Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας "Αναχαίτιση" παραβρέθηκε στην 384 Μοίρα Έρευνας και Διάσωσης που εδρεύει στην 112ΠΜ της Ελευσίνας, η οποία γιόρτασε τη συμπλήρωση 10 χρόνων από της συγκρότησή της.
Στην τελετή ήταν παρόντες το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Μοίρας, διατελέσαντες διοικητές της Μοίρας, αξιωματικοί του Λιμενικού Σώματος, της Αεροπορίας Στρατού καθώς και ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκε επίδειξη Έρευνας – Διάσωσης (SAR-CSAR) με δύο ελικόπτερα Super Puma AS-332, το ένα εκ των οποίων έφερε επετειακό διάκοσμο για τα 10 χρόνια της Μοίρας.



Στη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν εκπρόσωποι μονάδων και σχηματισμών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που έχουν συνεργαστεί με τη Μοίρα στο έργο που επιτελεί, το προσωπικό που βοήθησε στην οργάνωση της γιορτής, τα στελέχη που ανέλαβαν την βαφή του επετειακού ελικοπτέρου καθώς και τα στελέχη που έφεραν εις πέρας τη δημιουργία του άκρως εντυπωσιακού λευκώματος.


Στην ομιλία του ο Διοικητής της 384ΜΕΔ Αντισμήναρχος (Ι) Φώτιος Λαχουβάρης εξήρε το ηθικό και τις ικανότητες του προσωπικού της Μοίρας ιδιαίτερα σε στιγμές που οι ανθρώπινες αντοχές έφταναν στα όριά τους, παρότι το προσωπικό απουσιάζει για περίπου 3 με 4 μήνες ετησίως από τις οικογένειές του όντας αποσπασμένο σε κλιμάκια της νησιωτικής Ελλάδας.


Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση με γεύμα όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με πολλά στελέχη της ΠΑ. Στο τέλος της δεξίωσης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Πολεμικής Αεροπορίας "Αναχαίτιση" δώρισε στον Διοικητή της 384ΜΕΔ Αντισμήναρχο (Ι) Φώτιο Λαχούβαρη αναμνηστικό δώρο, που αποτελούσε σύνθεση ενός ελικοπτέρου Super Puma AS-332 και ενός πούμα, που αποτελεί και το σήμα της 384ΜΕΔ, συμβολίζοντας το επιθετικό πνεύμα στην αντιμετώπιση των πολυποίκιλων αποστολών που τα πληρώματα της 384ΜΕΔ καλούνται να φέρουν σε πέρας.


Θα θέλαμε να ευχηθούμε στην 384ΜΕΔ καλή δύναμη στο δύσκολο κοινωνικό έργο που επιτελεί, καλές πτήσεις, ασφαλείς προσγειώσεις και πάντα επιτυχημένες διασώσεις!

Επέτειος Συμπλήρωσης 10 Χρόνων από την Ίδρυση της 384ΜΕΔ from Hellenic Air Force on Vimeo.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger