Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, μόνο που όταν παίζει στο χώμα δεν φαίνεται να το πολυπιστεύει. Ναι, κι ας κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός το 2009!

Ο Ισπανός Άλμπερτ Μοντάνιες πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, αποκλείοντας τον Ελβετό από τον τελικό του Εστορίλ.
Νικητής το 2009 στο ίδιο τουρνουά, ο Μοντάνιες επικράτησε 6-2, 7-6 (7-5) του Φέντερερ που κατέφτασε στην Πορτογαλία συν γυναιξί και τέκνοις με τους ντόπιους παπαράτσι να απαθανατίζουν τη διάσημη οικογένεια σε όλες τις εξόδους της.
Ο Φέντερερ μετράει μόλις δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες φέτος στο χώμα. Την Κυριακή (9/5) θα αναχωρήσει για τη Μαδρίτη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο "Μαγικό Κουτί" στο τουρνουά Masters της ισπανικής πρωτεύουσας. Στο ίδιο τουρνουά θα αγωνιστεί και ο Ράφα Ναδάλ που είχε γνωρίσει την ήττα το 2009 στον τελικό.
Cool ο κάτοχος του Αυστραλιανού Όπεν και του Γουίμπλεντον δεν ανησυχεί (ακόμα) ενόψει του Ρολάν Γκαρός. "Το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται ακόμα μακριά. Στόχος μου δεν είναι να κερδίζω 12 τουρνουά τη σεζόν. Θέλω να κατακτάω τα μεγάλα τουρνουά όπως τα Grand Slams, τα Masters 1000s και το υς τελικούς της ATP Tour. Είμαι απογοητευμένος γιατί δεν ξεκίνησα καλά και υπέφερα σε ολόκληρο τον αγώνα", υποστήριξε ο παίκτης από τη Βασιλεία.
Μετά το Αυστραλιανό Όπεν και το διάλειμμα που έκανε ο Ελβετός δεν μπορεί να κάνει ένα καλό τουρνουά. Άγνωστο γιατί. Πάντως αναγνώρισε την αξία της νίκης του Νο34 στην παγκόσμια κατάταξη, Μοντάνιες που θα διεκδικήσει τον τίτλο με αντίπαλο τον τοπικό ήρωα Φρεντερίκο Χιλ. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger