nadal-federer12-6_408.jpg
Η ώρα που ολόκληρος ο τενιστικός πλανήτης περίμενε επιτέλους έφτασε. Ο "Βασιλιάς" Ρότζερ Φέντερερ και ο Ισπανός "Τάυρος" Ράφαελ Ναδάλ πρόκειται να μας χαρίσουν μαγικές στιγμές στον 2ο (χρονικά) ημιτελικό του θρυλικού Indian Wells. Την αυλαία στα ημιτελικά θα ανοίξουν οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Τζον Ίσνερ.

Ξεκινώντας απ'το Head to Head δύο εκ των μεγαλύτερων αθλητών του τένις όλων των εποχών, ο Ράφαελ Ναδάλ προηγείται κατά πολύ, καθώς το 18-9 υπέρ του Ισπανού πλέον δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί απ'τον σπουδαίο Ελβετό.

Βέβαια, τέτοιες στιγμές αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν μπορείς να τα πάρεις σοβαρά, αφού η προϊστορία δεν έπαιξε ποτέ σημαντικό ρόλο στους συγκεκριμένους αγώνες.

Συνεχίζοντας στα αγωνιστικά μπορούν να γίνουν περαιτέρω αναλύσεις για τους 2 τεράστιους του παγκόσμιου τένις, καθώς αφενός ο Ναδάλ δεν φάνηκε να είναι και στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση στον προημιτελικό αγώνα με τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν και αφετέρου ο Φέντερερ προέρχεται από μια σπουδαία και εύκολη νίκη επί του Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Ο Ελβετός σούπερ-σταρ φάνηκε να έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που παραδέχτηκε ότι τον ταλαιπώρησε και η αποφασιστικότητα που δείχνει ώστε να επιστρέψει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν έχει προηγούμενο.

Απ'την άλλη ο 25χρονος "Ταύρος", ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά παίζοντας επαγγελματικά και μη αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης για την αγωνιστικότητα που έδειχνε μέχρι εκείνο το σημείο, κατάφερε στον αγώνα του με τον "έφηβο" Ναλμπαντιάν να γκρεμίσει την θετική εικόνα που με κόπο είχε χτίσει.

Η ουσία του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όμως, δεν κρύβεται πίσω από στατιστικές και αποδόσεις από προηγούμενους αγώνες. Ένα απ'τα μεγαλύτερα rivalry που γνώρισε το τένις, ξεκινάει απόψε περίπου στις 22:00 ώρα Ελλάδος και όλοι περιμένουν με αγωνία να απολαύσουν ένα υπέροχο τενιστικό υπέρ-θέαμα.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι (20:00GR), την αυλαία στους ημιτελικούς ανοίγουν το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Αμερικανός "Γίγαντας" Τζον Ίσνερ.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται με τρομερό ενδιαφέρον, καθώς οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν 2 μόλις φορές το 2010 σε ATP World Tour στο Πεκίνο και σε 1ο γύρο του Davis Cup, με τον Σέρβο να βγαίνει νικητής και στις δύο αναμετρήσεις με μεγάλη δυσκολία απέναντι στον ταλαντούχο Αμερικανό.

Ο Ίσνερ έχει πραγματοποιήσει σπουδαία πορεία ως τώρα βγάζοντας εκτός παίκτες όπως τους Μονάκο και Σιμόν. Βέβαια, για να κερδίσει κανείς τον τρομερό και φοβερό Τζόκοβιτς χρειάζεται υπερπροσπάθεια και αρκετή δόση τύχης.

Ο "Τζόκο" δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ας μην έχει φτάσει ακόμα τα στάνταρ της απόδοσής του. Κόντρα στον πολύ φορμαρισμένο Αλμάγκρο, κατάφερε να νικήσει με σβηστές μηχανές 2-0 έναν παίκτη, ο οποίος έδειχνε πιο έτοιμος από ποτέ να κάνει την προσωπική του υπέρβαση.

Αναλυτικά το Order of Play του Σαββάτου. -Το Indian Wells είναι 10 ώρες πίσω.-

BNP PARIBAS OPEN MENS DRAW

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger