώσεις στις αρχές Απριλίου, βρήκαμε την καλύτερη τιμή στο κατάστημα Lightinthebox, το οποίο διαθέτει την έκδοση 3GB RAM / 32GB ROM σε τιμή μόλις €221.47 και με έναν πρώτο έλεγχο είναι κατά μέσο όρο €60 φθηνότερο από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα.
Όσοι ενδιαφέρεστε για την έκδοση 2GB RAM / 16GB ROM, αυτή διατίθεται σε τιμή €195.99.
samsung_1_million_curved

[Δ.Τ.]
Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως τα κυρτά monitors της Samsung, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 4ου τριμήνου 2015, που ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία IDC για την κατηγορία 15’’-34’’. Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία αντιπροσωπεύει παραπάνω από το 85% των παγκοσμίων πωλήσεων στα κυρτά monitors. Η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο κυρτό LED monitor SD590C, 27 ιντσών τον Σεπτέμβριο του 2014 και από τότε έχει επεκτείνει τη σειρά με πολλά νέα μοντέλα.

Όπως δήλωσε ο Seog-gi Kim, Senior Vice President του τμήματος Visual Display Business στη Samsung Electronics,
“Από την κυκλοφορία του πρώτου μας κυρτού monitor το 2014, έχουμε δει τη συγκεκριμένη τεχνολογία να εξελίσσεται, έτσι ώστε να αποτελεί πλέον πρότυπο για τη βιομηχανία των παιχνιδιών και της ψυχαγωγίας. Καθώς τα κυρτά monitors συνεχίζουν να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, υποστηρίζουμε ένθερμα την πρόκληση για περαιτέρω εξέλιξη του σχεδιασμού των οθονών μας και των δυνατοτήτων για ακόμα καλύτερη και πιο άνετη θέαση. Είμαστε χαρούμενοι που τα κυρτά μας monitors έχουν προτιμηθεί από τους καταναλωτές και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε περισσότερες τεχνολογικές καινοτομίες για κυρτές οθόνες μέσα στα επόμενα χρόνια”
Στο πλαίσιο της επέκτασης του χαρτοφυλακίου των κυρτών monitors, η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των νέων μοντέλων κυρτών οθονών στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα CF591, 27 ιντσών και CF390, 23,5 και 27 ιντσών. Τα νέα κυρτά monitors καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες για multimedia και multitasking τόσο των επαγγελματιών όσο και των ιδιωτών χρηστών. Ενσωματώνουν πολλές πρόσφατες καινοτομίες της Samsung, συμπεριλαμβανομένης της πιο έντονης καμπύλης (1800R, curvature radius 1,800 mm) και της εξελιγμένης ποιότητας εικόνας.
Τα κυρτά monitors της Samsung έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ταιριάζουν στο φυσικό σχήμα του ανθρώπινου ματιού. Προσφέρουν ομοιόμορφες αποστάσεις θέασης από το κέντρο της οθόνης μέχρι τις άκρες και δημιουργούν άνετη και καθηλωτική εμπειρία θέασης ακόμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες γωνίες θέασης και τις ενισχυμένες αναλογίες αντίθεσης, τα νέα κυρτά monitors είναι ιδανικά για gamers και για χρήστες, που αναζητούν στην οικιακή ψυχαγωγία ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, χωρίς περισπασμούς.
aoc_style_3

[Δ.Τ.]
Η AOC προσθέτει στη σειρά Style μια νέα οθόνη 27″ χωρίς πλαίσιο. Η οθόνη AOC Q2781PQ εντυπωσιάζει, για ακόμη μια φορά, με τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και την ασύμμετρη βάση. Επιπλέον, διαθέτει ανάλυση QHD (2560 x 1440) καθώς και ένα νέο, 4-πλευρών ‘’χωρίς πλαίσιο’’, AH-IPS panel. Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία Flicker-FREE, η νέα οθόνη ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των οικιακών όσο και των επαγγελματιών χρηστών που δίνουν βάρος στην αισθητική.
lg_ultra_hd_4k_signage

[Δ.Τ.]
Με όπλο την υψηλή ευκρίνεια, τα απίστευτα ζωντανά χρώματα και τη μεγάλη ευελιξία, οι νέες σειρές επαγγελματικών οθονών LG 4K Ultra HD UH5B και UH5C έρχονται να προσφέρουν ακόμη περισσότερες λύσεις digital signage σε καταστήματα και άλλους χώρους με την υπερ-υψηλή ανάλυση ULTRA HD 4K (3.840 x 2.160 pixels, σε αναλογία οθόνης 16:9) να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προβολή προϊόντων, μηνυμάτων και πληροφοριών.


Διαθέσιμη σε τρεις διαστάσεις (49”, 55” και 65” ίντσες) οι νέες σειρές έρχονται εφοδιασμένες με μικρό πάχος (38,6 χιλιοστά στα μοντέλα των 49” και 55”, 40,1 χιλιοστά στις 65”) εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (11,9 χιλιοστά στις 49”, 12,1 στις 55” και 65”) και με μια ποικιλία από λειτουργίες που διευκολύνουν τη δημιουργία και τη διαχείριση πραγματικά ελκυστικού περιεχομένου υψηλού επιπέδου για την επιχείρησή σας. Ο γρήγορος επεξεργαστής Quad Core SoC τετραπλού πυρήνα εγγυάται την ομαλή ροή μηνυμάτων και multimedia, ενώ η τεχνολογία HEVC (High Efficiency Video Coding) εξασφαλίζει υψηλότερο βαθμό συμπίεσης και ταχύτητα μετάδοσης των βίντεο, βοηθώντας έτσι στην αποσυμφόρηση του τοπικού δικτύου.

Παράλληλα, η πλατφόρμα WebOS 2.0 προσφέρει μια σειρά εύχρηστα εργαλεία τα οποία κάνουν πιο εύκολo το χειρισμό της συσκευής και τη δημιουργία περιεχομένου, ενώ οι τεχνολογίες BEACON και BLE (Bluetooth Low Energy) μετατρέπουν τις οθόνες UH5B 4K Ultra HD σε αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ, προβάλλοντας σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για προσφορές ή εκπτώσεις απευθείας στην οθόνη του κινητού όσων επισκεπτών έχουν ανοικτό το Bluetooth.

Τέλος, ο ενσωματωμένος δέκτης Wi-Fi, σε συνδυασμό με την εφαρμογή SoftAP δίνει τη δυνατότητα στις οθόνες της σειράς UH5B να λειτουργούν ως wireless access point για φορητές συσκευές, όπως κινητά και tablets ενώ η τεχνολογία Up-Scaling and Super Resolution επιτρέπει την αυτόματη αναβάθμιση της ποιότητας περιεχομένου Full High Definition σε near-Ultra High Definition.

Η τεχνολογία των πάνελ Μ+ εξασφαλίζει περίπου 31% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με μία τυπική οθόνη RGB, ενώ η ειδική επίστρωση των ηλεκτρονικών εξασφαλίζει προστασία από υγρασία και σκόνη, επιτρέποντας την απροβλημάτιστη λειτουργία σε βάθος χρόνου, ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος.

Από πλευράς συνδέσεων, στην πίσω όψη υπάρχουν ψηφιακές (HDMI, DVI-D, DP) και αναλογικές (RGB) θύρες Audio IN/OUT, θύρες USB 3.0, LAN, RS232C (IN/OUT), και IR Receiver.

Οι ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις της LG προσφέρουν τα πιο καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα για επαγγελματικούς χώρους, που διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Η τεχνογνωσία και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο pre-sales όσο και after-sales, καθιστούν την LG έναν ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.
blackview_bv6000_1

Η πρώτη γνωριμία μας με τη Blackview έγινε στις αρχές Μαρτίου, όταν η νεοσύστατη εταιρεία από την Κίνα (δύο χρόνια ζωής) διοργάνωσε μια εβδομάδα εκπτώσεων για τα πρώτα της smartphones, από τα οποία ξεχώρισε ιδιαίτερα το θωρακισμένο BV5000. Τώρα, έφτασε η ώρα για το δεύτερο βήμα στην κατηγορία των υπερανθεκτικών smartphones με το Blackview BV6000 να έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις έναντι του πρώτου μοντέλου.
youtube-messenger 

Η Google αναζητά διαρκώς τρόπους να κρατήσει το κοινό ενεργό για όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στην υπηρεσία YouTube και γι’ αυτό λανσάρει μια νέα λειτουργία διαμοιρασμού και επικοινωνίας μέσα στις mobile εφαρμογές για Android και iOS.


Με αναβάθμιση της εφαρμογής, οι χρήστες σταδιακά θα δουν τη νέα καρτέλα Shared, στην οποία θα περιλαμβάνονται όλα τα video shares και οι συνομιλίες τους με άλλους χρήστες ή ομάδες χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω μιας λειτουργίας messaging που προφανώς θα είναι πιο ιδιωτική σε σύγκριση με τα ανοιχτά σχόλια των videos. Σε αυτές τις συνομιλίες, θα έχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης emoji, link ή ακόμα και video.

Η λειτουργία έχει εμφανιστεί προς το παρόν μόνο σε ορισμένες ομάδες χρηστών και θα εξαπλωθεί σύντομα σε όλο τον κόσμο.
zte_nubia_z11_tenaa

Η ZTE έχει παρουσιάσει επίσημα μόνο το μικρότερο μέλος της οικογένειας Nubia Z11 (βλ. Nubia Z11 Mini), αλλά είναι λογικό ότι σύντομα θα έχουμε και τα αποκαλυπτήρια των δύο μεγαλύτερων εκδόσεων, καθώς πέρασαν από τον οργανισμό πιστοποίησης TENAA απ’ όπου παίρνουμε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.


ZTE Nubia Z1
  • Οθόνη 5.5” Full HD (1920 x 1080)
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 617 1.5GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 405 GPU
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 16MP με LED flash
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • dualSIM
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE (VoLTE)
  • Λειτουργικό σύστημα Android 5.1.1 Lollipop με Nubia UI
  • Μπαταρία 2900mAh
  • Υποδοχή USB Type-C
  • Διαστάσεις 151.8 x 72.3 x 7.75mm
  • Βάρος 162gr
  • Μεταλλική κατασκευή
ZTE Nubia Z11 Max
  • Οθόνη 6.0′ Full HD (1920 x 1080, 367ppi)
  • Επεξεργαστής 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 652 1.8GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 510 GPU
  • Μνήμη RAM 4GB
  • Αποθηκευτικός χώρος 64GB (επέκταση με microSD)
  • Κάμερα 16MP με LED flash
  • Εμπρόσθια κάμερα 8MP
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • dualSIM
  • WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE (VoLTE)
  • Λειτουργικό σύστημα Android 5.1.1 Lollipop με Nubia UI
  • Μπαταρία 4000mAh
  • Υποδοχή USB Type-C
  • Διαστάσεις 159.1 x 82.25 x 7.4mm
  • Βάρος 138gr (μάλλον τυπογραφικό λάθος)
  • Μεταλλική κατασκευή
ass-creed_poster

Μπορεί φέτος να μην έχουμε καινούργιο Assassin’s Creed, καθώς η Ubisoft αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να σκεφτεί το μέλλον της σειράς και να εξελίξει το gameplay, ωστόσο, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την πρώτη κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τους Michael Fassbender και Marion Cotillard.

Η ταινία Assassin’s Creed εκτυλίσσεται στη μεσαιωνική Ισπανία και η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου. Ακολουθεί το πρώτο trailer:

hyperloop_tube

Οι ανησυχίες του Elon Musk δεν περιορίζονται μόνο στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (βλ. Tesla) και το ταξίδι στο Διάστημα (βλ. SpaceX), αλλά περιλαμβάνουν και το νέο σύστημα μεταφορών Hyperloop που όταν ανακοινώθηκε ως ιδέα πριν από 3 χρόνια, χλευάστηκε από πολλούς ως μη υλοποιήσιμο. Τελικά, ο Musk όχι μόνο προχώρησε την έρευνα, αλλά προχώρησε χτες και στην πρώτη επίδειξη του συστήματος στην έρημο της Νεβάδα (ΗΠΑ)!
instagram_logo

Αφού συνηθίσαμε για σχεδόν 6 χρόνια το κλασικό, πλέον, εικονίδιο του Instagram, ήρθε η ώρα να περάσουμε στη νέα εποχή με περισσότερο χρώμα και πιο flat design. Η ομάδα ανάπτυξης της δημοφιλούς εφαρμογής παρουσίασε σήμερα τα νέα logos όλων των εφαρμογών (Instagram, Layout, Boomerang και Hyperlapse), ενώ πραγματοποίησε και ορισμένες αλλαγές στο περιβάλλον χρήσης για να φέρει στο επίκεντρο τις φωτογραφίες και τα videos των χρηστών.

Οι αλλαγές θα γίνουν εμφανείς σταδιακά σε όλους σε κάποια από τα επόμενα updates.


canon-sx620hs-4

Η Canon παρουσιάζει τη νέα PowerShot SX620 HS, σχεδιασμένη για να προσφέρει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας και υψηλή απόδοση zoom σε compact μέγεθος, ιδανικό για μεταφορά στην τσέπη του χρήστη. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούνιο σε τρία διαφορετικά χρώματα και σε τιμή $279.99.

Η Canon PowerShot SX620 HS διαθέτει διάφορα “έξυπνα” modes, όπως το υβριδικό Auto Mode για λήψη video διάρκειας 4 δευτερολέπτων πριν την λήψη της φωτογραφίας, το Smart Auto για αυτόματη ρύθμιση της κάμερας και το Auto Zoom για συνεχόμενη εστίαση σε συγκεκριμένο αντικείμενο κατά τη λήψη.

Canon PowerShot SX620 HS
  • Αισθητήρας 20.2MP CMOS
  • Επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4+
  • Φακός 25-625mm
  • 25x οπτικό zoom
  • Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (Intelligent Image Stabilizer)
  • Λήψη Full HD video 1080p
  • Οθόνη 3” LCD (922k-dot)
  • WiFi, NFC





    [Canon]
samsung-256GB-microsd-card

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα επίσημα τη νέα κάρτα microSD EVO χωρητικότητας 256GB, η οποία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών high-end smartphones/tablets και καμερών που υποστηρίζουν κάρτες μνήμης τέτοιου μεγέθους.


Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα κάρτα προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και αντιγραφής δεδομένων 95MB/s και 90MB/s αντίστοιχα, ενώ ο διαθέσιμος χώρος είναι αρκετός για την αποθήκευση 55.200 φωτογραφιών ή 23.500 αρχείων MP3 ή 12 ώρες 4K video ή 33 ώρες Full HD video. Επιπλέον, η κατασκευή της είναι θωρακισμένη για προστασία από νερό, ακραίες θερμοκρασίες, μαγνητική ακτινοβολία και ακτίνες X.

Η διάθεση της θα ξεκινήσει τον Ιούνιο σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Κίνα με την τιμή να ορίζεται στα $249.99. Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρει 10ετή εγγύηση σε περισσότερες από 50 χώρες.

kepler_all-planets_may2016

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA ανακάλυψε 1.284 εξωπλανήτες χάρη στο τηλεσκόπιο Κέπλερ, διπλασιάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων πλανητών εκτός του ηλιακού συστήματός μας.


Αυτό μας κάνει να ελπίζουμε ότι κάπου, σε τροχιά γύρω από ένα άστρο παρόμοιο με τον Ήλιο μας, θα βρούμε τελικά έναν αδελφό πλανήτη της Γης“, είπε η Έλεν Στόφαν, η επιστημονική υπεύθυνη της NASA.

Οι αστρονόμοι είναι βέβαιοι σε ποσοστό 99% ότι αυτοί οι 1.284 εξωπλανήτες είναι πραγματικά πλανήτες και όχι άλλα ουράνια σώματα. Το τηλεσκόπιο Κέπλερ έχει επίσης εντοπίσει άλλα 1.327 αντικείμενα που θα μπορούσαν να είναι πλανήτες, όμως θα χρειαστούν επιπρόσθετες μελέτες για να επιβεβαιωθεί αυτή η εικασία.

Μέχρι σήμερα έχουν εντοπιστεί περίπου 5.000 “επίδοξοι” εξωπλανήτες και οι 2.325 από αυτούς βρέθηκαν χάρη στο Κέπλερ. “Πριν από την εκτόξευση του Κέπλερ δεν ξέραμε αν οι εξωπλανήτες είναι σπάνιοι ή άφθονοι και τώρα φαίνεται ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότεροι πλανήτες παρά άστρα” είπε ο Πολ Χερτζ, ο διευθυντής του τμήματος αστροφυσικής της NASA. “Οι πληροφορίες αυτές θα καθοδηγήσουν τις μελλοντικές αποστολές μας για να μάθουμε αν είμαστε μόνοι ή όχι στο σύμπαν“, πρόσθεσε.

Το Κέπλερ, που εκτοξεύτηκε το 2009, έχει εξετάσει εξονυχιστικά 150.000 άστρα για να βρει ενδείξεις πλανητών σε τροχιά γύρω από αυτά και κυρίως πλανήτες που βρίσκονται σε απόσταση τέτοια που θα μπορούσαν να έχουν νερό σε υγρή κατάσταση, κάτι που θα επέτρεπε ενδεχομένως την εμφάνιση ζωής.

[via NEWS247.gr]
wd_sandisk

Η Western Digital προχωρά σε ακόμα μία μεγάλη εξαγορά (θυμηθείτε την εξαγορά της Hitachi το 2011) με σκοπό να παραμείνει κυρίαρχη στον χώρο των μονάδων αποθήκευσης, καθώς ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με τη SanDisk για την πλήρη εξαγορά της έναντι $19 δισ.!


Η SanDisk είναι περισσότερο γνωστή για την κατασκευή SSDs, flash memory cards και USB sticks, αλλά τελευταία είχε επεκταθεί και στην κατασκευή σκληρών δίσκων για εταιρική χρήση, ενώ συνεργάζεται με τις Apple και Nvidia για παροχή μονάδων μνήμης. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι το 2014 ο Barack Obama είχε βραβεύσει τον ιδρυτή της SanDisk, Dr. Eli Harari, για την επανάσταση που έφερε στη βιομηχανία των flash μέσων αποθήκευσης.


Το Gboard δίνει έμφαση στην αναζήτηση και εύρεση δεδομένων, νέων, ειδήσεων, εικόνων, βίντεο, POIs, GIFs, emojis και οτιδήποτε άλλου στοιχείου έχετε συνηθίσει να ψάχνετε στο διαδίκτυο, με τη δύναμη του Google Search το οποίο είναι ενσωματωμένο στο πληκτρολόγιο.

Εκτός της δύναμης του Google Search, το Gboard προσφέρει και λειτουργία Glide Typing για ακόμη γρηγορότερη πληκτρολόγηση.

 Gboard iOS Keyboard from Google
What Gboard sends to Google:
– When you do a search, Gboard sends your query to Google’s web servers so Google can process your query and send you search results.
– Gboard also sends anonymous statistics to Google to help us diagnose problems when the app crashes and to let us know which features are used most often.
What Gboard doesn’t send to Google:
– Everything else. Gboard will remember words you type to help you with spelling or to predict searches you might be interested in, but this data is stored only on your device. This data is not accessible by Google or by any apps other than Gboard.
Gboard – Τιμή: Δωρεάν
Appstore-download-button
 
Η εφαρμογή προς το παρόν δεν διατίθεται στο Ελληνικό App store
Σκοπεύετε να υποκύψετε στη “σκοτεινή δύναμη” της Google, όταν το Gboard γίνει διαθέσιμο στη χώρα μας;  

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger