Το iPhone και το iPad χρησιμοποιούν την ίδια σύνδεση βάσης με το iPod, επομένως τα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί κατάλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε iPhone, iPad ή iPod. Αν και υπάρχουν χιλιάδες αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για iPod, δεν είναι όλα συμβατά με όλες τις συσκευές.

Προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η Apple έχει θεσπίσει ειδικές απαιτήσεις συμβατότητας για τους κατασκευαστές αξεσουάρ. Τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί και πιστοποιηθεί ως συμβατά, φέρουν την ετικέτα “Made for (Σχεδιασμένο για)” στη συσκευασία τους.

Για να είστε βέβαιοι για τη συμβατότητα ενός αξεσουάρ τρίτου κατασκευαστή με τη συσκευή σας, αναζητήστε τα προϊόντα που φέρουν την ετικέτα “Made for (Σχεδιασμένο για)” που αφορά τη συσκευή σας (δείτε παρακάτω).

Made for iPodΗ ετικέτα “Made for iPod (Σχεδιασμένο για iPod)” σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται ειδικά με το iPod και έχει πιστοποιηθεί από τον κατασκευαστή σύμφωνα με τα πρότυπα απόδοσης της Apple.

Made for iPhoneΗ ετικέτα “Made for iPhone (Σχεδιασμένο για iPhone)” σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται ειδικά με το iPhone και έχει πιστοποιηθεί από τον κατασκευαστή σύμφωνα με τα πρότυπα απόδοσης της Apple.

Made for iPadΗ ετικέτα “Made for iPad (Σχεδιασμένο για iPad)” σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται ειδικά με το iPad και έχει πιστοποιηθεί από τον κατασκευαστή σύμφωνα με τα πρότυπα απόδοσης της Apple.

Η ετικέτα “Made for iPod/iPhone/iPad (Σχεδιασμένο για iPod/iPhone/iPad)” σημαίνει ότι το ηλεκτρονικό αξεσουάρ έχει σχεδιαστεί ώστε να συνδέεται με μοντέλα iPhone, iPad και iPod και έχει πιστοποιηθεί από τον κατασκευαστή σύμφωνα με τα πρότυπα απόδοσης της Apple.
Made for iPod:iPhone:iPad
Αντιμετώπιση προβλημάτων λήψης και παρεμβολών
Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα από τα υπάρχοντα αξεσουάρ για iPod με την ετικέτα “Made for iPod (Σχεδιασμένο για iPod)” με ένα iPhone, είναι πιθανό να υπάρξουν παρεμβολές ήχου. Όταν συνδέετε ένα από αυτά τα αξεσουάρ με ένα iPhone, το iPhone ενδέχεται να σας ειδοποιήσει ότι το αξεσουάρ δεν έχει σχεδιαστεί ειδικά για iPhone. Για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το αξεσουάρ και να αποφύγετε τα πιθανά θέματα παρεμβολών, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία πτήσης, η οποία απενεργοποιεί την ασύρματη δικτύωση του iPhone.

Προσοχή: Όταν είναι ενεργοποιημένη η Λειτουργία πτήσης, δεν μπορείτε να κάνετε κλήσεις ή να χρησιμοποιείτε άλλες λειτουργίες που απαιτούν ασύρματη επικοινωνία.
Επιπλέον, ορισμένα αξεσουάρ ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση της ασύρματης δικτύωσης του iPhone. Η απόδοση ενδέχεται να βελτιωθεί αν αλλάξετε θέση στο iPhone και στο συνδεδεμένο αξεσουάρ.

Αν τα θέματα παρεμβολών ή λήψης εξακολουθούν να υφίστανται, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του αξεσουάρ για να διαπιστώσετε ποια μοντέλα iPhone υποστηρίζονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger