Οι ανακαλύψεις από όσους «ψάχνουν στα ενδότερα» της beta έκδοσης του iOS 4.3 συνεχίζουν, με την αποκάλυψη μιας νέας υπηρεσίας, νέων νευμάτων με 4 και 5 δάχτυλα και –κατά συνέπεια- την πιθανή εξαφάνιση του πλήκτρου Home.

Αναφέραμε νωρίτερα πως «μέσα» στο iOS 4.3 έχουν εντοπιστεί κωδικοί που παραπέμπουν σε επερχόμενα μοντέλα iPhone και iPad. Όπως αποδεικνύεται, αυτές δεν είναι οι μόνες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που έχουν εντοπιστεί στη νέα έκδοση του «φορητού» λειτουργικού συστήματος της Apple. Πρώτη σημαντική προσθήκη, που ήδη κάποιοι έχουν δοκιμάσει «εν δράσει», αυτή των νευμάτων με περισσότερα από δυο δάχτυλα.

Και επειδή ένα από αυτά, που εφαρμόζεται ως κίνηση «κλεισίματος» τεσσάρων ή πέντε δαχτύλων επάνω στην οθόνη, αντιστοιχεί με την ίδια λειτουργία με το πλήκτρο Home, έχουν ήδη αρχίσει οι εικασίες πως ίσως η Apple να σκέφτεται να εξαφανίσει το βασικότερο πλήκτρο των συσκευών της, αφήνοντας μόνο τα «συνοδευτικά» και, ουσιαστικά, δευτερεύοντα, και καθιστώντας δυνατή τη χρήση τους αποκλειστικά «μέσω της οθόνης αφής», με ένα συνδυασμό «εικονικών πλήκτρων αφής» και νευμάτων.

Μαζί με αυτά, ενδιαφέρουσα είναι και η ανακάλυψη μιας νέας υπηρεσίας, ή, τουλάχιστον, ενός ονόματος που ίσως ανήκει σε μια νέα υπηρεσία: «Find My Friends». Να θυμίσουμε πως ήδη στα iPhone υπάρχει η υπηρεσία «Find My iPhone», που διευκολύνει στον εντοπισμό ενός απολεσθέντος iPhone, οπότε το «Find My Friends», αν μη τι άλλο, μοιάζει ένα κάπως οικείο όνομα. Αν και η… κοινή λογική υπαγορεύει πως δεν θα αφορά… απολεσθέντες φίλους, αλλά γεωγραφικό εντοπισμό επαφών, ίσως με τρόπο παραπλήσιο των Foursquare, Facebook Places και Google Latitude.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger