"Τον επόμενο μήνα θα γίνουν μερικά πράγματα που ίσως να εκπλήξουν τους Έλληνες απανταχού της γής. Να θυμάστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ".

Δεν διασπείρει ψευδείς ειδήσεις απεφάνθη το δικαστήριο!

Το Πλημμελειοδικείο Αθηνών στη συνεδρίαση της Παρασκευής κήρυξε αθώο τον Αρτέμη Σώρρα ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Ο επενδυτής κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά από δύο μηνυτήριες αναφορές, μία του Άδωνι Γεωργιάδη (υπουργού Υγείας) και του γνωστού «τηλεπανελίστα» Γιάννη Δαραβίγκα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ"

ΣΤΙΣ 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ!
Ο ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Αγαπητοί Συνέλληνες,

Θέμα:
Αποτελέσματα της Δίκης μετά τη μηνυτήρια αναφορά του Άδωνη Γεωργιάδη - Υπουργού Υγείας κατά του Αρτέμη Σώρρα και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του οργανισμού END για διασπορά ψευδών ειδήσεων για ότι αφορά την πρόταση χρηματοδότησης προς την Ελλάδα με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ξεσηκωμό των πολιτών και την παρεμπόδιση της εύρυθμης λειτουργίας του Ελληνικού Συντάγματος.

ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ Η' ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ, ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΑΤ, ΑΙΘΟΥΣΑ 1,
ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) - Ι. ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ και του Δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκη Προέδρου του Οργανισμού με την επωνυμία «El- END» που είχε τον ισχυρισμό ότι οι ίδιοι με τους συνεργάτες τους, μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις και τρέφουν ψεύτικες ελπίδες στο λαό για εκχωρημένα Αμερικάνικα Χρεόγραφα / Διεθνείς Συναλλαγματικές, περιουσίας του Αρτέμη Σώρρα, που έχουν κατατεθεί υπέρ των Ελλήνων σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό και ως αντασφάλεια για την πρόταση χρηματοδότησης της Ελλάδος προσπαθώντας έτσι με αυτά τα ψευδή στοιχεία να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, να ξεσηκώσουν τους πολίτες και να ενοχλήσουν την εύρυθμη λειτουργία του Συντάγματος!

ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ;
Η απόφαση του δικαστηρίου ενδεχομένως εκθέτει τον κ. Στουρνάρα ο οποίος απαξίωσε παντελώς την περίπτωση Σώρρα. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με την πρότασή του. Τώρα, με τα νέα δεδομένα καλείται να εξετάσει μια πρόταση που μπορεί να βγάλει από το βούρκο του χρέους τη χώρα.

ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ: «ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ»
Ο Γιάννης Δαραβίγκας, μιλώντας στην «Ελεύθερη Ώρα» αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου, δήλωσε: «Με την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς μου δεν είχα πρόθεση να καταδικαστεί ο κ. Σώρρας. Αντιθέτως, ήθελα η υπόθεση να φτάσει στο Υπουργείο Οικονομικών κι επιτέλους ν’ ανοίξει ο φάκελος για να μάθουμε εάν υπάρχουν ή όχι αυτά τα 600 δις δολάρια. Εάν υπάρχουν να τα πάρουμε για να σωθεί η χώρα. Γι’ αυτό πιστεύω ότι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν σταθμός».

Λαμπράκης:
Πιστεύω πως τον επόμενο μήνα θα γίνουν μερικά πράγματα που ίσως να εκπλήξουν τους Έλληνες απανταχού της γής. Να θυμάστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger