iStorm-seminar-xcode_ December2015

Η iStorm, σε συνεργασία με την iAppsHellas, διοργανώνει νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας & Ανάπτυξης Εφαρμογών για iPhone & iPad, από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.

H τελευταία έκδοση του Xcode, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone & iPad με τη χρήση των Unified Storyboards, αλλά και η σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο.

Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8 και υπενθυμίζουμε ότι, καθώς η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση θέσης.

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το Xcode, το πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για τη δημιουργία εφαρμογών για το iOS. Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Xcode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

Η παρακολούθηση της παρουσίασης είναι Δωρεάν.

Από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί η 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες. Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη υλοποίηση.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Σεμιναρίου, θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμο στους συμμετέχοντες το σχετικό course που θα παρακολουθήσουν στο iTunes U. Με τη χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Apple, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε, να επεξεργαστούμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το υλικό του Σεμιναρίου, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν, μεταξύ των άλλων, να ξεκινήσουν μία συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, μέσω της iOS συσκευής τους.
  • Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.
  • Εγγραφή απαιτείται να γίνει μόνο μία φορά για την Τρίτη 01/12.
  • Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι.
  • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για την έγκαιρη και έγκυρη συμμετοχή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα συμμετοχής http://bit.ly/1PLOJNV

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger