Η καλύτερη λύση για αυτούς που χρησιμοποιούν το twitter συχνά. Αν και όσοι έχουν ασχοληθεί θα δούνε πως η επίσημη εφαρμογή του twitter είναι αρκετά καλή υπάρχουν και εναλλακτικές και μια είναι αυτή! Μπορείς να βλέπεις πολλά timelines ταυτόχρονα έχει πολλές επιλογές για τα push notifications και ιδιαίτερα καλά δομημένο GUI.
Download from iTunes (0,99 €)


4.Tango 

Μια πολύ καλή εφαρμογή τύπου Skype για το iphone σας.Έχει δυνατότητα video κλήσης και απλής κλήσης (voice call). Χρησιμοποιεί το Wifi σας η και το 3G δίκτυο όπου υπάρχει και δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις καθώς και το πρόγραμμα είναι δωρεάν!


Download from iTunes (free)


3.Whatsapp Messenger


Είναι messenger σαν τους γνωστούς όπως ο Yahoo messenger, το MSN κλπ.
Δουλεύει με internet και αυτός είτε με wifi είτε με 3G και μάλιστα υπάρχει και για Android οπότε μπορείτε να μιλάτε και με φίλους που έχουν android λειτουργικό όπως και στο Ovi store. Έχει Ομαδικές συζητήσεις και μπορείς στο chat να στείλεις φωτογραφίες βίντεο κλπ που έχεις τραβήξει από το κινητό. Είναι πολύ απλό και επειδή για την ενεργοποίηση του ζητάει τον κωδικό επιβεβαίωσης που σου έρχεται με sms βλέπει ποιές από τις επαφές σου το έχουν και σε ρωτάει αν θέλεις να τους κάνεις add.Κοστίζει περίπου 1$ αλλά η αλήθεια είναι ότι αξίζει τα λεφτά του!
Download from iTunes (0.99$)


2.Find my iPhone

Μια αρκετά χρήσιμη εφαρμογή για την περίπτωση που χάσετε την συσκευή σας. Δουλεύει με απλό δίκτυο του κινητού χωρίς καν 3G και σου λέει την ακριβή τοποθεσία του κινητού σου. Σου δίνει την δυνατότητα να το κλειδώσεις μέσω του υπολογιστή σου να εμφανίσει ένα οποιοδήποτε μήνυμα και να παίξει έναν αρκετά ενοχλητικό ήχο! Μπορείς και να κάνεις format την συσκευή αν δεν θέλεις να δει κάποιος κάτι. Αυτά μέσω του icloud πλέον μέσω της σελίδας me.com κάνοντας Log in με το Apple Store Password σας.



Download from iTunes (free)

1.Instagram



Καθόλου άδικα νούμερο ένα γιατί απαριθμεί 11 εκατομμύρια μέλη! Είναι εφαρμογή που δίνει την δυνατότητα να τραβίξεια μια φωτογραφία, να την επεξεργαστείς βάζοντας κάποια πολύ καλά εφέ πραγματικά με ένα click και πάλι με ένα click να την ανεβάσεις στον λογαριασμό σου στο facebook ή στο twitter. Έχει δικό του network για τα "apple junkies" που ανεβάζεις φωτογραφίες ακολουθείς κάποιους που σε ενδιαφέρουν σε ακολουθούν ώστε να βλέπουν τις φωτογραφίες σου αλλά σου δίνει την δυνατότητα να έχεις και κάποιες φωτογραφίες private μόνο για εσένα! Και η εφαρμογή φυσικά είναι δωρεάν!


  
Download from iTunes (free)

http://www.funfair.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger