LIFX-bulb-on-white

H LIFX είναι η πιο έξυπνη λάμπα που έχεις συναντήσει ποτέ. Η μετάβαση είναι αντίστοιχη με το να αλλάξεις ξαφνικά από ασπρόμαυρη τηλεόραση σε έγχρωμη Full HD! Με 16 εκατομμύρια χρώματα ο φωτισμός σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος…

Είναι μια WiFi enabled, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, multi colour λάμπα που μπορείς να ελέγχεις εύκολα από το iPhone ή το Android. Φαντάσου να έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου ή του γραφείου σου εύκολα και άμεσα με την χρήση ενός smartphone.

Όμως οι δυνατότητες της LIFX δεν τελειώνουν εδώ. Εκτός από τις βασικές ρυθμίσεις dimmer μπορείς ακόμα να επιλέξεις όποιο χρώμα φωτισμού θέλεις, αλλά και να τη προγραμματίσεις όπως εσύ επιθυμείς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ετοιμάσεις μια απαλή αφύπνιση με μια σταδιακή απόχρωση του λευκού όπως το φως της ανατολής ή να διαλέξεις έναν απαλό ερυθρό φωτισμό κάθε φορά που δύει ο ήλιος. Επίσης, μπορείς να τη ρυθμίσεις να αλλάζει χρωματισμούς και αποχρώσεις με το ρυθμό της μουσικής που παίζει στο χώρο για τον καλύτερο φωτισμό πάρτυ που έχεις οργανώσει ποτέ!

LIFX-App-and-Screen-Display-Color-Wheel

Η νέα έκδοση της εφαρμογής LIFX 2.0 σου δίνει ακόμα τη δυνατότητα να ελέγξεις τις λάμπες ακόμα και όταν δεν βρίσκεσαι στο σπίτι σου μέσω Internet με ασφαλή λειτουργία Cloud. Επιπλέον μπορείς να τις προγραμματίσεις να ανοίγουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να φαίνεται ότι κάποιος είναι σπίτι όταν λείπεις σε διακοπές!

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι ειδικές γνώσεις για να τις εγκαταστήσεις, αλλά ούτε και περίπλοκα κουτιά ελέγχου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να αντικαταστήσεις τις παλιές λάμπες με τις LIFX και είσαι έτοιμος. Η έξυπνη λάμπα θα συνδεθεί με την iOS ή Android συσκευή σου μέσω της εφαρμογής LIFX και στη στιγμή θα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 16 εκατομμύρια χρώματα ανάλογα με τη διάθεση σου ! Και αυτό για τα 30 περίπου επόμενα χρόνια, που είναι η διάρκεια ζωής της λάμπας..

Μπορείς να βρεις τις λάμπες LIFX καθώς και πολλά άλλα έξυπνα gadgets και αξεσουάρ στο Mybanana.com!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger