Το νέο του διπλό ηχογραφημένο δίσκο «Γυάλινος Κόσμος» αλλά και τη συλλεκτική κασετίνα «Συγκομιδή» παρουσίασε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης.
Ο «Γυάλινος Κόσμος», ο νέος διπλός ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος του Αλκίνοου Ιωαννίδη, και η συλλεκτική κασετίνα «Συγκομιδή» γέμισαν το μεσημέρι της 19ης Δεκεμβρίου με μουσική το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης στο Σύνταγμα.

 
Μπροστά σε μια οθόνη όπου προβάλλονταν τα εξώφυλλα των οκτώ άλμπουμ της κασετίνας, στην έναρξη της παρουσίασης για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Universal Music Greece, Τάσος Ξιναρής:
«Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στην Universal από το 1993. Τον γνωρίσαμε "Στην αγορά του Αλ Χαλίλι", με ένα τραγούδι που του χάρισε την επιτυχία. Από το 1997, με το άλμπουμ Ο δρόμος, ο χρόνος και ο πόνος, μας αποκαλύπτει τη δική του μουσική πορεία μέσα από 8 δίσκους, αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη λέξη δίσκους, μιλώντας για μια ολόκληρη ζωή (...) Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης δηλώνει αυτοδίδακτος στην τέχνη του. Στη μουσική λειτουργεί και ο ίδιος σαν ακροατής, και όπως έχει ο ίδιος πει: γράφει ένα τραγούδι γιατί δεν υπάρχει και θέλει να το ακούσει… Ο Αλκίνοος σαν άνθρωπος δυσκολεύεται να μπει σε ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά, λέει: "βρέθηκα να δουλεύω πολύ, περισσότερο απ' όσους γνωρίζω, μερόνυχτα ασταμάτητα, χωρίς όμως να νιώθω ότι δουλεύω σκληρά, γιατί αυτό που κάνω το αγαπώ και γιατί έχω την ευλογία να ζω μέσα σε αυτό και μέσα από αυτό. Σκληρή είναι η δουλειά που δεν σου αρέσει. Εμένα, η μουσική είναι μέσα στη ζωή μου". Αυτός είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης…».
Η «Συγκομιδή» είναι μια συλλεκτική κασετίνα που περιλαμβάνει 8 προσωπικά άλμπουμ του Αλκίνοου Ιωαννίδη και 8 συλλεκτικές εκτυπώσεις έργων του Άντη Ιωαννίδη για τα εξώφυλλα των δίσκων: «Ο δρόμος, ο χρόνος και ο πόνος» (1997), «Ανεμοδείκτης» (1999), «Εκτός τόπου και χρόνου» (Live, 2000), «Οι περιπέτειες ενός προσκυνητή» (2003), «'Που Δύσην ως Ανατολήν» (2006), «Συνάντηση» (2006), «Νεροποντή» (2009) και «Γυάλινος Κόσμος» (Live, 2011), του τελευταίου δίσκου του Αλκίνοου που μόλις κυκλοφόρησε. Ο «Γυάλινος Κόσμος», το διπλό ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ του Αλκίνοου Ιωαννίδη από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο έχει τραγούδια της προσωπικής κυρίως δισκογραφίας του καλλιτέχνη, διασκευασμένα για χορωδία και ηλεκτρική μπάντα.
Ο «Γυάλινος Κόσμος» και η «Συγκομιδή» κυκλοφορούν από την Universal Music.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger