Το περιμέναμε τέσσερα χρόνια και πλέον είναι εδώ! Το 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο από σήμερα και για ένα μήνα θα γεμίζει τα μεσημέρια, τα απογεύματα, τα βράδια μας και τα όνειρά μας για μία καλή πορεία της Εθνικής. Η πρεμιέρα του πρώτου Μουντιάλ που φιλοξενείται στην αφρικανική ήπειρο περιλαμβάνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις: αυτή της οικοδέσποινας Νοτίου Αφρικής με το Μεξικό και της Ουρουγουάης με τη Γαλλία.

Το πρόγευμα αποτελεί η τελετή έναρξης, που θα αρχίσει στις 15:00 και θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά. Στο κατάμεστο από 94.700 θεατές το «Soccer City» του Γιοχάνεσμπουργκ οι οικοδεσπότες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις πρώτες εντυπώσεις και να δώσουν τις πρώτες απαντήσεις σε όσους έχουν αμφισβητήσει την ικανότητά τους να διοργανώσουν επιτυχώς και με ασφάλεια τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή του πλανήτη. Ο Αμερικανός τραγουδιστής ‘R’ Kelly θα τραγουδήσει τον ύμνο του Μουντιάλ «Sign of a Victory» (Σημάδι της Νίκης) πλαισιωμένος από 1.581 μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές σε μία παράσταση που θα έχει έντονο το αφρικανικό στοιχείο. Στο γήπεδο θα παρελάσουν 32 παιδιά κρατώντας τις σημαίες των συμμετεχουσών χωρών, με τον 16χρονο Γιώργο Τουρλιάδη από την Αλεξανδρούπολη να είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας.

Το βράδυ της Πέμπτης δόθηκε η ανεπίσημη «εκκίνηση» στο Παγκόσμιο Κύπελλο με μία μεγάλη συναυλία που έγινε στο «Orlando Stadium» στο Σοβέτο του Γιοχάνεσμπουργκ. Μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως η Shakira, οι Black Eyed Peas και η Alicia Keys, καθώς και Αφρικανοί καλλιτέχνες καλωσόρισαν τον κόσμο στη Νότιο Αφρική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger