iphone8-concept

Νέα αναφορά του Ιαπωνικού Mac Otakara μας δίνει περισσότερες πληροφορίες γύρω από το πολυσυζητημένο “επετειακό” iPhone 8… και μας προετοιμάζει για ακόμη περισσότερα έξοδα!

Σύμφωνα με το αξιόπιστο Ιαπωνικό blog, η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 8 μαζί με τα iPhone 7s και iPhone 7 Plus. Ωστόσο, μόνο το iPhone 8 θα διαθέτει OLED οθόνηγυάλινες επιφάνειες και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, καθώς τα άλλα 2 μοντέλα θα ακολουθούν την σχεδίαση των iPhone 7/Plus, με τις κλασικές αναβαθμίσεις (επεξεργαστές, κάμερα κτλ.) των σειρών s.
Όσον αφορά την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης που αναμένεται να υποστηρίζει το iPhone 8, και δυστυχώς για τους καταναλωτές, ο ασύρματος φορτιστής θα παρέχεται ξεχωριστά και όχι ως μέρος της συσκευασίας της συσκευής. Έτσι, οι χρήστες που θα επιθυμούν να κάνουν χρήση της ασύρματης τεχνολογίας φόρτισης θα πρέπει να πληρώσουν κάτι παραπάνω από την αρχική τιμή… η οποία υπενθυμίζουμε αναμένεται πολύ τσιμπημένη!
Ολοκληρώνοντας τα δυσάρεστα νέα, από την συσκευασία του iPhone 8 αναμένεται να απουσιάζει και ο αντάπτορας Lightning to 3.5mm ο οποίος παρέχεται αυτή τη στιγμή δωρεάν με τα iPhone 7/Plus.
Διαβάστε επίσης:

  • To επόμενο iPhone θα διαθέτει πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IP68(;)
    Στην πιστοποίηση IP68 το “6” σημαίνει πως η συσκευή διαθέτει τον ανώτερο βαθμό προστασίας έναντι της σκόνης ενώ το “8” σημαίνει πως η συσκευή θα παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στο νερό, σε σχέση με την πιστοποίηση IP67. Οι διαφορές μεταξύ IP67 & IP68, αν και μικρές δεν είναι αμελητέες ενώ η τελική διαφορά τους θα εξαρτηθεί από τον κατασκευαστή ο οποίος ορίζει στην πιστοποίηση IP68 το ακριβές βάθος άνω του ενός (1) μέτρου αλλά και τον μέγιστο χρόνο παραμονής στο υγρό (με ελάχιστο χρόνο τα 30 λεπτά).
  • To iPhone 8 θα διαθέτει μεταλλικό περιμετρικό περίβλημα και επιφάνειες από γυαλί… σαν το iPhone 4s
    H Apple θα υιοθετήσει (εκ νέου) στην παραγωγική διαδικασία κατασκευής του iPhone 8κάποιο κράμα ανοξείδωτου χάλυβα, αφήνοντας πίσω της την τεχνολογία κατεργασίας αλουμινίου CNC η οποία μας έχει δώσει τα αριστουργηματικά κατασκευασμένα προϊόντα της τελευταίας δεκαετίας. Έτσι τουλάχιστον αναφέρουν πηγές της αλυσίδας εφοδιασμού της εταιρείας από την Ταϊβάν, οι οποίες θέλουν το iPhone 8 να είναι κατασκευασμένο στα πρότυπα του iPhone 4s, με ενισχυμένες επιφάνειες γυαλιού οι οποίες θα συγκρατούνται από ένα μεταλλικό περιμετρικό περίβλημα.
  • Νέα leak δείχνουν 3 μοντέλα iPhone για το 2017, το ένα premium με κωδική ονομασία “Ferrari”
    Έγγραφα τα οποία φέρεται να προέρχονται από την κατασκευαστική αλυσίδα της Apple, “επιβεβαιώνουν” την ύπαρξη 3 διαφορετικών μοντέλων, ένα εκ των οποίων είναι premium και διαθέτει την κωδική ονομασία “Ferrari”.
  • Η Apple εργάζεται με την LG για την ανάπτυξη 3D κάμερας στο iPhone 8
    Αναφορά της The Korea Economic Daily θέλει την Apple να εργάζεται με την LG Innotek για την ανάπτυξη νέου dual-camera module με υποστήριξη 3D λειτουργιών για το iPhone 8 το οποίο και αναμένεται το Φθινόπωρο του 2017.
  • iPhone 8: Εξολοκλήρου από γυαλί για καλύτερη απόδοση στη νέα λειτουργία ασύρματης φόρτισης
    Η Apple σκοπεύει να αλλάξει ριζικά το επερχόμενο iPhone 8 το οποίο θα διαθέτει νέα εξωτερική εμφάνιση με πλαίσιο εξολοκλήρου φτιαγμένο από γυαλί. Η αλλαγή αυτή εκτός του αισθητικού αποτελέσματος θα δώσει στην εταιρεία τη δυνατότητα να εισάγει για 1η φορά λειτουργία ασύρματης φόρτισης.
  • Νέο iPhone με οθόνη AMOLED 5.8 ιντσών, design εμπνευσμένο από το iPhone 4/s και μικρότερο μέγεθος από το iPhone 6S PLus (;)
    Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities η Apple σχεδιάζει ένα νέο μοντέλο iPhone για το 2017 με κυρτωμένη οθόνη AMOLED 5.8 ιντσών και design που εμπνέεεται από το iPhone 4/s. Η αναφορά κάνει λόγο για χρήση γυαλιού και στις 2 όψεις της συσκευής (όπως στο iPhone 4/s) ενώ το περιμετρικό πλαίσιο θα είναι από μεταλλικό κράμα. Οι διαστάσεις τις συσκευής, παρά τη χρήση μεγαλύτερης οθόνης 5.8 ιντσών αναμένεται να είναι μικρότερες από του iPhone 6S Plusλόγω των μειωμένων πλαισίων οθόνης (bezels) και του κυρτού design. Τι άλλο χαρακτηριστικά αναμένει ο Kuo; Ασύρματη φόρτιση και υιοθέτηση εξελιγμένης βιομετρικής τεχνολογίας (αναγνώριση προσώπου ή ίριδας ματιού).

1 σχόλια:

R ADK είπε...

https://setup-wireless-printer.com/hp-deskjet-gt-5810-setup-windows/

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger