Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο Roger Federer, ο οποίος εξήγησε ότι μπορεί να μην ήταν στην καλύτερή του μέρα, αλλά ο Marin Cilic έπαιξε εκπληκτικά και άξιζε τη νίκη. Ο 33χρονος Ελβετός δήλωσε επίσης πως κοιτάζει μπροστά και ελπίζει να έχει ακόμα μια ευκαιρία για το 18ο, ενώ υποστήριξε τον Κροάτη στο θέμα του ντόπινγκ.

"Είναι πολύ απλό. Ο Marin έπαιξε εκπληκτικά. Μπορεί να μη με βρήκε στην καλύτερη μέρα, αλλά κέρδισε με την αξία του", απάντησε ο Federer, όταν του ζητήθηκε να εξηγήσει τι συνέβη στο court.

Παρά το γεγονός ότι δε θα είναι στον τελικό, δεν έκρυψε ότι θεωρεί συναρπαστικό που δύο νέα πρόσωπα θα διεκδικήσουν τον τίτλο τη Δευτέρα. Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη εκπλήξεις και εκτός από τη σπουδαία νίκη του Cilic με 3-0 σετ, στον τελικό προκρίθηκε και ο Kei Nishikori που επιβλήθηκε του Novak Djokovic με 3-1.

"Είναι συναρπαστικό για το άθλημα, έχουμε δύο διαφορετικά πρόσωπα μετά από καιρό. Είναι μια ανανέωση, κάτι μεγάλο για την Κροατία και την Ιαπωνία, ειδικά σε αθλητικό επίπεδο. Όποιοσδήποτε φτάσει μέχρι εδώ αξίζει να είναι εδώ, γιατί έχει ρίξει πολύ δουλειά και αυτό ισχύει και για τους δύο. Ελπίζω να μας χαρίσουν έναν ωραίο τελικό."

Λίγο αργότερα, ένας δημοσιογράφος έφερε στο τραπέζι το θέμα του ντόπινγκ και τον ρώτησε αν νιώθει άνετα που ο αντίπαλός του λιγότερο από ένα χρόνο πριν είχε μπλεχτεί σε τέτοια υπόθεση και είχε αποβληθεί από τα courts της ΑΤΡ. Ο Roger υπερασπίστηκε τον Cilic και τόνισε πως τον πιστεύει 100%. Θυμίζουμε πως ο Κροάτης είχε υποστηρίξει ότι δε γνώριζε πως πήρε απαγορευμένη ουσία, όταν βρέθηκε θετικός σε εξέταση.

"Δεν πιστεύω πως έκανε κάτι κακό, ότι το έκανε σκόπιμα. Ίσως να ήταν ηλίθιο αυτό που έκανε, αλλά τον ξέρω αρκετά καλά και δε νομίζω πως ήταν εν γνώση του. Δε θυμάμαι τις συνθήκες, αλλά νιώθω άσχημα γι' αυτόν. Όταν τον συναντώ δε σκέφτομαι το συγκεκριμένο θέμα και επίσης πιστεύω ότι θα γινόταν ο παίκτης που είναι πολύ πριν απ' αυτό."

Τέλος, ο 33χρονος, ο οποίος έφτασε πολύ κοντά στο 18ο Grand Slam της καριέρας του στο Wimbledon και στο US Open φέτος, είπε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να έχει ακόμα μια ευκαιρία τουλάχιστον.

"Ελπίζω να είμαι υγιής στην Αυστραλία και να προσπαθήσω να κερδίσω εκεί. Λατρεύω να αγωνίζομαι εκεί. Ευελπιστώ ότι θα έχω μια ευκαιρία ακόμα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να προσπαθώ σκληρά, κάτι που ήδη κάνω."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger