Ως γνωστόν, η Apple δε διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τις άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά υψηλής τεχνολογίας. Ο "πόλεμος" με τη Microsoft είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα των τελευταίο καιρό, φαίνεται όμως ότι αυτό αλλάζει εν όψει των Windows 8.

Μιλώντας σε εκδήλωση με αφορμή τα οικονομικά αποτελέσμα της Apple, ο διευθύνων σύμβουλος Tim Cook έσπευσε να ρίξει τα "καρφιά" του στη Microsoft και τα Windows. Ο ισχυρός άνδρας της Apple ρωτήθηκε κάποια στιγμή αν η εταιρεία σχεδιάζει να ενώσει τα τμήματα φορητών συσκευών και φορητών υπολογιστών. "Θα μπορούσε κανείς να ενώσει μια φρυγανιέρα με ένα ψυγείο, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δε θα ήταν ικανοποιητικό", απάντησε ο Cook, θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει ότι τα MacBook και τα iPhone/iPad είναι τελείως διαφορετικές συσκευές.

Ο Cook είπε ότι ενδεχόμενη συγχώνευση θα ήταν λάθος και για τις δύο κατηγορίες προϊόντων, για να προσθέσει στο τέλος: "Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε αυτή την πορεία. Αυτά τα κάνουν άλλοι για να αμυνθούν". Προφανώς, το τελευταίο σχόλιο ήταν ευθεία αιχμή κατά της Microsoft, η οποία θα παρουσιάσει μέσα στους επόμενους μήνες τα Windows 8. Η νέα έκδοση του λειτουργικού θα καλύπτει τις ανάγκες των υπολογιστών αλλά και των tablets, κάτι που η Apple θεωρεί ότι απλά δε γίνεται.

Βέβαια, ο Cook ξεχνάει ότι το iOS, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα, ήταν απλά ένα παρακλάδι του Mac OS X. Η Apple είχε επιμείνει πολύ στο concept "ένα τηλέφωνο που τρέχει OS X", πριν διαχωρίσει τελικά τα δύο projects. Ο χρόνος θα δείξει αν η Microsoft θα τα καταφέρει καλύτερα στην αποστολή "ένα λειτουργικό για όλα".


Πηγή: electronista

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger