Η Μπαρτσελόνα έκανε το μεγάλο βήμα στην τεχνολογία και πατώντας στο άπιαστο brand name που έχει δημιουργήσει, κάνει πλέον πρωταθλητισμό και εκτός γηπέδων. Η σύναψη συμφωνίας του ποδοσφαιρικού γίγαντα με τον μεγαλύτερο παροχέα ίντερνετ στην Κίνα την καθιστά τη μεγαλύτερη δύναμη παγκοσμίως. Το καλύτερο νέο για τα 112α γενέθλιά της.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης σύναψε συμφωνία με την εταιρία Tencent, η οποία δεσμεύτηκε να δημιουργήσει το σάιτ των Καταλανών στα κινέζικα, αλλά και να εκμεταλλευτεί σε συνεργασία με την ομάδα τα εμπορικά δικαιώματα, τα applications και τα games στα κινητά, με το σήμα της Μπάρτσα.

Προσέξτε γιατί είναι τόσο σημαντικό το deal: η Tencent είναι ιδιοκτήτρια των μεγαλύτερων sites στην Κίνα, του QQ που έχει 900 εκατομμύρια χρήστες, του Qzone που έχει 500 εκατομμύρια χρήστες και του Pengyou με 130 εκατομμύρια χρήστες. Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα θα ανοίξει το δικό της λογαριασμό στο Tencent Weibo, το κινέζικο Twitter, το οποίο ακολουθούν 300 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η κινεζική εταιρία πέρα από όλα αυτά, αναλαμβάνει να δημιουργήσει online υπηρεσίες στα sites της, στα social media, τα online παιχνίδια, τα applications στα κινητά και τις διαφημίσεις μέσω διαδικτύου για την Μπαρτσελόνα...



  Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, το brand name της Μπαρτσελόνα γιγαντώνεται σε μια αγορά την οποία έχουν προσπαθήσει να ανοίξουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Καμία, όμως, δεν προχώρησε τόσο όσο προχωρά τώρα η Μπαρτσελόνα. Και για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να βρεθεί στην Κίνα μέχρι και ο Σάντρο Ροσέλ, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ευρώπης, η οποία έχει 23 εκατομμύρια φίλους στο Facebook και 4,5 εκατομμύρια άτομα να την ακολουθούν στο Twitter, σε καταλανική, ισπανική και αγγλική διάλεκτο, ενώ μέσω του youtube έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο αθλητικό τηλεοπτικό κανάλι (barcaTV) στην Ισπανία.

Το δ.σ. των Καταλανών βρέθηκε στο Πεκίνο και τη Σανγκάη, όπου ο Ροσέλ παρέστη σε διάφορες εκδηλώσεις, προμοτάροντας το brand name της Μπαρτσελόνα. Αυτό που τώρα γιγαντώνεται όσο κανένα άλλο.
 
Ο ύμνος της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου by MotionCrew

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger