Έρχονται καλύτερες ημέρες για το ελληνικό τένις αφού μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, βρέθηκε μεγάλος χορηγός που θα διαθέσει εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια, για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας...

Μετά τα "κουρέματα" που δέχθηκε η επιχορήγηση της ΕΦΟΑ από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τα τελευταία χρόνια της κρίσης, τη λύση στο μεγάλο χρηματοδοτικό πρόβλημα του ελληνικού τένις, φαίνεται πως δίνει μεγάλος χορηγός το όνομα του οποίου φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό στα συρτάρια της Ομοσπονδίας στην οδό Υμηττού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tennis24, ο μεγάλος αυτός χορηγός που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) σε μεγάλη συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έχει στα σχέδιά του την ανάπτυξη του ελληνικού τένις, στοχεύοντας σε τρεις βασικούς άξονες: εγκαταστάσεις, ανεύρεση ταλέντων, επιμόρφωση προπονητών.

Πηγή από τα ανώτερα κλιμάκια της Ομοσπονδίας, μας επιβεβαίωσε ότι πρώτος στόχος της πολύ σημαντικής συνέργειας, είναι να δημιουργηθεί ένα υπερσύγχρονο τενιστικό κέντρο όπου θα στεγαστούν οι εθνικές ομάδες και το οποίο θα χρησιμοποιούν για την προετοιμασία τους ενόψει των υποχρεώσεων στο εξωτερικό.

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, ο χώρος έχει ήδη βρεθεί (βόρεια προάστεια) και γίνεται λόγος για 20 γήπεδα τένις (κλειστά, χωμάτινα και hard courts) αλλά και πολλές ανέσεις (πισίνες, γυμναστήρια, ξενώνες, εστιατόρια).

Ο μεγάλος αυτός χορηγός, βέβαια, δεν θα έρθει στην Ελλάδα για να χάσει τα λεφτά του...

Θα κάνει μια μεγάλη επένδυση και μέσα απ'την ανάδειξη νέων ταλέντων και εν δυνάμει επαγγελματιών τενιστών, θα επιδιώξει να κάνει απόσβεση στο πολλαπλάσιο.

Άλλωστε, το ταλέντο δεν λείπει από τους Έλληνες οι οποίοι έχουν μεγάλη παράδοση σχεδόν σε όλα τα αθλήματα και αυτό που λείπει είναι η οργάνωση και η ανάδειξή τους.

Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τις εξελίξεις επί του θέματος και ας ελπίσουμε ότι τις ημέρες που έρχονται, θα γίνει η ανάσταση του ελληνικού τένις...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger