pirates-of-the-caribbean-4Καλή χρονιά... με σινεμά! Παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση, το Hollywood δε φαίνεται να πτοείται και ρίχνει στη μάχη τους προσεχείς μήνες το ''βαρύ πυροβολικό'' του.

Μπορεί μόλις να κάναμε ποδαρικό στη νέα χρονιά και το καλοκαίρι να φαντάζει ακόμα μακριά, αλλά η θερινή σεζόν του 2011 για το Hollywood (που ξεκινάει επίσημα στις αρχές Μαϊου) είναι μία από τις πιο πλούσιες σε κινηματογραφικές υπερπαραγωγές.

Ποια blockbusters λοιπόν θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα χρονιά; Ας τα ανακαλύψουμε...









THOR

Το πρώτο μεγάλο blockbuster του 2011 δεν είναι κάποιο sequel μίας μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας, όπως συνηθίζεται. Το ''Thor'' αποτελεί τη νέα κινηματογραφική πρόταση της Marvel εμπνευσμένη από το ομώνυμο σκοτεινό κόμικ μέσα από μία υπερπαραγωγή συνολικού προϋπολογισμού 150 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Kenneth Branagh κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη - υπογράφοντας το πρώτο blockbuster της καριέρας του - και οι νεαροί Chris Hemsworth και Natalie Portman πρωταγωνιστούν δίπλα στον βετεράνο Anthony Hopkins. Το ''Thor'' θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Μαϊου.



THE PIRATES OF CARRIBEAN: ON STRANGER TIDES


Στις 20 Μαϊου είναι η ώρα... των Πειρατών! Οι ''Πειρατές της Καραϊβικής'' επιστρέφουν ελέω... box office! Μπορεί αρχικά να ξεκίνησαν ως τριλογία, αλλά η εκρηκτική εμπορική τους επιτυχία τους τους οδήγησε στην τέταρτη ταινία της σειράς, φυσικά με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp (λέγε με Captain Jack Sparrow). O Geoffrey Rush και ο Keith Richards επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ η Penelope Cruz αναστατώνει τη ζωή του Jack! Ο Rob Marshall (του Chicago και του Nine) αναλαμβάνει τα σκηνοθετικά ηνία από τον Gore Verbinski.



HANGOVER 2


Μία εβδομάδα αργότερα, στις 26 Μαϊου, κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες το sequel του απολυτου καλοκαιρινού κινηματογραφικού σουξέ για το 2009. Η κωμωδία που ήρθε από το πουθενά και σκαρφάλωσε στην κορυφή του box office επιστρέφει δριμύτερη. Hangover 2 λοιπόν... από την ίδια ομάδα συντελεστών (Todd Phillips στη σκηνοθεσία και Bradley Cooper, Zach Gallyfianakis και Ed Helms στους πρωταγωνιστικούς ρόλους). Ακόμα η υπόθεση κρατείται επτασφράγιστο μυστικό, αλλά είναι σίγουρο ότι θα γελάσουμε πολύ... Δυστυχώς δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει trailer της ταινίας.

GREEN LANTERN

Μετά από δύο συνεχόμενα sequels, έρχεται μία ακόμα πρωτότυπη παραγωγή ή μάλλον υπερπαραγωγή, αφού και εδώ ο προϋπολογισμός αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Ο ταχέως ανερχόμενος Ryan Reynolds πρωταγωνιστεί ως νέος κινηματογραφικός super hero στο ''Green Lantern'', που σκηνοθετεί ο έμπειρος στο είδος Martin Campbell. Ένας πιλότος ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες πράσινο δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερφυσικές δυνάμεις, ενώ ένα ολόκληρο συμπάν αποκαλύπτεται μπροστά του... Στο πλευρό του Reynolds, η εκρηκτική Blake Lively και ο Peter Sarsgaard. Υπομονή μέχρι τις 17 Ιουνίου...



CARS 2: WORLD GRAND PRIX

Τα αυτοκινητάκια της Pixar επιστρέφουν. Στις 24 Ιουνίου ξεκινάει να προβάλλεται στις αίθουσες το ''Cars 2: World Grand Prix'' . Τα δύο ''κολλητά'' αυτοκινητάκια ενώνουν τις δυνάμεις τους απέναντι στα πιο γρήγορα αυτοκίνητα του κόσμου. Αναμένονται ουρές στα ταμεία...



TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON


Η τρίτη ταινία των Transformers, που καταφέρνουν πάντα να αναστατώνουν το box office, είναι γεγονός και φυσικά φέρει την υπογραφή του Michael Bay. Την 1η Ιουλίου ο Shia LaBeouf επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε star, αλλά αυτή τη φορά η Megan Fox παίρνει απουσία. Στη θέση της η εντυπωσιακά σέξι Rosi Huntington - Whiteley. Η υπόθεση; Μα ποιος νοιάζεται; Εδώ θα γίνει ο κακός χαμός...



HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART 2


Ένα από τα πιο πετυχημένα κινηματογραφικά brands όλων των εποχών ρίχνει αυλαία με την όγδοη και τελευταία ταινία της σειράς, που αποτελεί και κινηματογραφική συνέχεια της προηγούμενης. Το ''Harry Potter and the Deathlly Hallows Part 2'' έχει χαρακτηριστεί ως η πιο πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς και είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ουρές στα ταμεία. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ το τελευταίο κινηματογραφικό κεφάλαιο της σειράς αναμένεται τρισδιάστατο. Ραντεβού στις αίθουσες στις 15 Ιουλίου.



THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA


Το δεύτερο μεγάλο blockbuster της Marvel για το φετινό καλοκαίρι και η πρώτη ταινία από μία σειρά εννέα συνολικά ταινιών που σχεδιάζει η Marvel! Ακόμα ένας superhero εν όψει με τον Chris Evans να φορά το κοστούμι του Captain America. Στο πλευρό του ένα εντυπωσιακό cast (Hugo Weaving, Samuel Jackson, Tommy Lee Jones, Stanley Tucci). Στις 22 Ιουλίου...



COWBOYS AND ALIENS


Μπορεί ο νέος κινηματογραφικός Indiana Jones να αργεί ακόμα (αν τελικά γίνει...), αλλά εν τω μεταξύ ο Harrison Ford δε χάνει ευκαιρία να τα βάλει με εξωγήινους στην Αριζόνα του 1800! Μαζί του ο Daniel Craig σε αυτή την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου κόμικ από τον σκηνοθέτη του Iron Man, Jon Favreau, που κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου.



MISSION IMPOSSIBLE - GHOST PROTOCOL


Τέλος, αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2011, τελικά θα βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου του 2011. Ο λόγος για την τέταρτη κινηματογραφική περιπέτεια των ''Επικίνδυνων Αποστολών'' με τον Tom Cruise, σε σκηνοθεσία Brad Bird και παραγωγή JJ Abrams. Jerremy Renner και Simon Pegg έχουν ήδη υπογράψει, ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στο Ντουμπάι και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger