Mπορεί μια ρακέτα να κλέψει την παράσταση; Όταν είναι η καινούργια του Ρότζερ Φέντερερ, τότε μπορεί. Μετά και τον δεύτερο νικηφόρο αγώνα του στο Αμβούργο, ο Ελβετός απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τη ρακέτα του και εκείνος επανέλαβε ότι όλα πάνε καλά και ότι θα χρειαστεί χρόνο να τη συνηθίσει.

Βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα του κόντρα στον Μπραντς όπου είχε χάσει και το πρώτο του σετ στο Αμβούργο, παρουσιάστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ στον δεύτερο αγώνα του στο χωμάτινο τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500.

Ο 31χρονος Ελβετός που αγωνίζεται με wild card στη διοργάνωση, έπαιξε πολύ καλό τένις ενώ έκανε και ορισμένα απ'τα γνωστά μαγικά του, έχοντας στα χέρια του την καινούργια του ρακέτα η οποία έχει 98αρι κεφάλι σε σχέση με το 90αρι που χρησιμοποιούσε τα τελευταία 11-12 χρόνια.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε με 6-4, 6-3 του 29χρονου Γιαν Χάγεκ, Νο140 στον κόσμο και αμέσως μετά δέχθηκε και πάλι αρκετές ερωτήσεις για το πως πάει η δοκιμή της νέας ρακέτας σε πραγματικές συνθήκες αγώνα.

"Ακόμα προσπαθώ να βρω το σωστό timing και τον ρυθμό μου εδώ αλλά όσο μένω στο τουρνουά, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση αποκτώ και θα είμαι ολοένα και καλύτερος όσο προχωράει το τουρνουά" τόνισε αρχικά ο τέσσερις φορές πρωταθλητής στο Αμβούργο.

Προερχόμενος από τον αποκλεισμό στο 2ο γύρο του Wimbledon, ο Φέντερερ αποφάσισε να παίξει σε δύο χωμάτινα τουρνουά σε Αμβούργο και Gstaad (ερχόμενη εβδομάδα), πριν πάει στην Αμερική για τα δύο Masters σε Μόντρεαλ (05/08) και Σινσινάτι (12/08) ενόψει του US Open (26/08).

Aμέσως μετά την σύντομη περιπέτεια του Λονδίνου, ο Φέντερερ πήρε μια ακόμη μεγάλη απόφαση, πιστεύοντας ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι του.

Αυτή η απόφαση έχει να κάνει με την υπό δοκιμή νέα ρακέτα την οποία δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει στο Αμβούργο.

"Όσο τη χρησιμοποιώ θα είναι και καλύτερα. Χρειάζεται χρόνος για να δω πως αντιδράει σε συγκεκριμένα χτυπήματα. Σίγουρα, σε κάποια χτυπήματα η αντίδρασή της είναι πολύ καλή. Όμως, είναι σημαντικό να μην το σκέφτομαι συνέχεια και να μην συζητάω γι'αυτό. Πρέπει να παλεύω κάθε πόντο, να είμαι αισιόδοξος και να προσπαθώ για καλά αποτελέσματα" πρόσθεσε ο Ελβετός.

Ο Φέντερερ έχει ρεκόρ 31-4 στο Αμβούργο, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο τέσσερις φορές (2002, 2004-05, 2007) ενώ αγωνίζεται για πρώτη φορά εκεί, μετά την ήττα απ'τον Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό του 2008.

Σήμερα (18:00GR-OTE TV) ο μαέστρος θα αντιμετωπίσει τον Φλόριαν Μάϊερ για 5η φορά στην καριέρα τους, έχοντας το απόλυτο των νικών απέναντι στον 29χρονο Γερμανό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger