Δύο ημέρες μετά την μαθηματική απώλεια του Νο1, η Βικτόρια Αζαρένκα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα στο court, νικώντας με 2-1 σετ τη νέα Βασίλισσα του Tour, Σερίνα Γουίλιαμς και έστειλε απειλητικό μήνυμα στην Αμερικανίδα ότι δεν θα μείνει για πολύ καιρό στη 2η θέση της παγκόσμιας κατάταξης!

Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο απ'τις δύο καλύτερες τενίστριες στον κόσμο...

Βικτόρια Αζαρένκα και Σερίνα Γουίλιαμς μας χάρισαν έναν πολύ έντονο, δυναμικό και συναρπαστικό τελικό στην Ντόχα, με την Λευκορωσίδα να υπερασπίζεται με απόλυτη επιτυχία τον τίτλο της στο Κατάρ, έστω κι αν δεν κατάφερε να διατηρήσει την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η 23χρονη, κάνοντας το καλύτερό της παιχνίδι απέναντι στη Σερίνα εδώ και πολλά χρόνια, επικράτησε με 7-6(6), 2-6, 6-3 της Αμερικανίδας και κατέκτησε τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στο Qatar Total Open, συνεχίζοντας την κυριαρχία της στο tour, στο ξεκίνημα της σεζόν, προερχόμενη απ'τον τίτλο στο Australian Open!

Στις τελευταίες εννιά αναμετρήσεις τους, η Σερίνα Γουίλιαμς κατάφερε να φύγει νικήτρια απ'το court και μάλλον τις περισσότερες φορές σχετικά εύκολα.

Την Κυριακή, ήταν η σειρά της Βικτόρια Αζαρένκα να πετύχει μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην θρυλική αντίπαλό της που ήταν η πρώτη μετά τον Μάρτιο του 2009 στον τελικό του Μαϊάμι.

Οι δύο κορυφαίες τενίστριες, ήταν να συναντηθούν και στα ημιτελικά του Μπρισμπέιν, τον περασμένο μήνα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι μάχες στη Μελβούρνη, όμως ένα κακό πεντικιούρ τραυμάτισε την Αζαρένκα στο δάχτυλο και δεν κατέβηκε στην αναμέτρηση.

Ο τελικός ήταν πολύ έντονος και έκρυβε πολλές συγκινήσεις...

Η Αζαρένκα κατάφερε να κατακτήσει το κομβικό εναρκτήριο της αναμέτρησης, σώζοντας και set point της Γουίλιαμς στο 6-5 του tie break, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ αφού οι δύο φιναλίστ πέτυχαν από ένα break στην κανονική διάρκεια του 1ου σετ.

Στο 2ο σετ η Σερίνα ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της, σε αντίθεση με την Λευκορωσίδα που έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της με αποτέλεσμα η Αμερικανίδα με δύο breaks στο 3ο (2-1) και 7ο game (5-2), να ισοφαρίσει στα σετς.

Έχοντας κάνει συντήρηση δυνάμεων, η Αζαρένκα μπήκε αποφασιστικά στο καθοριστικό σετ και με το γρήγορο break στο 2ο game (2-0), δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα απ'την αντίπαλό της στη συνέχεια, φτάνοντας στη σπουδαία νίκη μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά αγώνα.

"Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέρω ότι είναι πολύ καλή ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Κατάφερα να μείνω συγκεντρωμένη στα δύσκολα. Νιώθω πολύ καλά εδώ και χαίρομαι που βγάζω το καλύτερό μου τένις. Λατρεύω το μέρος και η φιλοξενία εδώ είναι απίστευτη" είπε η Βίκα αμέσως μετά.

Αζαρένκα και Γουίλιαμς ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη εβδομάδα στο επίσης σπουδαίο τουρνουά στο Ντουμπάι (ανάλυση ταμπλό).



Κυριακή 17/02: Τελικός Qatar Total Open
1-Azarenka (Belarus) beat 2-Williams (U.S.) 7-6(6) 2-6 6-3

QATAR TOTAL OPEN DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger