gift
Έχουμε μπει για τα καλά μέσα στις γιορτές και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αρκετοί θα στραφούν σε τεχνολογικά προϊόντα για την επιλογή των δώρων που θα κάνουν σε φίλους, συγγενείς ή/και στον εαυτό τους. Παρακάτω σας έχουμε μερικές αξιόλογες προτάσεις για κάθε πορτοφόλι!

Apple iPod Shuffle 4th Gen 2GB
apple_ipod_shuffle
Με μπαταρία που διαρκεί έως και 15 ώρες, το iPod Shuffle σου προσφέρει 2GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος είναι υπεραρκετός για να έχεις τραγούδια όσο γυμνάζεσαι ή μετακινείσαι.
Θα το βρεις εδώ.

Star Wars Tribe Darth Vader 8GB USB 2.0 Stick 
darth_vader_stick
Το USB stick Star Wars Tribe Darth Vader 8GB – USB 2.0 σας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ευκολία χρήσης για να έχετε πάντα μαζί σας τα δεδομένα σε κάθε σας μετακίνηση. Ανήκει στην γνωστή σειρά Star Wars της Tribe και έχει σαν θέμα τον Darth Vader, έναν από τους γνωστούς χαρακτήρες της σειράς. Είναι ένα σχετικά μικρό και συμπαγές usb stick με καπάκι για επιπλέον προστασία της κεφαλής usb και ενσωματωμένη αλυσίδα για να το κρεμάσετε στα κλειδιά σας, ενώ είναι ιδανικό για να μεταφέρετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία μουσικής, φωτογραφιών, ταινιών και άλλα.
Θα το βρεις εδώ.

Bitmore KidPad 9 – Παιδικό Tablet 9″ 8GB
bitmore
To Bitmore KidPad 9 είναι ένα παιδικό Tablet με θήκη σιλικόνης για να προστατεύεται από πτώσεις και χτυπήματα! Περιλαμβάνει ακόμη 7 ελληνικές εκπαιδευτικές εφαρμογές με κεντρικό ήρωα τον Ξευτέρη! Είναι ελαφρύ, άνετο στο κράτημα και διαθέτει μοναδικές επιδόσεις. Διαθέσιμο σε 3 χρώματα κίτρινο με πράσινο πλαίσιο προστασίας, κίτρινο με πορτοκαλί πλαίσιο και πράσινο με μπλε πλαίσιο για να διαλέξει ο μικρός σας ήρωας, αυτό που του αρέσει καλύτερα. Με οθόνη πολλαπλής αφής 8’’, τεχνολογίας capacitive και ανάλυσης 800 x 480, διπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα Android 4.4, το ΚidPad 9’ πηγαίνει τη διασκέδαση, την εκμάθηση και το παιχνίδι ενα βήμα πιο μπροστά!
Θα το βρεις εδώ.

NBA 2K14 – PS3 Game
nba-2k14-ps3
Το ΝΒΑ 2Κ14 έχει ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και παρέχει μια ασύλληπτη εμπειρία μπάσκετ σε εκατομμύρια οπαδούς του παιχνιδιού ανά τον κόσμο.
Θα το βρεις εδώ.

Ακουστικά Κεφαλής Coloud Boom WH-530 for Nokia
Coloud-Boom-for-Nokia
Κάνε τα αγαπημένα σου τραγούδια να ακούγονται ακόμα καλύτερα με τα ακουστικά Coloud Boom, ειδικά σχεδιασμένα για συσκευές Nokia. Αυτά τα κομψά ακουστικά είναι άνετα στα αυτιά σου, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική ποιότητα ήχου σε προσιτή τιμή.
Θα τα βρεις εδώ.

Action Cam Sony HDR-AS100V
Sony-HDR-AS100V
Με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, προηγμένη μείωση θόλωσης και ταυτόχρονη λήψη από πολλές γωνίες, η Action Cam HDR-AS100V εγγυάται μοναδικά πλάνα, ενώ με το splash-proof σχέδιο προσφέρει ασύγκριτη ευελιξία. Η επαγγελματική κωδικοποίηση της Sony είναι πλέον διαθέσιμη και στις βιντεοκάμερες ευρείας χρήσης για εντυπωσιακή προβολή ακόμα και στο σαλόνι σας. Ο υπερσύγχρονονος αισθητήρας διαθέτει ακόμα περισσότερα pixel για λήψη με χαμηλό θόρυβο στο σκοτάδι, χρησιμοποιώντας το προσπίπτον φως. Η γρήγορη εγγραφή 50 Mbps με σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot εξασφαλίζει γρήγορη δράση με ομαλή κίνηση, για πλάνα HD εκπληκτικής ποιότητας.
Θα το βρεις εδώ.

Apple iPhone 6 16GB 
iphone_6_space_grey
Το νέο Apple iPhone 6 είναι γεγονός και σου προσφέρει εμφανώς αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και πολλές νέες, καινοτόμες λειτουργίες! Η μεγάλη πλέον οθόνη των 4.7 ιντσών και η unibody κατασκευή από ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Ενσωματώνει τον νέο επεξεργαστή Apple A8 που είναι 25% ταχύτερος από τον A7, ενώ συνοδεύεται από τον M8 motion coprocessor που διαχειρίζεται αποκλειστικά τους αισθητήρες της συσκευής. Επίσης, διαθέτει εξελιγμένη κάμερα iSight 8 MP, front-facing κάμερα 1.2 MP και φυσικά τις επαναστατικές τεχνολογίες Touch ID και Apple Pay, ενώ τρέχει το iOS 8 – το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα φορητών συσκευών στον κόσμο!
Θα το βρεις εδώ.

Οθόνη LG 22” Full HD (22MT45D-PZ)
lg-22MT45D
Η LG 22MT45D είναι η ιδανική λύση για εσένα που αναζητάς μία τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών για μικρούς χώρους. Είναι εξοπλισμένη με 1 θύρα USB που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σου ταινίες και αρχεία mp3 από εξωτερικά μέσα αποθήκευσης. Επιπλέον, χάρη στις θύρες VGA και HDMI μπορείς να προβάλεις ταινίες και videos από συσκευές HDMI σε υψηλή ανάλυση. Η τηλεόραση 22MT45D με προηγμένη τεχνολογία σας χαρίζει ανώτερη εμπειρία θέασης με ανάλυση Full HD!
Θα τη βρεις εδώ.

Apple iPad mini 3 Wi-Fi 16GB Gold
apple_ipad_mini_3
Το Apple iPad Mini 3 είναι ικανότερο από ποτέ. Με πάχος μόλις 7.5 χιλιοστά και βάρος 331 γραμμάρια, το tablet της Apple ενσωματώνει για πρώτη φορά τον αισθητήρα Touch ID, ενώ τρέχει το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές, το iOS 8. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται ο ισχυρός, διπύρηνος επεξεργαστής A7, μία οπίσθια κάμερα 5 Megapixel που μπορεί να καταγράψει βίντεο Full HD 1080p στα 30 frames per second, ενώ η εμπρόσθια κάμερα 1.2 Megapixel, μπορεί να λαμβάνει selfies ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η οθόνη Retina των 7.9 ιντσών, ανάλυσης 2048 x 1536 δείχνει καλύτερη από ποτέ, ενώ ο συνεπεξεργαστής M7 βοηθάει στην καλύτερη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων από τους αισθητήρες της συσκευής. Επίσης, υποστηρίζει ταχύτερα δίκτυα Wi-Fi για απίστευτες ταχύτητες.
Θα το βρεις εδώ.

Δερμάτινη Θήκη iPhone 4/4s, 5/5s και 6/6 Plus
leather_case_iphone
Η νέα Δερμάτινη Θήκη iPhone της miCase Ltd. για τα μοντέλα iPhone 4/4s, 5/5s και 6/6 Plus, συνδυάζει την μοναδική αισθητική, την ασφάλεια, και την πρακτικότητα. Είναι κατασκευασμένη από πολυτελή και υπερανθεκτική δερματίνη σε μαύρη, καφέ και άσπρη απόχρωση, για την ανώτερη δυνατή ποιότητα. Διαθέτει επένδυση από συνθετική δερματίνη ακόμα και εσωτερικά ενώ έχει και μπροστινό κούμπωμα flip με μαγνήτη για πολύ εύκολη χρήση. Στις εσωτερικές θήκες της μπορεί κανείς να τοποθετήσει πιστωτικές κάρτες, business cards, χρήματα, σημειώσεις κλπ. ώστε να μπορεί να έχει οτιδήποτε χρειαστεί πάντα μαζί του. Ταυτόχρονα, σας δίνει και την δυνατότητα να την στήσετε όρθιο το κινητό σας για να δείτε μαζί με τους φίλους σας ένα video ή μία συλλογή φωτογραφιών χωρίς να απαιτείται να κρατάτε το κινητό σας στα χέρια. Ξεφύγετε από τις πολυφορεμένες θήκες σιλικόνης και προστατεύστε το πολύτιμο iPhone σας με μια Δερμάτινη Θήκη iPhone που θα το κάνει να ξεχωρίζει.
Θα τη βρεις εδώ.

Sony Xperia M Dual Sim 4GB
Sony-Xperia-M-Dual-Sim
Μείνετε ενημερωμένοι και πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις με το Sony Xperia M Dual Sim. Από το κουμπί λειτουργίας από αλουμίνιο έως την οθόνη από γυαλί εξαιρετικής ποιότητας, το Xperia M συνδυάζει μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες σχεδίασης, οι οποίες στηρίζονται σε ένα καινοτόμο πλαίσιο. Κατασκευασμένο με βάση τη σχεδίαση Sony OmniBalance, αυτό το λεπτό smartphone χαρακτηρίζεται από απόλυτη συμμετρία. Είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon S4 Plus στο 1.00 GHz και 1GB μνήμη RAM για άμεση απόκριση σε όλες τις λειτουργίες ενώ χάρη στην μεγάλη Multitouch οθόνη των 4″ η περιήγηση στο διαδίκτυο γίνεται παιχνιδάκι. Τέλος η λειτουργία Dual SIM σου προσφέρει τη δυνατότητα εγκατάστασης και λειτουργίας 2 καρτών SIM ταυτόχρονα!
Θα το βρεις εδώ.

DELL Inspiron 3542 15.6” με Ubuntu Linux
dell-inspiron-3542
Ο φορητός υπολογιστής της νέας σειράς της DELL, σας επιτρέπει να εργαστείτε και να ψυχαγωγηθείτε χωρίς περιορισμούς όπου και αν βρίσκεστε. Διαθέτει κομψό σχεδιασμό, υψηλή ποιότητα κατασκευής και είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστή Core i7-4210U 2.00GHz, μνήμη RAM 4GB DDR3 στα 4GB, σκληρό δίσκο 500GB και λειτουργικό σύστημα Ubuntu Linux.
Θα το βρεις εδώ.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000
microsoft-wireless-mobile-mouse-light-blue-1000
Σχεδιασμένο από ειδικούς στον τομέα της εργονομίας, για άνεση στη χρήση με εύχρηστο, πολύ μικρό πομποδέκτη. Μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε ευκολία, το Microsoft Wireless Mobile Mouse 1000 σας δίνει τη δυνατότητα να το μεταφέρετε όπου πηγαίνετε, χάρη στον νάνο-πομποδέκτη του που μπορεί να μείνει επάνω στο laptop σας χωρίς πρόβλημα.

Θα το βρεις εδώ.

Καλές γιορτές!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger