federer-miami12-2_408.jpg
Το απρόσμενο "χαστούκι" απ'τον Άντι Ρόντικ μόλις στον 3ο γύρο του Miami Masters και η απώλεια βαθμών, ίσως οδηγήσουν σε σκέψεις τον Ρότζερ Φέντερερ όσον αφορά τη συμμετοχή του στο πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν, στο Μόντε Κάρλο σε δύο εβδομάδες προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά... Νο1!

Πριν μερικές ημέρες ανακοινώθηκε η entry list του Monte Carlo Masters και το όνομα του Φέντερερ απουσίαζε από τη λίστα, επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν θα αγωνιστεί στο παραδοσιακό τουρνουά που ανοίγει κάθε χρόνο την ευρωπαίκή σεζόν στο χώμα.

Πέρυσι, ο 30χρονος μαέστρος είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά του Πριγκηπάτου απ'τον Γιούργκεν Μέλτζερ ενώ το 2010 δεν είχε αγωνιστεί, χωρίς να συντρέχει λόγος τραυματισμού.

Με δεδομένο ότι ο μεγάλος στόχος του Φέντερερ είναι η κατάρριψη του ρεκόρ παραμονής στο Νο1 της ATP που κατέχει ο Πιτ Σάμπρας με 286 εβδομάδες συνολικά (υπολείπεται μόλις μιας εβδομάδας του Ελληνοαμερικανού), ο Ελβετός ίσως ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Μόντε Κάρλο αφού μετά από ένα ντεμαράζ εξαιρετικής συγκομιδής βαθμών σε Ρότερνταμ, Ντουμπάι και Indian Wells, αναμένεται να ακολουθήσει μεγάλη "χασούρα" μετά και το χθεσινό αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του Μαϊάμι.

Ο Φέντερερ, μετά από έναν σπουδαίο και συναρπαστικό αγώνα και αφού έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει το ματς, ηττήθηκε με 7-6(4), 1-6, 6-4 απ'τον Άντι Ρόντικ στη φάση των "32" του δεύτερου Masters της χρονιάς, με αποτέλεσμα να φύγει απ'τη Φλόριντα με απώλεια 315 βαθμών αφού δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί, τουλάχιστον, την περσινή του πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

Ο πρόωρος αποκλεισμός στο Μαϊάμι, δίνει τη δυνατότητα στον Φέντερερ να ξεκουραστεί μετά από ένα κοπιαστικό τρίμηνο στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν 2012, όπου έπαιξε στα περισσότερα τουρνουά απ'τους Big Four ενώ το γεγονός ότι το Μόντε Κάρλο ξεκινάει στις 15 Απριλίου, δηλαδή σε τρεις εβδομάδες, φαντάζει ιδανικό διάλειμμα προκειμένου να αλλάξει απόφαση και να αγωνιστεί τελικά στο σπουδαίο και γκλάμουρ τουρνουά στο Μονακό.

Ίσως μετά την απρόσμενη, αυτή, εξέλιξη που είχε η πορεία του στο Key Briscane, ο Φέντερερ αποφασίσει να πάρει μέρος στο χωμάτινο Masters και μάλιστα του δίνει κίνητρο ώστε να τα πάει και καλά προκειμένου να βγει και βαθμολογικά κερδισμένος με μια ενδεχόμενη πορεία, τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά.

Σε διαφορετική περίπτωση και σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό του Φέντερερ, αναμένεται να επιστρέψει στο Mutua Madrilena την πρώτη εβδομάδα του Μαϊου (07/05), μεγάλο διάστημα αποχής απ'τα courts...

Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει wild card απ'τους διοργανωτές οι οποίοι αναμένεται να του τη δώσουν με μεγάλη χαρά αφού μόνο και μόνο η παρουσία του Φέντερερ σε ένα τουρνουά, ανεβάζει την εμπορική του αξία κατά 50%!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger