Το Google Music ήταν σε δοκιμές και private beta από το περασμένο καλοκαίρι. Σήμερα είναι ανοιχτό για το κοινό στις ΗΠΑ.


Σύμφωνα με την εταιρία, το streaming από κάθε web browser ήταν επιτυχία όπως και η αναζήτηση: 100 εκατομμύρια δωρεάν τραγούδια έφυγαν σε beta users και 200 εκατομμύρια συσκευές Android ενεργοποιήθηκαν σε όλο τον κόσμο, όπως λέει η Google.


Το Google Music επιτρέπει σε κάποιον να διαλέξει το να κάνει sync στο cloud και μπορεί να ελέγχει offline τα υλικά του χωρίς να υπάρχει ανάγκη για cache ενώ μπορείς να κάνει stream τα πάντα από την προσωπική σου βιβλιοθήκη και να κάνεις “pin” σε μουσική για να είναι διαθέσιμη offline.

Μπορεί share αυτά που του αρέσουν στο Google+ ενώ η υπηρεσία παρέχει και 90 δευτερόλεπτα previews. Κάθε φορά που αγοράζεις κάτι κάνεις track and share στο Google+, και έχεις πλήρη αναπαραγωγή του track που ύστερα αναπαράγεται και στο G+ timeline.

Το Google Music Store στο διαδίκτυο είναι διαθέσιμο σε Android 2.2+ και πάνω. Το free play δεν περιορίζεται στο web αλλά δουλεύει και σε Android και iOS συσκευές.
Για να έχει κανείς πρόσβαση στο Google Music περιεχόμενο και την Google Music app, πρέπει να κάνει αναβάθμιση της Android Market app σε Android 2.2+ και οι apps θα είναι διαθέσιμες μέσα σε ώρες – στις ΗΠΑ αρχικά.

Η Google έχει τις Universal, EMI και Sony Music μαζί της ενώ πολλές μεγάλες εταιρίας και ανεξάρτητες ετικέτες 1000+ ενώ υπάρχουν διαθέσιμα 13 εκατομμύρια tracks και υπόσχεται περισσότερα.


Επιπλέον η Google συνεργάζεται με τους: The Rolling Stones, ColdPlay, Busta Rhymes, Shakira, Pearl Jam και Dave Matthew Band αλλά θα δώσει μεγάλη σημασία σε independent καλλιτέχνες, μαθαίνοντας από το myspace…

Χρήματα: οι καλλιτέχνες κρατούν το 70% των πωλήσεων….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger