“iPhone 4” αυτό είναι το νέο iPhone!



Κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο και 24% πιο λεπτό από το iPhone 3GS! Το πιο λεπτό Smartphone στον κόσμο!

To iPhone 4 διαθέτει ένα νέο σχεδιασμό. Είναι 9.3 χιλιοστά παχύ (24% λεπτότερο από το iPhone 3GS) και διαθέτει μπροστινή κάμερα!
Η θήκη για την microSIM κάρτα βρίσκεται στο πλάι ενώ στο πίσω μέρος βρίσκεται το LED flash και η κάμερα. Στο πάνω μέρος προστέθηκε και δεύτερο μικρόφωνο για ακύρωση θορύβου.

Ο Steve Jobs κάνει λόγο και για νέα προσθήκη όσον αφορά την οθόνη του iPhone 4, το Retina Display. Μια τεχνική που προσδίδει ακρίβεια και 326pixels/ίντσα κάνοντας τα γράμματα να φαίνονται πιο ακριβή, στα 960×640. H oθόνη, επίσης, διαθέτει την τεχνολογία IPS, όπως και στο iPad.

To iPhone OS 4.0 αυτόματα μετατρέπει τις εφαρμογές στην νέα ανάλυση της οθόνης του iPhone 4 έτσι ώστε να απολαύσετε καλύτερη ποιότητα.

Το iPhone 4 τροφοδοτείται από τον A4, έναν ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή από την Apple που έκανε το ντεμπούτο του στο iPad. Εξαιτίας της αποδοτικότητας του Α4 και της νέας μπαταρίας οι χρόνοι αναμονοί και σερφαρίσματος έχουν αυξηθεί κατακόρυφα!
Επίσης: 802.n Wi-Fi, 32GB χωρητικότητας, Quad-band HSDPA/HSUPA με 7.2Mbps down, 4.8 Mbps up, GPS, accelerometer, πυξίδα, γυροσκόπιο (κίνηση σε 3 άξονες)

Το iPhone 4 διαθέτει ένα καινούργιο σύστημα κάμερας. Η πίσω κάμερα αναβαθμίστηκε στα 5MP αλλά με τον ίδιο αριθμό pixes και προστέθηκε το LED flash. Επίσης, έχουμε 5x ζουμ και tap-to-focus αλλά και βιντεοσκόπηση HD (720p) στα 30 frames/sec. To flash LED δουλεύει και για το βίντεο, όπως και το tap-to-focus.

To iPhone 4 έρχεται σε δύο χρώματα (μαύρο και άσπρο) και ξεκινά τις πωλήσεις στις 24 Ιούνη σε ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία και Ιαπωνία με περισσότερες χώρες τον Ιούλη, Αύγουστο και Σεπτέμβρη. Οι προπαραγγελίες αρχίζουν στις 15 Ιούνη.

Ταυτόχρονα με το iPhone 4 θα διατίθεται και το iPhone 3GS στα 8GB και ένα νέο σετ θηκών με την ονομασία “bumper” σε διάφορα χρώματα

H Apple παρουσιάζει την εφαρμογή iMovie, μια εφαρμογή για το iPhone με την οποία μπορείτε να επεξεργαστείτε βίντεο/εικόνες και να προσθέσετε διάφορες πληροφορίες, εφέ και μουσικά κομμάτια. Θα κοστίζει $4.99 μέσω του App Store.

Όσον αφορά την επερχόμενη έκδοση iPhone OS 4.0 θα ονομάζεται πλέον iOS 4.0 και θα έχει τα χαρακτηριστικά που όλοι ξέρουμε από την προηγούμενη παρουσίαση (βλ. iPhone OS 4.0 πρώτη παρουσίαση) και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιούνη για τα iPhone 3GS, iPhone 3G και iPod touch (2G & 3G).

One More Thing

Τελευταίο χαρακτηριστικό του keynote είναι η βιντεοκλήση.
Η Apple ονομάζει τη δυνατότητα αυτή “FaceTime” video calling και παρέχει καταπληκτικό ήχο και εικόνα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε την μπροστινή είτε την πισινή κάμερα και η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μεταξύ iPhone 4 και μέσω Wi-Fi δικτύου (αρχικά).


 

 









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger