“Βόμβα μεγατόνων” φαίνεται να σκάει στο Ευρωπαικό μπάσκετ αφού σύμφωνα με δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας η Μπεσίκτας συμφώνησε με τον Κόμπε Μπράιαντ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Φανατίκ” ο κορυφαίος Αμερικανός μπασκετμπολίστας θα πατήσει την 1η Σεπτεμβρίου το πόδι του στην Κωνσταντινούπολη για να ενταχθεί στις τάξεις της Μπεσίκτας. Μια μεταγραφή που θα πάρει σάρκα και οστά χάρις την συνδρομή των Τουρκικών Αερογραμμών που ως σπόνσορας θα προσφέρει και το μεγαλύτερο ποσό.   
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Γιλντιρίμ Ντεμίρορεν, επρόκειτο να πάει την προσεχή εβδομάδα στις ΗΠΑ για τις σχετικές διαπραγματεύσεις, αλλά ότι χτες ξαφνικά είχε μακρά τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπράιαντ, ο οποίος τελικά φέρεται να δήλωσε πως την 1η Σεπτεμβρίου θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Μπράιαντ ήταν ένα από τα πρόσωπα που χρησιμοποίησαν πέρσι οι τουρκικές αερογραμμές στις τηλεοπτικές τους διαφημίσεις. Η εφημερίδα αναφέρει  ότι μεταξύ Μπεσίκτας και Μπράιαντ μεσολάβησε η τουρκική αεροπορική εταιρεία, καθώς κι ότι η μεταγραφή θα στοιχίσει στην ομάδα μόνο 300.000 δολάρια και ότι το υπόλοιπο ποσό θα καλυφθεί από την ΤΗΥ.
Η Μπεσίκτας πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινώσει ότι συμφώνησε με τον Ντέρον Γουίλιαμς. Εάν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα σχετικά με τον Μπράιαντ, η Μπεσίκτας θα έχει ενισχυθεί κατά πολύ, αξιοποιώντας το λοκ άουτ στο ΝΒΑ.
Τον Οκτώβριο του 2010 είχε μεταγραφεί στη Μπεσίκτας ο Άλαν Άϊβερσον, ο οποίος τελικά έπαιξε μόνο για μερικούς μήνες.
Η Μπεσίκτας κατά το περσινό πρωτάθλημα αποκλείστηκε από τη Γκαλατάσαραϊ στη φάση των οκτώ των πλέι οφ. Από το 1966, που θεωρείται η αφετηρία του τουρκικού πρωταθλήματος μπάσκετ, η Μπεσίκτας έχει στεφθεί πρωταθλήτρια μόνο μία φορά. Τα περισσότερα πρωταθλήματα έχει κατακτήσει η Εφές Πίλσεν (13) και ακολουθούν η Ετζατζίμπασι με 8 πρωταθλήματα (ιδρύθηκε το 1968 και έκλεισε το 1992), η Φενέρμπαχτσε (5), το Πολυτεχνείο Κωνσταντινούπολης ITU (5) και η Γαλατάσαραϊ (4). Την περίοδο 1946-1966 το τουρκικό πρωτάθλημα μπάσκετ είχε τη μορφή πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων που κατατάσσονταν πρώτες στα τοπικά πρωταθλήματα της Κωνσταντινούπολης, της Άγκυρας και της Σμύρνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger