Μοναδικές τοποθεσίες προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία 


Το ταξίδι είναι η διαδρομή ή ο προορισμός; Πολλές φορές ένας προορισμός είναι τόσο ξεχωριστός που καταλήγει τυλίγει με τη γοητεία του όλη την ταξιδιωτική εμπειρία.

Σας προτείνουμε 11 μοναδικά μέρη σύμφωνα με τον ταξιδιωτικό οδηγό Oyster. Από ένα ράντσο στην Αριζόνα σε ένα palazzo στη Φλωρεντία και σε μια εκδρομή με κανό, αυτά τα 11 ταξίδια θα σας προσφέρουν μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία.





Tanque Verde Ranch, Tuscon, Αριζόνα



Το Tanque Verde Ranch βρίσκεται στους πρόποδες της οροσειράς Rincon της Αριζόνα. Αυτό το ρουστίκ all-inclusive θέρετρο είναι η πεμπτουσία των δυτικών ράντσων που το περιβάλλουν πανέμορφα βουνά και η αχανής έρημος. Δίπλα του βρίσκεται το Saguaro National Park East ένα μοναδικό μέρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν οργανωμένες βόλτες με άλογα, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία.



Το κολύμπι, τα γεύματα στο ράντσο και οι δραστηριότητες για τα παιδιά θα κάνουν τη διαμονή σας ονειρεμένη. Πάρα την απομακρυσμένη τοποθεσία του οι επισκέπτες έχουν στη διάθεση τους δωρεάν πρόσβαση σε wi-fi, αλλά στα δωμάτια δεν υπάρχει τηλεόραση. Αυτό βέβαια για τους περισσότερους είναι ένα συν στην αυθεντικότητα της εμπειρίας.

Oheka Castle Hotel & Estate, Huntinton, Long Island



Το κάστρο Oheka που χτίστηκε τη δεκαετία του 1920 ως η δεύτερη μεγαλύτερη ιδιωτική κατοικία των ΗΠΑ, είναι σήμερα ένας μοναδικός προορισμός, μόλις μια ώρα από το κέντρο της Νέας Υόρκης. Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα κατά μήκος της Ανατολικής Ακτής και top επιλογή για έναν παραμυθένιο γάμο. Διαθέτει 32 ξεχωριστά διακοσμημένα δωμάτια και πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους, ενώ περιβάλλεται από 23 στρέμματα πανέμορφων και περιποιημένων κήπων.



Οι επισκέπτες έχουν την αποκλειστική πρόσβαση στο Cold Spring Country Club καθώς και στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και το εστιατόριο.

Selinda Canoe Trail, Bostwana



Ένα τεσσάρων ημερών ταξίδι για τους λάτρεις της φύσης που διοργανώνεται στον ποταμό Selinda της Αφρικής από το Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο. Η υπαίθρια κατασκήνωση στήνεται κάθε βράδυ σε απομονωμένα σημεία κατά μήκος του ποταμού. Το ηλεκτρικό και η τουαλέτα θα φαντάζουν πολυτέλεια, από την άλλη όμως οι διοργανωτές θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα με υπέροχα γεύματα και ένα εξυπηρετικό προσωπικό που θα αναλάβει όλες τις εργασίες για εσάς.



Στην πραγματικότητα θα ζήσετε ένα σαφάρι – νερού, θα συναντήσετε ελέφαντες, ιπποπόταμους και καμηλοπαρδάλεις σε ένα εξωτικό σκηνικό και όλες τις δυνατές ανέσεις.

Donna Camilla Savelli Hotel, Ρώμη



Το κομψό αυτό 78 δωματίων boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στη συνοικία Τραστέβερε στη δεξιά όχθη του ποταμού Τίβερη, λίγα μέτρα μακρυά από τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα της Ρώμης. Όσοι αγαπούν την ιστορία θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το σκηνικό ενός μοναστηρίου του 17ου αιώνα, σχεδιασμένο σε στυλ μπαρόκ, με την ξύλινη οροφή, τους τοξωτούς διαδρόμους και τα μαρμάρινα δάπεδα.



Τα δωμάτια διαθέτουν έπιπλα αντίκες και την πολυτέλεια ενός σύγχρονου καταλύματος. Η όμορφη αυλή με τον ολάνθιστο κήπο σας καλεί στην αγκαλιά της για να απολαύσετε το πρωινό και το κοκτέιλ σας.

Fond Doux Holiday Plantation, Αγία Λουκία, Καραϊβική



Με 11 ανεξάρτητες κατοικίες σε έκταση 130 στρεμμάτων με φοίνικες και οπωροφόρα δέντρα, αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη συγκομιδή του κακάο. Οι παροχές είναι εκπληκτικά πολλές για τόσο λίγα δωμάτια και περιλαμβάνουν spa, πισίνα τριών επιπέδων και δυο εστιατόρια με βιολογικά προϊόντα.



Η εμπειρία δεν προσφέρεται για όλα τα γούστα, αφού η τηλεόραση και το κλιματιστικό είναι είδη προς εξαφάνιση. Οι ταξιδιώτες όμως που ζητούν την περιπέτεια θα λατρέψουν το αυθεντικό περιβάλλον και τις προσιτές τιμές.

Geejam, Τζαμάικα



Το κατάλυμα αποτελείται μόνο από πέντε ιδιωτικές κατοικίες υψηλής τεχνολογίας και βρίσκεται στους βροχερούς πρόποδες του Port Antonio. Η πανέμορφη τοποθεσία, το εξαιρετικό service και μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Καραϊβικής που βρίσκεται στα 10 λεπτά απόσταση θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές.



Πριν ανοίξει ως ξενοδοχείο το 2008, ήταν ένα ιδιωτικό καταφύγιο για καλλιτέχνες που ήθελαν να ηχογραφήσουν τους δίσκους τους. Το στούντιο ηχογράφησης έχει φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τα συγκροτήματα No Doubt και Gorillaz.

Arenal Kioro Suites and Spa, Κόστα Ρίκα



Το Arenal Kioro Suites and Spa είναι χτισμένο στη βάση ενός λόφου με ενεργό ηφαίστειο και έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί πλήρως το φυσικό περιβάλλον.



Τα δωμάτια, τα εστιατόρια και η πισίνα προσφέρουν εκπληκτική θέα στο ηφαίστειο. Κάθε σουίτα διαθέτει ένα μεγάλο τζακούζι και δυο μεγάλες βεράντες, ενώ μέσα στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν φυσικές ιαματικές πηγές.

Solar Do Castelo Hotel, Λισαβόνα



Το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο είναι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο στην πόλη, όχι τόσο λόγω των γραφικών δωματίων του, όσο για την τοποθεσία του, καθώς είναι το μόνο που είναι χτισμένο μέσα στα τείχη του μεσαιωνικού χωριού που περιβάλλει το κάστρο του Αγίου Γεωργίου.



Ένα μέρος ήσυχο, πλούσιο σε ιστορία, το κτίριο έχει διατηρήσει ένα μεγάλο μέρος της παλιάς αρχιτεκτονικής. Πραγματικά ξεχωριστή είναι η μεγάλη εξωτερική βεράντα με τα παγόνια. Καθένα από τα 14 δωμάτια έχει ξεχωριστή διακόσμηση και κάποια από αυτά είναι πιο πολυτελή από άλλα.

GoldenEye Hotel & Resort, Τζαμάικα



Θεωρείται το πιο trendy και πολυτελές θέρετρο της Τζαμάικα. Είναι επίσης ένα από τα πιο ιστορικά μέρη του νησιού, αφού υπήρξε η κατοικία του Ίαν Φλέμινγκ και το καταφύγιο στο οποίο ο συγγραφέας έγραψε και τα 14 μυθιστορήματα του με ήρωα τον James Bond.



Σήμερα το κτίσμα παραμένει άθικτο, διαθέτει ιδιωτική πισίνα και το πραγματικό γραφείο του συγγραφέα. Η λίστα των επισκεπτών του είναι γεμάτη με αξιόλογα ονόματα όπως αυτά των Bill και Hillary Clinton, Jay-Z και Beyonce και φυσικά ο ίδιος ο James Bond, o Pierce Brosnan.

Grand Hotel Baglioni, Φλωρεντία



Στεγάζεται στην πρώην κατοικία των πριγκίπων Bertolini και είναι γεμάτο αδέξιες βασιλικές πινελιές και περίτεχνα ντεκόρ από πάνω μέχρι κάτω. Τα 193 δωμάτια είναι ευρύχωρα και πολυτελή, στολισμένα με κλασσικά ιταλικά έπιπλα και διαθέτουν μεγάλα παράθυρα.



Τόσο ο κήπος στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου, όσο και το εστιατόριο Terrazza Brunelleschi προσφέρουν στον επισκέπτη απεριόριστη θέα στη γραφική Φλωρεντία. Η βολική τοποθεσία και ο πλούσιος διάκοσμος αξίζουν σίγουρα την τσουχτερή τιμή.

Liberty Hotel, Βοστόνη



Το παράξενο αυτό ξενοδοχείο ήταν φυλακή το 19ο αιώνα και μάλιστα φιλοξένησε μερικούς από τους πιο ειδεχθείς εγκληματίες της Βοστόνης. Το θέμα της φυλάκισης ενσωματώνεται στο όλο σκηνικό με διασκεδαστικούς τρόπους. Για παράδειγμα το Alibi bar βρίσκεται στη «δεξαμενή των μεθυσμένων», το μέρος όπου φυλάσσονταν όλη τη νύχτα οι συλληφθέντες για δημόσια μέθη.



Οι τοίχοι του κτιρίου είναι χτισμένοι από χοντρά τούβλα και οι πόρτες και τα παράθυρα έχουν κάγκελα. Αναμφισβήτητα μια εμπειρία διαφορετική από τις άλλες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger