djokovic-wimbledon12-1_408.jpg
Μόνο την παραμονή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, δεν σκέφτεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς ενόψει του σημερινού τεράστιου ημιτελικού στο Wimbledon κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, με τον Ελβετό να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στην κορυφή της ATP αρκεί να κερδίσει τον Νόλε και να κατακτήσει το θρυλικό Major.

Ο 25χρονος Σέρβος που πριν λίγες ημέρες (04/07) συμπλήρωσε έναν χρόνο παραμονής στο Νο1 της κατάταξης, αντιμετωπίζει τον Βασιλιά του αθλήματος στον πρώτο ημιτελικό (15:00GR-Δωρεάν Live Streaming) του Wimbledon Championships και το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί είναι τα rankings!

"Όταν αντιμετωπίζεις έναν από τους βασικούς σου αντιπάλους σε αυτή τη φάση ενός Grand Slam, κρίνονται πολλά... Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνω έναν αγώνα και από το αποτέλεσμα εξαρτάται η άνοδος ή κάθοδος στην κατάταξη. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Το μόνο που θέλω είναι να συγκεντρωθώ στο ματς" τονισε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο.

Ο Νόλε έχει νικήσει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια κόντρα στον Φέντερερ και "παίζεται" ως το φαβορί για τη νίκη και στη σημερινή μονομαχία η οποία θα κρίνει και το μέλλον του Νο1!

Αν ο Φέντερερ καταφέρει να κερδίσει τον Σέρβο σήμερα και κατακτήσει τον τίτλο, κόντρα σε έναν εκ των Μάρει-Τσονγκά που αναμετρώνται στο δεύτερο ημιτελικό, τότε θα πανηγυρίσει τον 17ο Grand Slam τίτλο του με την επιστροφή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, καταρρίπτοντας το μεγάλο ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας με τις 286 εβδομάδες παραμονής στην κορυφή (285 έχει ο Ελβετός).

"Έχει μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδια του. Εκπληκτική ποικιλία χτυπημάτων. Χρησιμοποιεί το σερβίς του πολύ καλά και ανοίγει άριστα το court. Το slice του είναι απ'τα καλύτερα στο τένις, κρατώντας πολύ χαμηλά την μπάλα. Είναι πολύ επιθετικός κατά διαστήματα και μπορεί να αμυνθεί πολύ καλά. Έχει έναν έξυπνο τρόπο παιχνιδιού γι'αυτή την επιφάνεια. Όμως και εγώ έχω βελτιωθεί πολύ τα τελευταία δύο χρόνια στο γρασίδι" είπε ο Τζόκοβιτς, πλέκοντας το εγκώμιο του Βασιλιά Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Φέντερερ προηγείται με 14-12 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις όμως κινδυνεύει να ολοκληρώσει την καριέρα του έχοντας αρνητικό H2H κόντρα στους δύο σοβαρότερους αντιπάλους του (Τζόκοβιτς, Ναδάλ).

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο γρασίδι, με τον Φέντερερ να θεωρείται ο δεύτερος πιο επιτυχημένος τενίστας όλων των εποχών στη συγκεκριμένη επιφάνεια, μετά τον Πιτ Σάμπρας ο οποίος έχει 7 Wimbledon τίτλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger