Σαμάνθα Στόσουρ και Φραντσέσκα Σκιαβόνε καλούνται να ξεπεράσουν το άγχος και τη νευρικότητα του πρώτου τους τελικού Grand Slam διοργάνωσης στο σημερινό μεγάλο και αμφίρροπο παιχνίδι στο Roland Garros. Τα δύο κορίτσια είναι πανέτοιμα για να γράψουν χρυσή σελίδα για τη χώρα τους στο παγκόσμιο τένις!

Με τη Ζιστίν Ενάν να βρίσκεται σε σπουδαία φόρμα, με την Σερίνα Γουίλιαμς να κυριαρχεί σε κάθε της εμφάνιση και την ανεβασμένη Βίνους να πετυχαίνει τη μια νίκη μετά την άλλη, ποιός θα περίμενε ότι το φετινό τρόπαιο του Γαλλικού Όπεν θα διεκδικούσαν δύο "πρωτάρες" σε τελική φάση Major διοργάνωσης;

Κι όμως... Σαμάνθα Στόσουρ και Φραντσέσκα Σκιαβόνε με τις εμφανίσεις τους καθόλη τη διάρκεια του χωμάτινου Grand Slam, έδειξαν ότι αξίζουν πέρα για πέρα δίκαια τη συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του Παρισιού και το απόγευμα του Σαββάτου θα γνωρίζουμε ποιά από τις Αυστραλία και Ιταλία θα βγει στους δρόμους για να πανηγυρίσει μια τεράστια επιτυχία.

Η 26χρονη Στόσουρ, Νο7 του ταμπλό και του κόσμου, ευελπιστεί να γίνει η πρώτη Αυστραλέζα που κατακτά Grand Slam μετά την Ιβόν Γκουλαγκόνγκ το 1980 στο Wimbledon και μετά τις νίκες επί των Ενάν, Σερίνα Γουίλιαμς και Γέλενα Γιάνκοβιτς μάλλον είναι το φαβορί για να τα καταφέρει.

"Είναι φανταστικό... Είχα κάποια σπουδαία ματς μέχρι τον τελικό. Κανένα όμως από αυτά δεν θα μου δώσει τον τίτλο" τόνισε η Στόσουρ την οποία η Γέλενα Γιάνκοβιτς, μετά τη βαριά ήττα που γνώρισε στα ημιτελικά, την χαρακτήρισε σαν άνδρα...

Από την πλευρά της, η 29χρονη Φραντσέσκα Σκιαβόνε δείχνει πανέτοιμη για να ανεβάσει την Ιταλία για πρώτη φορά από τότε που το τένις έγινε επαγγελματικό (1968) στο πρώτο σκαλί ενός Major, δηλώνοντας ανυπόμονη για το μεγάλο ραντεβού.

"Περιμένω αυτή τη στιγμή για όλη μου τη ζωή. Πιστεύω ότι γεννήθηκα για να παίζω τένις και αυτό που ζω είναι ένα όνειρο..." τόνισε το Νο17 του ταμπλό η οποία στα ημιτελικά απέκλεισε την Έλενα Ντεμεντίεβα.

Από το 2004 και τον τελικό Ντεμεντίεβα-Μίσκινα, έχουν να βρεθούν αντιμέτωπες στην τελευταία Κυριακή Grand Slam διοργάνωσης, δύο πρωτάρες σε τελικό τενίστριες.

Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, η Στόσουρ προηγείται με 4-1 στις νίκες, έχοντας μάλιστα τέσσερα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Η μοναδική νίκη της Σκιαβόνε επί της Αυστραλέζας ήταν το 2005 στο Hasselt. Στο χώμα η Στόσουρ έχει δύο εύκολες νίκες κόντρα στην μαχητική Ιταλίδα.

Σάββατο 05/06: Τελικός Roland Garros
16:00GR 7-Stosur (Australia) vs 17-Schiavone (Italy)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger