apple_invite_sept_2015

Η Apple επιβεβαίωσε σήμερα το event της 9ης Σεπτεμβρίου, στέλνοντας την σχετική πρόσκληση σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Tύπου. Τα προϊόντα που αναμένεται να παρουσιαστούν είναι τα νέα iPhone 6S / Plus καθώς και το αναβαθμισμένο Apple TV, ωστόσο -αν και αναμένεται να δούμε και την νέα σειρά iPad- το πολυαναμενόμενο iPad Pro με την μεγάλη οθόνη οθόνη των 12,9 ιντσών ίσως και να μην ανακοινωθεί.
Τι περιμένουμε να δούμε στα επερχόμενα iPhone 6S και iPhone 6S Plus:
Χρωματικές επιλογές: Θα διατεθεί σε νέο χρώμα (Rose Gold) όπως του Apple Watch ενώ το υπάρχον Gold θα αλλάξει απόχρωση πλησιάζοντας το Yellow gold του Apple Watch Edition. Επίσης, το Space Gray θα αποκτήσει σκουρότερη απόχρωση στα πρότυπα του Space black Apple Watch.
Hardware: A9 επεξεργαστής με 2GB of RAM, Force Touch, αναβαθμισμένη οπίσθια κάμερα 12MPx και εμπρόσθια 5MPx, βελτιωμένο Touch ID (30% πιο γρήγορο), νέο LTE chip για διπλασιασμό της ταχύτητας download στα 300Mbps, νέες χωρητικότητες (32GB, 64GB, 128GB) και ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις:
Ύψος iPhone 6S: 138.2mm
Ύψος iPhone 6: 138.09mm
Πλάτος iPhone 6S: 67.16mm
Πλάτος iPhone 6: 66.91mm
Τι περιμένουμε από το νέο Apple TV:

Το νέο μοντέλο Apple TV θα διαθέτει λεπτότερο σχεδιασμό, νέο hardware (A8 επεξεργαστή, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο) και ανασχεδιασμένο διαχειριστικό γραφιστικό περιβάλλον με υποστήριξη της ηλεκτρονικής βοηθού Siri.
Το νέο τηλεχειριστήριο θα διαθέτει δύο φυσικά κουμπιά και touchpad παρόμοιο με το trackpad που συναντά κανείς στους φορητούς υπολογιστές της εταιρείας.
Επίσης, το νέο Apple TV αναμένεται να υποστηρίζει το καλώς-το-και-ας-άργησε-μερικά-χρόνια App store, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στην χρήση της συσκευής με την δυνατότητα εγκατάστασης apps & games!
Όσον αφορά την συνδρομητική υπηρεσία Internet-TV, ακουγεται πως οι διαπραγματεύσεις με τους παρόχους τηλεοπτικού περιεχομένου δεν προχωρούν με τον ρυθμό που πρέπει και το λανσάρισμα της θα μεταφερθεί προς το τέλος του έτους.
Η συνδρομητική υπηρεσία μηνιαίου κόστους μεταξύ $30-$40 θα διαθέτει αρχικά περίπου 25 κανάλια (μεταξύ των οποίων τα ABC, CBS, Disney, Fox κ.α.) και θα είναι διαθέσιμη σε iPadiPhone και Apple TV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger