Στην αίθουσα Ξιφασκίας του πρώην Δυτικού αεροδρομίου (Ολυμπιακής), ανοίγει αύριο τις πύλες της για το κοινό η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012, η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.

Λίγες ώρες έμειναν, πριν οι φίλοι της αυτοκίνησης έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όλα τα νέα επιτεύγματα της τεχνολογίας και όλα τα νέα μοντέλα που θα οδηγήσουμε το 2013!

Θυμίζουμε πως δυναμική παρουσία στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 θα έχουν όλες οι εταιρίες, οι οποίες σε μια έκταση μεγαλύτερη από 7000 τ.μ. θα εκθέσουν ό,τι πιο νέο αλλά και ό,τι πιο οικονομικά... φιλικό προς τον Ελληνα καταναλωτή.

 Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά από κοντά το ολοκαίνουργιο VW Golf (7η γενιά), το πρωτοεμφανιζόμενο Skoda Rapid, το νέο Fiat 500L, το Seat Mii, το νέο Renault Clio καθώς και το Citroen DS5.

Πετρελαιοκίνηση, νέοι οικονομικοί κινητήρες βενζίνης, υβριδική τεχνολογία αλλά και προτάσεις ... LPG, θα είναι μερικά από τα «θέματα τεχνολογίας» που θα καλύψει η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012.

Ομως η θεματολογία της έκθεσης δεν θα αρκεστεί μόνον σε αυτά.

Μια σειρά από πρωτότυπες παράλληλες εκδηλώσεις στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Ενδεικτικά αναφέρουμε το μοναδικό «ζωντανό» crash test που θα πργματοποιηθεί σε συνεργασία με το ΕΜΠ, την επίδειξη απεγκλωβισμού σε συνεργασία με την ΕΜΑΚ, αλλά και θέματα οδικής ασφάλειας με τη συνεργασία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Δεν πρέπει επίσης να ξεχάσουμε και τα test drives που θα μπορούν να πραγματοποιούν οι επισκέπτες σε όλα τα μοντέλα της αρεσκείας τους.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 7 ευρώ, με τους φοιτητές, τους άνεργους και τα συνοδευόμενα παιδιά να πληρώνουν μόνον 3,5 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger