Όρθια έμεινε στο «Καμπ Νου» η Ίντερ και γνωρίζοντας «γλυκιά» ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα, πέρασε στον τελικό του Champions League.

Μια ακόμα αποθέωση της τακτικής του Μουρίνιο, με την ομάδα του να μην πτοείται από το ότι έπαιζε από το 28’ με δέκα παίκτες (αποβολή του Μότα) και να βγαίνει στο τέλος ζωντανή από το «θρίλερ» που δημιούργησε το γκολ του Πικέ (85’).
Άργησαν να ξυπνήσουν οι Καταλανοί, που θύμισαν μόνο στα τελευταία λεπτά την ομάδα που στέφθηκε πέρυσι πρωταθλήτρια.

Με δέκα; Ε και…
Αποφασισμένη να δικαιολογήσει τις… υποσχέσεις των παικτών της πριν το παιχνίδι, ότι θα «πιάσουν από το λαιμό» τους αντιπάλους τους, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να στριμώξουν από την αρχή τους Ιταλούς στα καρέ τους -την ίδια ώρα, που οι τελευταίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να… παραδεχθούν πως κατέβηκαν με αποκλειστικό στόχο να «προστατεύσουν» το υπέρ τους σκορ.
Ενώ, λοιπόν, οι Καταλανοί πίεζαν -αλλά και το άγχος δεν τους επέτρεπε να μεταφράσουν την υπεροχή τους σε καθαρές ευκαιρίες- ήρθε η φάση που θα άλλαζε τα δεδομένα. Ο Ντε Μπλέκερε θεώρησε πως το χέρι του Μότα κατέληξε σκόπιμα στο πρόσωπο του Πέδρο, ο Βραζιλιάνος κατέληξε με τη σειρά του στα αποδυτήρια και η εξίσωση «πρόκριση» αποκτούσε ακόμα μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας για την ομάδα του Μουρίνιο.
Παρόλα αυτά -και με εξαίρεση τη φάση του 33’, όπου ο Σέζαρ άγγιξε τα όρια του… αδύνατου με τη φανταστική απόκρουση στο, σήμα-κατατεθέν, αριστερό πλασέ του Μέσι- η Ίντερ δεν πτοήθηκε. Οι «νερατζούρι» άντεξαν πιο εύκολα απ’ όσο θα περίμενε κανείς -για ομάδα που παίζει με δέκα παίκτες στο «Καμπ Νου»- και πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Πρόλαβε μόνο... να την αγχώσει
Η Μπαρτσελόνα συνέχισε να είναι «φλύαρη» με την έναρξη του β’ μέρους και όσο περνούσαν τα λεπτά, η αδυναμία της να διασπάσει το «μπετόν» του Μουρίνιο την οδηγούσε όλο και περισσότερο σε «γιόμες» στην περιοχή του Σέζαρ. Οι διάδρομοι προς την εστία του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα έμοιαζαν λίγο μικρότεροι από… τρύπες βελόνας για τους «μπλαουγκράνα», τα περίφημα 1-2 των τελευταίων αποδεικνύονταν βασικά στοιχεία της «διδακτέας ύλης» των παικτών του Μουρίνιο πριν το ματς και μοιραία εκείνο παρέμενε «κολλημένο» στο μηδέν.
Ενώ, όμως, όλα έδειχναν να οδηγούνται σε μια -πιο άνετη απ’ όσο αναμενόταν- πρόκριση της Ίντερ, η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε ότι… χρειαζόταν δύο γκολ. Οι «μπλαουγκράνα» βγήκαν μαζικά μπροστά, έδειξαν το πάθος που τους έλειψε στα προηγούμενα 85 λεπτά και ανταμείφθηκαν γι’ αυτό. Το γκολ του Πικέ, όμως, ήρθε αργά... Έτσι, αυτό μπορεί να φάνηκε αρκετό για να κάνει «κόλαση» τα τελευταία λεπτά για τους Ιταλούς, δεν μπόρεσε, ωστόσο, να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους για τον τελικό της Μαδρίτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger