Αυστηρή κριτική στην ποιότητα της οθόνης του νέου iPad mini Retina ασκεί η DisplayMate, η οποία σύγκρινε τη συσκευή με τα Kindle Fire HDX 7 και Google Nexus 7 στις κατηγορίες Screen Reflections, Brightness & Contrast, Colors & Intensities, Viewing Angles, Display White Spectrum, Display Power Consumption, και Running Time on Battery.

«Το iPad mini με Retina οθόνη δυστυχώς έρχεται στην τρίτη θέση πίσω από τις καινοτόμες οθόνες του Kindle Fire HDX 7 και του νέου Nexus 7 επειδή έχει ακόμα την ίδια μικρή γκάμα χρωμάτων της τάξης του 63 τοις εκατό όπως το αρχικό iPad mini και το παλιότερο iPad 2», αναφέρει ο Dr. Raymond M. Soneira, πρόεδρος της Display Mate. «Αυτό είναι αδικαιολόγητο για ένα premium tablet τωρινής γενιάς».

Η διαφορά είναι εμφανής κατά τη σύγκριση των tablets δίπλα-δίπλα, όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα από το review του Anandtech όπου τα χρώματα στο iPad mini Retina φαίνονται “ξεθωριασμένα” (δώστε έμφαση στο κόκκινο):



Η διαφορά αυτή φαίνεται να οφείλεται στην τεχνολογία IGZO, σύμφωνα με την DisplayMate, που έχει προκαλέσει προβλήματα παραγωγής στην Apple αλλά και χαμηλότερη ποιότητα στα προϊόντα της. Έχουν αναφερθεί, ακόμα, προβλήματα για burn-in (το image retention πρόβλημα που είχαμε δει και στα πρώτης γενιάς Retina MacBook Pro) στις οθόνες μικρού ποσοστού συσκευών.

Η διαφορά αυτή σε συνθήκες πραγματικής χρήσης ενδεχομένως δεν είναι αντιληπτή από τον χρήστη αλλά θα είναι καλό να το έχετε υπόψιν σας εάν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε το iPad για επαγγελματικούς σκοπούς (φωτογραφία, βίντεο) όπου η πιστότητα της εικόνας διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger