Μεγάλες εξελίξεις στην Apple, για τις οποίες μας ενημερώνει το Macuser:
Apple logo
Η Apple με δελτίο τύπου ανακοίνωσε μεγάλες αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της εταιρείας που έχουν σκοπό να ενισχύσουν τη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων software, hardware και services. Ως μέρος αυτών των αλλαγών οι Jony Ive, Bob Mansfield, Eddy Cue και Craig Federighi θα αναλάβουν περισσότερες ευθύνες ενώ ο Scott Forstall θα αποτελέσει παρελθόν για την Apple του χρόνου και στο ενδιάμεσο θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στο πλευρό του Tim Cook.
O Jony Ive θα έχει ηγετικό ρόλο και θα αναλάβει το Human Interface (HI) επιπρόσθετα με το ρόλο του ως υπεύθυνος του Industrial Design. Ο Eddy Cue θα αναλάβει το Siri και τους Χάρτες οργανώνοντας όλες τις υπόλοιπες online υπηρεσίες σε ένα γκρουπ. Αυτός ο τομέας έχει επιβλέψει την επιτυχία του iTunes Store, App Store, iBookStore και iCloud μεταξύ άλλων ενισχύοντας την online παρουσία της Apple.
Ο Craig Federighi θα ηγηθεί του iOS και OS X, των δύο πιο εξελιγμένων λειτουργικών συστημάτων, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά τις καλύτερες τεχνολογίες και εμπειρία χρήσης και στις δύο πλατφόρμες. Ο Bob Mansfield θα αναλάβει έναν νέο τομέα με το όνομα ‘Technologies’, ο οποίος θα συνδυάζει όλες τις ασύρματες ομάδες στην Apple σε μία μοναδική προωθώντας την καινοτομία σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Η οργάνωση αυτή θα περιέχει, επίσης, τις ομάδες semiconductor.
Τέλος, ο John Browett, o υπεύθυνος για το retail κομμάτι της εταιρείας, απολύεται από την Apple, με την ομάδα να αναφέρει απευθείας στον Tim Cook μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος αντικαταστάτης.
«Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους καινοτομίας και νέων προϊόντων στην ιστορία της Apple. Τα εκπληκτικά προϊόντα που παρουσιάσαμε τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη, iPhone 5, iOS 6, iPad mini, iPad, iMac, MacBook Pro, iPod touch, iPod nano, μπορούσαν να δημιουργηθούν μόνο στην Apple και είναι απευθείας αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να ενώσουμε κορυφαίο hardware, software και υπηρεσίες», ανέφερε ο Tim Cook στο δελτίο τύπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger