federer-rg12_408.jpg
Οποιοσδήποτε από τους τρεις μεγάλους του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ ή Ρότζερ Φέντερερ κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο θα έχει κερδίσει κάτι παραπάνω από ένα τίτλο Grand Slam, σύμφωνα με τον 30χρονο Ελβετό ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος με τις μαγικές εποχές που διανύει το άθλημα!

Ο Ρότζερ Φέντερερ άνοιξε το χορό των συνεντεύξεων Τύπου στο Παρίσι και βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων στην αίθουσα Τύπου του Roland Garros.

Ο κορυφαίος τενίστας που γνώρισε ποτέ το άθλημα, μίλησε με θαυμασμό για τους δύο μεγάλους του αντιπάλους, τον Ράφαελ Ναδάλ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς οι οποίοι μαζί με τον Ελβετό έχουν ραντεβού με την ιστορία στο Παρίσι.

Ο Νόλε κυνηγάει τον 4ο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο του, κάτι που έχει να συμβεί απ'το 1969 και τον Ροντ Λέιβερ, ο Ναδάλ στοχεύει στον 7ο τίτλο του στο Γαλλικό Όπεν θέλοντας να ξεπεράσει τον Μπιορν Μπογκ που έχει εξι ενώ ο Φέντερερ θα διεκδικήσει το 17ο Grand Slam της καριέρας του και πρώτο μετά το Australia Open 2010.

"Πιστεύω ότι η στιγμή που ζούμε είναι απίστευτη. Δεν βλέπω κάποιον που να μην παίζει καλά τη δεδομένη εποχή, γεγονός  που δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για όλους. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι οι δύο παίζουν πολύ καλα και ο άλλος λιγότερο, αλλά και οι τρεις παίζουν πολύ καλά για πολύ καιρό. Ο Νόβακ αξίζει την επιτυχία. Το ίδιο και ο Ράφα. Είναι αλήθεια ότι ζούμε μια ξεχωριστή εποχή στο τένις" τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρότζερ Φέντερερ.

Είναι αλήθεια ότι από το 2011, οι δύο "αιώνιοι" του αθλήματος, έχουν αποκτήσει έναν άξιο ανταγωνιστή στο πρόσωπο του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος ελπίζει να γίνει ο πρώτος τενίστας, μετά τον Λέιβερ το '96, που θα έχει στην κατοχή του και τα τέσσερα Majors.

"Είναι σπουδαίο επίτευγμα να κερδίζεις τρία συνεχόμενα Grand Slams. Αν γίνουν και τέσσερα, είναι ακόμα πιο εκπληκτικό. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι στο τέλος. Έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση, δύο φορές. Δύο φορές βρέθηκα στον τελικό, δύο σετς μακριά απ'το 4ο συνεχόμενο. Έπαιζα με τον Ράφα εδώ, γεγονόςπου το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Είναι πιο εύκολο να ξεκινάς με τον τίτλο στη Γαλλία και μετά να προσπαθείς να τελειώσεις σε hard court" πρόσθεσε ο 30χρονος Ελβετός.

Σύμφωνα με τον Φέντερερ, ο Ράφαελ Ναδάλ είναι το φαβορί για τον τίτλο στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν, εκεί όπου έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα, αυτή απ'τον Ρόμπιν Σόντερλινγκ στα προημιτελικά του 2009.

"Νομίζω ότι ο Ράφα είναι το φαβορί. Έχει χάσει μόνο δύο σετ μεταξύ Μόντε Κάρλο και Ρώμης που δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Κυνηγάει τον 7ο τίτλο του εδώ, κάτι που δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις. Είμαστε τρελοί μόνο που το σκεφτόμαστε. Κάποιοι ίσως υποστηρίζουν ότι δεν είναι το φαβορί αλλά για μένα είναι. Έχουμε παίξει αντίπαλοι πολλές φορές εδώ. Ξέρω πόσο εκπληκτικά μπορεί να παίξει εδώ" τόνισε ο Φέντερερ ο οποίος έχει χάσει τέσσερις φορές απ'τον Ναδάλ στο Παρίσι, τρεις εκ των οποίων στον τελικό.

Ο Φεντερερ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Μαρσέλ Στέμπε ενώ στο 2ο γύρο τον περιμένει δύσκολο task αντιμετωπίζοντας, πιθανότατα, τον Νταβίντ Ναλμπαντιάν.

Η ανάλυση του ανδρικού ταμπλό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger