H οικογένεια του, τον περιγράφει ως εξαιρετικά ευφυή, κυκλοθυμικό και μοναχικό, έναν άνθρωπο λιγομίλητο που στο σπίτι του έχει πολλές οθόνες και αποκρύπτει τα email του. Πρόκειται για τον...
Satoshi Nakamoto, ένας πολυεκατομμυριούχος Ιαπωνοαμερικάνος που ζει απομονωμένος σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια και θεωρείται ο «πατέρας» του bitcoin του πρώτου ψηφιακού νομίσματος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Νewsweek, τα τελευταία 40 χρόνια , ο Satoshi Nakamoto δεν έχει χρησιμοποιήσει το όνομα γέννησής του στην καθημερινή του ζωή . Στην ηλικία των 23 , μετά την αποφοίτησή του από το California State Polytechnic University , άλλαξε το όνομά του σε " Dorian Prentice Satoshi Nakamoto, " σύμφωνα με τα αρχεία του Περιφερειακού Δικαστηρίου των ΗΠΑ στο Λος Άντζελες το 1973 . Από τότε , δεν έχει χρησιμοποιήσει το όνομα του Satoshi , αλλά αντ 'αυτού υπογράφει ως " Dorian S. Nakamoto . "


Σύμφωνα με το περιοδικό ο  Satoshi Nakamoto γεννήθηκε το 1949 στην Ιαπωνία και μετανάστευσε στις ΗΠΑ σε ηλικία 10 ετών. Παραδέχθηκε έμμεσα στο περιοδικό πως το 2009 δημιούργησε το bitcoin.

Η δημοσιογράφος του " Νewsweek " αναφέρει πως ο Satoshi Nakamoto δεν διευκόλυνε το έργο της και κάλεσε μάλιστα την αστυνομία όταν την άκουσε να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Πτυχιούχος Φυσικής του Πολυτεχνείου της Καλιφόρνιας και πατέρας έξι παιδιών, ο Nakamoto εργάσθηκε στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του σε διαβαθμισμένα θέματα για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού και διαφόρων επιχειρήσεων.


"Για μια περίοδο υπάρχει πλήρες κενό στη ζωή του. Δεν θα καταφέρετε ποτέ να έρθετε σε επαφή μαζί του, θα αρνηθεί τα πάντα. Δεν θα παραδεχτεί ποτέ πως δημιούργησε το bitcoin", δήλωσε προς το περιοδικό ένας από τους αδελφούς του, ο A. Νakomoto "Είναι ένας λαμπρός άνθρωπος (...). Μαθηματικά, μηχανική, υπολογιστές, ξέρει να κάνει τα πάντα", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το " Νewsweek ", ο Nakamoto αφιερώνει σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στα τρένα μινιατούρες και δεν φαίνεται να έχει επωφεληθεί από τα εκατομμύρια δολάρια που του αναλογουν επειδή επινόησε τον κώδικα πληροφορικής από τον οποίο δημιουργήθηκε το bitcoin.
H περιουσία του υπολογίζεται αυτή τη στιγμή σε 400 εκατομμύρια δολάρια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger