Ο εμπειρος πορτιέρο αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.




Tέλος στην καριέρα του αποφάσισε να βάλει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Μετά και τον τελευταίο τραυματισμό του, που τον άφησε ένα μήνα, εκτός ο έμπειρος πορτιέρο συνειδητοποίησε ότι έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου.

Ο "Ελέ" ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους του Πανιωνίου οι οποίοι φυσικά τον ευχαρίστησαν για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα του.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο Ελευθερόπουλος τόνισε: "Aνέκαθεν θεωρούσα την επιλογή της στιγμής που θα βάλει τέλος στην καριέρα του ένας αθλητής πιο σημαντική ακόμα κι απ' την ίδια του την καριέρα.

Στα είκοσι χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσπάθησα να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια και με αξιοπρέπεια επιθυμώ να το αποχαιρετήσω.

Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι "κατάφεραν" να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ' την αγάπη μου γι αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στο μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα.

Αισθάνομαι ευλογημένος που για είκοσι χρόνια έκανα επάγγελμα το πάθος μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και γιατρούς, όλους τους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα και φυσικά τον κόσμο που με στήριξε σε όλες μου τις στιγμές".

Η καριέρα του

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος γεννήθηκε στις 07/08/1976 και αποτελεί "προϊόν" της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Αφού έκανε το αγροτικό του ως δανεικός στην Προοδευτική, επέστρεψε στον Ολυμπιακό το 1996 και πήρε φανέλα βασικού από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Επαιξε στους ερυθρόλευκους μέχρι και τη σεζόν 2003-04 κατακτώντας επτά πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Ακολούθησε η καριέρα στην Ιταλία σε Μεσίνα, Ρόμα, Ασκολι, Σιένα πριν επαναπατριστεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2009. Το 2010 πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή ενώ το καλοκαίρι του 2011 συμφώνησε με τον Πανιώνιο.

Συνολικά έπαιξε 206 φορές στην Α' Εθνική ενώ η καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο μετράει 322 ματς. Στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έπαιξε 12 φορές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η απόφαση του πολύπειρου τερματοφύλακα να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι απόλυτα σεβαστή.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για την συνεργασία που είχε με την ομάδα μας από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα και τονίζει πως αποτελεί τιμή για τον σύλλογο, που ένας ποδοσφαιριστής του βεληνεκούς του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, επέλεξε να κλείσει την πλούσια καριέρα του φορώντας την "κυανέρυθρη" φανέλα.

Το ήθος και ο χαρακτήρας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ταιριάζουν απόλυτα με την γενικότερη φιλοσοφία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ως εκ τούτου θα θέλαμε να παραμείνει κοντά μας, από όποιο πόστο ο ίδιος επιθυμεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προκειμένου να τιμήσει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, προτίθεται να διοργανώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο που θα ανταποκρίνεται στην αξία του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger