federer-london11-6_408.jpg
Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις συνεχίζονται για τον Φέντερερ στο τέλος της σεζόν και ειδικά στο Barclays ATP World Tour Finals με τον Ελβετό να ολοκληρώνει αήττητος τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, επικρατώντας με 2-1 σετ του Μάρντι Φις, στοχεύοντας πλέον στο χρηματικό μπόνους των 1.6εκ. δολαρίων!

Ακόμα και ο πολύ καλός Μάρντι Φις δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον Ρότζερ Φέντερερ, στην προσπάθεια του Ελβετού για δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου στην Ο2 Arena χωρίς ήττα.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης (θα επιστρέψει στο Νο3 αν προκριθεί στον τελικό), δύο ημέρες μετά την μαγική εμφάνιση και επιβλητική νίκη επί του Ράφαελ Ναδάλ, επικράτησε με 6-1, 3-6, 6-3 του Φις στην 3η και τελευταία αγωνιστική του Group B της διοργάνωσης και τερμάτισε 1ος και αήττητος στον όμιλο με 6-2 σετς.

Ο Βασιλιάς πραγματοποίησε δύο εντυπωσιακά σετς, το 1ο και το 3ο, με τον Φις να φεύγει τελικά απ'το court με μια τιμητική ήττα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει ο Ράφαελ Ναδάλ την Τρίτη.

Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος καθώς ο Φέντερερ είχε ήδη προκριθεί στα ημιτελικά του ATP World Tour Finals, χάρη στις νίκες του επί Τσονγκά και Ναδάλ ενώ ο Μάρντι Φις δεν είχε ελπίδες πρόκρισεις, παίζοντας με μοναδικό κίνητρο τους 200 ATP βαθμούς και τις 120.000$ που αντιστοιχούν σε κάθε νίκη του ομίλου.

Ο Φέντερερ μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στο court, απ'την προχθεσινή του εμφάνιση κόντρα στον Ναδάλ και παίζοντας το γνωστό εντυπωσιακό και γρήγογο παιχνίδι του, έφτασε εύκολα κι απλά στο 6-1.

Στο 2ο σετ ο Ελβετός χαλάρωσε λίγο γεγονός που εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Φις ο οποίος ανέβασε την επιθετικότητά του, άσκησε πίεση στον αντίπαλό του και με ένα break στο 4ο game (3-1), κατάφερε να ισοφαρίσει στα σετς.

Ο 29χρονος Αμερικανός, θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα το σετ όταν είχε set point στο 5-2 και θα σέρβιρε πρώτος στο καθοριστικό σετ.

Ο Φέντερερ κατάφερε να σώσει το set point και ξεκινώντας να σερβίρει πρώτος στο 3ο σετ, έκανε το γρήγορο break στο 2ο game (2-0) και όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια.

Μετά από 1 ώρα και 48 λεπτά αγώνα στην Ο2 Arena, ο Φέντερερ έφτασε στη νίκη και με την εμφανισή του απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο Λονδίνο.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι το ποιός θα ακολουθήσει τον Φέντερερ στα ημιτελικά ως 2ος απ'το Group B, με τους Ναδάλ και Τσονγκά να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο αγωνιζόμενοι το βράδυ.

Ο Φέντερερ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μπέρντιχ-Τζόκοβιτς ενώ ο Ναδάλ ή ο Τσονγκά τον Νταβίντ Φερέρ!



federer-fish-stats11.jpg

Πέμπτη 24/11: 3η αγωνιστική GroupB
4-Federer (Switzerland) beat 8-Fish (U.S.) 6-1 3-6 6-3
22:15GR 2-Nadal (Spain) vs 6-Tsonga (France)

ATP WORLD TOUR FINALS GROUPS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger