Στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάθεται και για τα επόμενα δύο χρόνια ο προπονητής των τίτλων Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Π.Γιαννακόπουλος: "Κάναμε αυτό που έπρεπε".

Η χρυσή τομή μεταξύ του Σέρβου πολυνίκη κόουτς με τους αδελφούς Γιαννακόπουλου βρέθηκε και το έργο του Ζοτς στους πράσινους θα συνεχιστεί απρόσκοπτα.

Την είδηση επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους τόσο ο Παύλος, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο πρώτος τόνισε ότι “κάναμε αυτό που έπρεπε” ενώ ο συνήθως πιο εκδηλωτικός Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε: “Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι και τα δύο επόμενα χρόνια μαζί μας”.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν και ο άνθρωπος που ανακοίνωσε στον κόσμο το χαρμόσυνο νέο. Παίρνοντας το μικρόφωνο είπε: "Θέλω να σας πω ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι κοντά μας και τα δύο επόμενα χρόνια".

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν την είδηση σαν να έβαλε η ομάδα τους κάποιο νικητήριο καλάθι. Το σύνθημα "Ομπράντοβιτς" ακούστηκε ουκ ολίγες φορές.

Ομπράντοβιτς: "Να μείνουν οι παίκτες"

Μιλώντας στην κάμερα του Novasports που καλύπτει τηλεοπτικά τη φιέστα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: "Οι παίκτες είναι στο πρώτο πλάνο και όχι ο προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο, για εμάς ο κόσμος είναι κάτι σημαντικό γιατί μας στηρίζει και μας δίνει ώθηση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ".

Για να προσθέσει: "Όλα είναι γνωστά, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό που με έκανε να συμφωνήσω στην ανανέωση του συμβολαίου. Ολα είναι γνωστά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα στο άμεσο μέλλον που θα συνεχίσει να δίνει χαρά στον κόσμο. Να κρατήσουμε δηλαδή αυτή την ομάδα που φέρνει τίτλους. Είμαι σίγουρος ότι οι κ.κ.Γιαννακόπουλοι θα κάνουν αυτό που πρέπει".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger