nadal-ao10-7_408.jpg
Ο Ράφαελ Ναδάλ χαρακτήρισε ως μια απ'τις πιο δυσάρεστες στιγμές της καριέρας του την αναγκαστική απόσυρση απ'τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αδυνατώντας να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γονατό του, με τους συμπατριώτες του να στέκονται στο πλευρό του και να στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον Ράφα.

Ο Τόνι Ναδάλ, θείος και προπονητής του Ράφα, έδωσε το πιο χαρακτηριστικό στίγμα για τη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ανηψιός του τις τελευταίες ώρες, από τότε που επισημοποιήθηκε η απουσία του απ'το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού στο Λονδίνο.

"Ο Ράφαελ έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές στην καριέρα του και σοβαρούς τραυματισμούς, όμως αυτή πιστεύω ότι είναι η χειρότερη στιγμή απ'όλες" είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι Ναδάλ σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, περιγράφοντας το κλίμα στο στρατόπεδο του Ισπανού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Πεκίνου, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Ολυμπιακό τουρνουά, αφού η αποθεραπεία στο αριστερό του γόνατο δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενα.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, λίγο μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Wimbledon, αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πάλι πρόβλημα με το γονατό του (τενοντίτιδα), με αποτέλεσμα να ακυρωθεί και το πολυαναμενόμενο φιλικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στις 14 Ιουλίου.

Στη χθεσινή δηλωσή του, ο Ναδάλ χαρακτήρισε την απόφαση να μη συμμετάσχει στους Αγώνες, ως μια απ'τις χειρότερες της καριέρας του.

Οι συμπατριώτες του, έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του Ναδάλ, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή με πρώτο και καλύτερο τον Νταβίντ Φερέρ.

"Είναι πολύ κρίμα για τον Ράφα. Το πιο σημαντικό είναι να αποθεραπευτεί πλήρως το συντομότερο. Είναι ο καλύτερος. Κράτα γερά..." έγραψε ο Φερέρ στο twitter.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ισπανίας, Αλεχάντρο Μπλάνκο, είπε: "Είναι ημέρα λύπης για τον Ράφα σήμερα, όμως για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι. Αν δεν είναι 100% έτοιμος, αν δεν είναι σίγουρος για τη νίκη, προτιμάει να δώσει μια ευκαιρία σε κάποιον άλλον".

Στο ίδιο μήκος κύμματος και οι δηλώσεις του προέδρου της Ισπανικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Χοσέ Λουίς Εσκανουέλα: "Είναι τα χειρότερα νέα που θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Ο Ράφα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Του ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο".

Ο Φελιτσιάνο Λόπεζ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ναδάλ στα singles ενώ τις επόμενες ημερες θα αποφασιστεί ποιός θα αντικαταστήσει τον Ράφα ως σημαιοφόρος της Ισπανικής αποστολής στην τελετή έναρξης.

Ίκερ Μαρτίνεζ και Τσάμπι Φερνάντεζ που έχουν κερδίσει χρυσό και ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα στην ιστιοπλοϊα αλλά και ο πολύ στενός φίλος του Ναδάλ, Πολ Γκασόλ είναι οι επικρατέστεροι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger