Αφού διάλεξε μετάλλιο με την Εθνική παρά Πρωτάθλημα στο ΝΒΑ και MVP στο All Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε ρεσιτάλ ατάκας για την πανέμορφη Ελλάδα.
ΝΕΑ ΟΡΛΕΑΝΗ: Χάρης Σταύρου

Μπορεί να μην πίστευε αυτό που έβλεπε, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσαρμόστηκε γρήγορα στο πλήθος των δημοσιογράφων που του έκαναν ερωτήσεις με ρυθμό πολυβόλου στη media availability του All Star Weekend. Πολλές από αυτές, θα συζητηθούν. Αρκετές δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τι άνθρωπος είναι. Μία όμως απάντηση ήταν αυτή που έκλεψε την παράσταση στο Ritz Carlton της Νέας Ορλεάνης.

"Γιάννη, αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα στο MVP την Κυριακή, ένα πρωτάθλημα με τους Milwaukee Bucks και ένα μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδας, ποιο θα έπαιρνες;" ήταν η ερώτηση που έγινε στον "Greek Freak", που δεν το σκέφτηκε ιδιαίτερα: "Αν έπρεπε να διαλέξω ένα από τα τρία, θα διάλεγα το μετάλλιο με την εθνική ομάδα γιατί δεν θα το παίρνω εγώ, θα το παίρνει όλη η Ελλάδα. Και ναι, έχω καταλάβει τι γίνεται στην Ελλάδα. Προσπαθώ να τους κάνω όλους περήφανους. Θέλω να φέρουμε και επιτυχίες με την Εθνική, χωρίς ωστόσο να θέλω να βάλω πίεση γι' αυτό. Θέλω να τους δώσουμε χαρά".

Όσο για το τι σκέφτεται, τι λέει για την Ελλάδα και τι συμβολίζει η χώρα στο εξωτερικό, αρκέστηκε να πει πως: "Είναι μια πανέμορφη χώρα που δουλεύει σκληρά. Καθημερινά. Όποιος πάει στην Ελλάδα νιώθει ότι είναι στο σπίτι του. Αυτό έγινε και με τους γονείς μου, γι' αυτό έμειναν εκεί 22 χρόνια. Όπου κι αν πάω, μιλάω για την Ελλάδα. Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ στο All Star Game, όχι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο".

Τα σχόλια, δικά σας...

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ