Image Με θριαμβευτικά σχόλια υποδέχθηκε το σύνολο του τενιστικού κόσμου και όχι μόνο, την είδηση της συνεργασίας του Άντι Μάρει με τον Ιβαν Λεντλ με τον επίσης ζωντανό θρύλο, Τόνι Ρος να μιλάει για την καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα του Βρετανού πρωταθλητή.

Ο Ιβάν Λεντλ που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, είχε δηλώσει τον προηγούμενο Νοέμβρη στην Daily Telegraph: "O Άντι είναι ένας σπουδαίος τενίστας και επιμένω ότι θα κερδίσει κάποιον Grand Slam τίτλο. Βελτιώνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια και στάθηκε λίγο άτυχος απέναντι στον Τζόκοβιτς στον τελικό της Αυστραλίας, που βρήκε τον Σέρβο στην καλύτερή του φόρμα".

Δεν πέρασαν δύο μήνες και ο Ιβάν Λεντλ δέχθηκε την πρόσκληση... πρόκληση του Άντι Μάρει, αναλαμβάνοντας την πλήρη τεχνική καθοδήγηση του κορυφαίου Βρετανού τενίστα.

Οι αντιδράσεις της σπουδαίας συνεργασίας, ήταν πολλές και κυρίως αισιόδοξες για το αγωνιστικό μέλλον του Μάρει, απ'τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Ο πρώην τενίστας και νυν σπίκερ της Αγγλικής τηλεόρασης, Άντριου Καστλ, έγραψε στο twitter: "Δύο δυνατές προσωπικότητες. Ο Λεντ ήταν ένας εργάτης μέσα στο court. Δεν το έχει ξανακάνει πριν αυτό. Γενναία κίνηση κι απ'τους δύο".

Ο συνάκτης της Daily Mail, Μάικ Ντίκσον, είπε: "Ο Λεντλ είναι συναρπαστικός, δυνατός και απρόσμενα διασκεδαστικός χαρακτήρας. Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε πολλές φωνές απ'το box του Άντι".

Ο συντάκτης των London Times, Νέιλ Χάρμαν, έγραψε: "Ο Μάρει πήγε να συναντήσει τον Λεντλ στη Φλόριντα την τελευταία εβδομάδα και η συμφωνία έκλεισε άμεσα. Μια εκπληκτική αρχή για το 2012".

Τέλος, ο ειδικός σε θέματα τένις, Σάιμον Κάμπερς, είπε: "Ο Λεντλ δεν έχει δοκιμαστεί ξανά ως προπονητής, όμως είναι δυνατή προσωπικότητα. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένας σπουδαίος προπονητής και θα βοηθήσει τον Μάρει να πάρει τις σωστές αποφάσεις στις δύσκολες στιγμές του ματς".

Για τη σπουδαία συμφωνία, μίλησε και ο Τόνι Ρος: "Είναι μια σπουδαία κίνηση από την πλευρά του Άντι. Όποιος γνωρίζει τον Ιβάν, γνωρίζει και πόσα θα του προσφέρει. Ελάχιστοι στο άθλημά μας έχουν προπονηθεί τόσο σκληρά κι έχουν υπάρξει τόσο επαγγελματίες, όσο ο Ιβάν. Ο Ιβάν πάντα κυνηγούσε τα όρια. Όλα τα στοιχεία στα οποία οικοδομήθηκε η καριέρα του, η προσοχή στις λεπτομέρειες, η εκτέλεση των πλάνων και ο ιδιαίτερα αυξημένος βαθμός συγκέντρωσης, θα ωφελήσει σε μέγιστο βαθμό τον Μάρεϊ".

Ο Μάρει, πάντως, στο Μπρισμπέιν όπου αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα, έχει στο πλευρό του τον προπονητή της Adidas, Ντάρεν Κάχιλ τον οποίον προσπάθησε να προσλάβει σε μόνιμη βάση, όμως συνάντησε την άρνηση του Αυστραλού προπονητή, όπως παλιότερα και ο Ρότζερ Φέντερερ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger