djokovic-miami12-3_408.jpg
Σε ένα ματς καρμπόν με τον προημιτελικό του κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς "πετούσε" στο εναρκτήριο σετ της ημιτελικής αναμέτρησης με τον Χουάν Μονάκο και έριξε ταχύτητα στο 2ο σετ, φτάνοντας τελικά τη νίκη με 2-0 σετ και την πρόκριση για τον τελικό του Miami Masters, εκεί όπου περίμενε ο Άντι Μάρει.

Μια νίκη μακριά απ'την επιτυχημένη υπεράσπιση του τίτλου του στη Φλόριντα βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την 5η συνεχόμενη straight sets νίκη του στο ταμπλό και την πρόκριση στον τελικό του δεύτερου Masters της νέας χρονιάς.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε να παρουσιάζει το διπρόσωπο αγωνιστικό του χαρακτήρα, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό 1ο σετ και ένα μέτριο 2ο απέναντι στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Χουάν Μονάκο, επικρατώντας τελικά με 6-0, 7-6(5) του Αργεντίνου στον έναν και μοναδικό ημιτελικό της διοργάνωσης.

Νωρίτερα, ο Άντι Μάρει πήρε με walk over το εισιτήριο για τον τελικό αφού ο Ράφαελ Ναδάλ, λίγες μόλις ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα απέσυρε τη συμμετοχή του απ'τη συνέχεια της διοργάνωσης λόγω του προβλήματος στο αριστερό γόνατο.

Ο Τζόκοβιτς μπήκε εντυπωσιακά στο κεντρικό court και παίζοντας τέλειο τένις έφτασε εύκολα στο 6-0 με τρία στα τρία break points με τον Χουάν Μονάκο να δείχνει μεγάλη διάθεση αλλά να μην μπορεί να ακολουθήσει τον πολύ δυνατό και σταθερό ρυθμό του αντιπάλου του.

Στο 2ο σετ ο Νόλε, όπως συμβαίνει στις περισσότερες των περιπτώσεων μετά από ένα τόσο εύκολο 1ο σετ, έριξε ταχύτητα γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Μονάκο και παραλίγο να το "πληρώσει" ο Σέρβος.

Ο υπερασπιστής του τίτλου πέτυχε break στο 5ο game (3-2) του σετ και όλοι πίστεψαν ότι αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα στον Μονάκο. Αφού σέρβιρε επιτυχημένα στο 5-3 και παρέμεινε στη διεκδίκηση του σετ, ο 28χρονος απ'το Ταντίλ ξεσήκωσε τους πολυάριθμους Αργεντίνους στην εξέδρα πετυχαινοντας το πολυπόθητο break στο 10ο game, ισοφαρίζοντας σε 5-5!

Τελικά οι δύο άνδρες έλυσαν τις διαφορές τους στο tie break εκεί όπου μίλησε η ποιότητα και η εμπειρία του Νόλε από τέτοιες καταστάσεις. Στην πρώτη του ευκαιρία για match point, ο Τζόκοβιτς έκανε το 7-5 και έφτασε στην αγχωτική νίκη μετά από 2 ώρες και 3 λεπτά αγώνα.

"Όπως έκανα και χθες στα προημιτελικά, ξεκίνησα πολύ δυνατά και πολύ επιθετικά, πηγαίνοντας για τα χτυπήματά μου. Μετά δεν μπορούσα να το κλείσω. Ήταν παρόμοιο παιχνίδι με αυτό κόντρα στον Φερέρ. Νομίζω ότι ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και για μας αλλά και για το κοινό. Δεν περίμενα εύκολο ματς και είμαι χαρούμενος που πέρασα" τόνισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος την Κυριακή θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τον 3ο του τίτλο στο Μαϊάμι μετά το 2007 και το 2011.

Απ'την πλευρά του ο εκπληκτικός στο Μαϊάμι Χουάν Μονάκο ο οποίος απέκλεισε Μονφίς, Ρόντικ και Φις για να βρεθεί στα ημιτελικά, δήλωσε: "Στο 1ο σετ έπαιξε απίστευτα. Έπαιξε σαν πραγματικό Νο1. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Στο 2ο σετ μπήκα στο ματς. Σέρβιρα λίγο καλύτερα και πίστεψα λίγο παραπάνω στο παιχνίδι μου. Έγινε μεγάλη μάχη στο 2ο σετ αλλά στο τέλος άξιζε να κερδίσει ο Νόβακ".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Master Designers

Master Designers
Graphic Design & Web Development Solutions

Samsung Galaxy Note 3 Copy

iPhone 5S Copy Hiphone

iPhone 5 Goophone vs Apple iPhone 5

SΛMSUNG Galaxy S3 copy Unboxing

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''

HiPhone 5 Goophone I5 4.0''
Android smartphone - 179,00€

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''

SΛMSUNG Galaxy S3 i9300 4.8''
Android smartphone - 169,00€

ePad 7" A13 - 1.2Ghz

ePad 7" A13 - 1.2Ghz
Android 4.0 - 84,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€

Apple Earphones Remote + Mic 12,90€
http://lentzco.gr

iPhone 4, 4S parts & Service

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...

Ταξίδι: Ήπειρος - Φιλιππιάδα...
Η πόλη των πελαργών

Our Visitors now

Πρωτοσέλιδα

Blog Archive

Η λίστα ιστολογίων μου

Pathfinder.gr Sports - Σούπερ Λίγκα

Sports - Παράξενα

meteo.gr | Πρόγνωση Καιρού

Ο Καιρός

Οι ταινίες της ημέρας

About Me

Σταυρόπουλος Άκης
Ελευσίνα, Φιλιππιάδα, Greece
Προβολή πλήρους προφίλ
Powered By Blogger