Jonathan Ive

Λίγες ημέρες πριν από την πολυαναμενόμενη παρουσίαση του έξυπνου ρολογιού/fitband από την Apple (βλ. Το iWatch θα παρουσιαστεί μαζί με τα 2 νέα iPhone, στις 9 Σεπτεμβρίου) και οι New York Times κάνουν αφιέρωμα στην αγορά των wearable συσκευών. Ένα συγκεκριμένο σημείο όμως ξεχωρίζει από ολόκληρο το αφιέρωμα. Σύμφωνα με αναφορά designer που εργάζεται στην Apple, ο Jonathan Ive φέρεται να δήλωσε για την αγορά των ρολογιών:
“H Ελβετία θα έχει πρόβλημα” ή τουλάχιστον κάτι παρόμοιο μιας και το ακριβές περιεχόμενο δεν ήταν δυνατόν να μεταφερθεί αυτούσιο από τους New York Times.
According to a designer who works at Apple, Jonathan Ive, Apple’s design chief, in bragging about how cool he thought the iWatch was shaping up to be, gleefully said Switzerland is in trouble — though he chose a much bolder term for “trouble” to express how he thought the watchmaking nation might be in a tough predicament when Apple’s watch comes out.
Ο τίτλος του άρθρου φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά στο ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων του Jonathan Ive, εφόσον φυσικά επαληθευτεί η εγκυρότητα των αναφορών του “ανώνυμου” designer της Apple.
Αφήνοντας στην άκρη το αστείο της δήλωσης, αλλά κρατώντας την ουσία της, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι πολύ περισσότερο από ένα πλαστικό έξυπνο ρολόι. Για να χτυπήσει η Apple την καρδιά της Ελβετικής ωρολογοποιίας θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι που να ξεφεύγει από τα όρια των τεχνολογικών features και να προσεγγίζει το design με τρόπο που θα κάνει το iWatch κάτι περισσότερο από ένα έξυπνο ρολόι… ένα πραγματικό ρολόι που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα, χωρίς να ντρέπεσαι. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή από την υπάρχουσα σειρά έξυπνων ρολογιών που ο ανταγωνισμός παρουσιάζει εδώ και μήνες χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια (και το πορτοφόλι) των καταναλωτών.

Θα είναι το iWatch ένα νέο statement μόδας και τεχνολογικής υπεροχής; Θα το μάθουμε σε λιγότερο δύο ημέρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger