Harlem Shake. Το αλλοπρόσαλλο meme που ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να περιγράψει με λόγια δεν θα μπορούσε να μην έρθει και στο οικοσύστημα του App store.

Για όσους κατοικούν σε κάποια σπηλιά και δεν είχαν ακόμα την τύχη να ενημερωθούν για την οπτικοακουστική αυτή πανδαισία, παραθέτουμε το original video που ήταν η αφορμή για την “επιδημία” που ξέσπασε:


Τα βίντεο που ακολούθησαν από χρήστες αλλά και από τις μεγαλύτερες εταιρείες του τεχνολογικού χώρου (βλ. Facebook, Google, AOL κτλ) διαφοροποιήθηκαν από το original ως προς τον τρόπο παρουσίασης καθώς στο πρώτο μισό ο πρωταγωνιστής είναι ένας ενώ στη συνέχεια εισέρχονται και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες (όσο περισσότεροι και με όσο πιο ευφάνταστες στολές, τόσο καλύτερα).
Αφού λοιπόν οι ανυποψίαστοι αναγνώστες ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι πήραμε την καθημερινή μας δόση από Harlem Shake (οι φίλοι με φωνάζουν κωλοτερορίτα) ας δούμε 3 δωρεάν εφαρμογές για να δημιουργήσετε το δικό σας Harlem Shake βίντεο, εύκολα και γρήγορα μέσα από το iPhone σας:

The Harlem ShakeThe Harlem ShakeiTunes link – Τιμή: Δωρεάν (με in-app)
Καταγράφει 2 ξεχωριστά βίντεο των 15 δευτερολέπτων (το “πριν” και το “μετά” που αναφέραμε παραπάνω) προσθέτωντας αυτόματα την μουσική υπόκρουση, την οποία και αναπαράγει ενώ καταγράφετε το βίντεο. Πριν την εγγραφή του κάθε βίντεο υπάρχει αντίστροφη μέτρηση των 5 δευτ. για να προετοιμαστείτε. Αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των βίντεο, μπορείτε να δείτε το δημιούργημα σας και να το αποθηκεύσετε στο Camera roll του iPhone ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Οι δύο αυτές επιλογές θα απαιτήσουν να τις ξεκλειδώσετε (in-app) με κόστος 0,89€.
Ετυμηγορία: Κατεβάστε την απλώς για να την δοκιμάσετε. Μην αγοράσετε το in-app. Υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις…


Harlem Shake It!The Harlem Shake It!- iTunes link – Τιμή: Δωρεάν (με in-app)
Όπως και η προηγούμενη εφαρμογή, καταγράφει 2 ξεχωριστά βίντεο των 15 δευτερολέπτων (το “πριν” και το “μετά” που αναφέραμε παραπάνω) προσθέτωντας αυτόματα την μουσική υπόκρουση, την οποία και αναπαράγει κατά την ώρα της βιντεοσκόπησης. Η εφαρμογή μπορεί να κάνει χρήση και παλαιότερων βίντεο που έχετε ήδη αποθηκευμένα στο Camera roll. Αφού ολοκληρωθεί η καταγραφή των βίντεο, μπορείτε να δείτε το δημιούργημα σας και να το αποθηκεύσετε στο Camera roll του iPhone ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας. Οι δύο αυτές επιλογές θα απαιτήσουν να τις ξεκλεδώσετε (in-app) με κόστος 0,89€.
Ετυμηγορία: Κατεβάστε την απλώς για να την δοκιμάσετε. Μην αγοράσετε το in-app. Υπάρχουν και καλύτερες προτάσεις…



Harlem Shake Video Creator ProHarlem Shake Video Creator Pro - iTunes link – Τιμή: Δωρεάν
Ακολουθεί την τακτική των 2 προηγούμενων εφαρμογών (βλ. 2 ξεχωριστά βίντεο των 15 δευτερολέπτων με αντίστροφη μέτρηση 7 δευτ.), ωστόσο διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που την κατατάσουν στην 1η θέση των δωρεάν εφαρμογών.
Αρχικά, μπορείτε να σώσετε τη δημιουργία σας δωρεάν (χωρίς in-app) ενώ δεν λείπουν και οι δυνατότητες διαμοιρασμού στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, Facebook, Twitter). Επίσης χωρίς χρέωση. Επιπλέον, μπορείτε να αποστείλετε το βίντεο σας μέσω MMS αλλά και μέσω eMail.
Ετυμηγορία: Η καλύτερη δωρεάν εφαρμογή για να δημιουργήσετε και να διαμοιραστείτε ένα Harlem Shake βίντεο.

Περιμένουμε τα δικά σας βίντεο στο forum

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger