Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η διαπίστωση χρήστη του iPhone 5S ότι app στο νεότερο smartphone της Apple κατέγραψε τον αριθμό των βημάτων του...
από το βηματομετρητή του τηλεφώνου ακόμα και όταν η μπαταρία του εμφανιζόταν πλήρως εξαντλημένη, γεγονός που το είχε θέσει εκτός λειτουργίας. Η συζήτηση αφορά την ικανότητα λειτουργίας του νέου συνεπεξεργαστή κίνησης, M7 στο iPhone 5S κατ'εντολή του app και την ελάχιστη ισχύ που απαιτούν για την λειτουργία τους οι αισθητήρες.

Tο iPhone 5S διαθέτει τον λεγόμενο «συν-επεξεργαστή κίνησης» που μπορεί να αξιοποιηθεί από app για την υγεία και την άσκηση, χωρίς να απασχολεί την κεντρική μονάδα επεξεργασίας με σκοπό να εξοικονομείται ενέργεια. Ο M7 motion coprocessor «αντιλαμβάνεται» τις κινήσεις και την δραστηριότητα του χρήστη, ωστόσο κατά την παρουσίαση του iPhone 5S δεν είχε γίνει σαφές εάν η λειτουργία του μπορεί να συνεχίζεται όταν το τηλέφωνο δεν λειτουργεί λόγω μπαταρίας.

Πάντως, ο M7 δεν μπορεί να συλλέξει δεδομένα θέσης από το ενσωματωμένο GPS, αλλά μόνο από τους αισθητήρες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, και συγκεκριμένα το γυροσκόπιο, τον αισθητήρα επιτάχυνσης και την πυξίδα. H εφαρμογή που φέρεται να αξιοποίησε τα δεδομένα κίνησης υποστήριζε GPS mapping κατά την διάρκεια του τρεξίματος, της ποδηλασίας και της οδήγησης.

Ο χρήστης Glarznak μοιράστηκε την εμπειρία του με άλλα μέλη της κοινότητας Reddit και περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έκανε την διαπίστωση. Δημοσιεύει μάλιστα screenshot από την εφαρμογή Argus που δείχνει ότι, ενώ το 5S είχε μείνει από μπαταρία κατέγραφε πόσα βήματα είχε κάνει καθώς το είχε επί 4 ημέρες στο σακίδιο που κουβαλούσε στην διάρκεια ενός ταξιδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger